Снежни бури оставиха без ток хиляди американски домове

Снежни бури оставиха без електричество хиляди домакинства и затвориха магистралите по Тихоокеанското крайбрежие на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Снежни бури оставиха без ток хиляди американски домове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво. ама то нали се иска малко акъл. сигурна съм, че tedi няма да разбере точно хакво искаш да кажеш.

Теди драги Ганьо,няма какво да се буди,тя си е достатъчно събудена щом е там,в страната на неограничените възможности!А какво е там ,ти дори не можеш да си представиш,и по - добре за такива като тебе!А по въпроса за събуждането - вземи се събуди ти самият, защото имаш нужда!Виж какво представлява света и тогава давай дълбокомислените си напътствия!При тебе ,в село Крива Бара светът е един ,а там в Ню Йорк - съвсем различен,и при това не в полза на вашето село!А това ,как е в мегаполиса на света,в Голямата Ябълка,слушай кака си Теди,и не подсмърчай срещу нея!Все ще научиш нещо полезно!

Спор няма, До Ганьо БГ -- страната на неограничените възможности е ; Но и в пропуските, нали ?!

да ни кaже кои бутна двете кули или защо децата се стрелят в училище или много ли са големи задницие на американките. друго не ни валнува. не блести с интелект,че да и взимам под внимание тъпите коментари.

глупости.тук в нова англия снегопочистването е развито до формата на изкуство.аи-95 е облизана, а снегорините вървят през един час в наи-големите виелици/ и по междуселските пътища/.в понеделник за малко спря тока-при ураганна виелица отвън скорост 80мили в час-оправиха го за 4 часа и това е наи-дългото време което сме оставали без ток.отделно пред магазини/супермаркети е така почистено, че и да искаш , няма къде да се подхлъзнеш, за разлика от бг където се пребиваш жив на поледиците по непочистените тротоари.

А като се събуди краката ти бяха отвити нали?

при 74 C ще са отвити,ами......на локално парно с екологично чисто биогориво....а ти не си ли на новогодишна трапеза?

Много интересно:)) А къде го слагат този сняг? ццц щом го няма нито на платното, нито на тротоара?

снега се извозва на определени места за това извън населените места;един вид сметопочистване.например сметта в бангор,меин се извозваше на определено място и след запълване на капацитета на сметището, се затрупва с пръст с багери и се озеленява, след което там на тозаи вече зелен хълм се вее американското знаме;американците са си професионалисти отвсякъде.

Извинете, Tedi US -- нали имате достъп до интернет ?! Хайде вижте кадрите !(Да, при Вас, казват, било вече поовладяно положението ; Но в материала се говори за едни по-други места, нали ?!) ... И как точно комбинирате данъкоплащането в Нова Англия с тротоарните пируетите по нашите улици ?!

и тя не знае, коментара и е лишен от логика. дрън-дрън, та пляс.

а пък за разлика от нова англия, калифорния и българия,където все пак има някаква вероятност да се подхлъзнеш, тук в барселона едно слънце печеее.

Типичен ганьо,селяндур и комплексар!Трътляк!

Мисля, че тва е от времето, защото ученито казали, че дошло глубялно затоплене на времето и сига дет се вика толият фронт е отишъл нагоре и избутал студения дет е паднал на земята. При тва разминаване се получил вятър и така гусподин обамата и семейството му шъ почиват хем на топлу хем на студено. Обачи от цялата тая работа за голямо съжаление страдат невинни хора. Дано бързо се помогне на ситуацията и има хепи енд за народа.

А ти приятелю,ще си останеш типичния български натюрел оправдал съществиването на една крилата мисъл мизказана от бележит българин:Ако България роди гении,това ще е геният на завистта!Хайде пииси ракията,паси овчиците и не злобей,всичко е в човешките възмоности!Важното е да вярваш!Приятни празници!

Поговорихме с познати ... Хич не е розово ! /// А пък какви виелици им се били задали из администрацията/управлението ... И наистина -- може ли при доказан характер на времето, да разчитат на снегоринене с боклукчийски камиони оборудвани с рало отпред ?! Или пък да не употребяват материалите, евапоризиращи леда/снега по пътищата ?!

Водата е топла - 22градуса,на въздуха - 31 градуса,небето е ясно синьо,подухва свеж ветрец ,а дайкирито е леденостудено!А умрели от глад българи ме съжаляват!Духайте супата нещастници!

Горките американци! Дано да им помогне американската мечта! А ако не - да заповядат ,в България има прекрасно време, безброй изоставени села с печки на дърва и въглища.Ще бъдат добре дошли.

Къде са сега Жони - хамериканеца, та да се позлорадства как то правил при същото положение в Русия. Искам да му кажа че никой не застрахован и да се смееш над чужда беда и простащина и глупост. Но той както бил див селянин така и се остана такъв - па ако ще и в Америка

Я си стой в тайгата, там нито тока спира, нито пътищата замръзват - просто такива "екстри" у вас нет, мрускинче!

Чета и какво прочитам зад редовете - ето, виждате ли, дори и свръхдържава, ама и те - хора и подвластни на природните стихии. Демек - едно мъничко скритичко дребно балканско самодоволство, че не сме сами в нещастието...Глупаво би било да им предлагаме палатки, консерви и снегорини, но материалът трябваше да е професионално поднесен само като текущи данни, без емоции. Да-а, значи и журналистиката я налазиха калинките.....

бреи , голем всезнаико излезна ти , бреи , бреи , капризи комунистически , аи сектир *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

пишат че Станишев ,Борисов Костов Тодор Живков е виновен

туй нящо ни мой дъй вярну...туй и идна дизинформация на Станишефф...ний знаим де са биз ток туй там укулу Муската нямът ток кък тъй в Калифорнето шъ съ без ток туй пак ви думам и идна кумунистическа измислица...вий ко ши кажити пу въпросъ???

Дали американците пишат сега:Ама това нашето държава ли е, да ни оставят в снега, за какво плащаме пътни данъци, ще имигрирам от тази държава!

100%, хората навсякъде си мислят че някой им е до гроб длъжен дори когато ходят до тоалетната

Да ама по по-друг начин.Ако го формолират по този начин ще ги тикнат в затвора, за тероризъм.