Тодор Тагарев: Във властта има хора, които са срещу ЕС и НАТО

Сделката, която Каракачанов подписа в Русия за МиГ 29 не защитава българските интереси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА ВЛСТА ,НЕЗНАМ НО 89% ОТ НАРОДА Е ПРОТИВ НАТО ,ВИЕ СТЕ САМО 11%

Аз лично обичам Русия и руснаците. Не САЩ или която и да било страна са дали над 200 хил. жертви за да сме свободни от чалмите. И този тъпанар които е бил сигурен съм и при бай Тошо на хранилка сега си изработва парите.

"Патриотите" или както народа ги нарича "обединени идиоти" са руски агенти и резиденти и са вдедни за България, тези руски кавали трябва да бъдат изгонени от властта.

И кой ще ги изгони? Ти ли ще ги изгониш бе,соросоид?

Мисля си, този на нивото на Цвъки ли е или е по-голям помияр ? Аз съм слаба ракия..

ami bay huy, nqkoy pita li ni kato vlizahme????? dori i proforma ne, be rungel prost....i kakvo iska6 togava?????

Тагарев, работи здраво СЕГА, щот потретят руснаците да дойдат отново- не мож си работа намери, човече.

А КАТО дойде Падишахът , Баце ще трябва да му отсипе малко безсолна свинска мас!? ..я ..

Не се прави на улав. Цялото военно министерство те знае какво л.айно си. Още от времето когато славеше успехите на БКП и вечната дружба със СССР. Демокрацията Тодоре, колкото и да ти се ще, не е в грантовете и парите, които тишайката ти гушкахте, когато беше шеф на института по отбраната на МО - личните проекти, които ги разработваха хората в института, а ти прибираше парсата. Думата демакрация Тодоре, в буквален превод означава управление на народа. Ако народът реши, България да излезе от НАТО - ами ще излезе, ако реши да стои - ще стоим. Същото се отнася и за ЕС. Това е то демокрацията. Айде разкарай се, щото само я петниш. Точно както петниш с присъствието и защитата си и ЕС, и НАТО. Заради такива като тебе все по-малко хора ги харесват и подкрепят.

stankow

За сметка на това сред народа има хора, е тук-таме, но има, които са "за" НАТО ! :D :D

Глупости на търкалета! Миналата година Меркел разговаря с Путин, а тази година Тръмп ще се срещне с Путин. Това значи ли, че Меркел е срещу ЕС, а Тръмп - срещу НАТО? А и кой да ремонтира руските ни изтребители? Американците ли? Да беше казал: във властта има хора, които искат на всяка цена импийчмънт на Радев, та да е по-точен!

Още една крачка ви трябва да заприличате на онези преди 89-та година. Който не е с вас - е против вас ! А къде отиде демокрацията? Като как я употребявате тази тъй лелеяна демокрация ?!

По делата им ще ги познаете... А Тагарев еднолично промени приетите от Парламента, в който междувпрочем ГЕРБ имаха и имат мнозинство, параметри за избор на изтребители и бронетранспортьори и така фаворизира точно определени производители а на това му викат лобизъм, който доста често е външното проявление на корупцията;)

да знаеш пък между народа колко има , които са срещу ЕС и НАТО...?!

Тагарев ли си, Магарев ли - все тая! Важното е, че си ПРЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ, след като лижеш евроатлантическите ассове! Най-елементарната статистика на "прехода" (Пфу, че мръсна дума - почти като "реформа"), най-елементарното не посещение, а ПРЕМИНАВАНЕ през многострадалните ни, обезлюдени и опоскани села, мимолетен поглед към висшистите край кофите за смет го доказват! БЪЛГАРСКИЯТ интерес не е членството "на всяка цена", членството като роби в ЕС, а още по-малко в агресивното, току-що поругало всички световни дипломатически и етични норми американско (да не се лъжем!) НАТО! България има своите интереси, има своето бъдеще, но те са възможни само при много по-голяма независимост и отговорна национална политика! Но с храненици я на ФАЩ и Сорос, я на руски или израелски олигарси, които ги гонят и от Русия и от ЕС, като ВАС, като Великият тиквен европолитик, като верния му Цвинокио това няма как да стане... Затова - прав Ви път към "спонсорите" Ви, България ние ще си я оправим! Без Вас. Засега - мирно.

А бе защо мнението на тоя е обществено значимо, за да бъде поместено. Соросоидни поръчки ли изпълняват господата от Дир. Докога с манипулирането! Тодор Тагарев един г-н никой дава оценки, кой му ги иска и кой, срещу какво, ги публикува!

Не знам по върховете как е,но много от нормалните българо не искат да са в този съюз.Със сигурност не в НАТО и в еврогейския съюз в този си вид,който е вреден за нормалните хора.

Какъв е този плужек да дава оценки на върховния главнокомандуващ. Поне от етична гледна точка това е недопустимо. Но такива като него нямат никакви морални задръжки.

Защо да няма бе, гнидо продажна? Нима не знаеш, че поне 80 % от българите не желаят да сме в еврейския жандармерийски блок НАТО!?, а над половината не искат да сме и в Еврейския съюз, наречен ЕС! Тебе пред Народен съд и заслуженото на дръвника!

Спокойно ве дъртия :) Такива силни емоции рано сутрин са вредни! По-долу съм ви посъветвал вас, рублофилистиците, какво трябва да направите. Няма да ви искам пукнат евроцент за съвета. Дори половин рубла със златно покритие не ви искам! Щом сте 80%, какъв ви е проблема, та не си спретнете един референдум? По-некадърни ли сте от Славун Учиндолското? Путя дя развърже кесията и започвайте!

Абе простак, ти ако знаеш какво ги правя руснаците великошовинисти в техните форуми ще ми сложиш 100 плюса и ще ме въздигнеш до Тръмп, бе галфон! Ти чувал ли си за българин-патриот, или в кухата ти картуна се ветреят само позиви с кози указания и 20 долара към тях прищипани с кламер!

Ми прочети си коментара ве галфон, па тогава ми се прай на "голямата работа". А в россиянски форум не моеш да плюеш нито по Путин, нито по Россия, нито по каквото и да било, ако засягаш Вяликая и Магучая Россия! Понял? Сатър! Па и Балтиев? Боже, Господи!!... Кой ли ти вярва?...

Прост и неграмотен! Защо изобщо ме занимаваш със себе си бе, червей недомачкан! Откъде изпълзяхте толкова много отрепки в нашата родина, платени глисти! Малко са ви млатили в Белене! То е трябвало поголовно трепане и на прасетата. Голяма грешка на комунистите с нагайките. След 50 години историята показва ясно, какво не е трябвало да се пропусне и допусне!

Белене?!... Аааа, да! Прав е народа, че шило в торба не стои! Не аз те занимавам със себе си, а ти ме занимаваш със себе си! Като не ти отърва моят коментар, никой не те принуждава да ми отговаряш. Но сърцето комунделско трепка и не трае, нали? :))) Все пак, ако верно сте си повервали, че сте 80%, то организирайте референдум. Както казах, съвета ми е безплатен. Възползвайте се от безплатният временен достъп.

За хората във властта не знам, но бедният народ е твърдо против ЕС и НАТО. Някой питал ли го е? Един евреин ни продаде...

Кой беше този палячо дето ще ми дава наклон на онази работа,баба ми е казала от зелена тиква семе да не взимам.

Членството ни в ЕС и НАТО е незаконно от морална гледна точка. Никой не се е допитал чрез референдум до народа дали желае такова членство и при какви условия. За сметка на това пишман политици без никой да ги е упълномощявал се юрнаха по света да ни пришиват към разни нови пактове и съюзи без да са ясни параметрите и условията. Срам и позор за националните предатели - българските политици. Без референдум е незаконно.

Петко Славейков го е казал." Всичко което се прави за народа, но без народа е противозаконно!" Какво по ясно искаме, шепа мърши ни продадоха, без да им пука за народа, за тях е важно, те да се устроят! А и Н. Хайтов ни предупреди-" Толерантност в условията на зверилник, си е чисто самоубийство". До кога ще сме толерантни към предателите ни? Крайно време е да се опомним! Ето какво казва западен наблюдател- "Източна Европа е поне двойно по-бедна, отколкото би могла да бъде, ако не беше влязла в ЕС. Източна Европа е големият губещ от началото на 21 век. В момента тя плаща 300-400 милиарда долара всяка година на Западна Европа, и основно на Германия. Източна Европа е в типична "хватка на доминионите". Това е моделът една държава да се колонизира като се подкупи елитът й. Това е съюз на елита с империята, за да се издоят поданиците. Системата е работела с векове. Прилагана е и от Англия в Индия например там провъзгласявали махараджи от името на кралицата. И после заедно изсмуквали обикновения народ. В момента ЕС е точно това. Западът, но основно Германия, подкупва местния елит чрез еврофондовете. Елитът вкарва държавата в ЕС, и превръща членството в абсолютна религия, включително с репресии срещу който е против. Излизането се превръща в ерес. А вкараната страна се изсмуква чрез други механизми изкупуват местни монополи, търговски вериги, сключват се неизгодни договори с дълъг период, които не могат да се сменят при смяна на властта. Еврофондовете и високо платените служби в ЕС за шепа чиновници са подкупът, платен на елита. В замяна се завзема пазарът на съответната страна и той се дои в полза на западните корпорации. Това става чрез електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация, чрез западните стоки монополно налагани в търговските вериги, чрез далеч по-големи и недостижими за местния бизнес бюджети за реклама, маркетинг, чрез изкупуване на медии пр. Съотношението между фондовете от ЕС и източените пазари на Източна Европа е по-лошо от 1:10. Ако Източна Европа излезе от ЕС и спре тази огромна субсидия, която плаща на Западна, тя може да е двойно по-богата. Минимум." Така са купени и нашите управляващи! Така в България се назначават махараджи!

Спасението на България е в тази политическа формация ,която щени измъкне от лапите на ЕС и САТАНАТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И тя е?....

Дръвника!

При условие,че влизането в тези съюзи е без референдум,защо всички трябва да са "за" НАТО и ЕС.И какво им е положителното?Развъдници на войни и кръвопролития по света.За Вас те са хранилка и е ясно.Въпросът ми е дали проповядвате техните "ценности" само за парите им или и си вярвате?

И къде е написано или разпоредено, че влизането в ЕС и НАТО трябва да стане с референдум? Пропускаме ли нещо или?...

Ти не си пропуснал много. Взел си 20 долара или шекела. Ние сме пропуснали да ти отсечем чайника на раменете, евтина гнида продажна!

Стига сте публикували материали за това американско мекере. От такива като него, Шаламанов и други национални предатели армията ни е на това дередже. А има и наглостта да ни дава акъл какви самолети да купуваме и къде да си ремонтираме МиГ 29. За покупката на самолети е ясно - от САЩ (такива са указанията от новите му господари).

Е, и?Какъв е проблема?Гласували са хората за тях - има ги.Или демокрацията ни харесва само докато ни изнася?

Когато НАТО и ЕС със своите действия ни тласкат към война , няма нищо по-естествено да изкажем нашите притеснения!Господин Тагаров и Цветанов , явно са немислещи последователи на агресивната американска политика !

Всеки може да е против НАТО и ЕС, особено като не ни попитаха преди да се включим в тези структури. Тези, които ги избрахме поради други причини и съображения подмениха вота и ни въвлекоха във всичко това. Има три въпроса, за които трябва да се решава само след референдум: 1. Членство в НАТО 2. Влизане в ЕС и 3. Приемане на Еврото за парична единица. За мен лично може би има само едно колебливо ДА за членството в ЕС и то е с много уговорки, а за останалите въпроси е твърдо НЕ. Трябва да се направи референдум с тези три въпроса и тогава да се решава в какви структури да сме или да не сме.

И за МВФ, и за МВФ... И ЧЕТИРИ категорични НЕ-та.

И..нАТУРА 2000

Че от кога мнението на россолюбещите путюфилски тролове трябва да се взема предвид? Доколкото си спомням, а аз много добре си спомням, през 1989/90 година, а и по-къно, през 1997 година, народа на България масово излезе на улиците и площадите и каза твърдо "НЕ!" на комунистическата идеология и поиска проевропейско развитие на България. Никой не споменаваше дори, че трябва да сме с Россия и Евразия, а всеки искаше в НАТО и ЕС! Или не беше така?!... И защо за "тебе лично" трябва хем да сме в ЕС, хем да поддържаме наглата и агресивна политика на Путин? В момента кой води агресивна политика, НАТО или Россия? Хайде, като сте толкова много антинатовците и антиевропейците, над 80%, по ваши приказки, свикайте референдуми по тези два въпроса? Или шубето е голям страх, защото вие ще загубите и по въпроса за ЕС, и по въпроса за НАТО? А загубите ли тези допитвания, вие ще загубите и правото да говорите за излизане от ЕС и НАТО! Ето, точно тук ви стяга чепика!

Колебливото ДА за членство в еврогейския съюз е само от икономически съображения - след като ни разрушиха икономиката - промишленост, селско стопанство, както и образование, здравеопазване, отбрана и т.н., сега частично и то много частично и много временно взимаме от програми повече отколкото даваме за членство и това е една малка компенсация за разбитата икономика.

Да се разстрелят незабавно!

Тъгърев, има и хора който не да във властта, които също са против.

Не само във властта. Сред народа даже са повече.

Здрасти! Че защо само "във властта"?!? А извън властта? Стотици хиляди, милиони българи имат своите дълбоки и реални основания да са срещу ЕС. Или най-малкото - да го критикуват за пороците и слабостите му. Защто еврочиновниците са на път да опорочат прекрасния замисъл на създателите му. Колкото до НАТО - тази огживелица от средата на миналия век - колкото по-бързо отлети в небитието, толкова по-добре за света...

Ох, милото ми дебилче. То щяло да загуби милиарди заради Русия. Къде го сърбяло. Ами какво правиш в България? Бегай надалече. Къш!

Тро ле ле ле ле, колко сте, колко да сте...:) Уш Шанка уш шанка ушшаночки мая си пеете все. Българина е избрал цивилизацията и западните ценности, колкото и да се пените. проумейте и не се хабете!

И как ги е избрал? Вероятно с референдум???

Абе "приятел", от Роско излезе лафа "европейски ценности". Кажи 2-3 такива.

И какво от това ?!? Във всяка страна в Европа вече има политици, които са против ЕС и НАТО нали това е демокрацията ???

Ма тия луди ле са? САЩ ще ни наложат санкции! Вай, вай! :)))))))))))) Слава Богу, че след всичките изцепки на политиците ни срещу Русия, руснаците все още се наемат да ни отремонтират самолетите.

Абе не знам дали във властта има противници на ЕС и НАТО, но сред народа със сигурност са мнозинство. И как няма да са, след като НАТО не спира да се изявява като престъпна организация с разрушителните си и убийствени нападения над различни страни по света и то с лъжливи основания и претексти, а ЕС се напълни с аллах акбар и вече не само че е опасен за живота поради терористичните атентати и агресивните т.нар. "бржанци", ами и както върви скоро ще се превърне в Европейски ислямски халифат.

бил ли си извън русия някога? хахахахахахахаха!

За съжаление в Русия все още не съм ходил, но все някога ще отида.

Не човече, не позна ! Аз съм "грух", но не съм писал горното, въпреки, че го подкрепям ! Радвам се, че се интересуваш от коментарите ми ! Ще се старая да ти бъда безкрайно интересен ! До дупка !

Тагарев, ако има политици, кото са срещу НАТО и ЕС значи наистина се водят от волята на народа! И наистина са избрани, а не лансирани с измама! А сделката за Миг-29 е единственото УМНО нещо! Не си даваш Мерцедеса да ти я прави сервиза на БМВ нали?

ТоДАре, аз съм против ЕС и НАТО. Т.е. България, моята Родина да е в тях. Кво ще ми направиш? А? Кеф ти по закона, кеф ти по мъжки?

Kolega,toia na snimkata ne smee po myzki!!!!!

НЕ само във властта. Ако знаеш колко от народа са против не е истина. Не случайно ни набутаха в НАТО и ЕС без референдуми. Защото агентите на ЦРУ, набутали ни в тези съюзи насила, знаят какъв ще е резултатът от тези референдуми! Но ако питаш мен аз не признавам никакви договори и съюзи ако са ги сключили парламентите след 89 година, за които е известно, че разботят за всеки друг, но не и за България! съюзи и спогодби само с референдуми. Другото е управление на ЦРУ!

Продажните ни политици още навремето са знаели ,че народа е против НАТО а за ЕС макар и повече пак може да не са стигали но сега нещста са повече от ясни след като и на ,,меда"ЕС му видяхме сладоста а натовските действия наводниха Европа с мигранти и това непрекъснато предизвикване на Русия и нагнетяване на военно напрежение.Дори конфликта между Гърция и Турция не могат да спрат.Направо са жалки .Непрекъснато искат още и още средства да се хвърлят на вятъра за оръжия а се лигавят на Турция и чакат да им спира мигрантите.

Тагарев, ако е вярно, че в управлението има хора, които работят за излизането на страната от ЕС и НАТО ще те черпя една ракия, оти имало все още българи в управлението на България и не всички са еврогейчета ...

Ми много хубаво :) Ако да сме част от НАТО означава да нямаме собствено мнение и интерес не ми трябва. Каракачанов вече обясни подробно кое, как и защо. Също смятам че ако не бяхме одължили живота на миговете, щяха да са по трудни преговорите за нови изтребители.

Вън НАТО и ЕС от България, заедно с всички предатели като тоя!

Тагарев, Тагарев..... ти част ли си от тоя Народ, който те храни или слуга на завоеватели и соросоиди, дошли да ни обезличат, ограбят и превърнат в сенки !!! Горката ни Родина...

или си танк?

Какво друго може да се очаква от един национален предател, за който злите езици говорят че е агент на ЦРУ.

Още един евроатлантик-помияр с дълбоководна -антлантическа "мисъл"! Повтаря мантрите,които му спускат неговите господари , как "Асад избивал собственият си народ с химическо оръжие" по време на почивките между боевете, които води с ислямските главорези на САЩ!? Имаш ли поне едно доказателство бе влечуго??

Не само властта ами и в опозицията и особено в президентството. Европейските ценности нищо не значат пред обещаните комисионни. Но другарите забравят Путин с едната ръка гали с другата бие шамари. Явно не са бити достатъчно. Комунистите никога няма да разберат, че Заедно с ЕВвропа, но не срещу Русия. Това е формулата. Ние не сме евроазиатска държава. Не може да сме в блок с Русия, защото на нея сме плащали най-мнгоо пари за Освобождението ни. Така, че пито платено.

Е дано е прав че има ... защото в крайна сметка това е мнението и на народа. А този е забележителен гъ...близец! Хора като него за пари майките и родината си продават.

Тоя прозападен лобист, определено не защитава българските интереси, а тези на които се е продал. Той трябва да е пределно на ясно, че коалицията избърза да бомбардира Сирия преди да бъде направено разследването и да бъдат събрани доказателства, защото е пределно ясно, че такива няма и даже на децата е ясно от къде идват химическите провокации. Чудно ми е защо пускат по медиите такива проводници на невярна пропаганда, освен ако тия медии не са от платените от НПО-тата на Сорос. Днес във века на комуникациите тия гадории вече невървят!

Тагарев, аз съм срещу НАТО ! Щом имаш претенции срещу хора като мен - чакам те лично да ми ги предявиш !

си карай таксито и викай за уефски

Тагарев, аз съм срещу НАТО ! Щом имаш претенции срещу хора като мен - чакам те лично да ми ги предявиш !

грухтете си в съветската кочина, има и други свободи, вътре стойте!

Тагарев, аз съм срещу НАТО ! Щом имаш претенции срещу хора като мен - чакам те лично да ми ги предявиш !