Тодор Кантарджиев: Ако 2 седмици не сваляме маските, случаите ще спаднат с 400 на ден

"Критиците на мерките от 30 г. съсипват медицинското образование, а сега няма достатъчно лекари", ядосва се директорът на Националния център по заразни и паразитни болести

Обратно в новината

Коментари - Тодор Кантарджиев: Ако 2 седмици не сваляме маските, случаите ще спаднат с 400 на ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спряха излъчването на тв АЛФА, заото излъчва протеста.

Баща ти защо е свалил капута?

E хти и боклуците тези планират няколко години да ни турмозят с техните безумни лъжи! Тези парцали вече се превърнаха в развъдник на белодробни въспаления явно това им е преназначението... да ни разболяват че да учитат някаква статистика!

Кантарджиев да го смуче с маска..

Цитати от статия: Проф. Кантарджиев: Всяка година умират по няколко хиляди българи от грипа Той посочи, че всяка година от грип умират няколко хиляди души. „Това са главно възрастни хора, които стават жертва на усложненията от заболяването. Намалелият имунитет, високата температура и изтощението правят организма податлив на бактериални инфекции. Това са бактериалните пневмонии. Открийте 10 разлики?

Ами има, ама ти си достатъчно ТЪП за да разбереш. Но нямам намерение да си губя времето повече за да ти обясня.

Те да носят маски опитват се да ни отнемат правото да дишаме чист въздух

Интересно в закрито помещение какъв въздух ще дишаш?! Ааааа сетих се, като се наведеш зад някой одупил се...

Скрийте го тоя, бре! Оставка !!!

А, ако си намажеш глават с антисептичен лубрикант и си нахлузиш латексов предпазител, ще спре и тормоза...Освен това, ще ти гарантира "Вечен жирот"

Ами що Боко и къмпани ,като контактни минали през НЯКАКЪВ тест му махнаха карантината. За Боко и компанията може ,а за народа не може.

Боко все пак е министър-преЦедател и е нормално да има други правила за работа. Друг е въпроса до колко има смисъл.

тестовете са на планени МАНГУПИ!

Да бе ... питай немците - тук в Щутгарт от две седмици маските в центъра са задължителни. Скоро смятат да въведат да са задължителни и на места, където има голямо струпване на хора. Но резултат - нъц! Установява се, че масово хората се заразяват на частни партита.

сравни на немците и французите.... маските забавят разпространнението .... не спират

МРАЗЯ ХОРАТА, ПИШЕЩИ С ГЛАВНИ БУКВИ, НО СЪМ БЕСЕН. МАРТ МЕСЕЦ ХОДЕХМЕ 2 ПЪТИ СЕДМИЧНО ДО МАГАЗИНА НА ПРИБЕЖКИ И ПОСЛЕ 2 СЕДМИЦИ НЕ СВАЛИХМЕ МАСКИТЕ. И КАКВО? ИЗЧЕЗНА МОЖЕ БИ? ТОГАВА НИ ЗАТВОРИХА НА 60 СЛУЧАЯ ОБЩО АКО НЕ СЕ ЛЪЖА. СЕГА Е НАВСЯКЪДЕ. НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ СЪС ЗАТВАРЯНЕ.ЕДНА МЯРКА ДОСЕГА НЕ Е ПРОРАБОТИЛА НИКЪДЕ. ОСВЕН В ШВЕЦИЯ, КОИТО СИ ПРОДЪЛЖИХА ЖИВОТА ПО СТАРОМУ.

Това беше за да се подготви разкапаната ни, бюрократизирана и превърната в далавера здравна система. Сега уж могат да поемат много болни, но ако положението се влоши ще има карантина 2-ра серия.

Колегата сигурно е ял на Ванга от говната.Да видим дали ще познае?

От това, което до сега видях, децата страшно разнасят вируса, а те в училище са без маски вътре. В същото време на вън трябва да се носят. Пълна безмислица.

А цяло лято като играха без маски и без дистанция?Просто тогава нямаше натиск да се завишават изкуствено бройките.

Ако престанете да карате циганите организирано с автобуси на PCR -тест и да им плащате за това...случаите с Ковид 19 хептен ще спаднат...:)

Бай Ставри ще ти свали гащите...

Президентът на Върховния здравен институт (CSS) Франко Локатели, чиято институция съветва правителството за справяне с епидемията от коронавирус: Броят на пациентите в интензивните отделения е много по-нисък от миналата пролет. Нощна забрана за излизане на национално ниво би поставила допълнително напрежение върху кетъринг индустрията, която вече е в сериозна криза. „Заключването би имало непоносими социални и икономически последици за страната“, предупреди Локатели в интервю за всекидневника „Il Fatto quotidiano“

95 процента от италианците, заразени с Covid-19, са без симптоми: Това съобщава уважаваният вирусолог Джорджо Палу, професор по микробиология и вирусология в Университета в Падуа, в интервю за миланския всекидневник "Corriere della Sera" (съботно издание). "Този вирус има относително ниска леталност, той може да убие, но не е чумата", каза вирусологът. След броя на новите инфекции през юли благодарение на високите летни температури и Слънчевите лъчи бяха паднали рязко, новите инфекции отново се увеличиха след завръщането от ваканция и започване на училище. "Проблемът не е в самото училище, а в обществения транспорт, който пренася осем милиона ученици. милиона ученици. Необходимо е обаче училищата да останат отворени", каза експертът. Палу се обяви срещу блокиране в цялата страна, тъй като той Италия беше наложена през март и април. "Като гражданин съм против нова блокировка, защото това би било самоубийство за нашата икономика. Като учен съм против, защото това би повлияло на образованието на нашата младеж, която е нашето бъдеще. Като лекар съм против заключването, защото вие Със забрана за излизане, хората, които страдат от други заболявания като рак, няма да имат достъп до леченията. Covid-19 е свързан с ниска смъртност. Трябва да сложим край на тази истерия ", каза Палу.

Не може и да става въпрос за сравнение с училшщата в Италия. Тук даже в София има само 1 мивка на етаж. Децата са много в клас. В Англия и Италия класовете са разделени на 2. Тук стаите са малки, няма дистанция. Оказва се, че всички с уж настинки миналата седмица, сега с положителни тестове. Добре са, но родителите им ни се знае.

Този само си шушне с господа. Иначе откъде ще знае точно с колко ще паднат заразените. АМАН ОТ ДЕБИЛИ!

Какъв е този самодоволен .....?Само той ли е експерт или и той само на ясла?Казал това,казал онова....

Маските не пазят. Няма нужда от много емпирични "научни" проучвания. Това физици трябваше да го изведат теоретично. Едно доказателство и край - бетон. А то - множество научни публикации. Защо са нужни множество, ако една беше безспорна. Има достатъчно много случаи, в които хора, изложени заедно на заразата, едни са положителни, а други - отрицателни. Как се обяснява това? Има семейства, в които единият е болен, дори влошен, а другият е отрицателен, без да е носил маска вкъщи. Колко проучвания има за това? За факта, че има хора, които изложени на зараза без никакви предпазни средства, не се заразяват. Същите тези хора ви правят и ползата от маските в множеството проучвания.

Тошо, мое ли да си толко прос ве, бастун! Нали през септември и октомври се носеха маски на закрито?!!

В Дубай има ли вирус?

Какъв изрод е тоя мазен дърт комунист

Кур за Гадев, два за Деса, гнусната метреса :)

Всички пари, дето сте взели от черепа, все за лекарства да ги дадете! Ковид да ви тръшне, дано!

Ако две седмици си затворите устите и се махнете от очите ни случаите ще спаднат на 90%, защото все пак е период на грип и няма как да няма хремави и настинали, въпреки че тоя дебил се изака че грипа ''щял да дойде в края на ноември''...

SARS-CoV-2 щам вирус, причиняващ продължаващата пандемия на коронавирусна болест 2019 (COVID-19), при който бе обявено извънредно положение за публичното здраве на международно ниво от Световната здравна организация

Абе кантарджи, тази бройка на заразените дето сте натъкмили, със или без мангалите от бусовете е?

С мангалите от протеста е!

вас ви няма на протестите, гледайте репортажи :)

Вдички пари, дето сте взели от четепа, все за лекарства да ги дадете!

На един познат, личната му лекарка му е казала че е болен от Грип А, но Ако си направи тест за Коронавирус ще му излезе положителен за Ковид 19. Препоръчала му е да не си прави такива експерименти. В момента за всеки вирус и грип, праскат +Ковид 19. Честито на печелившите!

Да, така е! Вирусите са от една и съща група!

На какви ли научни публикации се опира това твърдение...

На хвърляне на боб! Ковидиоти ,сър!

Масовите маски нямат това покритие и предпазване както лекарските. Всичко е пари с маските. Лъж вериш

ПРОДАЖНИК ДОЛЕН!!!

Черепа ли ?

Бабикян.

Кантарджиев, кажи колко ти платиха за да заемеш мястото на Минтчейски и да плашиш хората. предните двама се скриха - Ананиев и Минетчисйки. сега има нови двама дето постоянно говорят за болни. кажете поне колко ви платиха за да съм спокоен. да знам дали си струва предателството ви и да ви псувам че сте предатели или да ви се смея че сте продали евтино и сте глупаци.

Ти кажи, черепухата колко ти плаща да тролиш ?

баце по колко вади от чекмеджето? Нали знаете, че в чекмеджето са парите на такива, като черепухата :)

https://youtu.be/rIaAoyEJNqw

Този не разбра ли, че никакво стоене вкъщи и носене на маски няма да накара Ковид да изчезне и няма никакъв ефект от това? Но ще има икономически крах, заради тези фашисти!

Духай супата!

сутринта се опитах да пия кафе през маската , не се получава

Пробеай след обяд, може да ти се поюучи. Олигофрен!

тъпанар милиционеров , бегай да се къпеш с маска

Твой ред. Смърдиш, Бабикяне!

така е , трол съм , ама като отидеш при Шефа и получиш разпределение към казана с катрана да не се заоправдаваш че си правил ;добрини; на хората като си ги лъгал и ограбвал

Да ви пикая и на протеста и на спонсороте!

Ковид да ги тръшне, дано!

прав или клекнал ?

Прав ще ви пикая, клекнал ще ви сера в устите, черепарски!

Маските навсякъде не решават проблема, само осъзнаването на проблема ще го реши. Ама то от година на година мислещите прогресивно намаляват, а растат джендърите, демократите,, обратните и тем подобни побъркани.

А ако си обръснеш мустаците от тъпата физиономия заразените ще паднат с по 600-н на ден. Или някой на младини ти е казал, че мъж без мустаци е като жена с мустаци ....А? Дебил.

Ти кажи на майка си да си обръсне миризливата шунда!

Точно с 400 по-малко...Евала и ясновидец

Знаи питам ако са били 380 как ще спаднат с 400 тоя ясновидец:)))))

ТоЗи с налудничави поглед пак изпълзя. Я да свали едни 400 милилитра в корема и да се кротне.

е на път да последва Мутафчийски.Ще остане само Кунчев докато и на него не му видят сметката.

Тоя като тресне 3 ракии морето му става до колене....

Е много е сигурен Кантарджиев за 400-те бройки. Ами ако намалеят с 500. Тогава какво ще прави този?

Интересно е този капацитет да обясни, какво издишаме в маските и какви проблеми ни създава това? Остовяме настрани китайският вирус ...

Защо поддържате оценки за постовете във форума, след като вие ги слагате по осмотрение на модератора/манипулатора? Не е ли по-честно да вземете пример от сайтове, в които не се оценяват постовете? Какво целите, освен реклами, с произволно надуване на оценките от модераторите/манипулаторите?

https://youtu.be/rIaAoyEJNqw

има ли вече ваксина? Или руската ни карате да взимаме :)

Кантарджиев отново по тъчлинията ! "Превърнаха Образованието в Бизнес, Здравеопазването в Бизнес,Спорта в Бизнес...." !!?? Кой бе Кантарджиев? Кой го превърна ? От 30 години Западна ПсевдоДемокрация ...11 вече колят и бесят ГЕРБ ! 11те години с най-много евросубсидии, +изтеглени 30 000 000 000 Евро ЗАЕМИ от ГЕРБ които Ние,деца и внуци ще плащат. Най-смъртоносната Пандемия в новата история на България..са ГЕРБ !!! ГЕРБеразма Ще бъдат тежко наказан и заличен.

Черепарските подлоги ще бъдат избесени!

ние не сме от тях, обаче не виждаме да се случва. Вчера и жена му пуснахте, след толкова каскетски закани. Защо така, тролче?