Коментари - Тийнейджъри чупят асансьор на надлез в Бургас (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО в България се случват такива вандалщини ?! Защо някой малоумник като реши, може да потроши нови спирки, нови детски площадки, да нашари с грозни графити стени, подлези и всичко каквото реши, защо идиоти цапат и боядисват паметници ?! Ами отговорът е само един - защото никой не ги възпира и не ги осъжда за отвратителните им деяния ! А тези безобразия и вандалщини са в ущърб на цялото ни общество ! Те отнемат от удобствата и красотата, в които искаме всички ние останалите хора да живеем ! Апелирам за много строги наказания за такива отвратителни вандалщини ! Полицията да си свърши както трябва работата, не само да се правят на разсеяни !

Защо се случва ли? Ами защото не е евроджендърско да направиш с главата му това, което той е направил със спирката, асансьора и т.н. Плюс полагане на безплатен труд в полза на общината, докато не отработи стойността на нанесените щети.

тия пишлигари им треее як пердах докото подмокрят памперсите

Плюмки!

Като чета, доста неадекватни действия от институциите. Защо ще трябва да се чакат родителите да дойдат. Намерили са ги, установяват се родителите, предявяват искания и ги дават под съд, вкл. и непълнолетните според закона.

ПОСЛЕ БАЧКАНЕ - ДА ПОМАГАТ ПРИ РЕМОНТА, ДА МЕТАТ УЛИЦИТЕ - ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД . 2 МЕСЕЦА . ПОСЛЕ ИСКАМ ДА ВИДЯ РАЗЛИКАТА !

Детска педагогическа стая, след това бой до посиняване. Ебати, псевдо хулиганите, една женица ги снима и се насраха. Бой, бой и пак бой, всеки ден по три пъти. А, за родителите им глоба от по 5к на семейство.

1. Порицание на родителите в службата пред колегите им. 2. Сники на децата в училище и порицание пред учениците. 3. Глоба за родителите. Това работи в цял свят в 90% от случаите.

Ти луд ли си? На тези майките и бащите 100% са чалгари. За тюх резилът е допинг. Оправя ги само терапия с бой, бачкане, бачкане, бой, докато не им уврат дебилските глави.

Тъпо било момчето казвате. Тъпо ама не се пробва да изкриви с крак опорните греди на надлеза. Значи има някакви наченки на мисловна дейност, макар и нищожна.

Веднъж счупих някаква тъпотия в училище, първо родители те ми я платиха в тровн размер а после боя още го помня вече 30 години

Mrusni mangali

Писна ми от такива олигофренчета!!! Минимума е да възстановят щетите! Да не говорим, че за такива вандалски изпълнения трябва да има поне 6 месеца затвор! Да видим тогава.

Кога ще се въведе арест и затвор за тинейджъри-вандали? А и за техните родители ако ги защитават? Крайно време е да заиграе гьостерицата, докато не е станало късно и положението съвсем неуправляемо.

И за какво трябва родителите да се свързват с общината...На адреса им се праща акт..ако до един месец не се плати акта...идва съдия изпълнител....който ще им вземе двойно

Какъв постоянен адрес - кой знае откъде са придошли тия селяндури. Големите градове навсякъде се напълниха със най-гадните селяндури от последните прииждащи вълни.

Тези вече са с разстроена психика! За такива - никаква давност, да им се удържа от заплатата на родителите!

само 64 коментара...а в новината за възмутената мама дето нямала да позволи детето й да учи приказката за добрия ром се избихте да пишете...срамота!

Ами изчакай малко , ма. До утре ще се съберат не 64 , а 264 коментара. Ако коментарите станат повече от на възмутената мама , ще се извиниш ли? Аман от изкукуригали незадоволени патки.

Такива келеши рано или късно си намират майстора. Следващия път зад него ще съм аз и жална му майка. След като му направя главата квадратна , ще го накарам да се извинява на асансьора. Мале, как ме дразнят такива пикльовци.

няма да му влееш синяото, пардон, сивото вещество вътре, а си личи, чее и твоето вещество липсва!

Не знам, ама на теб определено българския ти куца. В едно изречение правиш 3 очевадни грешки. Как мислиш? На мен ли ми липсва сивото вещество или на теб?

Аз

Пет думи, които решават проблема: Бой, бой, бой, бой, бой!

Сега мамата на комплексарчето ще ревне, че общината е направила твърда вратата и идиотчето го боли крачето от удара.... и ще изскимти - АХ на мама дебила, колко си хубав и умен.... и ще го цунка по тъпата тиква...

Това са едни бъдещи бургаски батки!

Абе аз полиция виждам само по време на протестите, ама много полиция. Къде се крият през останалото време, нямам идея.

на демокрацията асансьорите са в лошо състояние.

Да го купят - около 30 000 евра е.

Като няма кой да ги надере тия пишлемета, па да ги прати на обществено полезен труд докато изработят цената на един асансьор, та да им е за урок... Сега нали е демокрация, нали всичко трябва да е политкоректно, ще се чака на добрата воля на родителите им, на които ама хич им не дреме к'ви скотстващи пикльовци са отгледали. В конетарите под видето ги има кои са, ама властите в Бургас може би нямт дупе да ги гепят, щото няма да е добре за имиджа на кмета...

Тъпи лепиларчета с майки и татковци - чалгари. Бедни и глупави хора, които завиждат и мразят всичко хубаво направено за хора и от хора с по-висок социален статус от техния. Като цяло им трябва един хубав пердах. Или по един всеки месец - профилактично.

видях и една доста смела жена, която извади телефон и снима.

за малко и тя да си изяде боя...ил да се прости с телефона си...

какъв е проблемът тези и подобни на тях да бъдат задължени да положат по 100-200 часа обществено полезен труд? Ама истински, да им стане ясно, че простотията не е порок, но демонстрирането и е. А разни психолози ли са, психопати ли са, дето обясняват, как горките дечица щели да се стресират, защото станали публично известни с глупостта си, да си заврат дипломите......

Това са някакви жалки пубертети, които се чудят как да „изпъкнат“ с нещо! Дебелия, който изрита вратата даже не може да ходи нормално - ходи като насран! Долна измет!!! Заслужава солидна глоба и обществено полезен труд!

А бе... Тоя миндил ходи га че на магистралата си е заработвал джобните со дирника

незнам защо, но много мъже ходят така - и го пиша съвсем сериозно - не че са се насрали, но походката им е като на НАСРАНИ .

Пълни глупости! Колко пъти не работиха? Рушветите вв Бургас са между 30-50%. Данс защо не проверява, кои са новите собственици на сумати обекти и зами в Бургаско например? Около 200 евро средно е кв метър общинска земя. А, тези темерутчета са рожба на образоватилната инициатива на поредните мошеници на прехода наричащи се сега ГЕРБ. Но ще става все по-хубаво, защото безплатен обяд няма, другари селяндури!

За материалните щети някой може и да плати, но как да калкулираме морално етичните щети нанесени от невъздържани деца и ученици на нищо не подозиращи хора по улиците, подигравките и униженията над възрастните, но защо учителите и родителите и обществото допускат това...

Идете да видите какво правят тинейджъри в МОЛА и в квартала където е той и училището, защото най вероятно учат в небезизвестното квартално училище.

Ей такова истамбулска конвенция не го лови. Зачерви му задника, да го видим следващия път, колко ще е отворено.

Дааа, един хубав бой ще му се отрази на пишлигара в психиката за цял живот и ще знае, че не трябва да троши.

Деца ли, море, хващат ги и бой до посиняване, после, ти да видиш ще троши ли!

Нали.

От село Шума, Годечко. Колко е малък света!

Навършилите 16 години не са малолетни, а са непълнолетни.

Върнете комунизма !!! България загива !!!

Това е държавата на мутрата, това е поколението което се възпитав, това е моделът на поведение който се следва и налага от мутроида Борисов и неговата мръсна долна шайка от джендъри и евроатлантици. Престъпниците и гамените живеят най-добре в тия условия създадени и един престъпник с прякор на зеленчук и от една престъпна банда ГЕРБ.

Ти трябва да си пълен ИДИОТ!

От тези изр.ди нищо не става.Трябва да бъдат обесени на публично място. Това е поколението на крадливите управляващи,дето оставиха държавата на автопилот.

Асансьорът е некачествен! Трябвало е да го направят идиото устойчив! И тия олигофрени са бъдещето на нацията! Ами разходете се из паркове и градини, огледайте детските площадки. Всичко е изпочупено и оплескано с графити. В големите градове гледката е отблъскваща. Преди така ли беше? Защо се позволява това? Защо е това либерално отношение към тийнейджърите? В другите страни така ли е? Защо ми се струва, че не е! Докога ще има безвластие в България? Кога тия млади хора ще проумеят, че има неща, които не бива да се правят? Хора без ценностна система, без идеали, много от тя и невъзпитани. Изпълнява се националният химн, а те си пушат и си приказват. И с тия Каракачанов ще прави наборна армия! Та тия са мамини глезльовци и на вторият ден ще почнат да се оплакват, че в казармата им се нарушават правата! Бог да пази България!

Направо чувам как тези родители се успокояват вваимно, че те децата са си играели и нищо лошо не са направили. Ама тя общината виновна, за какво е изпраскала никому ненужни надлези, че и с асансьори, че и с камери. Пари на вятъра, а горките деца нямало къде да си играят и да потрошат нещо си на воля.

Лео

Милева Владкова, логопед и докторант по Невербална комуникация в СУ - да си вземе дипломата и да си разпали камината с нея. Кой баща би застанал - ами този, който има съвест, чест и чувство за справедливост. Такива неща нито трябва да се изказват, нито да се публикуват в медиите. Внушават на хората, че е ок да се скриеш като има нещо нередно, свършено от детето ти.

Кой баща ли? Ми, този който е призоват по надлежния ред да се яви за справка в съответно РУ на МВР, в която се цитира съответната алинея какво следва при неявяване и готово.

Е да де, ама ако бащата кихне някой лев, или е човек на еди кой си от ГЕРБ или е просто ГЕРБер му се разминава - като престъпление от общ характер с неизвестен извършител. Нали това е символа на цялто джендъробандитско управление на ГЕРБ

Ех какво невероятно средство за възпитание беше боя, който вече не можело да се налага на деца. Какво като родителите платят сметктката, на детето му е все тая. То не е заработило тези пари, колкото и да е зависимо от тях да ги похарчи. Пак казвам, боя беше невероятна възпитателна мярка, която сега е забранена.

Да имаш идея, как тия прекрасно възпитани деца с бой от твоето поколение, станаха такива калпави родители?

Хах, много добре казано !!!

XMRIG

Не само глоба и покриване на щетите , 6 месеца в ТВУ и да играе тоягата зверски. Ако няма наказание утре същият калпазанин ще продължи в същият дух и ще вдигне нивото. Някой може ли да каже какво би станало при подобен вандалски акт в САЩ?

Най-добре е да изгледат записите заедно с родителите си, те да платят щетите и ремонта, в който да участват "героите" и да бъде разпространен клип как работят. Нека приятелите да им се любуват и да знаят какво очаква всеки, който руши обществена собственост. Друг път едва ли ще помислят.

Прав сте, но Вашето предложение не е интересно за болшинството от дебили вперили поглед в монитора.

Ама то на запад си го има това и му викат community service. Тук му викаха общественополезен труд, но не се прилага от десетилетия, че да не обидим и затрудним с нещо нарушителите. Родителите им да платят в троен размер материланите щети, а тези вместо да пипат асансьора, за което нямат квалификация, да отнесат по 300 часа общественополезен труд - да чистят канавки, да събират боклуци по парковете и да окопават фиданки. Както в САЩ, часовете им се признават само при изпъленине на норма, т.е. тези 300 часа може да ги избиват цяла година, докато не гиизпълнят правилно и готово. Ама за целтя трявба държава и върховенство на закона, а стигне ли се до такива неща, трябва да арестуват целия министерски съвет, парламента и половината държавна администрация., така че по-добре да си седим както сме си и всеки да прави каквото си иска...

Да нажулят сега на гордите бащи да платят щетите... тия малоумничета едва ли ще посмеят пак да трошат след "възпитателните мерки"...

За съжаление не винаги става въпрос за цигани. Такива тийнеджъри, чисто българско издание има в много квартали, не само в Бургас, в София и в големите градове, които тероризират хората, а полицията "чака да дойде Годо" и да оправи работата. Ужасното е, че живеят с чувство за безнаказаност. Това е не само за тийнеджърите, но за цялото общество. Хормоналните проблеми друсат не само пуберите, но и доста по-големите от тях.

Напротив, точно за цигани става дума - циганин не е раса, а етнос. С тях сме в една и съща раса, а тези от снимките са и в същия етнос, защото изповядват неговите ценности, култура и манталитет. Ако ще да се светли, руси и синеоки, пак са си живи цигани, така както някои с по-тъмна кожа са си българи и са се дистанцирали от циганските истории. Друг е въпросът, че самите българи си имат съвсем други косури и културни особености, с които не трябва да се гордеят.

1 седмица поправителен труд - да метат улиците и да чистят обществени кенефи и ще се научат!

А сега ма мама и тати един хуууууубав акт и да плащат. Ако не могат да се спират от заплатката и събота и неделя да отработват глобата като чистят улиците! Келеметата с тях!

Това е от липсата на първите седем на т.н. Тинейджъри /Hapkoманчета/, липсата на първите седем на техните родители, липсата на първите седем на на TAПанарите които ни управляват. АБЕ още взето над 90 процента от населението На България им липсват първите седем.

"Според специалистите това ще доведе до разстройства на психиката на детето." Жив да не бях ! Говедото троши със все сила ! Една нощ да пренощува в ареста - доста добре ще му се отрази. Някоя палка по гъза също няма да навреди.

След една нощ в ареста ще се чувства герой и ще стане още по зле. Ареста не е затвора за влязла присъда.

чичко - това е като едно изказване на една майка /четох го във вестнинка/, която казва за сина си, че не бил буен /случаят е свързан с метамини, не витамини и с агент под прикритие или не, при което синия, синът бил застрелян/, имал само няколко обира, един -два грабежа, и няколко пътни произшествия.

Това е форма на протест срещу Бойко Борисов и политиката на обезлюдяване на България, която води! Правете повече такива будни младежи - те са Бъдещето на България! Тези действия ще доведат до повишаване на доходите, те не са просто чупене на асансьор, построен с обществени средства! ААА, да! И бензина е скъп!