ТИР се запали на магистрала "Тракия"

Две пожарни гасиха огъня, имаше опасност от взрив

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

T.I.R. е международна конвенция от 1975 г. и тя просто няма как да се запали. От снимковия материал се вижда, че се е запалил тежкотоварен автомобил.

Ние ,по точно жена ми се обади ,първо 112 не вдигна тел в продължение на 5 мин ,след това не разпитваха като идиоти ! Тира гореше само в задната му част ,ако бяпа дошли пожарни от Пазарджик ,то камиона поне вероятно е нямало да изгори ! Държавата е НЕПОДГОТВЕНА ЗА ВСЯКА ОПАСНОСТ !

Тир се запали на магистрала "Тракия" при 85 км в посока Бургас. ТИР се пише с главни букви, защото е абревиатура. Ех, редактори... научете българския език. "Тир" е град.

Не че нещо, ама това беше вчера, ако за всички новини сте толкова експедитивни Наполеон още нямаше да е разбрал, че е загубил при Ватерло.

Вчера се запали друг ТИР. Това е нова новина. Всеки ден се палят от жегата...

Но въпреки всичко, сме стиснати на разходи и караме по-пестеливо. Защо да не пост ем снимката с разсъблечения камионджия от вчерашния камион на днешната новина ? Все пак доста подробности съвпадат . Камион, ТИР, магистрала, Тракия, запалил се, изгорял кат барут, България........

Е, пак ли?