Коментари - ТИР с олио се обърна на магистрала "Хемус" край Шумен (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре,че шофьорът не е пострадал сериозно. И добре, че "тъмнозелените" братя не са го надушили веднага. Иначе, "Ши ид'е Асан мазна баница", а на фирмата - мазен ... пръст.

Само тия с дрогата никога не се обръщат.

Абе днес големи майтапи в новините.

Направи смъртоносни пътища,за да краде.

Мазноооо...

корекция :...….. камиона…… на една парченце от 40г. строящата се магистрала Хемус.....

Не съм следовател,но явно и вие не сте журналисти, държащи на обективно представяне на фактите! Първо: Камионът НЕ е преминал в насрещното платно ,Спрял е в разделителните мантинели (вж.сн.) Второ : Шофьорът НЕ е "заспал" ! При евентуално "заспиване" (унасяне ) МПС-то НЕ се отклонява рязко , а плавно и постепенно (знам го от собствен опит,кога десните ми гуми са започвали да тропат по "банкета") ... Трето : Камионът не е завил "рязко" на ЛЯВО ,съдейки по положението на управляемите колела на влекача ,навити крайно в ...ДЯСНО ! Четвърто : Ясно се виждат следи от спирачен път ,които са под ъгъл НАД 30 градуса спрямо мантинелата преди удара в нея ,което навежда да мисълта ,че водачът е предприемал някакви маневри за овладяване на ситуациата ...а те могат да бъдат преди всичко технически, ситуационни (препречване) свързани с овладяване на отклоняване на ремаркето-прицеп ... Пето : Там участъка ,е в ужасно състояние още от откриването му Не напразно има ограничение за 90 кмЧ (а се води магистрала), възможно е и заледяване да е имало !

Никакво ограничение няма от 90 км точно в този участък! Аман от пишман профеционални шофьори, заспиващи в кабината. Куцо, кьораво и сакото извади професионална книжка и тръгна да вади пари... Точно си е заспал!!!!

Мноого си тъп... Шуменец Шофьора не е заспал.. Пожелавам ти същото, каквото му се е случило..

няма ... два пъти няма ... о ... олио

баси пързалката