Коментари - ТИР мина през крака на колоездач на пешеходна пътека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Колоездач на пешеходна пътека" - е те такова животно няма. Щом си е бутал колелото е "Пешеходец на пешеходна пътека".

След написаното трябва незабавно да бъде уволнен авторът на статията и отговорият редактор, или главният, ако няма друг отговорен. С малкото думи и наистина незначителната случка се разбира само, че авторът е неграмотен и вероятно слабоумен, но какво се е случило извън болното му съзнание не се разбира.

Не си ли забелязал, че много хора, особено от по-младите, имат огромен проблем с това да съставят ясен и точен текст от няколко изречения, от който недвусмислено да се разбира за какво иде реч...Същото важи и за говорните им умения и способността за изразяване. И по-зле ще става, иде поколение на абсолютни безкнижници, непрочели една книга в живота си... Със зяпане в телефоните освен затъпяване и зомбиране друго не става!

ХаХа значи тира и човека най-културно са пресичали пътното платно по пешеходна пътека и тира без да иска минал през стъпалото на човека с колелото.... Абе чукчи писатели, я земете и да четете какво пишете.

Да ги окачим на дървото и да ги налапаме с уста. Така никой няма да ни обвинява, че ядем с немити ръце.

Пипелота я преведи плс. Кво дърво, кво лапане с уста... не вдянах нещо ;)

Бутащият велосипед е пешеходец, а не велосипедист.

Айде обаче обясни, как се движат двамата успоредно като велосипедиста в такъв случай явно не е пресичал пешеходна пътека и мястото на пешеходец не е на пътя, защото пресичане по пътека предполага движение перпендикулярно на автомобила и тогава предното колело е половин метър пред човека. Най- вероятно вина имат и двамата, а пешеходната пътека е стечение на обстоятелствата.

"ТИР е блъснал колоездач" "Тирът е минал най-вероятно през ходилото му" Последно? Вие четете ли какво пишете, некадърници?

Егати и "новините" ,егати и и ТЕЗИ ,които ни ги...ПОДНАСЯТ ! В едната сте писали ,че ТИР "Скания" е ...РАЗМАЗАЛ двама в БМВ -при движение ....НА ЗАДЕН ХОД ?!?!?! В тази...., че "колоездачът и ТИР-ът ,са се движили ...УСПОРЕДНО ПО ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА " ?!?!- Което ме въди до представате, че или "пешеходната пътека" е била по дължината на пътя ...или, че и ТИР-ът и колоездачът са се движили по нея ...УСПОРЕДНО пресичайки платното .... Ха , поизтрезнейте малко от "УЙкендския" си ...махмурлук бре ....