Тежки боеве в Източна Украйна взеха жертви и от двете страни

наКиев и сепаратистите взаимно се обвиниха, че провокират военни действия. Зеленски обаче е категоричен, че Украйна напредва към края на войната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква суверенна Украина, там са едни фашисти и американски подлоги. А това, че хората им писна някакви бандеровци и фашисти да ги унижават е напълно нормално. Всеки ден обстрели на Донбас, убити деца, старци, според мен Русия отдавна трябваше да ги унищожи, всичките тези бандеровци-фашисти. Така, че хора, които не разбират и нямат представа да си мълчат.

Чудя се какви са тези "бунтовници" с тежка артилерия. Бунтуват се бунтуват и хоп с танкове.

предполагам.

Вън руските агресори от суверенна Украйна!

много те моля. и се снимай пак.

И кои агресори да поканим? Турските? Или канадските?

Тази карикатура

Schilo

Най-разумното решение е следното- Украйна се присъединява към Крим и всичко е точно!

нато да приключва шикалките са раССия и да преминава към действие!

Randall_Zwinge

Ми то премина. Онзи ден имаше учения из Прибалтиките и взвод натовски командоси се изгубиха в гората, че се наложи да ги търсят горските, щото другите натовци не можаха да ги намерят.

и си оправят батаците.

Schilo

"...."Имаме могъща армия, тя даде силен отпор. Нашата армия контролира напълно ситуацията", увери на брифинг с журналисти президентът. "Тази провокация няма да промени политиката ни, решително напредваме към края на войната, към мира", заяви ..." Впечатлен съм! Зеленский, въобще знае ли какво става в Украйна? "Могъща армия", която яде бой под път и над път от миньори!

от българия ве, руски капут!

Schilo

какво е "мараш"? Такава българска дума няма.

Schilo

И както вече ти казах, "ве" ще викаш на овцете на баща ти!

"Мараш" е име на едно село, в Шуменско.

Schilo

А, вярно, ама не очаквах да напише от къде е.

Kvartala v Plovdiv okolo centara my vikat marasha

_stankow

Мараш на турски значи "блато"

Schilo

Ивайловс, Дебалцево....Все едни добри места за украинските нацита!

Иловайск,бе колега от „Печорската ларва” Мараш означава на ШАМАРа ми-опакото...

путлер има само още 2-3 месеца "прозорец", преди окончателно да хлопне мандалото за "големи промени"! а някои ще му ходят на парадите ... за да му приветства окапацията в мирно време!

окупацията

Meд и мехлем върху сърцето на юдомасонска америка - две съседни и братски славянски държава се самоизбиват и теглят кредити от Федералния резерв, който също е юдомасонски. Един и същ стар колкото земята трик го прилагат хиляди години и сред тъпите племена още номера върви.

путлер! тоя вече НЯМА време!

Сигурно е така, но вината не е тяхна. Просто Русия лошо изигра картите си в Украйна, а Украйна често го кара и на инат. Има и много историческо напрежение между двата народа. От гледна точка на украйнците е гадно някой да ти разкъсва държавата. От гледна точка на руснаците е неприятно да се намираш в действащи или студени конфликти с кой ли не и къде ли не: Сирия, Приднестровие, Украйна, Грузия, Либия,, че дори и Беларус - струва скъпо и те изтощава. И двете държави имат нужда от края на конфликта на изток и някаква федерация. Въпросът е как украйнците ще преглътнат Крим.

Винаги е така,когато не хора от народа управляват,а хора от указаната от Вас юдомасонска пасмина.Затова в територия колкото от Варна до Плевен се бият пета година и надминаха Вората световна с кючека си,с който точат кинти вдните,да си плащат дълга за газа на другите...трите лайки действат заедно,а четвъртата действа управлявайки българския народ Ааа...нормально...везде так живуть,везде в п,зде...

Онзи ден Зеленски и Путин говориха по телефона. Днес воените спретнаха провокация. Игричките на нацитата в УКрайна ще докарат ситуацията до 1939/45 г. После ще се оплакват, че са били разбити и избесени от разни следвоенни съдилища.

на 17 февр. 2015 г. ДНР превзе Дебалцево. Сега Киев си "връща", но неуспешно

Русия е тюрма за народите - В.И.ЛЕНИН

Зе е един наакан клоун. Преговаря с Путин, а в това време загиват нови украински герои. Позор на този шут

с жертвите сред мирното население, ей така, от кумова срама. атаката е започната от украинци, които са попаднали в минно поле в опита си да проникнат в територията, която ги разделя. после е почнала патакламата.

и двама ранени - каквото са търсили, са го намерили.

Чест прави на Украинците че защитават вече 6-а година Родината си от руските терористи и окупатори.

Това са руски земи. Цяла югоизточна Украйна си е руска територия, нормално е хората да си защитават териториите.

В момента Единствено нацистката орда Азов и Порошенко имат истинска изгода от ескалиране на ситуацията там. Нацията ,защото украинската армия преди месеци пое Техните на Азов позиции...и ги остави без Работа ... ... ...а Порошенко ...защото е Подсъдим ,и само гражданска война или нова война в Донбас може да го спаси временно.

Зеленския играе по острието на бръснача като изпълнява поръчките на сащ които в един глас обвиниха Русия знаейки че делото е тяхно...И как напредваш бе Зеленски като създаваш интриги????приказваш за руски окупатори когато там бая време са бивши украински граждани които поискаха да скъсат заради майданците с Украйна..

Американците нали са тъпички и нямат надеждни информатори, нито при украинците, нито при отцепниците....

Въпроса е кой има интерес от такива провокации?Определено това не е Москва като и новия в Киев.Подбудителите са същите които спретнаха провокациите по време на Майдана.А кой стои зад тях е ясно.

Русия няма интерес от членство на Киев в ЕС и НАТО. Затова се погрижи бързичко да върне страната обратно в лоното си.

То да знаете еврогейския се е затичал да ги приема а пък нато ако го направи ще да е само заради територията им ... ама ще да е бая късно да го проумеят както много късно проумяха какво им донесе майдана...

Явно не сте на ясно, за какво излезнаха хората на улицата, на Майдана. Много бързо забравяте.

В момента ситуацията е такава, че не е важно кой има интерес. Зеленчуковата карикатура има власт над около 10% от въоръжените формирования в страната. Останалите правят каквото щат. Може да няма никакви планове, просто пияни свине.

партия NATO в Украйна и да видим какво ще му се случи на шмекера хуморист.

Ако Русия изпълни ангажиментите си към мира, то минутите на нацисткия режим в Киев са преброени.

Нали се разбирахте отлично с новия Президент на Украйна?

Потрошенко беше фашист-реваншист, който имаше да си връзща за баша си-престъпник, лежал в затвора за кражби.

ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСКИ! - Това е достатъчно.

Само като се прочете "народна милиция" и става ясно за какво долни, подли, психясали и уродливи подчовеци от руски произход става въпрос !!! Давай Украйна, бий приматите и навлизай в Раша.....НАТО ще те последва и ще сложим край на тая пасмина от крастави руски буболечки !!!

Абе, Рони Рейган беше по- умен от теб! 'Що така?...

Според американското проучване, в страните от НАТО - с три изключения, преобладават нежелаещите да се бият с Русия дори и ако нападне страна от НАТО. Но ти продължава да си верваш - фиксидеята е характерна за някои болни с психически отклонения. Викат "Руснаците са тук!" и скачат от високо.

Когато трола се изчерпа, единственото което му остава е директно да нападне опонентите си. Или с кого си ляга, или как пикае.

на воля,не пречиш

И обикновено асоциира със себе си защото е доста ограничен от към възприятия.

Единна и неделима Украйна няма да позволи на азиатите да разрушат единството. За всичко е виновен руският език. Снегова помощ още от детската градина, не дори още с майчиното си мляко децата са захранени с идеите на тероризма. Най лошото е че освен осемте милиона в размирните провинции има още 25 милиона латентни такива, които само чакат подходящите условия и да започнат. Заради това за да няма проблеми с единството в единна и демократична Украйна трябва да се забрани под страх от най жестоки наказания руският език. Само така Демокрацията и евроатлантическите ценности ще победят в единна и независима Украйна.

Е, то... 8 и 32 милиона... И те украинските граждани свършиха.

Ние от задругата предлагаме да се възстанови бъл.език/ Първият Киевски патриарх е българин!

че бълг.ез. е "възстановен" и се изучава в тамошните уч.заведения.Препоръчвам на такива като теб да "възстановят" бълг.лев в случай че ви го отнемат ии заменят с евро.

Randall_Zwinge

Киев си е Български град, построен от Кубрат и брат му.

комунистическо-фашистки пропаганди и се птам аджеба, що първата руска държава носи името КИЕВСКА РУС и що за украинци са сегашните обитатели на Крайната земя?

Дошли руснаците и откраднали държавата на украинците!

Супер вярно! Нека последваме примера и да забраним българския в България и да въведем ...... Турски. Защото така е било от векове!!!

Абе не е точно така. До като България е със силно орязани български територии, то Украйна е обратното, получили са много руски земи. И второ ние дълго време сме имали собствена държава а те не.

Киев се провали във вътрешната си политика и пак залага на провокации за да получи някой лев от менторите си ! Вижда се, е да си комик и политик не е едно и също нещо - трябват и доста повече знания за второто !!!

Не става само с плюене ..... трябва и акъл.

Това как да е, интересно ми е какво ще страдат хибридните рашки когато тия дни братята китайци анексират Сибир?

няма да те спаси от пикаенети клекнал

Тия дни ги слушам от 20 години.

Хубавите работи стават бавно.

Дълбоко обезпокоени сме и спешно призоваваме Русия да изпълнява ангажиментите си към мира, заяви в Туитър американското посолство. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи за "жертви и от двете страни", но каза, че не разполага с подробности за сблъсъците. Едните съвсем нормално изчакват да се съберат достоверни сведения какво точно се е случило , а другите директно си повтарят техните глупости....

Крайно време е Окраината да се върне в Русия, за да настъпи мир. Стига американски провокации!

Да ама явно неще да се връща под крилото на "просперираща" раша?

Не. Не трябва. Русия, Полша, Унгария и Румъния трябва да я нацепят и да си я поделят, но част от нея трябва да си устане, защото за последните 6 години там се навъди много фашизирана неспособна на нищо сган, която трябва да има къде да измре и изгние. Затова Киевска област трябва да си остане усрайна. КАто се превърне всичко там в тор, може и да послужи за нещо полезно.

Google translate през годините се разви и върши много добра работа, но все пак молбата ми към редакцията е все пак да проверяват още един път написаното от машината. Не че не се разбира, но не звучи добре.

Путлер и орките му превърнаха един народ от верен съюзник във вечен враг. За да заграбят още 0.1% територии. Като че ли Мордор няма достатъчно територии и полезни изкопаеми и в момента. Ама безмозъчните олигофрени от руслямистан още не могат да проумеят, че ако не направят усилия да създадат нормално общество, въпреки всички природни богатства ще си останат една азиатска кочина.

С анексирането на Крим, Москва спечели ... един милион нови пенсионери, на които да плаща всеки месец мизерните пенсии.

и да не грухтиш все някога те насткга африканската чума,и после си купуваш европейско свинско от 1960а година понеже живееш и вярваш на тикви и пилоти

При теб в раша всичко е на шеС щом катошки ест?

престани да пикаеш клекнал,изправи се като мъж на прайд бе

некъде към 1 май към подсъпите към Киев ще се подреждат първите танкови колони на Таманската и Псовската дивизии със знамена

Това още от 2013 година го приказвате. Трябваше за две седмици да марширувате в Киев.

Са... Всъщност, не се е случило абсолютно нищо, което да не се случва там абсолютно всеки ден. От последното "примирие", когато почнаха да обменят пленници, всеки ден поне по 10на пъти усраинците обстрелват училища, болници и детски градини - това са предпочитаните им обекти. Понякога се случва да се пострелят едни други и някой дава фира. В 90% от случаите - от ВСУ. Преди "примирието" тези случаи бяха доста по-чести. Един боклук бил застрелян. Голяма работа - те сами се стрелят повече или се напиват и се взривяват с гранати - вече има хиляди загинали по този начин, да са живи на майка си и баща си. Усраинец застреляли. На кой му пука...

аре стига бе? Ти точно на тебе ли ке ти верваме? смешко. И сигурно сърца на деца ядоха, нали? Бах та в кирливия трол нещастен.

Randall_Zwinge

Сериозно. Според сводката от тази сутрин, вчера се имало 8 нападения с 36 изстреляни снаряда. За днес ще кажат утре.

13 000 украински жертви ...това не се забравя векове!!!!

Randall_Zwinge

13 друг път. Само в Дебалцево и иловайск изчезнаха по минимум 15 000. общо 30 000. За цялата война са минимум 50 000. Ама понеже юридически не се води война, правителството дължи обезщетения за всяка застреляна отрепка. И затова няма да ги признаят. А мършата я намериха - заровени из сметищата. Където, всъщност, им е мястото.

Вън руските окупатори от Украйна,България и ЕС.

ама ти още ли си окупиран бе

Да!!!! Такива като Божков -агент Черепа на КГБ още получават рубли за да работят против България за руски интереси.

нали и ти имаш досиенце бе,още от ученето ти в москва

Много лошо кога братя се сбият.

Още 2012 година руската АН генетично доказа, че руснаци и украинци нямат нищо общо. Руснаците са фини.

то се вижда и на парада. по 50кг с напикани гащи. Който не вярва да отвори снимки с МАСОВКИ, не такива с единици където са търсени с лупа да намерят някой по-здрав. погледнете парада.

какви фини са тези диви азиатци бре :)

Русия е поробила 140 различни племена.

Братя???

Москва щеше за две седмици да марширува в Киев.

после идва по трудния марш до берлин и брюксел,но пък руснаците знаят пътя,ходили са три пъти два пъти дотам

управлявайки американски камиони и плюскайки американски консерви по пътя. Смешници.

това си ти,да плюскащ бургери от макдоналдс и да си мислиш че си човек

Е ти само на квас и люцерна ли караш?

казаха ли ти че пикаеш клекнала

Гледаш в огледалото и асоциираш? Е, объркала си се :)

Руско мекере!

Мани я ти Москва. Путин, дрисльото, пдписа пдрстките Мински съглашения и спря войната точно когато усраинската армия беше обезлюдена след Дебалцево. В този момент между Донбас и киев нямаше никаква защита. Точно както става след победата при Дойран и балканският щаб на Антантата в Солун остава незащитен. И тогава, и сега политиците спасиха боклуците от тотален разгром. Специално, що се отнася до усрайна, нямаше да бъде разгром, а анихилиране, щото всички щяха да се разбягат към Полша, Унгария, Румъуния и Русия. Ама Путин ги спаси, говедото.

Тъй, тъй, видяха се тия дни Вова и Вова, увериха се във взаимна вечна любООФ и като прибра единият Вова, другия го подпука по съветски!

издава пола на пишещия

И затова трябва да търбиш във форума как уринираш, че не можеш да си кажеш директно пола?

Кой вярва на злобен съветски кагебист?

Абе, разделяй, насъсквай едни срещу други и владей. Руснаци срещу "украинци", сърби срещу "хървати", индийци-"пакистанци", китайци-"хонгконгци", китайци-"тайванци", СК-ЮК... мюсюлмани-християни, мъже-жени...

Какво са ги насъскали. Какво правят руски войски в чужда "братска " държава?

правят краварски войски на ново село бе

И нач. щаба на укр. армия каза и наблюдателите от ОССЕ казаха, че руски войски в Украйна няма и не е имало, обаче, дебилите си бъблите тъпо, злобно и упорито.

думнат крайна фабриките за памперси дали ще смогнат със производство за натото

артистче да не си играе на война, защото може да му се случи случка!

артистчето да остане без държава, а емигрант!

били дълбоко обезпокоени във туитър,помолили да се спазва мира