Тежка нощ в Одеса, Украйна свали 35 бойни дрона на Русия и отвърна с обстрел в Курска област

Повечето от безпилотните летателни средства са унищожени над източните и южните украински области, заявиха от ВВС в социалната мрежа "Телеграм"

Обратно в новината

Коментари - Тежка нощ в Одеса, Украйна свали 35 бойни дрона на Русия и отвърна с обстрел в Курска област | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А каква е информацията от руска стчрана?

че то от руска страна информация идва ли ? Досега не се е случвало...само ''информация''

не може да са толкова тъпи украинците. с все етап от СВО руснаците казаха, че отстъпките ще стават все по малки при сключването на след военното споразумение. Това е все едно да идеш да играеш покер, да виждаш че губиш парите си и вместо да излезеш от казиното с половината си пари, накрая да излежеш с 0 кинти като просяк.

Бандера май ще разваля седянката, няма време да регистрира всички пристигащи, затова някои ще отиват директно в ада дори и без да го видят..

Абе тия укри всичко живо свалят а пък то гърми навсякъде. Много лъжливи укрофашаги сър.

Осрайна май върви към тотално осиране.

Първият град, съществувал на мястото на днешна Одеса, е гръцкият град Хистрия /Истрос/, изграден в седми век пр. н. е.!

Но е украински от дванадесети век пр. н. е. Тогавашните украинци , са построили пристанището и всичките складове около него и са го използвали за износ на пшеница и други култури към Европа. Години по-късно го завладяват османците а после и руснаците. Но най-напред са украинците. Те са по-древна нация и от македонците, чиято е Луната. И половината от Земята!

Украински, ама друг път. Бил си е гръцки и след това турски град до руско турската война. И е бил с размерите на София преди да стане столица.

До руско турската война 1837, в Одеса се е писнало на гръцки и след това на турски. Няма нито един документ на славянски език.

Ако само четири дрона са достигнали целите, аз защо гледах над 10 видео материала как в Одеса целите се взривяват, само питам? С лъжи само смешни ставате, даже и от посолството вече не ви вярват.

Украинците дори нямат собствени ругатни, всичко е откраднато от московчаните. От автомата до постелка.

Съгласен, тия са като Македонците, който е слушал Мова веднага му става ясно, че е Руско-Полска мешавица създадена изкуствено, паралел е измисленият Македонски език, Български на Сръбска пишеща машина.

Туй за 4 дрона стигнали а останалите не е за хора, които не са виждали оръжие. Нито са ловували. Когато се стреля по цел се стреля докато се улучи. Винаги последния патрон убива гъските, които летят например. Просто след като улучиш не се стреля повече. И да, един дрон може да порази повече от една цел. Дроновете ги позиционират в радио тишина на голяма височина и чакат. Един слиза и опитва да улучи. Ако някой не улучи, следващите го слизат. Ако е с касетъчен или специален фугасен заряд, даже и улучен пада със заряда и той поразява област в противниковата територия. Ако някой дрон улучи, следващите го се пренасочват към резервните цели, които може и да не са в Одеса. Или даже се връщат.

Имаше Мински споразумения и там не се предвиждаше промяна на граници. Но Ангелинка, БоДжо и г-жа Курабийка решиха друго. Рекламациите към тях.

За последните 24 часа 895 са се срещнали с Бандера. Лично.

за сметка на това украинските терористи, които се оплакват от недостиг на боеприпаси геройски успяха да обстрелят поредният завод за хляб, поради недостиг на военни цели ;)

всеки който се бие с руските окупатори и империалисти не е терорист а ОПЪЛЧЕНЕЦ!!!

750 цивилни и деца , нали?

американският трол на заплата при Козяк, 123 (нерегистриран) "Няма Галя, няма Маля, има история! Одеса е турска, като наследник на Османската империя! Областта Йедисан, на която е кръстен град Одеса, става руска територия едва през 1791 година с Яшкия мирен договор, подписан в резултат на руско-турската война от 1787 година! Дотогава е част от Османската империя! " ОДЕСА Е НЕАНДЕРТАЛСКА. Още неандерталците са изградили пристанище на черноморския бряг и после са го нарекли Одеса. Което ще рече на езика им сащисан педал американски. ОДЕСА Е БИЛА И ЩЕ БЪДЕ РУСКА. НАБИЙ СИ ГО В ПРОСТАТА ЧУТУРА АМЕРИКАНСКИ, МИЗЕРЕН НЕЩАСТНИК. щщд ..-. ..-. -..

Осеса и Крим са български в Одеса има 150 000 българи .. Обор МОСХА(МОСКВА) Основан 1068 г. от Българския Цар Ахад Мосха(1061-1076) ? Край Москва е била Резиденцията на Ахад МОСХА, там Българите са Отглеждали ...добитък като използвали за говедари крепостни ватници

Бългапия е турска и требе дасевърне насултаня ерДоганя... ББААХАХА

Ковидов, Бил Гейтс да не те е чепирал?

Одеса е била руска от 1791 година, така е. Дотогава не е била руска, а част от Османската империя!!! Разбирам те, че това ти е неприятно и ти съчувствам, но винаги не е била руска!

Обръщение на войник от руската армия към президента на САЩ! Уважаеми г-н Джоузеф Байдън, президент на Съединените американски щати! Ние, руските воини, ви изказваме нашата искрена благодарност за танковете Абрамс, които САЩ доставят на Украйна. Както вероятно знаете, ние получаваме бонуси за унищожаването на тези танкове. Молим ви да изпратите повече, тъй като вече изпратените са много малко, не стигат за всички. Трябва да отделим много време и усилия, за да ги намерим. Ние сме готови да ви прехвърлим 10% от премията на картата “МИР” за всеки унищожен танк. Вярваме, че вие сте истински патриот и най-добрият президент на Америка. Искрено се надяваме на взаимноизгодно сътрудничество. Заедно ще победим!

виждали сме руски герой как се промъкват под танка за да му спукат гумите... други руски герой отстъпват и по пътя серат рядко та американските танкове да боксуват.. това са истински герои..ха.ха

Ами точно така е. За Леопард дават само един милион рубли премия (10000 евро), за американски танк дават три милиона. И наистина желаещите са много. За 4 милиона в Русия може да се купи къща с двор даже около голям град.

Така е !

Всичко ще приключи много бързо, когато на фронта отидат военолюбивите политици и техните деца!

На Песков сина нали трябваше да ходи? Пращат нещастниците от републиките, да заработват копейки! Освен това се извършва етническо прочистване, защото някои етноси са пред изчезване, буквално, например тувинците!

Усрайна, Усрайна.. Има и други новини. Например - протеста на НАТО, как ВКС на Русия са провалили и спрели ядрените подводници на НАТО край руската граница. На учението им Нордик Респозе 2024. Адмирал Бенджамин Джон Ки изразява възмущението си от тоз руски тормоз. Не разбирайки, че руснаците му пресъздават реални условия за провеждане на учението. А докато той се възмущава от руснаците на флагмана му - самолетоносача "Кралица Елизабет", дето все още не е излезъл веднъж поне на учение, избухва преди дни пожар, докато очаква поредния ремонт на ремонта.

Забелязвате ли,че се набляга на факта,колко дрона са свалили украинците,което е пълна ъжа и измама. В ход са директивите на ЕС за дезинформация на населението.

ама те лъжат и човешките жертви в руската армия. .. няма човешки жертви в руската арми поради факта че руснаците нито в Кремъл нито по света ги имат за хора..ха.ха а в същото време Путин заравя вече прави жертвите на руските човекоподобни прави н гробищата за да има място поне за един милион още..ха.ха

Нашмъркал си се като Зеленски!

30 изстреляни, 35 свалени. На тия не им ли писна да лъжат?

И все над целите. Големи успехи!

Одеса е гръцка.

А бе българска е! Нали така ви го казах на инструктажа сутринта. Придържай се към европейските норми и ще си богат с кредити. Като истински американец!

Няма Галя, няма Маля, има история! Одеса е турска, като наследник на Османската империя! Областта Йедисан, на която е кръстен град Одеса, става руска територия едва през 1791 година с Яшкия мирен договор, подписан в резултат на руско-турската война от 1787 година! Дотогава е част от Османската империя!

Одеса е построена от Екатерина Велика, малоумен, некомпетентен, неук, глупав троле.

Паникьорче, Екатурина велика е германка бре, будала! Ленин е повече руснак от нея!

Гърция е основана на п3.02.1830 година.

Вставай, страна огромная, Вставай на смертный бой С фашистской силой темною, С проклятою ордой! Пусть вся рьусь благородная Вскипает, как волна, — Идет война народная, Священная война! Как два различных полюса, Во всем враждебны мы: За свет и мир мы боремся, Они — за царство тьмы. Дадим отпор душителям Всех пламенных идей, Насильникам, грабителям, Мучителям людей! Не смеют крылья черные Над Родиной летать, Поля ее просторные Не смеет враг топтать! Гнилой фашистской нечисти Загоним пулю в лоб, Отребью человечества Сколотим крепкий гроб! Встает страна огромная, Встает на смертный бой С фашистской силой темною, С проклятою ордой. Пусть ярость благородная Вскипает, как волна, — Идет война народная, Священная война!

О, Украйна! Седемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Путин свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация. И пърди хиперзвучно ха ха ха хха Зеленски цар е на земята най-велик, над всички пръв, украинците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Украйна няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Пиша ти от Киев, драги Путлераст . Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари.

само че фашистите са в Кремъл.. време е руския народ да ги помете ....

Откога шепа розови педали станахте "ние българите" ?

Това е било по времето на Сталин, когато освободените крепостни са се били за да не са крепостни, вярвали са в бъдещето и са се били за него. Сега трябва да се бият за олигарха, т.е. за помещика. Следя руската преса. И то вътрешната политика на Путин. Той е върл зелен глобалист. Например дотолкова зелен, че понякога забранява на хората да ходят в гората или да събират гъби. Така че няма разлика в целите, просто откакто отстъпи Херсон се чудя за кой отбор играе. Единствената точка от парижките споразумения, по която се различава е ЛГТБ, семейството и възпроизводството на населението. Но е просто защото му трябват руснаци за фронта а и след това, затова му трябват хора и семейства с деца. Допреди войната му трябваха само хора и деца, така че попълване с имигранти и самотни майки. Ама пришълците и копелетата не са патриоти и на него му трябват хора патриоти, готови да умрат.

Господи пази България от руски ботуш

няма руска нация .. това е художествена измислица. Обор МОСХА(МОСКВА) Основан 1068 г. от Българския Цар Ахад Мосха(1061-1076) ? Край Москва е била Резиденцията на Ахад МОСХА, Земята е българска като и Крим е български.

Абе Щереф, ти да не би да имаш някаква македонска жилка в родословието си?

русия е изостанала технически ,икономически и умствено с 70г от останалия свят. Всички руснаци живеят още във ВСВ 1944г. Русия е робовладелческа империя. Държи в робство 120 народа, техните земи богатства . Младите хора плащат кръвен данък- правят ги руски еничари за да се бият заради комплексите на джуджето....като ги могилизират принудително на фронта.Другарите от БКП ,Москва и Белград нямат интерес да сме в добри отношения с българите под сръбско и руско владичество. Те измислиха македонската нация и език да сме в служба на Москва. Нямат интерес да сме в добри отношения. За 500 г османско робство българите запазихме религия, имоти, традиции , а за 50г руско иго направиха българите македонци насила и ги накараха тези братя да мразят всичко българско и родно

Абе Щерев, ти да не си бот на сайта който пише провокативни измислици за да генерира трафик?

трафик ще има за такива путлерофашисти като теб- куфар, гара , Сибир... много скоро.. събирай си багажа да одиш в руския рай..

Центове аз от козяк взимам! Всяка сутрин на козяк рапортувам! Високи козяшки планини! В козяк аз се вричам! Козяшки трол да се наричам, първа радост е за мен!

Тегав е жизнь на капеек от пасоль , за центове си се размечтал , а ватнишка хибридке ?

Руски военен самолет с Ансамбъл "Александров", Прогожин и Йосиф Кобзон очакват Лавров и Путин на концерт в АД-а..ха.ха имат запазени места на първи ред. ебать тебя в жопу и потом в рот

ЕВРОПАРЛАМЕНТА приема резолюция под името: "ЕВРОПЕЙСКО ИСТОРИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ" и се установява общ подход за нов прочит на историята. КАКВОТО ЕП и ЕС кажат - това е историята.. Общоевропейската история е ДОМИНИРАЩА над националната история на страните-членки. Няма таквиз неща като история на Германия, Франция, Унгария, България и т.н. Няма Втора световна война.. Има - дошъл е някой и освободил оживелите евреи от Освиенцим. Някой е превзел Берлин и ззаставил един талантлив австрийски художник да се самоубие в Райхканцеларията си. И т.н.

Каква е тая руска победа която дава 30 милиона жертви, Германия 6 милиона на всички фронтове. И до Берлин стигат 3-и украински фронт от украинци , а руснаците вървели след тях да мародерстват и да изнасилват и деца ..Червената армия(както и сега руската армия ) на 66 % не е от руснаци- ФАКТ!!

Това да не ти е рашистан който открадна историческите ни архиви , още не ни ги връща и променяше по свое усмотрение историята бе сеещ фейк ватник вмирисан ?

Дали руснаците и украинците имат общ произход? Евентуалният общ произход пречка ли е украинците да имат собствена държава! Тяхната държава възможно ли е да е независима, неин суверен възможно ли е да бъде нейният народ, териториалната цялост на тяхната държава възможно ли е да бъде защитена в тяхната конституция? Отговорете си на тези въпроси и ще стигнете до истината!

пропускаш доста неща от историята.. Като това например: Град Лемберг - сега Лвов. Бил е австро-унгарски, бил е полски. Никога – до 1939 година – не е бил украински. В него са живели 5% /ПЕТ!/ украинци. Сега е център на бандеровщината… Та полските комунисти поискали от Сталин градът да е в Полша. С аргумент – никога не е бил в Руската империя. Сталин дръпнал от лулата и казал: „А Варшава е била..” Поляците оттеглили искането си… 1994 год. Три години след Беловежкото споразумение.. Леонид Кучма, вторият президент на Украйна: "Ние получихме Украйна, сега трябва да си създадем украинци"..

Не си ме разбрал! Пропуснал съм не някои неща от историята, а всички неща от историята! Възстановяване на историческата справедливост е нацистка теория, Австрия и Седитите са анексирана от Хитлер с този мотив! Светът си е замълчал, надявайки се, че всичко се е разминало. Да, ама не! Възстановяването на историческата справедливост няма граници. Независимият град Данциг, Източна Прусия със главен град Кьонигсберг, Елзас, Лотарингия? Защо за едни да се възстанови историческата справедливост, а за други не!

в Одеса живеят 150 000 българи. българските путлерофашисти получават анален оргазъм когато руска ракета или дрон избива българи.

Само бой по укрите!

Пропуснахте да кажете как единия дрон е уцелил команден център на НАТО с 300-400 офицери и генерали! Това е достоверно!

И като се събудиш дрона пак уцелил твая жопа , а вата ?

терористите ВСУ, атакували хлебозавода в Горловка. На това се казва герой, при това не им е за първи път да стрелят по хлебозавод.

Украинците са нападнати. Нападнатият се защитава със всички средства!

До всички руски олигофрени, дето твърдят, че Украйна всъщност била руска земя и някой си ленин я бил подарил на незнайно кой навремето.Историята на света и народите не започва от 1917 година а доста преди това. Коя е тоя Ленин, дето има под ръка земя та да я подарява? Как се подарява нещо, което не притежаваш или казано иначе - първо открадваш и после на ограбения подаряваш откраднатото вече като нещо твое. За такива умствени недъзи и недоразвити мозъци дори медицината няма определение. Всъщност има едно- казват му русизъм Защо руските дебили не знаят собствената си история - един монголец има показа картата, според която всичко до Москва е монголска земя. Дали пък и монголите да не си поискат тяхното? Когато е съществувало Киевско княжество, в блатата на орките е имало племена с нечленоразделна реч. Повечето от тях са били крепостни на монголите. Първият им цар Иван Грозни е говорел на тюркси език, не е знаел нито една друга дума. Шлемът и шапката му са азиатски, ислямски, монголски. Когато Александър Невски е победен от Златната орда си променя религията и става мюсулманин, а ние в Българсия сме кръстили на него централната си църква в София - пфууу пълна подигравка. Време е Синода да вземе решение и да махне това позорящо Християнската религия име. От България през Киев и 300 години по късно в Москва отиват Християнството и Кирилицата. Когато са въведени Гривните като пари в Киев, руснаците не са имали свои. Отсичането на парчета от гривните, за да се направи теглото им точно са се наричали "рубли" от глагола "отрублит" (отсичам). От там се появявят и руските пари. Русия е едно злокачествено образувание, което трябва да се премахне. Това е държава-терорист, рекетьор - помните ли по колко ни продаваха руската газ, на нас, на техните "братя" -двойно по-скъпо от колкото на останалите си партньори в Европа. Руснаците не са вярващи, нямат морал, нямат ценности, нямат цели. СССР е бил създаден с държавен преврат.

мое те върнем на султаня за още едни пестин години а кючекли чалгаджи... ББААХАХА

Турците са коректни, докато руснаците са гадни.

с паметник в КИЕВ: Богдан Хмелницки - 1649 година: “А ние на царското величество милостта търсим и желаем, защото от свети Владимир кръщенето една е нашата благочестива вяра с Московската държава и сме имали една власт. А ни отучиха нас с неправдата своя и насилие лукавите поляци”. В писмо до царя от 12 ноември 1652 г. той се представя по следния начин: „на царя православни, пряко верний слуга Богдан Хмелницки хетман с Запорожката армия с ръката си“. Не е 1917 година, а три СТОЛЕТИЯ преди това. Писмата са до царя Алексей Михайлович.

Такива писания се пишат по политически причини. Историците знаят, че писмените свидетелства за разни събития обикновено са продиктувани от онези, които са били на власт. За това историците не взимат под внимание какво е бил написъл един или друг хронограф в съответното време, а сверяват множество други доказателства, тъй като знаят че усторията е била и ще бъде винаги в услуга на политиката. Точните и безпристрастни факти се дават от археологията. Историята и археологията взаимно се допълват, за да могат да стигнат до някаква истина. Посоченото от теб е 800 години по късно, от създаването на Киевското княжество. Тръгнал си да четеш - чети. Има исторически факти от 7 до към 9 ти век, което е мноооого по-рано от политическото писмо цитирано от теб.

Геополитическият анализатор Пепе Ескобар в интервю за Дани Хайфонг: Европейската общественост е с промит мозък! https://www.youtube.com/embed/1_GpcqjGkys?si=tq_b-Yvg8mpzSrJp

Дори и да е вярно, дали пък някой не е казал същото за азиатската?

Друг украинец с паметник в КИЕВ - от последната страница на повестта му "Тарас Булба": Н.В.ГОГОЛ: „Когато Тарас Булба се свести от удара и погледна към Днестър, казаците вече бяха на лодките и гребяха с веслата; куршумите пищяха над тях, но не ги засягаха. И блеснаха радостно очите на стария атаман. — Прощавайте, другари! — викаше той отгоре. — Спомняйте си за мене и идната пролет отново елате тук и хубавичко се поразходете! Какво, успяхте ли, дяволски ляхи? Мислите ли, че има нещо на света, от което казакът би се уплашил? Почакайте, ще дойде време, ще настане време, ще научите вие какво значи православна руска вяра. И сега вече далечните и близки народи усещат; ще си създаде Руската земя свой цар и няма да има в света сила, която да не му се покори!…

Колко е било голямо Киевското княжество бе отребко? И къде е държавата Украйна по това време? И по нашите земи е имало население преди Аспарух. И значи сега не е България, а? Украйна е същият случай като страната Македония. Имат същия измислен език и националност. До преди 2 години по нашето Черноморие нямаше как да отличиш руснак от украинец. Даже президента им научи в последните 2 години езика си. НЯМА УКРАИНСКА НАЦИЯ. Покажи ми на карта държавата Украйна преди СССР!

Защо решавате, че всичко започва от СССР? Защо решавате че народите нямат своя история преди ВОСР 1917? Защо се вторачвате в едно време на преврати, гонения и заграбвания? Ще ти предоставя такава карта веднага, след като ти ми предоставиш карта на държавата Русия. Даже по-лесно ще те попитам. Покажи ми държавата Русия къде се намира сред останалите държави в Руската федерация. Имало е Руска империя, но твоите любими комунисти са направи държавен преврат, убили са царя и писмено са се отрелкли от тази империя, заявявайки пред целият свят, че СССР не се явява наследник на Руската империя. Туй последно са го направи за да не поемат дълговете на империята. Та така - кога и къде и имало Руска държава и коя от държавите влизащи в състава на РФ се нарича Русия.

Никой не ти говори, че СССР е началото на всичко - даже напротив. Въпросът е: Колко десетилетия/столетия/хилядолетия е съществувала държавата Украйна преди СССР. Преди!

Ами ако случайно знаеш, покажи ни карта на европа примерно от 19-ти век или по-рано където има Украйна. Има Полша и Русия, в някои карти Татари (там където е Крим сега) - Украйна няма.

Моля, покажете ни карта на Украйна от преди 1917 година. Може и от 19-ти век. Аз като гледам старите карти там има Полша, Русия и Татари (там където е Крим, и Южна Украйна в момента). Украйна на картите няма.

Съжалявам, не не преподава история на хора, които смятат, че историята на света започва през 19-ти век. Това се отнася за руснаци, русофили и македонци. Намерете си я сами - така както сте намерили и картата от 19 век. Апропо, не съм говорел за държава Украйна, а за Киевско княжество. Но понеже всички твърдите че Русия имала право на това, на онова ви зададох един въпрос - Къде е Русия, какво е Русия и кога такава държава или княжество са съществували. Обърнете внимание, не говоря за Московския хаганат по времето на златната орда, а за Русия, руско княжество /не Московското/. Преди да седнете да спорите, уточнете си позициите и не нападайте хората с тези, които те не застъпват. Айде, със здраве че тук вече мина полунощ.

и българия има своя голям принос в украйнския ужас! ще бъде наградена!

България има принос за оцеляването на украинският народ! Дали е малък или голям, той е според нашите възможности, но не е за подценяване!

Абе като гледам силно оцеляват. В 1990 при преброяването в Украйна има 52 милиона. Преди тази война са 42 милиона. Миналата година при преброяването се оказаха 23 милиона. При това не Европа е основната дестинация. Именно Русия е основната дестинация за емигрира е. Гражданство на втората година, езика си е техния. Та силно оцеляват в Украйна, вече са си изпълнили европейския план за приполвяване на местното население до 2050. Колко от напусналите украинки мислиш че ще се върнат? Та голяма помощ оказваме, давайки им муниции, които работа не вършат, защото руснате вече се научиха да се справят. Или давайки БТРи за да ги удрят по 32 наведнъж вместо по трима четирима в джипки. Изобщо, в момента само трениране руската армия.

Явно Путин иска да "денацифицира и демилитаризира" жени, деца и старци, след като обстрелва жилищни райони, а не военни обекти. И не ми разправяйте, че в тези граждански обекти се крие украинското централно военно командване. Смешно ще е ...

На тези с минусите по 100 цирки на гъза им да се появят.

А в България ненормални,слабоумни,прости татуирани и дрогирани същества на волана искат да изтребят деца,жени и старци,без да изстрелват ракети и дронове.

Че умряхме от студ и газта стана 5 лева ;) Мечти оркски!

Гледам и не вярвам- нашата телевизия.Дори хора,които се броят за опозиционери започват с ''не одобрявам агресията на Путин'',след което бълват други глупости. Явно страхът е огромен,особено при софийските селяндури.А нещата са съвсем прости-Западналите изпратиха ЦРУ нпотата в Украйна,подведоха младежите,събудиха бандеровците и Майданя дойде.След това започнаха война,гражданска война.С други думи фашистите в Украйна подръчквани от гнилите западняци тръгнаха да убиват нормалните хора. Та,драги боклуци,не е Путин агресор,той е освободител.

Бандеровци, небандеровци, Путин тръгна да променя граници между съседни държави по насилствен начин, което се нарича агресия. Точка. Това е невъзможно.

Тук блокират ИП адреси за това, че се цитират световните агенции Гардиан и Форбс? Ти да видиш? Глупави ДИРници колко ИП адреса можете да блокирате, техният брой колони към безкрайност, а подмяната не повече от 3 секунди?!

ще блокират путлерофашисти.

Въпроса е, че фашистите искат, но не могат! И те са дебили като теб с промити мозъци!

МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН, ЧЕ ЩЕ НАПАДНЕМ РУСИЯ, ЗАЩОТО ВМЕСТО вАЗЕЛИН ЩЕ КУПУВА ЦВЕТЯ!

Цветята сега са по-скъпи от вазелина! Пак се минаваш!

Да не се стискаме! Ще подаряваме вазелин на руснаците! И на рускините!

Руски войници се опитват под обстрела на фашистите, да спасят ранен украински войник зарязан в развалините от бандеровските кретени! https://rutube.ru/video/dd90ceba600cb2009d738f139fd46718/?r=plemwd

Руско тролче педерастче си нали, лицето гъз?

Блатните орки носят три неща - мизерия, разрушение и смърт.

Остава да ни кажеш колко човека са живяли в ТУХЛАРСКАТА ФАБРИКА, която е ударено снощи в Одеса.

В тухларните фабрики като не живеят хора, да ги разрушават в Русия! Тогава никой нищо няма да им каже!

ми те хрхлузерите са си мизерници от крайвреме, па и ти си такъв мизкруващ клошар. ама нали сте си братя там.... ББААХАХА

тва го казва мизерния чалгопитек мангала от долнии дунав... ББААХАХА

Защо са тези напъни, след като НАТО съвсем скоро ще отиде в Русия и ще им размаже фекалиите в мутрите на фашистките управници в Кремъл.

Като при Наполеонно и австрийския художник ли?

Сенатора от Юта Майк Ли каза, че ако нато вкара войски в украйна САЩ напускат нато. Бабоеба остава с военните колоси като литва и латвия. А също и световни военни сили като македония и албания. Тяхното участие е решаващо.

И аз като депутат от Варна казвам, че България напуска НАТО!

Пет милиона руски граждани вече избраха емиграцията на Запад или в в Азия. Източна Русия няма търпение да се откъсне като самостоятелна държава. В югозападната територия нямат нищо против да са в Украйна и ЕС. Пък Кремъл нека си дрънкат глупости.

Тия май свалят повече от летящите обекти дето руснаците са изстреляли!?!?!?От къде тогава показват тези развалини на жилища,но нито дума за разрушени предприятия и военни обекти.НЕЩО НЕ ИЗЛИЗА СМЕТКАТА!

Вчера руската мечка гръмна с исканера 2-3 патриота, прясно заредени с ракети.И Всички членове на екипажите ( около 25 души)станаха ортаци на Бандера.Един Искандер- 1. 4 милярда пробити долари загуба.

Руснаците си знаят работата. Иска си кютек.

Пет милиона украински граждани вече избраха емиграцията в Русия. Западната част няма търпение да се присъедини към Полша. В югозападната територия нямат нищо против да са към Унгария, Словакия или Румъния. Пък НПО-тата нека си пишат истини тук.

Как разбра че са 5 милиона,стоя на границата и ги брои с мека китка ли?Ами ,какво да ти кажа ,не знам как е издържал гъзът ти толкова пъти но явно си останал впечатлен. Прост,найбан и осмян.

И всичко това само защото германците не искат да дадат своите ракети "Таурус" на украинците...

щото като нищо ще получат безплатно някой и друг "Циркон", примерно...

След което Русия приключва за вечни времена...

Давай Наполеоне...полковете са строени и те чакат

Защо не се прекръстиш на козяшки идиот?

Объркали сте се : ОТ 35 ДРОНА УКРАЙНА СВАЛИ 54......

Призракът на Киев е слезнал от самолета и е почнал да борави с ПВО.

Бой по укронацистката измет!

Унищожаването на укровермахта продължава. Одеса е руски град и Русия ще си го върне. На западните фашистки кратуни трябва да им стане ясно веднъж завинаги-без сухоземна връзка на Приднестровието с Русия войната няма да свърши. Делят ги две области-Одеса и Николаев. Те по дефиниция си отиват към Русия. Нима има глупаци които вярват, че руснаците ще оставят Одеса на английските терористи да пускат от там дронове. Забрави.

Одеса ще бъде освободена от укронацисткото иго. Тя го заслужава.

Руската армия превзе Бахмут, след това Авдеевка. Смяташе се че, че това са най-укрепените украински бастиони, подготвяни още от 2014 година и че вече пътят към Киев е открит! Но пак греда, руската армия напредна само на 5 км. на запад от Авдеевка и спука гума. Е как да не се отчаеш, а опциите в отчаянието са ... терор над населението! Че ще отблъснеш това население, няма значение. а то освен че изцяло е рускоезично, 300 хиляди човека от него е с руско етническо самосъзнание, от общо един милион граждани на Одеса!!!

валяка си мачка...бавно и неумолимо...а след него... от кола имаш шанс...ма от валяк...

Валяка спука гума!

целите не руската военна операция са унищожението на укронацистката пасмина. За тази цел не ти трябва да ходи до Кинеф, защото укромастиите сами идват и биват изпращани към бандер4а.

Руският град Одеса, кедето няма украинци, превзед от тях се защитава срещу руснаците?!

И руснаците тероризират точно това население!

Морските дронове, с които се унищожават руските кораби, били снабдени с две антени. Едната на Мъск , другата на фирма за сателитни услуги, собственост на британското правителство

И какво не ти харесва????