Тежка катастрофа със сръбски автобус с деца на магистрала "Тракия", има много ранени (видео)

Инцидентът е станал в района на 217-ия километър в посока София. В рейса е пътувала ученическа фолклорна група от Белград

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докато Цените Растат, Доходите Намаляват, Стомасите се Изпразват, Хладилниците се Изключват, все повече и повече ще ни Пишат, кой в Коя Елхичка се Забил - трябва да се Отвлича Вниманието, докато Газа и Тока спират...

Най-опасен е първият дъжд. Прахта по асфалта с водата образуват пързалящ се слой. Без рязко натискане на спирачките и резки чупки с волана и намалена скорост за безопасност.Особено внимание на завойте. Намалението на скоростта е задължителна за безопасност и имайте в предвид грайфера на гумите.

Но поне ме разсмя.

Цяла година вече магистрала Тракия не е поддържана! Дясната лента на много места е негодна, масово се кара в лява лента, а някои и в аварийна!

ти нормален ли си бе?!?

Аутобана?!

Пак ли катастрофа бе? А спрете се малко бе!

Като нема в България, почват да пишат за катастрофи я в Китай, я в Конго ...

Затова никога не пътувам с автобус и кола. Ето затова.

Е как пътуваш…телепортираш ли се?

всичко се случва....... и кораб да си може да потъне :) еба го. Ако ти е писано да се удавиш нема да те сгази валяк....

Само самолет и влак. Ето затова.

В тая държава - само чешити, джигити и айдуци. Всеки ден само убийства, катастрофи, измами. Обаче иначе САЩ и/или Русия виновни за всичко останало

Остави ги да се тепат хората бе, ефенди. Демокрация е сега, не е като едно времеееее

Това не е утобан!

На тебе кой ти е виновен плюнчо?

Е как стигаш до самолета?

Ъхъ. Едно време нямаше катастрофи. Гунди и Котков от старост умряха.

Удриии муйооо....По пет на мож...Опсс на ден...

Кара се тотално малоумно по българските пътища!!! Като се съчетае висока скорост (почти в целия нормален свят е 120, тук 140 и 80%смятат че е нормално да карат с 150-160), кофти път (т.нар магистрала е малка и ужасно поддържана), неподготвени шофьори (слаби умения с отрицателна съобразителност, но пък много бабаитлък и его) и от време на време някой пиян/надрусан.... Е какъв очаквате да е резултатът!?!?

Днес минах половин Гърция и половин БГ-,не видях катастрофа в Гърция,но видях 5 (пет) в БГ!Просто племе!И един педераст караше с 60 при разрешени 90,защото си гледаше телефона....

С влак.

На Бойко калпавите магистрали избиха много народ. Това са пародия на магистрали. Направени с далавери, кражби и продажби.

На Про100Кирчо ли ?

Тая дясна лента още от 2008 е така, а сега дори и със СХ не е приятна за каране.

Айде, вярващите в библейския "бог" тъпаци: Обяснете божията промисъл - най-вече на роднините! Няма богове, тъпунгери заблудени, има физични закони, валидни за всички в тая вселена!

Така ще продължи промяната

Тия мухоБойко нещо ги струва, а Киро Тъпото не успя да се накваси там, слава богу.

След катастрофата в Лим ли беше, е забранено превозването на деца след 19.часа примерно

най-лесно се плюе, няма значение дали е бойко , пп или други кат има лошо, кат няма лошо Ама да се кара нормално е трудно, много трудно понеже комлексите пречат или телефоните

Нашият асфалт е гладък в ЕС е ръбат. Аквапланинга не ни мърда. В нашите кариери няма подходящ чакъл. Карайте в мокро до 80км/ч независимо от тонажа на автомобила. Самолетите и те изпадат в аквапланинг над 80км/ч въпреки, че са 40-80 тона спасява ги твърдото кацане и реверса. Ама това ще го разберете много по късно.

виновен е голия в кревата с отвореното чекмедже и пищова отгоре

Това вероятно е ремонтираният участък.Като сами не искаме да допуснем външна експертиза на пътищата ни, то западните застрахователни компании, сами ще го направят.

Нещо мантинели, или и там са проформа, като на пътя за Своге? Щото така както няма никва маркировка, и да ми говорят за банкет на магистрала, някак е смешно, тва да не ти е междуселския път? То пък вярно, че това не може да се нарече магистрала, а скоростен път, и скоростта по него трябва да се ограничи през цялата дължина на 100, щото не отговаря на абсолютно нито едно изискване за магистрала...

Путин и Баце не са виновни

Примерно да виждаш да са на фарове? В наредбата за детските площадки разрешиха децата да играят до 23:00 за ужас на тия дето работят на смени и трябва да стават в 05:00

Аре стига се оправдавайте с пътя. Основата, запомнете го това от мен, патрона, основата причина е несъобразена скорост. За да станеш шофьор на автобус, трябва доста опит, сиреч си про, професионалист. Грешки стават разбира се. Защо го сравняват с простите джигити дето летят с 180-200 незнам.

От една година не се поддържат нито магистрали, нито пътища. Журналята ближат властта и обвиняват дъжда.

Събста . Германия А3.А4 -12 катастрофи.Навсякъде всичко е изровено и чакаш по цял ден в задръствания. Проверете вижте и тогава говорете тъпотии. Всичко е човешка грешка и засилен трафик. А5 Унгария - посока Зегед 7 катастрофи.

Глупав и злобен човек. Добро няма да види, най-вече заради самият себе си...

пич аз в 5 трябва вече да СЪМ на работа мен кой ме пита а които са нощна направо не ги мисля

Я млъквай, бе!

Накарай някой българска фирма да вози деца вечер да видиш какво ще ти кажат. Глобата е 5000.

Този не е спазил пътен знак в началото на магистралата да кара до 100км/ч, а едва ли са ползвали колани. Шофьора и възпитателите и организаторите горят. Обаче това нямаше да се случи ако ДАИ и КПП на границата си бяха свършили работа. Примерно ако един колан не работи автобуса обратен завой на границата и до там.

Господи, дъртите сме грешници. Но какво са ти направили децата? Дано няма жертви.

йебем ти мртви сестри у ладни дупета, говно недоебано. оди еди говна.

Ние ви спасяваме децата, ти сръбски боклук ни обиждаш! От кво си правен, изрод?

Стига политика бе тъпаци, инциденти стават всеки ден навсякъде по света, никой не е застрахован ..., молете се всички да се възстановят и да няма жертви. Аман от разбирачи...!

Е, сръПски гъз, трай там, ма---ти

Благодарим на Бога, Благпдарение Богу всички са живи. Умри от яд, фанатичен атеисте.