17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това место но в дясното платно въпреки че е забранено спирането реовно спират бусове на куриерски фирми и трябва да ги заобикаля човек!

Вероятно пак наркотици...!

Тежка катастрофа е когато не можеш да познаеш марката на колата и пострадалите не са в болница а на друго място.Все пак странно е посред бял ден неделя да стават такива простотии.

ето, преди два дена - пак бмв 5 ца на 20+ годинки ме изчегърта - 2-те врати отляво, наведнъж. АМАН !

въпрос : Кога джиповете станаха на мода? отговор: Когато пътищата започнаха да се рушат поради липса на поддържане, на крадливата държава джиповете са и удобни(по лошите пътища), вози се на меко не друса... да не луда властта да дава пари за качествени шосета и магистрали.

Дрогерите са си винаги без проблем... И този изрод ще наеме мастит адвокат и ще си другарува с убиеца на Милен в квартал нататък кръчма... Абе, няма ли край този чадър над такива боклуци...

още един дрогиран с неколко приятела дет ся ща изясняват неколко месеца кой всъщнос е карал.... демокрация.... дрогираните убийци също са ора и имат повече права от раята....

в мутристан на кръстовище черен джип е ВИНАГИ с предимство

а в село-то, независимо от колата, СЕЛЯНИНА е с предимство

И така трябва! Вкъщи също аз съм с предимство!

И за 3 години ме удариха 11 пъти. Нито един от тях не беше с черен джиБ. Иначе си прав де, повечето шофьори на черни джиБове карат като катили. Нещо като голфаджиите навремето и тези с БМВтата сега.

имам чер жип за 50 бона зелено и за година и нещо ме удрят два пъти вече катили с жипове ама не черни, един бел и един сиф... и се отзад

с каквито & модел, цвят, марка, тип (лек, леко или тежкотовар. & т.н.) има си за задължително спазване закон за дв-е по пътищата + правилник за прилаг. на з-н за дв-е по път-та, късмет че не е имало гъста мъгла, че не е имало движещ се трамвай наблизо , почти всички леки коли са с пластмасова обшивка + същия материал отвътре & затова не харчат много гориво/км, вероятно джип-шофьора се е качил недоспал, или е бил под влияние на алкох. или наркот. субстанция, а той помислил ли е бая метри са му нужни да намали скоростта или напълно да спре, умната, живи & здрави

като традиц. траурен цвят да се ползва същия само за катафалки, живи & здрави

Затова иска само джипове да се движат към центъра,те са с ,,предимство.А уж няма престъпност.Докога бе уроди ще мачкате и убивате,М.Цветков и като дойдоха,нашите,,веднага го пуснаха комунделскотокопеле

Я гле, то новото нормално, като старото нормално! Само платени, протестиращи боклуци липсват. Засега!

Герберастчета, и да се задавите от безсилна злоба, "новото нормално" ще бъде на власт поне 4 години. Президентът - пет. Свиквайте, хи хи хи!

На власта и давам 3 месеца, а тоя боклук дето го наричаш президент ще бъде изгонен с камани. А ти платен троле ще останеш без работа и най вече без приятели.

Пише се камЪни, гербераст неграмотен.

Браво бе и ти ли си учил в Харвард?

Имате още няколко правописни грешки. Пише се ''властта'', както и ''най-вече''. Липсват и няколко запетаи.

Неграмотните еднокнижни гербопитеци, губещи избори подир избори и примрели от безсилна злоба, никой не ви пита какво давата и какво не давате, хи хи хи!

Не знам снимката от този инцидент ʌи е... но пʌаката отзад виси иронично: "Изпоʌзваı детско стоʌче в коʌата." Иронично...

В момента е този плакат. От днес трябва да е снимката.

да намалеят катастрофите - всеки ден кормувам и се възмущавам от идоотското поведение на много шофьори. За тези с джипове пък да не говоря - примитивни, нахални и неграмотни, правят единствено ситуации. Винаги си мисля за такива - скъпа кола-тъп шофьор.

не всички - аз карам сравнително скъпа кола, но съм умен и възпитан, с богата обща култура и приятен външен вид, също така шофирам според правилата

А видяхте ли как Бойко Рашков излиза от ресторант "Сердика" в София два без пет където се е срещнал на чашка с трима магистрати. Едва ходеше по права линия с подаръчно пликче . Правителственият "Мерцедес" го чакаше на 20 м.

клатещ се пияница пред садист и убиец непушач и трезвеник.

Значи - в най-лявата лента има анарирал автомобил и е паднал аварийни. От кръстовището с Гоци Делчев, пак в лявата, летят мерцедес, който е претискан от джип да се премести, че му пречи. Този с мерцедеса вижда авариралия и намалява, но джипа не може, щото се е наврял ......, отнася го и става въргал. Шкодата се движи в средната и е закачена, а авариралият го поместват напред в мелето.

Значи - в най-лявата лента има аварирал автомобил и е подал аварийни. От кръстовището с Гоце Делчев, пак в лявата, летят мерцедес, който е притискан от джип да се премести, че му пречи. Този с мерцедеса вижда авариралия и намалява, но джипа не може, щото се е наврял ......, отнася го и става въргал. Шкодата се движи в средната и е закачена, а авариралият го поместват напред в мелето.

Ще се изпоизбият като офце! И тъй ше е! И по зле ще става! Слушайте дъртия! Право ви дума!

Всеки, който живее на булеварда или в пряка на него може да ви каже какво се чува вечер, а и не само като шум. Пълна газ, превишена скорост, прехвърчане на коли и мотори. Особено след ремонта. Не съм видяла полицай по булеварда, а това се знае.

и ИЗЛИШНИ хора няма какво да правят. Затова се качват и бръмчат. Само тук колите се използват по този начин-просто каране без цел и смисъл. Използва се от индивиди от мъжки пол с цел чифтосване със самка в най-добрия случай.

Някой май си е гледал в телефона вместо да гледа пътя.

Tова е то, В софия само дрогирани, пияни, джендъри, лесбийки, травестии и др. паплач се събрала.

на бай Тошо некадърници

Съществата тук станаха доста изродени. Виж им външния вид и мътните очи.

Ама светофара е поне нa 300 m. от мястото на катастрофата, та друга ще да е причината...

Сигурно и тази мутра с джипа е пил чай за успокояване с коктейл от три-четири вида наркотици вътре! Докато един такъв не увисне на някой стълб за назидание, няма да има оправия!!!

Къде ти се при видя мутра?!? Това е 10-15годишен нисан (не е и хубав на всичкото отгоре) дето не струва кой знае какво...

Онова дрогирането синче на майка му, която е съдружник на Миню Стайков и който беше заврян от ГЕРБ в затвора, уби Милен Цветков по същия начин! Сега при Рашков това дрогирането си е вкъщи! Да си знаете!

Смешна и безпочвена политическа пропаганда.

Ситуация идентична с тази с Милен Цветков. Неговият убиец си живее живота у къщи, та други де.били се чувстват безнаказани. Скоростта на джипа трябвало да е страховита, щом колата се озова на релси. Нищо не пишете за шофьора, проверяван ли е за дрога и алкохол, каква долу горе беше скоростта,що така?

Нищо не пише за шофьора защото не е от ГЕРБ, а за комунистическите отрочета не се пише за да не им развалят имиджа на новоуправляващите. Прозрачност,почтеност,братя.

Оставете политиките гледаи как е щял да убие всички мирно и кротко чакащи на светофар е това е гадно да те утре па дрогиран,пиян или ЛУД.

И някой изненада ли се? Хвърчат като луди, повечето с лъскави джипки и прочие. Елементарно решение - в целия град ограничение 50, хванат ли те дори веднъж с дори 10км отгоре - вземане на книжка да поне 2-3 години и конфискуване на колата. И солени глоби от по няколко хилки, няма оправия иначе..

Снощният запой с дрогица държи и след 9:59 ч.

Бай Ганьо шофьор. Жалки елементарни простаци 80% от населението.

Бай Ганьо балкански пише коментари.

На снимките виждам носорози и калинки. Не ми се вярва калинките да са причината за катастрофата.

така е като една година не можете да осъдите оня другия дето уби Милен Цветков. При записи от мидиокамери, една камара свидетели и кръвна проба с пет наркотика. Така ще е . Идиотите се чувстват безнаказани.

И ние хляб ядем.

не до адвокатите, боклука има връзки с властта, а съдебната система е само за раята...

Човеко си е карал в ограничението 140 км/ч, какво го плюете

Да, а и да си дрогиран е нещо нормални сред чалгаджиите, не е срамно, даже похвално

Поредната дрогирана до козирката утрепка, чийто баща му е купил джип и апартамент в Селски (Манастирски) ливади и го е изпратил от село с думите: “Айди тати, ша вариш в Софията да станиш голяма работа, чуйш ли!”

Отново некомпетентен селяндур с акъл на гълъб коментира. Там светофар няма, първата кола е била аварирала, мерцедеса се е забил в нея, после джипа, накрая шкодата. Нормално влакче ! Дано детето е добре

Дали няма светофар на Т.Каблешков, а путьо чалгарски? Ти си поредния сельо, който пише коментар докато дои омазаната в лайна коза и си мечтае да дойде в София. Кво, мишока с Жипа да не те чука, ще го защитаваш, льольо смешен?

Това е на Мартинели посока околовръсното, селчо. Марш да прибираш овцете, драскач. Хич не ми е за шофЕра на джипа, и мерцедеса и джип и шкодата са малоумници и не са спазвали дистанцията, но статията е грешна, а такива псевдо патрЕоти като вас, които оправят държавата с малоумни драсканици в сайтове са по-опасни от изброените по-горе !

Заради такива шофьори спряхме строежа на магистрали. Ще се избиете бе хора. Сега решихме да на кърпим и дупките. Бавно и сигурно. Промяна, а??

Не, не е промяна, а продължаваме промяната - там където спря преди герб ...

А заради цигани расист като теб и платен трол ще разследваме всеки циганиски палат, собственост на гладни, боси и безработни цигани

Бойко Борисов е виновен!

И Гешев най-вече

Браво, в последно време трудно се намира толкова смел човек да го каже на глас!

Всъщност да, Бойко Борисов е виновен - след 12 години безнаказаност, включително на гербаджийски синове-отрепки, това нещо се превърна в болест. Да се надяваме внуците му да пострадат в такава катастрофа, за да има поне частично възмездие. :)

Трай малко и ще видим дали си толкоз прав ... Аз, лично, се съмнявам. Простотията не се е появила с ББ, няма и да си отиде с Него.

Ай дано! Моля се с все сърце.

Тва българският шофьор е най-жалкият комплексиран и тарикатски селтак, за когото правилата са без значение. Дано хората са добре. Ама те каквито са хората по пътищата, такива са и в живия живот.

Ела в Щатите да видиш за какво става въпрос, най-комплесираните и утрепани шофьори са тук, карат яко надрусани,че и всеки е въоръжен до зъби и засичат и вадят пистолети

И нито едно БМВ не е замесено - направо невероятно. Добре, че мерцедеса е поел директния удар, инак нямаше да се размине без тежко ранени или дори - жертви.

МВР е пълна анархия. Рашков разпитва още малцинствата за тефтери с верии. А хората мрат от безхаберие. Дано детенцето да се оправи напълно и Бог да помага на родителите

Не свършиха ли запасите в шкафчето?

За проба пиша тук не по темата. Но някак си странно под темите с Ковид, коментарите ми не се приемат. Пробвам под друга тема, само за проба и о, чудо. Коментара минава.

Няма нужда да си представяш, че си толкова специален

С нищо не сте специален. Ако сте на Chrome сменете на Firefox, и е много вероятно проблема да се реши, поне при мен стана така.

Язък за фиестата .

Има взимане даване с Герб...

Трол Сороски

Началника на мрв Рашков такива дреболии не го интересува. Той си гледа пропагандата комунистическа само.

В чужбина има вече сайтове, които предлагат следните атракциони в БГ: 1. Сафари по софийските улици - дава ти се мощен джип и блъскаш и мачкаш на воля. 2. Гастрол по прованса - тепаш и (ако искаш изнасилваш) бабички и дядковци колкото можеш. 3. Педофилия на воля - никой не си мърда пръста да търси изчезналите деца. Достатъчно е да кихнеш някой лев на полиция,прокуратура и да стоплиш задължително шепата на съдията - и в най-лошия случай се прибираш с условна присъда.

Деба и простия неандерталец! Аман от мутри, неандерталци и капути, избиващи комплекси

Новата дрога не прощава.

Гадни хора, еййййкк

Tebe sam reshil tvardu data iznasilvam I ta iskam brenenen sas bliznatzi ot mene

По-долни сме и най-долните!!!

Не си българин, а руска свня, ей!!!

Весели празнци комплексирани селтаци!

Този удар се чу откъм бул България но към 8:30

Същата работа като при Милен Цветков! Светла му памет!

Чудя се дали ще се вземат адекватни мерки в тази държава ако блъснат семейството на премиера.

"Смешното" е, че и там ще е същият резултат. Ще се пошуми, ще се чакат с годините експертизи и след около пет години условната и дотам.

Да не е-БЕРБАТОВ? ТИЯ ДНИ,ПРИ УНИВЕРСИТЕТА(ИМАШЕ ЗАДРЪСТВАНЕ ДО “ПАТРИАРХА”),БЛАГОЕВГРАДСКИЯ СЕЛТАК,ИЗБУРИ ВСИЧКИ ПРЕЗ ЛЯВАТА ЛЕНТА!!! ПИТАХ ГО:”ТАКИВА ЛИ НОВИ ПРАВИЛА И МОРАЛ,ЛИ ЩЕ НАЛАГАШ,БЕ СЕЛЬО? САМО СИ НАПРАВИ УСТЕНЦАТА НА-КОКОШЕ ДУПЕ,И ИЗЛОМОТИ НЕЩО! ТИЯ СА-НАПАСТ!

"Не сме народ а мърша, това ще кажа и ще свърша" П. Славейков Ние сме абсолютно тъпо, неуко, и неграмотно стадо говеда. Не европейци, а Европитеци - първобитни хора.

е хайде хайде обиждаш и себе си...има много мърша но и умни свествни хора

Най големите джендъри са джиповете или по скоро SUV и БМВ тройката.