Коментари - Тежка катастрофа на Подбалканския път, двама са тежко ранени (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.....излизане в главния път.... еееех лилия, лилия!!!

Боко трябва да е карал с 200!

За всяко произшествие има поне две причини. Един излиза от черния път на главния. Разчита, че времето ще му стигне за маневрата. Друг лети по главния въпреки ограничението 60. Изяжда от времето на първия.

"Сред версиите е излизане на единия автомобил в главния път. " А друшият автомобил е влязъл във вторичния .....Просто Лилия Чалева....

На тоя дето от там минава с двеста,за това не си броил паметниците колко са.скоро ще станат двеста,двеста и първият да си ти .учителите не са виновни,а родителите,не им се занимава с това,което са създали,простите само ги пращат по цял ден на каквито и да е уроци,после учителите да се чудят как да ги изпотяват! На крива ракета космоса им виновен.

Купувам запазен Т-72. Може и нов внос от усрайна. идеален за нашите пътища

Купи си и бензиностанция, че с туби няма да ти се получи.

Много ме кефи как се самозатрива стадото

Аз от там минавам с 200, до сега проблеми не е имало!

Прав път, много видимост... Задкормилното устройство е виновно отново...

Липсата на образование- беше разрушено тотално последните 20 години сега дава своите "резултати". Прости, тъпи и нагли хора се избиват като животни, защото всъщност образованието в България не формира нищо човешко и мислещо у тях. Стига сте плюли учителите- те не могат да свършат това, което родителите не вършат- да научат на уважение и дисциплина децата си!