Коментари - Тежка катастрофа на пътя Каблешково - Бургас, млад мъж е с опасност за живота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"на пътя Каблешково - Бургас, на 62 км от село Лъка" Уважаеми журналисти, добре е преди да предадете един материал първи, да си редактирате текста. Лъка няма как да е на 62 километра от Каблешково.

Човешката тъпота и простотия са безгранични! Този с Мерцедеса е ясен, кифлата до него също. Но ЖЕНА му да моли за даряване на кръв е неясно. Явно битовият мазохизъм е станал нормално нещо в България. А на тъпака да му се вземе книжката доживот!

Не знам кой е виновен или не... Да установява експертиза Въпроса е един ??? Тая на 16 къф го държи в колата с 24 годишен па и 2 деца има??? Къф го държи

Татуиран сигурно, с лагерни сачми под кожата...

Алфа Ромео с ремарке?

возил е бунище за лозето с него. Пролет е и си требе заранване у лозето.

Мисля, че кръвта ми трябва да е за жертвите, а не за техните татуирани убийци.Точно на тази отсечка, ПО АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ ИДИОТСКИ НАЧИН,беше убит мой приятел. Така беше смелен, че го погребахме в затворен ковчег.И сега да давам кръв на някакъв ........ ДА, АМА НЕ.

Като му гледах снимките в Интернет на този 24 годишен сопол с мерцедес.... Татуириран от главата до петите...тип Семерджиев. Млад нагъл арогантен нахален.. Няма две мнения по въпроса, че той е виновен вероятно.

Няма значение дали е млад или стар, има значение дали е виновен или невинен, ако е първото каквото е търсил намерил е, лошо за невинните жертви.

Сига да направиме бабуни през 100м и да ограничим скороста до 10км/ч. 100% съм сигурен че този има много други нарушения. Вместо да се отнемат колите на рецидивистите по пътищата и вместо да ги вкарват в затвора за 10-15г., те ги награждават с условни и някви глоби по 1000лв. Ако не си платиш глоба до една година от установяване на наказанието, колата се спира от движение. Ако не платиш 3 и повече гложи за 1 година, колата се отнема и се продава на търг. Пиян с над 1,2, колата се отена и 6м пробация. Повторно + 6м затвор.

Трудно се коментира подобна простотия, снимките на младия татуиран "баща" и кифлеещата се съпруга говорят повече.

Съпругата обаче не е учудена защо съпругът й е возил 16 годишно маце. Може би имат отворена връзка. Модерна му работа.

Млад карач с дизелов Бенц се правил на пич пред 16 годишното кифленце. Новина щеше да бъде ако нищо не се беше случило.

Келеши!

За ганьовските чалгапарапитеци само магарешки каручки. Никакви коли или джипки. С каручките е хем по-безопасно, хем и екологично чисто и в крак с климатичните промени.

как така каручки, а човекът насреща тегли ремаркенце с бемвету! Къде сте вий, къде са те Нелепи хора, нелепи пътища, нелепи истории! (да са живи и здрави всички и най-вече невинният в БМВ-то

естествен подбор...

но с риск за невинни хора и дървета

особено за дърветата.