Коментари - Тейшейра е публикувал секретна информация още от началото на войната в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До седмица две ще го изкарат с Руски произход и че е фен на Тръмп ! За лапащите мухи евроатлантици дори не трябват доказателства - достатъчно е педофила байдън да го каже и готово, те му вярват сляпо !

За печелене на нови балъци текат с пълна сила !

Това си е съветско мероприятие. Тръмп устите са отгледани от КГБ, това са все съветски агенти и полезни идиоти.

Бил публикувал информация за руските и украинските жертви във войната - данни от Агенцията за национална сигурност, ЦРУ и други разузнавателни служби на САЩ. Щом са на разузнаването, значи са истински. А защо не ги цитирате? Ню Йорк Таймс и Вашингтон пост пуснаха цели статии за други неща в документите, ама за това не обелват и дума. Дали защото цифрите са неудобни и разобличават изявленията на политиците в САЩ, ЕС и самата Украйна, че руските загуби са по-големи от украинските!? Приемаме, че руската пропаганда лъже. Добре тогава - дайте америк.данни от ЦРУ, да видим истината!

Тия във Вашингтон вЕрно така са си повярвали, че на останалите им е забранено да мислят. То това нива на поверителност, то това служби за сигурност ряпа да ядат. Освен това - нали "британското разузнаване" чрез нашите медии най-редовно ни осведомяваше за всичко, което се визира в "изтеклите" документи? Или някой не помни повече от 3.......

"британското разузнаване" твърдеше, че Саддам има ОМП, което после никой не намери. така че аз вяра му нямам! Щом нещо се пуска по медиите - значи вече не е разузнавателна информация, а пропаганда!

Истината не може да се скрие. Истината може да се замазва със соросоидни лъжи, може да се изкривява и прикрива с евроатлантичеки ,,ценности", но тя се вижда, тя се чува, тя се знае. На Запад има трезвомислещи хора. Военният сблъсък в Украйна е геополитически и е предизвикан от САЩ и НАТО.

точно в това е и разковничето! В Украйна НАТО воюва с Русия, а не украинците /руските македонци/. За тях на никой по света практически не му пука!

той е започнал да качва съдържание в малката онлайн геймърска платформа "Дискорд" (Discord) - която е имала около 600 ползватели Мда той дискорда не е много популярен Само 600 човека го ползват Абе дирници Вие изобщо знаете ли кво пишете? Явно сте имали предвид че има малък сървър в Дискорд с около 600 абоната Утре ще напишете че фейса е малък, около 1000 човека, щото сигирно са ви толкова лайковете на страницата там(ако имате такава)

,но ЯВНО без мозък. Сега в панделата... А за психо феновете на Вгъзpaждане: В Московия арестуват и хвърлят в затвора за антивоенна рисунка на дъщерята и представете си всичките Ви пари на копейки да станат...

Не са го вкарали заради рисунката - това е само една от проявите на тоя "юнак" в продължение на години! Първо се информирай, после плямпай!

И как точно нископоставен служител от Националната гвардия има достъп до секретни документи на Пентагона ? Поредния бездарен "Холивудски сценарии" предназначен за малоумници.

Една циганка на пазара му ги е дала да ги пази.

Сега е на 21. В началото на войната на 20. И има достъп до секретно инфо за реална война?!?! Значи на 20 и е масон от висок ранг?!?! БРАВО!

Те в Щатите едва на 21 са пълнолетни да могат да пият алкохол, но на 18 вече могат да ги изпращат на война. Едно време в казармата и нас ни караха да подписваме, че носим отговорност за секретната информация до която имахме достъп. Не е ясно, колко секретни са тия секретни документи, защото така и не научаваме нищо, което досега не сме знаели. Просто документи за войната - но все пак това е официално признание, че в Украйна има американски части. Досега само четяхме разкази на руснаци, че между убитите имало и афроамериканци. То по-страшната информация е това, което Байдън изтърси публично - че в Запорожката АЕЦ имало някакви "чувствителни" (разбирай секретни) американски неща... т.е. освен биологично оръжие в лабораториите дето им ги разбиха, са разработвали и ядрени оръжия под носа на Русия?

"... непозволено придобиване на поверителни документи и материали, засягащи отбраната, и непозволено съхранение и предаване на информация за националната отбрана ..." Да не би да е разкрил, че така наречената "национална отбрана" си е всъщност нападение ?

А теб на те те разкрият за рашистка пропаганда.

Соросминдилче от третият пол? Прокапало джендерче или употребено и захвърлено хюмненце?

Селски постановки за затлъстели мозъчно американци и пропаднали европейци са вече скандални. Некъв дето не е даже еърфорс има достъп до секретни документи на най-високо ниво. И никой не заглежда, че документите са принтирани и огънати (заврени в чорап или около кръста). САЩ знаят, че тотално се посират и са напът да запалят Трета световна. Някой в администрацията не иска да следва заповедите на хохавелите неокон фашисти като Нюланд и му е ясно, че мечтаният проект по разпадане на Русия, който копаят от 20 години няма да се случи. За това подготвят спасителен пояс в публичното пространство докато никой не зададе въпроса как Лойд Остин, който гарантирано е видял тези данни лъже под клетва комисията на Конгреса, че укронацитата не само имат шанс а и тва че Русия използва стари танкове е доказателство, че победата на САЩ е гарантирана. Тия и като губят крадат пари. Остин преди да го лепнат на тази позиция идва от Рейтеон. А наскоро уж случайно загина директора на тази велика компания в самолетна катастрофа. Въобще очакваме тоталното омазване. Намери се смел и честен агент да признае, че историята с лаптопа от ада на синковеца на Бай Дъно е била подтисната по заповед и организирана от Блинкин. Яко Слава Кокаине.

дебил си ти, чак майка ти я е срам от тебе

И то третополов. Не е чудно, че баща ти не иска да знае къде си.

лапаш а, руски чушки посре ревеш що си толкоз беден

Тихо там в соросокопа. Ползвайте служебният бидон с вазелин. За тва ви се плаща в рецесийни центаци. Да сте винаги добре намазни и готови за онождане.

Тони Шейфър и Дъглас Макгрегър ги говорят тези неща цяла седмица вече. Почнете да се информирате, стига с тия копирания и пръцкания от централите на ЦИПСО, ЦРУ и МИ6.

ДАННИТЕ за ВОЙНАТА в Украйна са ОЧЕИЗВАЖДАЩИ: НАТО-вса база в КРИМ; Американски БИОлаборатории в Украйна; 5-МИЛИАРДЕН Майдан под наслов "ДЕМОКРАТИЗИРАНЕ на Украйна"; НАД 14 000 ИЗБИТИ мирни граждани с РУСКО самосъзнание; "АЛЕЯ на АНГЕЛИТЕ"...

А за мен какво е публикувал?

Че останалите са по-зле и от теб.

Написал е истината, Украйна и Нати и ЕСжгубят! От истината най боли!

Изгубил си си мозъка отдавна. Склерозата не прощава.

Хамериканска НАЦИОНАЛНА сигурност...