В 11 часа тестват сирените за тревога в 12 области на страната

Националната система за ранно предупреждение и оповестяване се тества два пъти годишно в първия работен ден на април и на октомври

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната глупотевица .....И като си надуят сирените вече си вярват как всичко са ''оправили'' ама да поемат вина ако нещо се случи няма да го направят..

ami dosega zashto gi niamashe tezi probi? Kakvo da ni plashat s Russia li e vsichko? Nishto ne se razbira ot prikazkite pri sirenite

Хоратане не са подготвени за война,скривалища няма младите не знаят откъде да хванат автомата абе стягайте се -изкарахме соца изкарахме демокрацията време е преди да отидем при Бога да изкараме и третата война!

издаваха по-силен звук, а съобщаването от говорители какво предстои поради включване на сирените беше по-ясно - силно, отчетливо и не се получаваше ехтене. Ако силата на звука от сирените е такава по принцип, то много хора няма да ги чуят изобщо.

Сигурно и сега са по-силни, но не искат да шашкат хората.

На кой мундир му доде на акъла да ги надуе точно след изборите? Значи било вярно, че тук трябва винаги да очакваш неочакваното.

Че кога си ги преизбрахте, кога пак търчат бързо да ви яхнат? Помо-о-ощ!!! Сирените вият на умрело. Ей ги на, нахъсани отново да ме обгрижат и да мислят за добруването и дълголетието ми до претъпкания хладилник докато съм в някоя от многобройните си закупени електрички......

баси идиотите, що не го казват това по сутрешните блокове ?

дир-а , сложете я в главните новини, че някой може да пукне от инфаркт

Споко! Българинът е небрежняк! Дори да пусне бомбата, джуджуто, нашенецът до последно ще пуска у фейса меме-та за края на света.

заради Бойко Борсов, който без да бъде премиер ще състави правителство, на което ще бъдат трошени главите с павета най-късно през януари. Макар, че тиквата на Боко е достатно голяма да поеме две павета, не е изключено този път да уцелят алабаша на Янев.

С тези очевидно платени коментари какво очаквате да постигнете?

живял съм в Испания, Гърция, Великобритания и НИКОГА не са тествали системите си :) Тук тази идиотия не спира и съществува откак се помня.... Дебилните държавни служители не са мръднали на йота в интелектуалното си развитие!

Газ,чорапи наметало Каиев йозид таблетки йод

Готвят ви за ЯДРЕНИЯ Апокипсис ,московското ЗЛО джудже ЩЕ удари с атомни оръжия и ЩЕ разпръсне радиация из цяла Европа

А защо пише в Русе в 13 часа нещо сте объркали часа а пише в 11 часа

И там има има най много Екогласност!