14 кандидат-депутати се подложиха на тест за интелигентност

14 кандидат-депутати от една партия са приели предизвикателството на МЕНСА и са се подложили на теста за интелигентност на организацията.

Обратно в новината

Коментари - 14 кандидат-депутати се подложиха на тест за интелигентност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единият е бил Бат Сали

МЕНСА е чужда частна компания, която с този ход си прави реклама, за да печели. Освен това, така описан, че теста се решавал за един час, но трябвало да се реши за половин, показва по-скоро скорост на мислене, което не е точно интелигентност. Нормално е споменатите в IT сектора да мислят бързо. Никой първо не може да измери интелигентността. Освен това, това е просто понятие,

Тест за интелигентност? Добре. След това - психотест - още по-добре. Обаче! В психологията има един интересен термин - "внедрено поведение" - през миналия век в Англия и Белгия са си правили експерименти на тази тема (вероятно и сега също, но не намирам публикации). По-точно - закоравял престъпник се подлага на няколко (2-5) хипнотични сеанса, по време на които му се внушава на подсъзнателно ниво някакво определено поведение, различно от анти социалното. Резултатите са били впечатляващи, но благодарение на юридическата паплач (и те си я имат) цялата работа се е разсъхнала. Та, мечтая си (да де, знам, че ще си остана с мечтите), и на нашите кандидат-управници да им се направят по няколко такива сеанса против корупция и лично лапане - психолози и психиатри - бол, пък може и да е за добро?

Дрън-дрън!Тествали се 14!Голям смях(през сълзи),а останалите!Колко процента от всичките е това?Надали има и 1%.И седнали да ми правят изводи колко били по-интелигентни от гласоподавателите!Да вземаме пари за НИЩО!

А кандидат-премиерите кога?

Въпрос от теста за дупетати: В програмата на ББЦ е записано А) "Ако имаш вуйчо владика, ще станеш поп", а в тази на БСП Б) "Ако нямаш вуйчо владика, няма да станеш поп". Коя е вярно ? : А) Б) В) и двете Г) не искам да ставам поп

раб селска власт са и от ДС не са оцобенно умни, но са алчни и жестоки, то умния човек не може да е толкова първобитен

Като ти гледам правописа, явно не принадлежиш към интелигентната част от населението...

Страхил Ангелов дали участва?

и за избирателите трябва тест за интелигентност тъпите да нямат право да гласуват тъпаците в парламента са вкарани от тъпаци избиратели

гласува за ГЕРБ, ако забранят на тъпите да гласуват?

циганите гласуват за бсп - сигурно са мнооого интелигентни много интелигентна беше и публиката когато гея пускаше език на местан поне да им бяха взели химически тоалетни-съсипаха борисовата градина

Бойкот Борисов - той се брои за трима.

14 кандидат-депутати се подложиха на тест за интелигентност След теста за интелигентност, се установило, че те е трябвало първо да минат психиатричен тест.

Трябва да има задължителни психо-тестове! Стига сме пълнили парламента с идиоти!

Аз искам тест за: 1. Цял ГЕРБ 2. Лидерите и 2ри/3ти места на листи на БСП 3. Лидерите на РБ 4. Лидерите на листи на ББЦ 5. Цяла Атака И после искам един тест за интелигентност на ДПС, които сигурно ще получат резултат около двойно повече от другите, да ни тресне реалността малко...

това за дпс щеше да е смешно, ако не беше толкова тъпо, мюмюне..

И ти, и аз, и всички други много добре знаем, че ДПС си отглеждат кадрите и техните кандидат-депутати почти със сигурност са най-интелигентните. Не коментирам колко са корумпирани, чии интереси защитават и как погубват държавата ни. Това се знае.

резултатите от теста са доста високи, е ясно, че не са били кандидатдепутати от ГЕРБ, РБ, ДПС, ББЦ, АБВ, БСП и НФСБ с ВМРО!

Проблемът на депутатите е,че лесно се подават на корупция.

Не е важно колко са интелигентни депутатите, а колко са интелигентни кукловодиоте им (ДАНС и прочие)...

"Смята се, че в световен мащаб IQ тестът може да бъде издържан от 2% от населението." Ние, като най умни, може и 4-5% да постигнем. Обаче не тестовете на МЕНСА са критерий, а тестовете на Диоген за ЧОВЕЩИНАТА. Човещината на тези наши 0,4-0,5% от българите, ЗАПЛАШВА ефективно шефовете на либералният Нов световен ред, еманацията в частност на който са Бойко Борисов, Радан Кънев и Меди Доганов.

Политиците в България са капсулована група хора (секта), които избираме по необходимост и тяхната интелигентност няма нищо общо с управлението, което е налагано от лидера на партията получила благословията на най-силната (въоръжена) държава във света за момента.

Важното е ПРИМИЕРА, какъв ТЕСТИС ще искара! една бабичка

Ще изкарат гооолеми "тестиси", бабче - и премиера, и кандидат - премиера. Големи тестиси и малки чурки. :)