Коментари - ”Теслата” на Мъск може да зарази Марс | Днес.dir.bg

”Теслата” на Мъск може да зарази Марс

Автомобилът, който компанията на Илон Мъск изстреля на космическо пътешествие може да зарази Марс със земни бактерии.

Обратно в новината

Коментари - ”Теслата” на Мъск може да зарази Марс | Днес.dir.bg

Коментари

Ще зарази болните мозъци на америкосите дето вярват че теслата лети към Мара.

Холивуд или Айзък Азимов?

Тия хамериканци нещо се вживяват мноооого. Като се знае как старателно се подбира теглото

Освен ваксина против простотия каква друга трябва да си поставя, че в сряда ще пътувам натам?

Сега ще изстрелят някоя ракета,за която дори и не е чувало човечеството да взриви колата и ...готово. Жалко за колата иначе.Чудесен експонат достоен за Горубляне или някоя друга голяма авто борса...

от самосебе си

По пътя от Земята до Марс въпросните бактерии ще бъдат облъчвани от високоенергетични космически лъчи. В добавка бактериите фунционират в тесни температурни граници, а в космоса е много негосториемно за земните организми. Просто зашото не са проетирани и създадени за такива условия. Можем да живеем и без тези жълти антинаучни спекулации.

Гледам я тая снимка и си представям на предната седялка Апартаменто и Баце , пътуват пътуват прегърнати на свободна скорост към Марс. А ние им махаме махаме махаме за довиждане и нови срещи след 1000 милиона години.

А червените замърсители след тях се опитват да ги догонят с чинията от Бузлуджа.

Ако имаше такава голяма грижа за стерилноста на космическите апарати, как щеше да се зароди живота на Земята? А дали пък не е от Марс? Току виж се връщаме в къщи.

Добре де, толкова сонди и какви ли не уреди пратиха да ходят по Марс. Толкова ли не програмираха поне един уред да вземе примерно един марсиански камък, ей така докато обикаля, да му инсталират микроскоп или нещо друго, каквото и да е, което да може да "вижда" бактерии, апарата да сложи камъка под микроскопа (или съответния там уред), и да прати снимки? Що снимки пратиха от пейзажа на Марс, а не могат да програмират един апарат да извърши едно такова просто действие? Днес вече има роботи, които могат да извършват далеч по-сложни действия, така и не инсталираха нещо подобно на някой от апаратите, ходещи по Марс!

Чети бе. Имат си уреди за тестване на пробите и откриване на живот. Кюриосити има Рентгеноволъчев спектрометър на алфа частици, рентгенодифракционен и рентгенофлуоресцентен анализатори, анализиатор на органични съединения и газове

що занимавате хората с дивотии и никому ненужни неща ... милиони деца си лягат гладни ...

тези деца си имат родители

Иззад некой космичен храст дебнат български катаджии и само като и кажат - " Ами кво праим сега?" - Теслата моменталически е обърнала и се завръща към земята. Щото у космоса и рушветите са си космически - а Мъск нема толку паре...

Тесла на Муск може да зарази само на баба си кокошарника, защото само до там има капацитет да стигне. Този палячо е поредният пиар смешник и проект на службите, поставен да е публично лице на бизнеси, от които си няма хал хабер.

АУУУУУУУУУУУУ Тя нашата планета е съсипана , а те взели да се претисняват за чужда :) :) :) :)

Щом Земята понася съществуването на гнусната твар Де канадиън, значи човечеството ще оцелее при всички положения - да бъдем оптимисти !

Сега Мъск ще се разори да плаща винетки по галактическите магистрали - много пара е това - една магистрала е дълга 127878 светлинни години, което е 100 089045783489034 км. Всъщност всички хора на Земята не може да му платиме таксите за звездни пътища и пр. транспортни разходи по колата му вкосмоса. Дано извънземните не ни пратят съдия-изпълнител за цялата планета заради Мъск и колата му.

Според мен никаква тесла не е изтрелвана в космоса! Това си е за помпане на акциите !!! Вижте хубаво кадрите с манекане и кацането на ракетите! Нещо ми прилича на евтин холивуд!!!

Щом Валентина Терешкова не успя да си пръсне сифилиса, трипера и куп други болести из космоса, значи няма как Тесла да го зарази

Явно си експерт по такива болести. Я бързо отиди да се прегледаш за СПИН - за всеки случай, че последният ма на ф може да не е бил читав.

Как може да има толкова малоумни хора? 2 часа след изстрелването стана ясно, че колата ще се размине с Марс и то с много... Има да се върти около Слънцето страшно много време. Кой "капацитет" може да излезе и да каже, че нещо живо би оцеляло на слънчевата радиация толкова дълго време?

Е кога кацнаха там еколози? Щото във Варна инспекторите още не са открили заведение където не се пуши!

Чудесно! И след известен брой години ще се пръкнат "интелигентни идиоти" както на Земята. И ще затрият Марс.

Там, откъдето е минал човек, трева не никне. Само рушим, вманиачени в идеята колко сме велики.

Басси Проблема!

Не ме е яд на вас че пишете глупости - толкова си ви е капацитетът. Яд ме е на мене, че ги чета!

хихи

На Мъск не можаха ли да му подарят един таблет да си играе ами го оставиха да прави глупости в ЮАР?

кои ли цивилизации преди милиони години са заразили Земята и в следствие от това сме се пръкнали ние, хората ? да вземем да ги осъдим и порицаем пред космическата общност или пък да им благодарим ,че са ни създали ...? :-)

При неолибералната наглосаксонска доктрина благодарност няма! Те са виновни за възникването на живота на земята така че ще ги съдим...извънземните де не наглосаксонците.

У нас в Россия е много по-лесно - тука направо ликвидираме (на мост в Москва или към Гулаг, но решението е бързо).

Най-опасните са червените бактерии. Попадна ли там край с Маркс

"Тесла" може потенциално да кацне на Марс, въпреки че това е малко вероятно. Колата е в орбита, която пресича Земята и Марс и най-вероятно в крайна сметка ще удари Земята или Марс , но това евентуално ще се случи след милиони години. -------------------------------------- ако до милион години не сме проучили марс няма смисъл да се тревожим изобщо за този проблем със замърсяването а + това едната от теориите е че земният живот е пренесен от марс

Даже мисля че от юпитер с модела на теслата от 3000 година е пренесен живота...на земята а ти си в паралелна вселена...

неук има теория че животът на земята е пренесен от други планети нарича се панспермия и е валидна и известна теория аминокиселините се създават при взрив на звезди и се пренасят из космоса откъде ви дойде такова самочувствие идиоти малоумни??

Понеже Гена вижда, че е изпада от космическия пазар и изведнъж се сети за земните бактерии в космическото пространство и най-вече на Марс! Алоу ми то Марс е бъкан от какви ли не сонди бе. Само Буркина фасу не са изпратили сонда там. Засега.

Изобщо не ми дреме за бактериите на Марс. Наште бактерии са по-хубави.

И защо винаги решавате, че земните неща са все по-по-най. Ами, ако онези, хипотетичните са по-по-най?!?

аз лично с удоволствие бих ги изслушал и да се похвалят ти срещал ли си ги? говориш ли често с тях??

наште са си най хубави ве!!!

До "милиони" години, когато се очаква теслата да тупне на марс и да зарази бактериите, ние сигурно ще сме проучили планетата до ядрото и ще сме колонизирали де що има звезди в доста голям радиус около Слънцето. И въобще няма да ни дреме за някакви бактерии на Марс. А и е доста по-голям шанса след стотици години да сме се развили толкова, че група вандали да открият теслата в космоса и да я откраднат.

Теслу,бактерии и най накрая дръжки

космосът не е толкова стерилна среда бактерии и макроорганизми се разпространяват аминокиселини а и теслата и да отиде на марс ще е дълго след като ще изпратим хора

Има нема след 100години...ще пратите дедовия...

за русские и 100 са малко. Чих че Роскосмос започва подготовка през 2019 за изпращане на хора на Марс през 2030-2045. Дори поканили НАСА да участва!

Първо, това с Теслата си е реклама на автомобилите. Що да не изпрати една в космоса. И второ, магнитното поле на Марс е 100 пъти по-слабо от земното. Това означава само едно, че радиацията на Марс ще е 100 пъти по-висока от земната. Е, хайде да не е 100, но приблизително толкова. При тези условия, ако жив организъм попадне там и ако организмът му се спаси от раковите последици на радиацията, то в организма му ще се предизвикат мутации, може би по-унищожителни от Чернобилските. Журналистите обичат сензациите, но по-добре е да се казва истината.

Ракови образувания в микроорганизми ХАХАХАХАХАХАХ!

Говоря за хората, които смятат да изпращат. Смей с ена себе си всезнайко. хахахахахахаххаха . И сто неща да намериш фактът, че си невж няма да заличиш.

Като ги облъчи радиацията и микроорганизмите ще фанат импотентност и няма да могат да се чифтосват и размножават и те така ще се преодолее опастността от зараза Хахаахаахах

Абе какви микроорганизми бе? Микроорганизмите са ти превзели мозъка. Говоря за хората, които ще ходят. Ей, аман от свине в тази кочина!

По големи глупости не съм чела. Тоя пък микроорганизми. Говоря за хора и как организмът на човека реагира на радиацията.

Pesh0

марс може да е вече заразен , от американските марсоходи ... и стотиците сонди които сме пращали на него . защо точно тази кола да носи нещо различно ?

Сигурен бях. Россия затова не изпраща сонди на Марс. Притиснена е да не го зацапа.

Тоя мъск балалайка глупаците с разни рекламки и им взима парите. В това най го бива, а че застрашавал руснаците са абсолютни приказки за деца. Няма нито капацитет нито ресурс да застраши руснаците в ракетостроенето.

леле, каква глупост си изпляскал от американския си дивайс с американски софтуер. че си и вЕрваш, путинче! иди сега, напомпай гумите на москвича си...

А ти соросче наведено можеш да ми го напомпаш с устенца а балалайкаджията мъск като прати човек в космоса ела ми се обади!

Да питам, защо бе Дир ме триете, че казвам истината. На Марс има високи количества радиация и те са по опасни от неработещия двигател на Тесла.

Какъв двигател в теслата?

Дори да облъчат външната част на кутията с радиация, двигателят ще бъде мръсен - каза Мелош.

Защото някои журналисти не търсят истината, а сензацията. Повечето де, за сега.....

Не е задължително да си журналист, за да публикуваш в блог, като този. НИКЪДЕ не е официално обявено, че този сайт е сериозна медия. Дори не е обявено че е медия. Обикновен интернет блог, с говорилня.

Уважаеми Дир бг-йци, преди всичко, моля оправете си правопоса, само така има шанс да възприемем вашите вести сериозно.

Pesh0

ъ ? що не си оправиш четенето ?

?

Земята щяла да зарази Марс - виц ли е или тъпо чувство за хумор? Загрижил се колегата за "ако има такъв... живот". Ще не измисляте нещо умно, ами си правите известност покрай известните.

В тази история има един интересен въпрос - с какъв двигател е изстреляна ракетата на Мъск!Досега всички американски ракети от този тип бяха с руски двигател-РД180 или нещо подобно!?По този въпрос / аз поне /не съм чул една дума!?

глупости

Ти виждал ли си руски ракетен двигател за многократно използване??? Такъв до днес няма.

да не би ,,боко,, да му я е поръчал и да го чака там??? че с този ,,глобален,, поглед и замах , излезна и извън земята...!!! пише си наи новият труд...??? ,,що е ,,бококрация,, и има ли тя ,,почва,, на марс...,,???

Ето какво предтавляваме хората : Още не сме излезли в космоса и започваме с унищожението !!!! Какво ли ще е , ако някой ден Плъзнем свободно - Тежко му на космоса !!!!

Затриват живота на земята но пък, "загрижени" за Марс. На това му се казва`да те баламосват цигани`.

Това с колата в космоса беше тотална чалга !

Тоя да не е от БСП, щом не е неговата фирма, трябва да се развали сделката ;-)

Частние фирми в тоз бизнес са вредни. Очен вредни. Видели ли какви поразии можна направят! Давайте забранит!

Хахахахха.........Спейс Х била частна?! Това само малоумен козяк може да го повярва! Затова викаш се финансира от краварския бюджет, и поема поръчки на Путкагона и правителството на Краварника...И затова бюджета предвиден за НАСА, го насочват към Спейс Х...Ебаси частника! Няма що, държавата ти дава купища пари наготово!

Държавата дава, защото получава.

какво ще зарази ве луди говеда! Илон Мъск като всяка луда крава, за пореден път излъга! Уж щеше да ходи до Марс тая дървена тесла, но накрая се оказа че ще се размаже в някой астероид в астероидния пояс! какви са тия измислици, че ще ходи до Марс! То Мъск беше казал, че още през 2013 ще стъпи на марс..Ама не стъпи! така и с тая селска тесла!

Е, той и Ленин бе казал, че комунизмът ще победи, ама...

Направо им заби тесла на марсианците.

Как този автомобил ще мине през атмосферата на Марс/макар и силно разредена/ без да се запали,или поне нагрее до ''стерилна'' температура? Иначе ако това стане, на Марс почти няма кислород и автомобила ще се съхрани милиони години, след което един ден ще бъде обожествен от еволюиралите до висши създания бактерии:)

с две думи - частните субекти в Космоса се държат безотговорно.

Коментари - ”Теслата” на Мъск може да зарази Марс | Днес.dir.bg

”Теслата” на Мъск може да зарази Марс

Автомобилът, който компанията на Илон Мъск изстреля на космическо пътешествие може да зарази Марс със земни бактерии.

Обратно в новината

Коментари - ”Теслата” на Мъск може да зарази Марс | Днес.dir.bg

Коментари

Ще зарази болните мозъци на америкосите дето вярват че теслата лети към Мара.

Холивуд или Айзък Азимов?

Тия хамериканци нещо се вживяват мноооого. Като се знае как старателно се подбира теглото

Освен ваксина против простотия каква друга трябва да си поставя, че в сряда ще пътувам натам?

Сега ще изстрелят някоя ракета,за която дори и не е чувало човечеството да взриви колата и ...готово. Жалко за колата иначе.Чудесен експонат достоен за Горубляне или някоя друга голяма авто борса...

от самосебе си

По пътя от Земята до Марс въпросните бактерии ще бъдат облъчвани от високоенергетични космически лъчи. В добавка бактериите фунционират в тесни температурни граници, а в космоса е много негосториемно за земните организми. Просто зашото не са проетирани и създадени за такива условия. Можем да живеем и без тези жълти антинаучни спекулации.

Гледам я тая снимка и си представям на предната седялка Апартаменто и Баце , пътуват пътуват прегърнати на свободна скорост към Марс. А ние им махаме махаме махаме за довиждане и нови срещи след 1000 милиона години.

А червените замърсители след тях се опитват да ги догонят с чинията от Бузлуджа.

Ако имаше такава голяма грижа за стерилноста на космическите апарати, как щеше да се зароди живота на Земята? А дали пък не е от Марс? Току виж се връщаме в къщи.

Добре де, толкова сонди и какви ли не уреди пратиха да ходят по Марс. Толкова ли не програмираха поне един уред да вземе примерно един марсиански камък, ей така докато обикаля, да му инсталират микроскоп или нещо друго, каквото и да е, което да може да "вижда" бактерии, апарата да сложи камъка под микроскопа (или съответния там уред), и да прати снимки? Що снимки пратиха от пейзажа на Марс, а не могат да програмират един апарат да извърши едно такова просто действие? Днес вече има роботи, които могат да извършват далеч по-сложни действия, така и не инсталираха нещо подобно на някой от апаратите, ходещи по Марс!

Чети бе. Имат си уреди за тестване на пробите и откриване на живот. Кюриосити има Рентгеноволъчев спектрометър на алфа частици, рентгенодифракционен и рентгенофлуоресцентен анализатори, анализиатор на органични съединения и газове

що занимавате хората с дивотии и никому ненужни неща ... милиони деца си лягат гладни ...

тези деца си имат родители

Иззад некой космичен храст дебнат български катаджии и само като и кажат - " Ами кво праим сега?" - Теслата моменталически е обърнала и се завръща към земята. Щото у космоса и рушветите са си космически - а Мъск нема толку паре...

Тесла на Муск може да зарази само на баба си кокошарника, защото само до там има капацитет да стигне. Този палячо е поредният пиар смешник и проект на службите, поставен да е публично лице на бизнеси, от които си няма хал хабер.

АУУУУУУУУУУУУ Тя нашата планета е съсипана , а те взели да се претисняват за чужда :) :) :) :)

Щом Земята понася съществуването на гнусната твар Де канадиън, значи човечеството ще оцелее при всички положения - да бъдем оптимисти !

Сега Мъск ще се разори да плаща винетки по галактическите магистрали - много пара е това - една магистрала е дълга 127878 светлинни години, което е 100 089045783489034 км. Всъщност всички хора на Земята не може да му платиме таксите за звездни пътища и пр. транспортни разходи по колата му вкосмоса. Дано извънземните не ни пратят съдия-изпълнител за цялата планета заради Мъск и колата му.

Според мен никаква тесла не е изтрелвана в космоса! Това си е за помпане на акциите !!! Вижте хубаво кадрите с манекане и кацането на ракетите! Нещо ми прилича на евтин холивуд!!!

Щом Валентина Терешкова не успя да си пръсне сифилиса, трипера и куп други болести из космоса, значи няма как Тесла да го зарази

Явно си експерт по такива болести. Я бързо отиди да се прегледаш за СПИН - за всеки случай, че последният ма на ф може да не е бил читав.

Как може да има толкова малоумни хора? 2 часа след изстрелването стана ясно, че колата ще се размине с Марс и то с много... Има да се върти около Слънцето страшно много време. Кой "капацитет" може да излезе и да каже, че нещо живо би оцеляло на слънчевата радиация толкова дълго време?

Е кога кацнаха там еколози? Щото във Варна инспекторите още не са открили заведение където не се пуши!

Чудесно! И след известен брой години ще се пръкнат "интелигентни идиоти" както на Земята. И ще затрият Марс.

Там, откъдето е минал човек, трева не никне. Само рушим, вманиачени в идеята колко сме велики.

Басси Проблема!

Не ме е яд на вас че пишете глупости - толкова си ви е капацитетът. Яд ме е на мене, че ги чета!

хихи

На Мъск не можаха ли да му подарят един таблет да си играе ами го оставиха да прави глупости в ЮАР?

кои ли цивилизации преди милиони години са заразили Земята и в следствие от това сме се пръкнали ние, хората ? да вземем да ги осъдим и порицаем пред космическата общност или пък да им благодарим ,че са ни създали ...? :-)

При неолибералната наглосаксонска доктрина благодарност няма! Те са виновни за възникването на живота на земята така че ще ги съдим...извънземните де не наглосаксонците.

У нас в Россия е много по-лесно - тука направо ликвидираме (на мост в Москва или към Гулаг, но решението е бързо).

Най-опасните са червените бактерии. Попадна ли там край с Маркс

"Тесла" може потенциално да кацне на Марс, въпреки че това е малко вероятно. Колата е в орбита, която пресича Земята и Марс и най-вероятно в крайна сметка ще удари Земята или Марс , но това евентуално ще се случи след милиони години. -------------------------------------- ако до милион години не сме проучили марс няма смисъл да се тревожим изобщо за този проблем със замърсяването а + това едната от теориите е че земният живот е пренесен от марс

Даже мисля че от юпитер с модела на теслата от 3000 година е пренесен живота...на земята а ти си в паралелна вселена...

неук има теория че животът на земята е пренесен от други планети нарича се панспермия и е валидна и известна теория аминокиселините се създават при взрив на звезди и се пренасят из космоса откъде ви дойде такова самочувствие идиоти малоумни??

Понеже Гена вижда, че е изпада от космическия пазар и изведнъж се сети за земните бактерии в космическото пространство и най-вече на Марс! Алоу ми то Марс е бъкан от какви ли не сонди бе. Само Буркина фасу не са изпратили сонда там. Засега.

Изобщо не ми дреме за бактериите на Марс. Наште бактерии са по-хубави.

И защо винаги решавате, че земните неща са все по-по-най. Ами, ако онези, хипотетичните са по-по-най?!?

аз лично с удоволствие бих ги изслушал и да се похвалят ти срещал ли си ги? говориш ли често с тях??

наште са си най хубави ве!!!

До "милиони" години, когато се очаква теслата да тупне на марс и да зарази бактериите, ние сигурно ще сме проучили планетата до ядрото и ще сме колонизирали де що има звезди в доста голям радиус около Слънцето. И въобще няма да ни дреме за някакви бактерии на Марс. А и е доста по-голям шанса след стотици години да сме се развили толкова, че група вандали да открият теслата в космоса и да я откраднат.

Теслу,бактерии и най накрая дръжки

космосът не е толкова стерилна среда бактерии и макроорганизми се разпространяват аминокиселини а и теслата и да отиде на марс ще е дълго след като ще изпратим хора

Има нема след 100години...ще пратите дедовия...

за русские и 100 са малко. Чих че Роскосмос започва подготовка през 2019 за изпращане на хора на Марс през 2030-2045. Дори поканили НАСА да участва!

Първо, това с Теслата си е реклама на автомобилите. Що да не изпрати една в космоса. И второ, магнитното поле на Марс е 100 пъти по-слабо от земното. Това означава само едно, че радиацията на Марс ще е 100 пъти по-висока от земната. Е, хайде да не е 100, но приблизително толкова. При тези условия, ако жив организъм попадне там и ако организмът му се спаси от раковите последици на радиацията, то в организма му ще се предизвикат мутации, може би по-унищожителни от Чернобилските. Журналистите обичат сензациите, но по-добре е да се казва истината.

Ракови образувания в микроорганизми ХАХАХАХАХАХАХ!

Говоря за хората, които смятат да изпращат. Смей с ена себе си всезнайко. хахахахахахаххаха . И сто неща да намериш фактът, че си невж няма да заличиш.

Като ги облъчи радиацията и микроорганизмите ще фанат импотентност и няма да могат да се чифтосват и размножават и те така ще се преодолее опастността от зараза Хахаахаахах

Абе какви микроорганизми бе? Микроорганизмите са ти превзели мозъка. Говоря за хората, които ще ходят. Ей, аман от свине в тази кочина!

По големи глупости не съм чела. Тоя пък микроорганизми. Говоря за хора и как организмът на човека реагира на радиацията.

Pesh0

марс може да е вече заразен , от американските марсоходи ... и стотиците сонди които сме пращали на него . защо точно тази кола да носи нещо различно ?

Сигурен бях. Россия затова не изпраща сонди на Марс. Притиснена е да не го зацапа.

Тоя мъск балалайка глупаците с разни рекламки и им взима парите. В това най го бива, а че застрашавал руснаците са абсолютни приказки за деца. Няма нито капацитет нито ресурс да застраши руснаците в ракетостроенето.

леле, каква глупост си изпляскал от американския си дивайс с американски софтуер. че си и вЕрваш, путинче! иди сега, напомпай гумите на москвича си...

А ти соросче наведено можеш да ми го напомпаш с устенца а балалайкаджията мъск като прати човек в космоса ела ми се обади!

Да питам, защо бе Дир ме триете, че казвам истината. На Марс има високи количества радиация и те са по опасни от неработещия двигател на Тесла.

Какъв двигател в теслата?

Дори да облъчат външната част на кутията с радиация, двигателят ще бъде мръсен - каза Мелош.

Защото някои журналисти не търсят истината, а сензацията. Повечето де, за сега.....

Не е задължително да си журналист, за да публикуваш в блог, като този. НИКЪДЕ не е официално обявено, че този сайт е сериозна медия. Дори не е обявено че е медия. Обикновен интернет блог, с говорилня.

Уважаеми Дир бг-йци, преди всичко, моля оправете си правопоса, само така има шанс да възприемем вашите вести сериозно.

Pesh0

ъ ? що не си оправиш четенето ?

?

Земята щяла да зарази Марс - виц ли е или тъпо чувство за хумор? Загрижил се колегата за "ако има такъв... живот". Ще не измисляте нещо умно, ами си правите известност покрай известните.

В тази история има един интересен въпрос - с какъв двигател е изстреляна ракетата на Мъск!Досега всички американски ракети от този тип бяха с руски двигател-РД180 или нещо подобно!?По този въпрос / аз поне /не съм чул една дума!?

глупости

Ти виждал ли си руски ракетен двигател за многократно използване??? Такъв до днес няма.

да не би ,,боко,, да му я е поръчал и да го чака там??? че с този ,,глобален,, поглед и замах , излезна и извън земята...!!! пише си наи новият труд...??? ,,що е ,,бококрация,, и има ли тя ,,почва,, на марс...,,???

Ето какво предтавляваме хората : Още не сме излезли в космоса и започваме с унищожението !!!! Какво ли ще е , ако някой ден Плъзнем свободно - Тежко му на космоса !!!!

Затриват живота на земята но пък, "загрижени" за Марс. На това му се казва`да те баламосват цигани`.

Това с колата в космоса беше тотална чалга !

Тоя да не е от БСП, щом не е неговата фирма, трябва да се развали сделката ;-)

Частние фирми в тоз бизнес са вредни. Очен вредни. Видели ли какви поразии можна направят! Давайте забранит!

Хахахахха.........Спейс Х била частна?! Това само малоумен козяк може да го повярва! Затова викаш се финансира от краварския бюджет, и поема поръчки на Путкагона и правителството на Краварника...И затова бюджета предвиден за НАСА, го насочват към Спейс Х...Ебаси частника! Няма що, държавата ти дава купища пари наготово!

Държавата дава, защото получава.

какво ще зарази ве луди говеда! Илон Мъск като всяка луда крава, за пореден път излъга! Уж щеше да ходи до Марс тая дървена тесла, но накрая се оказа че ще се размаже в някой астероид в астероидния пояс! какви са тия измислици, че ще ходи до Марс! То Мъск беше казал, че още през 2013 ще стъпи на марс..Ама не стъпи! така и с тая селска тесла!

Е, той и Ленин бе казал, че комунизмът ще победи, ама...

Направо им заби тесла на марсианците.

Как този автомобил ще мине през атмосферата на Марс/макар и силно разредена/ без да се запали,или поне нагрее до ''стерилна'' температура? Иначе ако това стане, на Марс почти няма кислород и автомобила ще се съхрани милиони години, след което един ден ще бъде обожествен от еволюиралите до висши създания бактерии:)

с две думи - частните субекти в Космоса се държат безотговорно.