Коментари - С около 50 куршума ликвидирали 3-мата на Лондонския мост | dnes.dir.bg
назад

С около 50 куршума ликвидирали 3-мата на Лондонския мост

Осем полицаи са изстреляли общо около 50 куршума по тримата нападатели в Лондон, които изглеждали като атентатори самоубийци, носещи жилетки с експлозиви.

Обратно в новината

Коментари - С около 50 куршума ликвидирали 3-мата на Лондонския мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е от страх да не се взривят, отделно идат избори и тереза иска всичко да е перфектно, иначе губи избори.

Това е само началото и за Англия и за Франция!!!!!!!!!!!!!!!!

А защо не ги интегрират?! Трябвало е да им подарят по едно плюшено мече за да им покажат че англичаните са толерантни и гостоприемни. И по едно цветенце също в името на световния мир.

А ако ги бяха поканили и на гей парад, въобще нямаше да се стигне до тук.

Стреля се с патрони,а не с куршуми.Личи че автора на статията не е ходил в казарма.

Стреля се с патрони, но се изстрелват куршуми. Така е написано "са изстреляни". И в този случай, "грешката" е вярна.

куршум е турска дума ве, народе потурчен!

А знаете ли защо тези са маскирани? Не не ги е страх от отмъщение, а то граждански искове от организации като Амнести и Хелзински комитет за превишаване на права или за убийства! Това си е част от английските традиции полицаите /Бобита/ може да са невъоръжени, но за 10 мин. във всяка част могат да дойдат маскираните убийци на Кралицата - точно убийци защото досега няма случай на взимане на пленници от тях. А 50 патрона са малко даже, ако 6 човека стрелят по три откоса всеки от три куршума се получава толкова, като не се смята колко са стреляли в труповете за да взривят евентуалните шахидски пояси! Швейцарците ги водят за едни от най-добрите стрелци , знаете за стрелковите им дружества, постоянните състезания по стрелба или дори репликата на швейцарския министър към въпроса на Бисмарк "какво биха направили с 500 хил опълчение с/у 1 млн германска армия" - отговорът е "ще стреляме два пъти". Но въпреки всичко това последния руски мафиот стрелял с/у полицай в Швейцария беше надупчен в колата си с повече от 100 патрона!

Държавите от Западна Европа се превърщат в страните от третия свят. Високи цени, безработица, ежедневен тероризъм. Че то кое му остана западното?

Заплатите, музеите, службите за почистване, отношението на държавните лемури към данъкоплатците, а още куп малки благинки, като например никой да не ти пуска бормашина събита и неделя сутрин:)

Като си се натресъл в блок така е. Ще чуваш и пръднята на съседа отгоре или когато пее в банята. Затова вземаш си една нива в балкана без съседи. Правиш си соларно захранване, събираш дъждовна вода. Садиш си дървета и по цял ден ти пеят птички.

Раша-говняша ли е елита на Света вече?

ЗА ДВОЙНИЯ АРШИН. Нахъсаха ни че в Турция е опасно. Не ходете на море. Тръгнаха в лъжливата и крадлива Гърция. Вчера приятелка се връща от Анталия- две семейства частна почивка, за 400 лв. 5 звезден хотел. Спокойно. Но виж за Лондон НИКОЙ НЕ КАЗВА- НЕ ХОДИТЕ В ЛОНДОН За един месец 100 души избити и ранени. За последните 4 години няколко атентата. Но в Лондон и Франция е спокойно.

добре ли сте?

На мен ми изглежда доста нерпрофесионално и направо паникьорско изпълнение. по 17 куршума на човек, тия да не са били киборги?

Ако беше в Щатите ченгетата щяха да изстрелят поне по 50 патрона за всеки нападател.

martin

И пияндурата Елцин...

martin

Путин е виновен!,че на времето не разстреля ПРЕДАТЕЛЯ Горбачов.Сега е късно да изчистим тия лайна дето ги исра(Горбачов)

деер

През 2001г. организират самолетна атака, през 2017 с коли, през 2030 с каручки ли???? Голям цирк... Как никой не се сети с дрон за 1000 долара да обезглави 100 "неверници"? Всичко е цирк за контрол върху плебса!

И защо са ги ликвидирали, а не са ги заловили живи. Първо да пропеят, после да бъдат ликвидирани. Или "пеенето" не е предвидено в сценария.

Заради това, че са изглеждали сякаш са носели жилетки с експлозиви, дървен философе.

Не си разбрал добре. Носели са гащи с перки и е имало опасност да отлетят. Между другото, при опасността, описана от теб, терористите се ликвидират от снайперисти, с по един куршум и синхронизирано. Не от сватбарски пуцаджии.

Нали брекзит, мексит, източноевропейците ви бяха виновни, а накрая собствените ви араби ви колят, така ви се пада тъпи ингилизи. И това е само началото.

Еми, като искат Брекзит така ще е. И ще има доста заклани и гръмнати из УК.

Добре че са приличали на самоубийци иначе щяха да си обгрижват до живот.

Та трима "храбреци" мъжествено са клали невинни и беззащитни хора, за да защитят името на миролюбивата си религия. Средновековни примитиви.

Мда... значи, явно това е работещият метод за интеграция на малцинствата: хардуерно перманентно хинтргриране без остатък и без нужда от по нанатъчно доинтегриране...ше се сетят ама е късно, късно...22% от Манчествър са кандидат интегранти, а Лондон англичани не са останали

Сигурно са си мислили, че са на сватба... И са стреляли сватбарската. Норматива в казармата за движеща се цел беше 2 патрона, понеже се пускаха по два, а не по един

Норматива беше, че не сте били никакви стрелци.

Не бъркай гей парада с казармата.

невъоръжените полицаи на англия са апотеоз на английската групост и неадекватност

Апотеоз са на това, че дълги години Англия е била цивилизована държава без диваци и варвари.

Да си припомним ювелирната акция на нашите барети в Лясковец под вещото ръководство на празноглавеца Лазаров: 600 патрона, един починал служител(лека му пръст!) и един леко ранен престъпник!

Щото са нямали гранатомет!

А представяш ли си оня ако наистина беше минирал апартамента си, както твърдеше. Щеше да бъде и бахти дискотеката.

Пистолети срещу ножове? Ама това въобще не е било нито демократично, нито толератно :)

Трябваше първо да му дадат мече...

Кога и тука, полицията ще има такива права, за да се справи с мангалите, кога..???? Аааа, да забравих тук има БХК и те имат права....а ние БЪЛГАРИТЕ САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ !!!!!!!!!!!!

"които изглеждали като атентатори самоубийци, носещи жилетки с експлозиви". Може ли снимка на атентатор самоубиец, да знаем, как да не изглеждаме, че току виж ни подпукали.

Значи тука срещу тумба роми, размахвайки брадви и нападащи полицаи не можеш да стреляш, за да им спазиш правата, наложени от Запада, а на Запад може да ги смелиш на каймичка с 50 куршума

Какво общо има Запада с лайняните български закони изковани от обучени през времето на Тодор Живков юристи?

Сега има един проблем. Проблема е юридически. Британските закони едва ли ще са склонни да бъдат погребани тримата "бойци на Алах" за сметка на данъкоплатеца. Телата да бъдат подготвени като им се извадят вътрешностите и се сменят със свински, след което да ги погребат по някакъв дръг ритуал. Например хиндуиски или някакъва друга религия, която не е от "книгата". Да видим тогава дали ще видят девиците, дето им обещават моллите. За съжаление закона обаче не позволява такива гаври.

Това ми харесва! Сигурен съм, че два пъти да погребат по този ритуал камикадзетата и ще изкоренят това зло завинаги.

-Телата на ислямските атентатори да се изгарят и пепелта да се размесва като добавка в храната на прасетата в свинефермите.Да се забрани на всички да споменават имената им.Всичките им най-близки в затвора до живот без замяна.Да видим тогава какво ще правят тия ненормалници!

Британския зкон не го позволява. И ако с телата им може да се изпроцедира така, някак заобикаляйки закона, то близките им не могат да се озоват в затвора само защото са близки на атентатор.

Свикват парламента, камарата на лордовете или каквото друго трябва и приемат този закон. Иначи ще им се налага много пъти да бъдат я "жо суи Манчестър", "жо суи Лондон" и прочие. Докато не разберат, че нестандартните ситуации изискват нестандартни решения, няма да се оправят.

Достатъчно е спиране на помощи на всичките му до девето коляно роднини. А, ако не са с британско гражданство - експулсиране на родата по родните им места. Да знаеш, че ще бъдат предадени от роднините си само при мисълтта за подобно геройство

Някак си, все ми се струва, че и тези малоумни атентатори ще са "британски граждани първо поколение "....

То финансирането не им е от социални помощи. Да се намери схема на бомба, необходимите материали, да се проучат условията, кога и къде може гарантирано да се удари не е дело на един човек. Действа организация, която си има своето финансиране от заинтересуваните лица (в случая по-точно е задници).

Тея сега хвалят ли се или се жалват. Щото с такава успеваемост са за наказание.

Трябва да раздадат пистолети или поне лютив газ на полицаите. Един полицай с палка се отбранявал от бандитите, а те с ножове... Това е просто глупаво и опасно да ходят с голи ръце.

loyola

Значи с огнестрелно оръжие срещу ножове ? Май са бързали да ги застрелят, за да не разкажат как английски инструктори са ги обучавали?

Ъ ъ ъ ти кво очакваш полицаите да извадят гладиуси за да е по-равностойно ли ....

Големи профеиобналисти голямо нещо:)))Трима души с някакви ножове и орда от полицаи с НЕточен мерник срещу тях.....

Така и не се научиха да стрелят тия томита. Вероятно заради това доскоро на полицията дори не им даваха оръжия. Да не се гръмнат в крака

Бобита, не Томита

Правилно! Томи беше картечен пистолет.

"работа" на полицаите може да се съди ПО БРОЯ на попадналите в телата на мокамбите куршуми, а не само по броя на изстреляните! Ама казва ли ти някой?!

за тези, които слагат минусите!По- добре ли ще се чувствате, ако научите, че от всичките 50 куршума, примерно ,само 3 са попаднали в телата на терористите, а останалите са хвърчали свободно наоколо?

Ама куршумите политкоректни ли са ? И дали са педер-толер-либератстки ? Щот иначе е в разрез със европейските ценности !

Навремето ба`т ти Бойко го съдиха, че и му се караха разни правозащитници от НПО-тата, че бяха гръмнали с гранатомет един катил, барикадирал се в къща и стрелящ по полицаите с Калашников! Не можело да се убива човек с гранатомет!!! А сега по трима ненормалници с ножове са изстреляли един сандък патрони, още не могат да ги разпознаят. Вероятно на нашите полицаи кръвта е по-евтина или децата им ги обичат по-малко. Трябва да има някаква причина.

loyola

Добре че по онова време нямахме атомна бомба... Иначе идея си нямаш от право ... Гранатомета не оръжие за полицията, а когато армията се включи в боевете срещу цивилното население се говори за гражданска война и НАТО почва да бомбандира наред...

Гранатомета беше поредната малоумщина на пожарникаря, заради която осъдиха България в Страсбург. А ако баретите не могат да извадят от една къща въоръжен човек, да отидат при нашите селски полицаи дето са го правили това няколко пъти и да вземат частни уроци.Ако ли не да ходят да пасат овцете на село.

Вдигнете самолетите, окичете ги с атомни и неутрони бомби-и изтрийте всички ислямски държава ито лицето на Земята!!!!

не всички ислямисти са терористи, но всички терористи са ислямисти...Значи има нещо сбъркано в самата религия!

Това не е като да изстрелваш ракети от стотици километри разстояние или да убиваш от дронове и безпилотки. Тука требат топки и яко дупе! Треба да си мъжкар. Британската империя е създадена с меч, огън и лъвска смелост, а не с меки китки?!

Абе баш от меки китки, ама не им е пречело да са огнено смели.

Ало, полицаите на "нейно дърто величество", хайде в редица по двама ако обичате и на полигона. Стрелба до откач. 50 патрона за 3-ма с джобни ножчета......ееее много бе! И тъй...."към огневия рубеж бегом и пълни".

Мани тези мишени :) Друго си е да стреляш по истински и живи мишени :)

Не им знам стелковата подготовка на английските полицаи. Но ми се струва, че на нашите никак не е добра. За да подържаш що годе прилична форма, на седмица тряба да стреляш минимум 50 - 100 патрона.

Надявам се, че труповете на арабелите ще бъдат увити в свински кожи, и захвърлени на бунището. Това ще демотивира другите кандидат-екстремисти!

Ако куршумите се използват "превантивно" още на граничната бразда проблемите с подобни паразити ще намалеят значително.

Само дето тия не са влезли нелегално и не са бежанци, а живеят от дълго време или направо са родени на Острова. А на ингилизите българите, румънците и поляците им били проблема.

Ако на времето са били "подобаващо посрещнати" тези паразити с куршуми на границата, то днес нямаше да ги има - тях и проблемите които създават.

С тая демокрация и европейски ценности се осра сичко долу Америка долу ЕС кадето са се намесили трева не е поникнала крайно време е хората да се събудят и да разберат.че тоя разграден двор до това ще доведе

Трябвало е базука да ги елиминират.50 патрона си е един пълнител и половина ;)

Тези от ИДИЛ вече и пиратка да гръмне казват , че са те ! Добре са се справили :) Стреляш докато спре да мърда гадната чалма !

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

смучещ 500 години ресурси и блага от всички народи си получава заслуженото.

За цялата сегашна ситуация с рязаните, ислямска държава и бежанците, която ни залива от всякъде са виновни САЩ и техните марионетки, които тръгнаха да свалят режима на Садам и да въдворяват "демокрация" за тези, за които трябва само здрава ръка.

50 патрона и един ранен цивилен срещу трима брадати с ножове. Нещо им куца стрелковата подготовка май

Ами явно инструкурите не са им обяснили че като натискаш спусъка не трябва да си затваряш очите.

При 50 куршума, неизбежно е имало и рикошети. Чудо е, че само един цивилен е пострадал!

8 ченгета, 50 куршума. Това прави по 6-7 изстрела на човек, което изключва автоматичната стрелба. При подвижни мишени, при навалица от цивилни наоколо, при само един ранен цивилен - това си е направо отлична стрелба. Браво на бобитата!

Хич не е отлична - това са показатели за улична престрелка, а не за стрелба по въоръжени с ножове талибани. Тука трябваше да има по 4-5 куршума на талибан.

Бах ти некадърниците. Цяло чудо е че не са утрепали повече цивилни от талибаните.

Британците да не се правят на отнесени, защото са избили далеч повече от 7 човека в Близкия Изток.

Малко са избили!

Добре, а черепите им пръснахте ли им ги ?