Ахмед Муса е част от терористична клетка в Австрия

Пазарджишкият религиозен лидер Ахмед Муса Ахмед е част от международна група, разпространяваща идеите на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Ахмед Муса е част от терористична клетка в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джамията в Пазарджик е незаконен строеж, без никакви разрешителни книжа. БЪЛГАРСКОТО МЮФТИИСТВО КАЗА,ЧЕ КЪМ ТЯХ ТАКЪВ ХРАМ НЯМА. Защо досега не е съборена тази джамия и по какъв ред функционира като храм. Всеизбираемият пазарджишки кмет настрои цяло село в двора си, не се разбра с кои пари, не се разбра само от кривосъдието ни.И под носа на неработещата ни държава се формира една доста обширна територия, която не е вече България.

това си е направо даржавна измяна,да ги садят за шпионаж в полза на друга даржaва

Тия в Австрия само една клетка ли са открили?Да дадат всичката информация за всички открити клетки и връзките им.

Пак вървим след събитията. Още преди години стана ясно за ислямизация и радикализация в района на Пазарджик. Изведнъж се пръкнаха мъже с бради до кръста, жени с бурки, само очите им се виждат, съмнителни сбирки в джамиите, размяна на визити на ислямски месии, чуждо финансиране на редица шериатски прояви и т.н. - къде бяха нашите специални служби, какво правят и сега? Родопите постепенно се ислямизират и никой от властимащите не се вълнува от това. Отстъпление пред исляма или да спасим християнските ни традиции и ценности?

И той сигурно скоро ще се разболее и ще го пуснат.

да го пребият до смърт на площада в пазарджик, както правят в ислямския свят - не е "хуманно"обаче, веднага ще започне масова защита на тази гнида от "демократичния" свят и ще ни изкарат терористи номер едно в света

Да бе мирно стояло не би чудо видяло.

Във всяка друга държаво досега да ги бяха осъдили или обесели, само ние тука нямаме закон за националната си сигурност ... ИДИОТИ !!!

То това май е ясно на всички ама докато се осъзнаят тия дето трябва да го кажат мобе и да е късно!!!!!

Да се видят алчните служби,забравиха,че дори и тях ги засяга лично!Калъфи за цигулки и набелязани полицаи,от типа църкащи мишки!

Съдийката Пунтева ли е ? Това да не е поредният и пунт? Гледа как да няма осъдени, да се точат дела, да се инкасират "стимули"!

Уф! Не могат ли да го гръмнат при опит за бягство?

Много ми е чудно,какво чака оня дебелия,охранения Цацаревичакът и не се произнесе утвърдително и да ги натъпчи тези терористи за по 100 години за антидържавна и противообществена дейност,без право на обжалване!Тази нагла и неграмотна паплач друго не заслужава и никакви компромиси с тези боклуци!

Ти на кой свят си ?! Цацарката е на хранилка като всички останали " бели якички " ! Човека си гледа заплатката и хонорарите /подкупите / . Дреме му за плебса !

защото "заплатката" му я плащаме ние- данъкоплатците! И като не служи в полза на обществото - да се маха и да освободи мястото!

Да ви кажа приятели почти не ми остана търпение към мангалите, едвам издържам да не изляза с нещо и да защита ценностите си и приятелите и тъпата държава дето за нищо не става. Не може некакви мангали и африканци да им раздават повече пари от колкото на нас и на децата ни.

Както виждаш може ! И вината е именно у нас ! Че търпим измета която ни управлява !

Аз също едвам се сдържам...

Гррр...дайте ни го в Грац...И там са германци...

А честито

Цял пълнител в десятката!!!!!! Не един куршум.

А в съда от видео по новините роднините му забулени не можеш да разбереш жена ли, чаршав ли говори -''ма той ангел, как ще е престъпник?!''...нещо май май препратка със райските очаквания... безмозъчни мекотели....ебаси шибаняшката им долна религия щом им обещава задоволяване на нагони и животински инстинкти в отвъдното начи смятайте за кви примати иде реч щом се навиват да трепат само и само за да топнат чушката на небето..

умишлено е създадена такава - тя е античовешки проект, за да бъде използвана с/у християнството и тези първосигнални примитиви да бъдат държани в духовно и умствено робство и да бъдат оръдие в ръцете на господаря на този свят.

Клетките се раждат и .."умират"!

Да, Местан е в турското посолство, а Михов и Първанов заедно с политбюрата си и Волен Сидеров с тайфата си са се барикадирали в руското посолство. Де да беше всичко това истина, щяхме да викаме УРА.

DIDA

Тези талибани трябва да се държат в панделата ДО ГРОБ!!!

Що? Да ги раним до живот??

Даа, брадите ги издават!Няма да им се сбъдне желанието да режат глави за пари !Да постоят на топло....може пък да узреят кратуните им!

Ми щом е част от клетка, да му спретнат и тук една клетка по бързата процедура! Пъ после Алах да му помогне да се възнесе при 70-те девственици, както на колегата му във Франция!

Да КЛЪЦНАТ ГЛАВИТЕ на българските талибани, заедно с тях да се клъцнат и алчните адвокатчета, продали душите си на дявола и заедно с тях на ГИЛОТИНАТА да се клъцнат и съдиите и на всички непукиси, които като си затворят гъза в частните си хотели, да не се мислят за щрауси, че ГЪЗОВЕТЕ ИМ така са ЛЪСНАЛИ, че ще се САМОЗАПАЛЯТ....!, дай Боже!

Aмин

Вижте там - някаква мизерна гаранцийка и го пускайте човека. А защо нашите служби не са го разбрали досега, а трябва няколко години по-късно да ни го казват от Австрия? Досещата ли се за тези години той /а той далеч не е единствен със сигурност!/ каква организация е изградил тук, в България? Гледах кадри от Пазарджик, в техния квартал Все едно сме в Техеран. И всеки го приема за нормално!?! Отделно, вижда се, че в този беден град са изсипани много пари. За тези години, не се ли провери откъде идват?? Въпроси без отговори... Дано не станем второ Косово!

този муса е ,,кокошкар,, но местан извърши държавна измяна??? ,,..Лютви Местан е занесъл в турското посолство договорите с Полша за ремонта на нашите Ми-Г-ове. Все още лидерът на ДПС живо се интересувал какво точно подписваме с поляците и какви са параметрите на взаимните ангажименти. Това научи БЛИЦ от отлично информирани източници.Според тях любопитството на Местан е провокирано от интереса на турската страна към ремонтните дейности на нашите летателни апарати. Договорът за ремонта на руските самолети, собственост на България, тъй си и остана секретен за широката общественост по много от клаузите в него, тъй като военният министър Николай Ненчев отказа да ги съобщи публично, позовавайки се на конфиденциалност на контракта..,,???

Все пак едни нищо и никакви гъски са спасили Рим при нападение, така че, нека не подценяваме кокошкарите...

пАЗАРДЖИК НЕ Е БЕДЕН ГРАД. А регийона е най-богатата земя - селяните имат всичко. А пазарджишките цигани са добре, спрямо другите - занимават се с търговия - живеят в най-търговския град, полето е близо и богато за крадене.

Предлагам да съберем пари и да хоноруван като адвокат самият Кънев от БХК в защита на толерантният ром. Колко пъти Цацаров се опитва да бъде евролиберален а сега австрийците създават етнорелигиозен проблем (по последните изявления на Доган, че Балканите мултиетнорелигиозна сбирщина).

"за трети път върна делото на прокуратурата заради допуснати съществени нарушения" БЕ КАКВИ СА ТЕЗИ "ПРОКУРОРИ" бе Другарю главен прокурор? Нямат ли образование тези връзкари бе? Няма ли да има наказания? Да има уволнения? До кога ще я караме така бе другарю Цацаров? Ти за какво си сложен там? Подчинените ти са абсолютни аматьори, които ти не можеш да контролираш!

Стига с хуманизма за такива изроди... убит по време на бягство и това е.

Искаме да знаем кой адвокат защитава Ахмед Муса? Крм за него!!!

адвокат Хари Харалампиев.

Доживотен затвор със изправителна работа - в противен случай - ако бъде освободен - това е престъпление към България и народа!

кога най-сетне ще се пробудиш? За какво се договорихте с Давутоглу? За колко пари продаде България?

А някой продължават да твърдят че ислямът бил мирна религия... Белене и бой с тоягата до припадък , всеки ден по няколко пъти...

съда ще ги окауши,като започнат да режат глави публично???

20 години затвор само за лице

В павдиза МИНИМУМ за 20 години!!!!Който съдия НЕ ГО ОДЪДИ -- ДА ги ИЗЛЕЖИ ТОЙ!!!!

Отворете остров Беляне за тия.

Липсва ми бруталното ДС от близкото минало. Тия трябва да пропеят като терористичен хор веднага.

PS-1: ... Ексклузивно в БЛИЦ: Чужди спецслужби готвят бягството на Местан от България с турска дипломатическа кола ( Нашите органи за сигурност са засекли активизиране на разузнаването и агентурата на Турция у нас от миналия петък; 23 дек. 2015, 15:48 link ): ...Според отлично информирани източници на БЛИЦ Местан е бил засечен да носи документи в турското посолство. Все още лидерът на ДПС Лютви Местан се укрива в турското посолство заедно със семейството и голяма част от вещите си, както съобщиха вече медиите. Негови колеги от парламента пък заявиха пред БЛИЦ, че от няколко дни той не вдига телефона си и не връща обажданията. Според източниците на БЛИЦ Местан е в доверителни лични отношения с турския посланик Сюлейман Гьокче.... И ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ (ПРЕДПРАЗНИЧНО МЪРТВИЛО), АБДИКИРАНЕ НА ВСИЧКИ БГ ДЪРЖАВНИ ЗАЩИТНИ СИСТЕМИ СЛУЖБИ И МЕДИИ

Какви са тия простотии, от какво да бяга при положение че никой не го гони - вие май съвсем повярвахте, че ядем доматите с колците! Баси тъпотията!

ПИПО

То само като му видиш мутрата и ти става ясен...

Може. Като вземем в предвит колко са грамотни ромите от Пазарджик.

какво се случва в тази държава? Имаме ли български политици? Имаме ли български журналисти и медии? Пик и Блиц ни заливат с ужасни новини... Те едва ли са ги изсмукали от пръстите си,защото никой не би влязъл повече в техните сайтове. Какво става с Местан в момента?

Всички мюслита са клетки на ИДИЛияата на САЩ и Турция !

За пореден път се оказва че прокуратурата ни е отчайващо калпава. Като на двойкаджии ги връщат да си спретнат правилно домашното! ДОКОГА????

Hе се церемонете с този на снимката. срам и позор за род, народ и родина! измекяр смотан и алчен за "$". Oпандизете ги тези маимуни и да се спират - прекратят дразгите между различните етноси и религии. "Mуса" бил ?!?

Старая се да не пиша крайни коментари, защото може да ги скрият. За по сигурно използвам един по удобен начин-препратките по темата. Моля само напишете талибани в Пазарджик, за да се убедите, че тревогата ни трябва да бъде много по голяма. Значи в Турция не можеш да видиш никакъв белег за религиозна принадлежност, като фереджета или нещо подобно, а нашите талибани в Пазарджик са надминали вече пакистанските. В същото време ние само пишем ли пишем коментари.

Затова и ни готвят за жетвен агнец. Блеем и чакаме...пак някой да ни оправи, нов месия може би...

Няма го Бай Тошо, ще ми стане на мусака.... този Муса.

Нашият съд обаче,продължава да "няма доказателства" Може би изчаква за някакъв по атрактивен доказателствен материал,като взривено кино,детска градина или поне някое автобусче ... :(