Фалстарт на делото за атентата на летище ”Сарафово”

Специализираният наказателен съд отложи за 10 ноември делото за атентата на бургаското летище „Сарафово”.

Обратно в новината

Коментари - Фалстарт на делото за атентата на летище ”Сарафово” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е съд а кенеф ама външен селски с трап и дъска.

..РАЗБЕРЕТЕ МАЛКО ИСТИНА ОКОЛО АТЕНТАТА. В КНИГАТА "ДУЕЛ" НА ГРИГОР ЛИЛОВ МАЛКО ПО ДРУГИ НЕЩА СЕ КАЗВАТ ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ. ДОСТА ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ИМА, АМА ТОВА ДЕТО СЕ СЪОБЩАВА ПО МЕДИИТЕ ЗА АТЕНТАТА 5 МИНУТИ ПРЕДИ ЧАСОВНИЦИТЕ ДА ОТБЕЛЕЖАТ ЧАСА Е ГОВОРИ ЗА МНОГО НЕЩА. САМО ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО ЩЕ СЕ ТОЧИ, ПРОТОЧИ И НИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ НАКРАЯ. ЗАЩОТО НЕЩАТА НЕ СА ТОВА, С КОЕТО НИ БАЛАМОСВАТ ПО МЕДИИТЕ.

Не е фалстарт. Съвсем нормално отлагане. Само 4 години са минали, за къде да бързаме. Нашата създебна система така действа - бавно и полека. Ми то къде ще му отиде края, ако вземат да решават делата за по 5-6години, вместо за 10-12 както си му е реда.

Двама рязани терористи -- Хасановци, от вярата на бащата на президента Хюсеин Обама, израстнали и специално обучени чрез австралийски и канадски социални помощи, ще ги съдят задочно. Защо не ги потърсят някъде по Европа, може да са гости на баба им? Даже са убили един български гражданин, дето цял живот си е плащал данъците, та да има някой в залата.

Е, сложете трета снимка до заглавието. Бъдете хора. За малко да я пропусна. Много и ходи червената дрешка на прокурорката.

Управляващите ги беше страх да кажат кой стои за атентата - израелците след два часа дадоха информация за поръчителите. Сега нещата се протакат заради компенсациите , които трябва да плати България за загиналите и ранените - евреите не забравят и ще си искат и лихвите. Очакваме поредния държавен заем.........

Абе вече не само едно делото, а цала България - Фалстарт.

loyola

това се очертава като комедия, с режисура от посолството на САЩ... Обаче гнилите ябълки в съдебната система се размирисаха ....

Цацаров жив ли е?

Всичко зависи от това кой е поръчал атентата.

след този атентат, имаше още два по- малки, единия беше клек шоп кафенце срещу руската черква в софия, и т.н

В България няма корупция. Няма и атентати.

Тези учили недоучили с едно дело ще се пенсионират.Некъдърници облечени във власт.Ето затова вече държавата България е тотално погубена.Няма област в която да има напредък през тези 26г.Напротив все по зле става.До кога бе хора?

Назначенията в съдебната система са на роднински и партиен принцип, нямат нищо общо с образование или къдърност!

Съдебната реформа трябва да започне ето от тук. Ако прокурорът наруши един път процедурата (нередовно призоваване, пропуски в процеса . . .) заради което на делото не е даден ход - първо предупреждение, при втория случай - аут от цялата съдебна система и всичко на държавна издръжка. Да става мега як адвокат и да печели пари както намери за добре

Театър! И изобщо кому са нужни тия специализирани съдилища--специализирани прокуратири? В какво са специализириани?-че другите въобще не са специализирани !

Или е умишлено или са тотално некадърни. Интересно ,но аз ако се издъня на работа ще ме уволнят. Тия некадърници как се назначават и пред кого носят отговорност за издънките си?!

"...не са редовно уведомени за делото..." Ами веднага уволнете тези НЕКАДЪРНИ и МЪРЗЕЛИВИ служители!!! Те така ще пстъпят и със следващото дело! Явно е, че в България спокойно можеш да си получаваш заплатата без да правиш нищо. Гнус!!!

кои са подсъдимите, изобщо има ли ги, живи ли са? И какво е това "задочно съдене"? Кого са призовали - пътниците в автобуса ли? За израелците всяка година се прави помен, цветя, поклонения. А за загиналия български шофьор - НИЩО!

И тримата са ливански граждани и членове на Хизбулах, но това няма да го прочетете никъде, защото от оръжейната баница на България парче отива и в Ливан. Освен това горепосочената партия има представители в парламента им. Зер може да се разсърдят.

"Специализираният наказателен съд отложи за 10 ноември делото за атентата на бургаското летище "Сарафово"." На 10 ноември пак ще се намери причина делото да бъде отложено.

"Фалстарт на делото..." Е, сефте! Делата на българския съд започват с фалстарт и завършват с фал(ш)енд.

деер

За нередовно призован - 10 000 лв на виновен. Нека проверим , колко точно нередовно призовани ще има. Адвокат Янев да не се прави на актьор от сапунен сериал пред медиите... Утре се замислете, защо никой не говори , че Господ е наказал тези хорица покварени от хазарта или защо няма атентати с дронове.....Вярвайте, че не е всичко едно представление без край.

Публикувайте имената на чиновниците които не са си свършили работата!!!!!!!! Тогава търсете заплати! Технологичният брак остава да се плаща от народа!

То се забрави събитието, те още делото не могат да започнат.. И това е дело с огромен външен натиск! А делата без натиск въобще и не започват - като например тези за престъпния ни ПрИход. Съдът и Прокуратурата ни са позор за държавата.

за толкова "кратко" време нашата пИрфектна правораздавателна система, толкова успяла да измисли...

"Фалстарт по делото... " За първи път през живота си чувам такава новина за начина на правораздаване в България.

След "реформата" съдебната система вече работи "перфектно" - слава на цар Тиква и съюзниците му!

Разбира се, че ще е така! Минали са само 4 години от деянието.Още е прясно, така да се каже, току-виж някой вземе да си спомни нещо. Нека минат 14-15 години, тогава да съдим, повечето хора въобще няма да си спомнят какво е ставало!

е бургаски съд, бе, ей! Най-справедливия съд в България, значи и по света! Той пуска под домашен арест доказани убийци, оправдава други убийци по пътищата....! На какво да се обзаложим, че в този атентат ще излязат виновни умрелите!Или пък ще излезе, че са "нередовно призовани"!

За да ги осъдят задочно, е необходимо поне веднъж да бъдат разпитани и освидетелствани.Друг е проблема,че такива типове вероятно не съществуват.Това е абсолютна пародия!

Тия дето са обвинени същуствуват ли въобще като индивиди - много се съмнявам!

Като стане въпрос за този случай, все се сещам за предаването на Григор Лилов, където доказа, че "камикадзетата" са дигитално скалъпени за една вечер. Винаги е миришел тази случай, който безспорно е една голяма трагидия.

Така е загинала Римската империя -разслоението в обществото ебило същото като в Бг сега

БГ "правосъдие" - 4 години, по-късно и все ще нищо!... "Нормално" - Бългериън кънтри мурафет...;-)

Защо ни занимавате с глупости на търекалета когато всеки мислещ знае че това е поредното изхвърляне на цацаратурата и управляващите преди изборите???

Браво бе, 4 години ви трябваха да не можете да започнете едното дело!!! Как може такова нещо? За какво ви ги плащаме тия заплати след като 4 години някакви убийци, терористи се разхождат на свобода и никой нищо не им казва? Толкова ли много сме зависими от разни чужди интереси, че не можем едно дело, за престъпление, извършено в нашата страна, да завършим?

Грешка! Даже не започнахме делото, защото пак някой не си е свършил дори малкото работа, която е могла да се свърши! Не че тя е достатъчна! Няма ги подсъдимите! Няма ги обвинителите! Няма ги пострадалите (освен загиналите, разбира се!). Въобще това е имитация на някаква дейност и пълна пародия!!! Децата в детската градина биха се справили в подобни обстоятелства много по-добре! Поне ще доиграят докрай делото!

Бързаци са нали!!

Съдебна реформа при мнозинство на ГЕРБ няма да се случи, защото при независима съдебна система, всички от партията трябва да влязат в затвора!

Заплатите и бонусите в съдебната система обаче си вървят, а ?

Наглата Независима Съдебна Власт - НЕ РАБОТИ. Само отлага дела , мота се, губи време , но лапа заплати, бонуси , и пълни гуша. Няма друга институция , която така нагло да се самоназовава ВЛАСТ.

Е, нормално е да има неуведомени за делото. Все пак са минали само четири години. Докато се напише уведомлението, докато се изпрати ...

Аз го бях забравил този случай... Защо толкова бърза Българския съд, едвам са минали само четири години???!!! Ей, това дело ще има да храни много съдии, прокурори и адвокати, цял живот ще ги храни!!!

ДругаркУ ,ти правиш ли разлика м/у съдия,прокурор,следовател и разследващ-дознател та се изказваш?? Не съда бави!!!!,ами разледващите не са готови!!!.Съда започва работа когато се внесе обвинителен акт(читав,а не неграмотен и изсмукан от пръстите или най-лесно поръчков) в зала!!А как ще се внесе такъв ,като на никой в полицията и прокуратурата не му е ясно нищо!!!.Нито е имало разследване от наша страна(само се разчита на Мосад и на ФБР да се дадат данни).Прокурора е много далеч от правото тъй като е завършил школата в Симеоново!!:-)

Задочният съдебен процес е нещо като задочна женитба примерно.

Ха-ха-ха! Циркът в България е безплатен,но организацията му струва бая пари на данъкоплатеца.

По толкова дела с реални извършители не се работи с години. Защо тук съдим несъществуващи вече лица? Защо трябва да плащаме този цирк? Какво толкова ще докажем, след като никой няма да се защити. На кого ще покажем, че сме велики? И още много много въпроси...

Каква е тази безмислица " да изпратиш на съд някой задочно" ??? Кой заплаща тези разходи, кому е нужно...пък и като ги осъдят кой и кога ще бъде приведен в затвора. Боже опази те само 4 г събират доказателства, за да започне процес ЗАДОЧНО.......:) Приятен ден !

Първо, въпреки препоръките на пишман езиковедите "безмислица" и като правопис и като произношение не е най-правилната форма. Предишното изписване беше "безсмислица" - т.е. нещо без смисъл, и думата се произнасяше "бессмислица" . Изписването като "безмислица" и съответното произнасяне като "безмислица" е наистина голяма "беЗСмислица". Що се отнася до задочното осъждане, ако някой е осъден с влязла в сила присъда, при залавянето му веднага влиза в затвора, и освен това може да бъде основателно поискано екстрадирането му.