Тереза Мей спечели втора победа в парламента

Парламентарен пинг-понг за Брекзит преди окончателния подпис на кралица Елизабет II

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все ми се струва, че ако си прецакат автомобилостроенето, заминава и отбранителната им индустрия...

Кошмар за соросоидите - очакваха да спрат Brexit-а с познатите тактики на сорос - медийни лъжи, лицемерие и тормоз от НПО-та ! Но не мина ! ЕС в този му вид е по-скоро диктатура и ще се разпадне. Твърдо съм ЗА такъв съюз, но с ясни и точни правила за суверинитета на всяка членка и децентрализирано управление - а не меркел да ми казва колко мигранти да приема, да ми определя размера на заплатите и пенсиите и колко да струва БГ маслото в магазините, за да се продава по-лесно немското !

Хайде по бързо се махаите английски тъпаци

Защо тези англичани не можаха да намерят някоя поне малко по-добре изглеждаща англичанка от Тери Скрипалката? Толкова ли нямат хубави жени?

някой да сърши работата по брекзит до край, а не манекенка., Имат иначе достатъчно хубави жени, не ги мисли.

на братовчедите на сорос, сюлейман паси и хитлер не им пука какво ще стане с великобритания. Те са пиявици и ще дават заеми срещу тлъсти лихви

Тя е спечелила ама повечето англичани не искат брекзит и накрая май ще има пак референдум! Такова важно решение не се взима с обикновено мнозинство, защото както се вижда създава трудности и се мисли за връщане , а не как да се върви напред !

РЕФЕРЕНДУМА ОТДАВНА МИНА!

Ами не е вярно - повечето англичани искат Brexit и това си пролича от референдума ! Ако ти и колегите ти сте на хранилка в НПО е разбираемо притеснението, но не обобщавай с тесният си мироглед целият английски народ - по-сложно е, отколкото дори можеш да си въобразиш !

Сърби ги и ги боли Британците ! Сорос и милиард да даде няма да стане ! Колко е смешна Гърбавата мей !

части от британия отдавна се управляват по правилата на шариата. Християнска Британия управлявана от евреи умира, за да се прероди в ислямско содомитско образование собственост на същества които не знаят що е това да имаш собствена държава

Ма кво ни занимавате с това малко влажно островче,накрай света,населено с самодоволни,смърдящи,дебилни ,грозни бираджии.Деца на колониалисти,забогатели от мъките на толкова народи!

Занимават те, защото това все още са шефчетата на света. Щатите са само бодигарда на Великобритания.

Хахахахаха, шефчета на пакита са те на нищо друго....