Коментари - Тереза Мей: 25 държави решиха да изгонят руски дипломати | Днес.dir.bg

Тереза Мей: 25 държави решиха да изгонят руски дипломати

Британската министър-председателка Тереза Мей каза днес, че досега 25 държави са взели решения за изгонване на руски дипломати заради случая Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей: 25 държави решиха да изгонят руски дипломати | Днес.dir.bg

Коментари

Кой държи мишката за опашката ...?

Я да попитам нещо, че не ми е ясно... По време на ВСВ, трябваше ли да експортираме Евреите в концлагерите? И така да станем солидарни с най-верните ни съюзници на тогавашния ЕС и военния блок?

И друго... Колко ли време ще остане коментара ми преди да бъде изтрит...

"Британската министър-председателка Тереза Мей каза днес, че досега 25 държави са взели решения за изгонване на руски дипломати заради случая Скрипал." Намерила с какво да се похвали зМей. И сега какво, консолидира ли се обществото, готово ли е да приеме последствията след брекзит, прекрили се скандала с Компанията Кеймбридж аналитика изиграла ключова роля за гласуването в полза на брекзит, боли ли Ви за генералното консулство на Великобритания в Санкт Петербург, за прекратяване дейността на Британския съвет в Русия, за ответните мерки на Русия и изгоните дипломати? А доколко подкрепата на ЕС е подкрепа имайки предвид че при всяко обвинение на някой циганин в каквото и да е и независимо дали е виновен или не цялото Филиповци излиза в негова защита.

Това, обаче, не е от онези цигански розови работи .....

Ясно е, че англичаните няма да представят доказателства по случая Скрипал, но могат поне да си преброят дебилите. За целта е достатъчно само да проведат допитване с един единствен въпрос : Кой вярва на Тереза Мей ?

Дебилче, всъщност словашкият президент е е казал, че очаква Словакия да отговори на "искане за изразяване на солидарност с нашия важен съюзник". Схващаш ли разликата ?

Едва ли има мислещ човек , който да вярва , че истинската причина за вихрещите се в момента истерия и дипломатическа криза е отравянето на бившият двоен агент Скрипал и неговата дъщеря. Истинската причина е съвсем друга и тя най-общо се нарича преминаване от еднополюсен към многополюсен модел на управление на света. Началото на този процес започна през 2000 г. когато Путин за пръв път стана президент на Русия и пое курс на възстановяване на статута на Русия , като велика сила. Този процес съвпадна с мощното икономическо развитие на Китай, който на тази база твърдо заяви своите претенции за световно лидерство. Преди президентските избори в Русия, Западът особенно в лицето на САЩ и Великобритания нееднократно заяви, че не иска Путин да е президент на Русия за нов мандат. Според редица анализатори , случаят Скрипал е само последният елемент от схемата за оказване на натиск върху руските избиратели да отхвърлят Путин . Западът обаче винаги е грешал по отношение на манталитета на руснаците. Няма по-сигурно средство да обединиш руснаците , от това да ги накараш да се почустват застрашени от външна опасност. Невероятно е , че в световната история има много такива примери, но това не е достатъчно за западните стратези да си извлекат поука.Много любопитен е и факта , че ЕС подкрепи Великобритания, която на практика излиза от ЕС. Не са малко анализаторите, които твърдят , че привидната солидарност на САЩ и ЕС с Великобритания, всъщност е опит да се прикрият , както политическата криза в САЩ и противоречията в ЕС, така и кризата между тях. Очевидно е , че САЩ губят своята хегемония и светът става многополюсен. При обективното разположение на силите в днешния свят въпросът е кого ще подкрепи Китай САЩ или Русия , или тримата световни лидери ще играят самостоятелно. ? На сегашният етап Китай заема позицията на съюзник на Русия. Лошото е, че в този процес на формиране на многополюсният свят ЕС се намира в криза и има дефицит на качествени лидери.

Ами поне се показаха кои са първите подлоги на сащ и еврогейския та да няма съмнение занапред..Питам се само ако наистина НЕзависима проверка обори лъжите на англия тия ''първенци'' ще ли да понесът същата отговорност като нея за манипулации???

Трябва да се забрани на хора, които нямат нормални семейства и деца да заемат отговорни постове и длъжности, които засягат живота и съдбите на милиони!

че какво ще прави россия без путин бе?? путин е россия, и россия е путин!

Като гледам тези човекоподобни дебили Мей, Тръмп, Джонсън, Меркел и др., не се учудвам от истеричното им поведение. Но за другите какво им става, не зная. Навярно този орел с ориз Мей ги е обработила с психотропни вещества по технологията "Новичок", или "с висока вероятност" - "Англичок".

Цялата ситуация със СКрипал е жалка и смешна, но тя е резултат на истериката на Т.Мей .Истериката, както е добре известно, е психично заболяване, което се лекува под лекарско наблюдение в психиатрия.Но когато някой изпадне в истерична криза, то за нейното прекратяване най-добрият лек е ШАМАРЪТ!

а бе русские ал.каши! никой няма нужда от никакви доказателства за каква да е вина, за да изгони катуна с мург..зилки домъкнал се на двора му! събирайте си багажа, и си отивайте в кочината необятна! когато след двеста-триста години еволюирате до "човек" може пак да помолите да ви приемем между човеците!

Наивник. Двеста триста години са много кратък период за еволюцията. На руснаците няма да им стигнат само да се научат да не пият препарата за тоалетна а да я почистват с него.

Западните държави доказано излъгаха за Ирак, за Сирия, за Либия, все още има съмнения да Кулите в Ню Йорк... Защо да им се вярва сега?! Нали на т.нар. комисия по хим. оръжия се плаща от чичко САМ???

Почвам да се чудя, дали няма да е по-добре светът да се управлява от военни, ....толкова чучела се упражняват върху нас, че....чудо, чудо!!!

вие може ли да смятате? 195-25=170. 170- това са държавите решили да не "гонят" руснаците. вашият свят само от 25 държави ли е?

Мадам Мей, очаквам да си подадете ОСТАВКАТА, след като сте незаконно на този пост, след случаят с манипулирането на референдума за Брекзит от страна на английската фирма Кеймбридж Аналитика! Щом английска фирма е опорочила Референдума и резултатът за Брекзит е фалшив, следователно ВИЕ СТЕ УЗУРПАТОР на ВЛАСТ и Го провеждате против желанието на английският народ! ОСТАВКА и не прехвърляйте от болна на здрава глава ПРОБЛЕМЪТ си! Скрипал вие го тровихте, за да отвлечете общественото внимание в Света и накарахте вашите жабета да вдигат, като вас крак за американска подкова!

вие руснаците съвсем изтрещяхте да тази крава трябва да си подава оставката, брекзит да се отмени защото беше манипулиран (достатъчно беше 2% да се мръдне) от вашите рушняшки колеги по английските форуми а над рашка говняшка една атомна бомба за да се избави света от вас руски хуйловци

И ти си от същото тесто! Да се били руските хакери постарали за нужните 2%! Не те ли е срам? Английската фирма Кеймбридж Аналитика си призна, че са манипулирали референдума в ПОЛЗА на Брекзит! Крадецът вика:-Дръжте крадеца и сочи на някъде с пръст! Българска народна приказка!

Абе, готин, Мей и Джонсън, дето сега храчат по руската агресия, бяха върли фенове на брекзита. Или помниш само колкото е трайността на пастьоризираното мляко?

Когато звярът е много силен, но и много вкусен, дребните хиени нямат друг изход да се облажат, освен да се съберат в глутница и да го нападнат. Затова е тая радост от подкрепата. И всеки се надява на парче вкусно месце. Всеки бърза да се нареди за сочно, кърваво парче.

Аз тази солидарност я разбирам по следния начин- Става групово изнасилване, но дори приятелите на изнасилвачите твърдят като самите изнасилвачи, че нищо не е станало - няма изнасилване. Ето това е солидарноста на такива организации които са основани на принципа- Един за всички и всички за един.

Мили Боже.....в нета има вече 6 страници от "доклада" по който обвиняват Русия!!!! Боже, това даже на помощник-готвач от ресторант ще стане ясно, че ТОВА СИ Е ЧИСТА ЛЪЖА И ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!!! Боже, и децата не правят толкова глупави "реферати"! Описани къде и кога са се разхождали тия скрипаля, какво е "правила" Русия през тия 10 години (била даже "нападнала" Грузия!!!!) и .....ТОВА Е!!! НЯМА ДРУГО!!!! ОНЕМЯХ!!!! Даже Колин Пауер не е изглеждал толкова нелепо с тая фалшива "епруветка"!

е, време е и россия да се възмути, и да напусне и ес, и грузия, и крим, и украина, и молдова! и да си прибере и русолюбците!

Ти си най- голямата украинска измет по българския форум.

Тебе тъпия чирак да има кой да те пребере, ама нема! Тьпи чираци като тебе сте търсени само и единственно от такова робовладелци като Тереза Мей, да им улеснявате живота и да им вьршите черната работа из поля, нивя, складнве, миене на уакани дърти пърдюлници и т.н. и т.п.! Такая и ще си каталясаш, вечно злобно квичащ чирак, без грам гордост и самочувствие!мбухахаха

Колкото повече плюят по Русия, толкова повече втвърдявам подкрепата си за руснаците ! Слава на Русия ! Давайте, руснаци ! Аз ви подкрепям !

англичаните те клатят из ягодните ниви па ти и гъзо им лижеш!хахаха е на некой моё и уя да им лапаш тва си е чисто твое евроатлантическо демократично право!мбухахаха

Защо всички трябва да танцуват под свирката на Тереза? Погледнете я - напълно е неадекватна. Да не кажа повече. Историята с отравянето е много ясна -това е провокация.

Ами погледни и типичният нос и ще разбереш защо.

Първо - Мей се е подстригала като Иванушка дурачок, второ казва , че държавите решили да ги подкрепят, без да споменава безпрецедентния натиск върху правителствата, трето успя да премести фокуса от Брекзит, върху друга новина.

Интересно, ако утре Мей каже, че има неопровержимото предчувствие, че трябва да нападне Русия, дали пак всички ще са съпричастни и ще започнат война? Или марионетките пак няма да могат да откажат на началника?

Прегледах критиките на баба ми Мейка и група лизачи на кравешки задници. Много се притесних и сутринта си го "преместих". След закуска разбрах че съм избързал с преместването и сега ще го върна обратно.

25 държави гонят, 135 -чакат разследването! Или, казваш, наше село е най-голямото село! И не ми казвай, че тези 25 са най-цивилизованите?! Дори и най-дивите племена са давали правото на обяснение от "виновния"!И без доказателства дали е вкусен , не са го изяждали...!

страхотна подстрижка добър коафьор

страх лозе пази

това че са решили не значи че ще го направят

чака какво ще покаже разследването?! Трудничко ли е да го проумееш?

че 25 държави са проявили изумителна за "цивилизования Свят" дипломатическа некомпетентност....! Без доказателства, без потвърждение, само на едното голо съмнение и предположение...! Което е твърде обезпокоително.Ами че утре , този/тази, който/която сега ги подтиква към тази "солидарност" може да реши да си закрепи икономиката чрез ядрена война..?!

Прави ми впечатление отново използване на едни ключови думи - солидарност, съюзник..... Някъде ги бях чувал.... Аааа, сетих се - от нашата "министърка". От тези нагласени работи накрая май всички ще го отнесат. Жалко за света, цивилизацията. Жалко за труда и постиженията на човешкото общество, което допуска този разпад да се случи.

135 държави чакат доказателства и още около 50 милиона само от Е.С . Та така ,че някакви 25 или 27 Наколнкаджий и нагаждачи не е цифра за коментиране . Тереза Змей задействай МИ 6 да набиват клчки под ноктите на Скрипал да каже ,че е видял лично Путин та да се свършва вече с тази простотия .

Тия хитреци, дето искат да напуснат ЕС, и се чудят какво точно да сътворят за да им се опростят паричките...Брей, че тарикати...

Когато една изолирана Група хора се надъхват по дадена клюка, то те става тълпа. Тереза разчита на принципа на реката - попаднеш ли в нея, тя те повлича, но забравя за язовирните стени по поречието, там можеш да се удавиш.

Синедрионът е мобилизирал световните си слуги в мръсна и подла игра, по поводи изсмукани от пръстите, обвинения за Путин като беше видно, че отново ще бъде избран. Най-голямата болка на Западните агресори, е че Путин шава. Тоя филм сме го гледали много пъти, даже и преди да сме се родили е бил "прожектиран". Тези гниди са на 1000 години, клонирани от едно и също котило на сатаната до днес. Искат войни за да спасят собственото си съществуване, захранвано от злато и пачки. Сега се нахвърлят с подли средства на Русия, но утре ще ядат пердах от Китай, там ще се задавят! А стигне ли се до бой, ще бъдат ометени от сибирската мечка!

Тереза Мей е срам за Европа!Апропо,Англия винаги е била извън Европа,там и е мястото-подлога на САЩ.

Голямото геройство на голямата политика. То и във WC-то големи ги правите. Ощипахте голямата мечка. А какво ще стане, когато тя ви щипне?

А какво стана с разследването? Или то не е важно...

Kакто се пееше в една прекрасна песен - ти закъсняваш понякога истино , но ВИНАГИ идваш при нас , та ми е интересно когато истината за ингилизката постановка излезе на яве какво ще запеят ингилизите ? Или пак като с случая с Ирак ще кажат ами той Блеър(Мей) е виновен ние не знаехме

Харесвам Тереза Мей , радвам се че скоро пътувам за Англия, а не за Русия.

сигурно си руса....

не позна;)

Не е руса, а берачка на ягоди.

в англия прос..тутки не се търсят , там са на мода трав..титите , заминавай по добре за Турция

Гледай да не сбъркаш самолета, че може да кацне в Москва.

мухите по правило кацат на изпражнения, не кацат на цветя, я...?!

Kalin

Евала и правя с една лъжа накара плеяда държави да се правят че и вярват и да се включат в играта не е важно кой е виновен важното е Тереза кой посочи за виновен.

Ако Тереза си пусне мустачки, ще заприлича на един друг човек с мустачки, от преди 70-80 години

Истеричен фарс, който придобива невиждани размери.

Точно!

България не трябва да гони русские дипломати! в никакъв случай! трябва да изгоним всички други русские домъкнали се неканени в родината ни свидна!! аа, и като си тръгват, да си вземат и тринадесетте русолюбци!

тринадесет викаш а, смешник пъпчив

ми не гледаш ли минусите дето ми са написали?? колко са, а??

Тринадесет викаш! Значи ,че като ти гледам плюсовете, си сам и други няма или другия, дето ти го слагаше е хванал към Анадола.

Нека тези, които гонят руските дипломати, да не забравят, че след няколко месеца, отново идва зима! Не, че нещо, ама говори се за някакъв Северен поток. Ама, лошото е, че на тръбите има кранчета. Пък тези кранчета, ги държи Путин. Западът, по нареждане на САЩ, си е поставил за цел, да отнеме от Путин тези кранчета. Само, че много бързо са забравили историята. Пък Наполеон и Хитлер, отдавна ги няма , за да разкажат на пе.ерастките армии, какво се случва, ако някой иска да се докопа до руските ресурси.

До няколко месеца палачинката ще се обърне, споко! Всички ще се целуват и прегръщат и ще бъдат едно щастливо семейство все едно нищо не е било.

Тази игра вече е играна. Светът отново полудява. Щом има толкова държави и хора, които се подчиняват на една английска откачалка, ЗАД КОЯТО ОТНОВО СТОЯТ САЩ, на какво бъдеще да се надява планетата Земя ? Един път оцеля/след ПСВ/, втори път отново оцеля/след ВСВ/ , ПРЕДСТОИ ТРЕТИ ПЪТ ...

По медиите се появиха данни, че отравянето на руските предатели с Англичок е станало да се отклони вниманието на английските граждани от подмяната на волята им от референдума за излизане от ЕС. Така както е тръгнало UK ще излезе от ЕС-а на куково лято. Хайде със здраве.

Коментари - Тереза Мей: 25 държави решиха да изгонят руски дипломати | Днес.dir.bg

Тереза Мей: 25 държави решиха да изгонят руски дипломати

Британската министър-председателка Тереза Мей каза днес, че досега 25 държави са взели решения за изгонване на руски дипломати заради случая Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей: 25 държави решиха да изгонят руски дипломати | Днес.dir.bg

Коментари

Кой държи мишката за опашката ...?

Я да попитам нещо, че не ми е ясно... По време на ВСВ, трябваше ли да експортираме Евреите в концлагерите? И така да станем солидарни с най-верните ни съюзници на тогавашния ЕС и военния блок?

И друго... Колко ли време ще остане коментара ми преди да бъде изтрит...

"Британската министър-председателка Тереза Мей каза днес, че досега 25 държави са взели решения за изгонване на руски дипломати заради случая Скрипал." Намерила с какво да се похвали зМей. И сега какво, консолидира ли се обществото, готово ли е да приеме последствията след брекзит, прекрили се скандала с Компанията Кеймбридж аналитика изиграла ключова роля за гласуването в полза на брекзит, боли ли Ви за генералното консулство на Великобритания в Санкт Петербург, за прекратяване дейността на Британския съвет в Русия, за ответните мерки на Русия и изгоните дипломати? А доколко подкрепата на ЕС е подкрепа имайки предвид че при всяко обвинение на някой циганин в каквото и да е и независимо дали е виновен или не цялото Филиповци излиза в негова защита.

Това, обаче, не е от онези цигански розови работи .....

Ясно е, че англичаните няма да представят доказателства по случая Скрипал, но могат поне да си преброят дебилите. За целта е достатъчно само да проведат допитване с един единствен въпрос : Кой вярва на Тереза Мей ?

Дебилче, всъщност словашкият президент е е казал, че очаква Словакия да отговори на "искане за изразяване на солидарност с нашия важен съюзник". Схващаш ли разликата ?

Едва ли има мислещ човек , който да вярва , че истинската причина за вихрещите се в момента истерия и дипломатическа криза е отравянето на бившият двоен агент Скрипал и неговата дъщеря. Истинската причина е съвсем друга и тя най-общо се нарича преминаване от еднополюсен към многополюсен модел на управление на света. Началото на този процес започна през 2000 г. когато Путин за пръв път стана президент на Русия и пое курс на възстановяване на статута на Русия , като велика сила. Този процес съвпадна с мощното икономическо развитие на Китай, който на тази база твърдо заяви своите претенции за световно лидерство. Преди президентските избори в Русия, Западът особенно в лицето на САЩ и Великобритания нееднократно заяви, че не иска Путин да е президент на Русия за нов мандат. Според редица анализатори , случаят Скрипал е само последният елемент от схемата за оказване на натиск върху руските избиратели да отхвърлят Путин . Западът обаче винаги е грешал по отношение на манталитета на руснаците. Няма по-сигурно средство да обединиш руснаците , от това да ги накараш да се почустват застрашени от външна опасност. Невероятно е , че в световната история има много такива примери, но това не е достатъчно за западните стратези да си извлекат поука.Много любопитен е и факта , че ЕС подкрепи Великобритания, която на практика излиза от ЕС. Не са малко анализаторите, които твърдят , че привидната солидарност на САЩ и ЕС с Великобритания, всъщност е опит да се прикрият , както политическата криза в САЩ и противоречията в ЕС, така и кризата между тях. Очевидно е , че САЩ губят своята хегемония и светът става многополюсен. При обективното разположение на силите в днешния свят въпросът е кого ще подкрепи Китай САЩ или Русия , или тримата световни лидери ще играят самостоятелно. ? На сегашният етап Китай заема позицията на съюзник на Русия. Лошото е, че в този процес на формиране на многополюсният свят ЕС се намира в криза и има дефицит на качествени лидери.

Ами поне се показаха кои са първите подлоги на сащ и еврогейския та да няма съмнение занапред..Питам се само ако наистина НЕзависима проверка обори лъжите на англия тия ''първенци'' ще ли да понесът същата отговорност като нея за манипулации???

Трябва да се забрани на хора, които нямат нормални семейства и деца да заемат отговорни постове и длъжности, които засягат живота и съдбите на милиони!

че какво ще прави россия без путин бе?? путин е россия, и россия е путин!

Като гледам тези човекоподобни дебили Мей, Тръмп, Джонсън, Меркел и др., не се учудвам от истеричното им поведение. Но за другите какво им става, не зная. Навярно този орел с ориз Мей ги е обработила с психотропни вещества по технологията "Новичок", или "с висока вероятност" - "Англичок".

Цялата ситуация със СКрипал е жалка и смешна, но тя е резултат на истериката на Т.Мей .Истериката, както е добре известно, е психично заболяване, което се лекува под лекарско наблюдение в психиатрия.Но когато някой изпадне в истерична криза, то за нейното прекратяване най-добрият лек е ШАМАРЪТ!

а бе русские ал.каши! никой няма нужда от никакви доказателства за каква да е вина, за да изгони катуна с мург..зилки домъкнал се на двора му! събирайте си багажа, и си отивайте в кочината необятна! когато след двеста-триста години еволюирате до "човек" може пак да помолите да ви приемем между човеците!

Наивник. Двеста триста години са много кратък период за еволюцията. На руснаците няма да им стигнат само да се научат да не пият препарата за тоалетна а да я почистват с него.

Западните държави доказано излъгаха за Ирак, за Сирия, за Либия, все още има съмнения да Кулите в Ню Йорк... Защо да им се вярва сега?! Нали на т.нар. комисия по хим. оръжия се плаща от чичко САМ???

Почвам да се чудя, дали няма да е по-добре светът да се управлява от военни, ....толкова чучела се упражняват върху нас, че....чудо, чудо!!!

вие може ли да смятате? 195-25=170. 170- това са държавите решили да не "гонят" руснаците. вашият свят само от 25 държави ли е?

Мадам Мей, очаквам да си подадете ОСТАВКАТА, след като сте незаконно на този пост, след случаят с манипулирането на референдума за Брекзит от страна на английската фирма Кеймбридж Аналитика! Щом английска фирма е опорочила Референдума и резултатът за Брекзит е фалшив, следователно ВИЕ СТЕ УЗУРПАТОР на ВЛАСТ и Го провеждате против желанието на английският народ! ОСТАВКА и не прехвърляйте от болна на здрава глава ПРОБЛЕМЪТ си! Скрипал вие го тровихте, за да отвлечете общественото внимание в Света и накарахте вашите жабета да вдигат, като вас крак за американска подкова!

вие руснаците съвсем изтрещяхте да тази крава трябва да си подава оставката, брекзит да се отмени защото беше манипулиран (достатъчно беше 2% да се мръдне) от вашите рушняшки колеги по английските форуми а над рашка говняшка една атомна бомба за да се избави света от вас руски хуйловци

И ти си от същото тесто! Да се били руските хакери постарали за нужните 2%! Не те ли е срам? Английската фирма Кеймбридж Аналитика си призна, че са манипулирали референдума в ПОЛЗА на Брекзит! Крадецът вика:-Дръжте крадеца и сочи на някъде с пръст! Българска народна приказка!

Абе, готин, Мей и Джонсън, дето сега храчат по руската агресия, бяха върли фенове на брекзита. Или помниш само колкото е трайността на пастьоризираното мляко?

Когато звярът е много силен, но и много вкусен, дребните хиени нямат друг изход да се облажат, освен да се съберат в глутница и да го нападнат. Затова е тая радост от подкрепата. И всеки се надява на парче вкусно месце. Всеки бърза да се нареди за сочно, кърваво парче.

Аз тази солидарност я разбирам по следния начин- Става групово изнасилване, но дори приятелите на изнасилвачите твърдят като самите изнасилвачи, че нищо не е станало - няма изнасилване. Ето това е солидарноста на такива организации които са основани на принципа- Един за всички и всички за един.

Мили Боже.....в нета има вече 6 страници от "доклада" по който обвиняват Русия!!!! Боже, това даже на помощник-готвач от ресторант ще стане ясно, че ТОВА СИ Е ЧИСТА ЛЪЖА И ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!!! Боже, и децата не правят толкова глупави "реферати"! Описани къде и кога са се разхождали тия скрипаля, какво е "правила" Русия през тия 10 години (била даже "нападнала" Грузия!!!!) и .....ТОВА Е!!! НЯМА ДРУГО!!!! ОНЕМЯХ!!!! Даже Колин Пауер не е изглеждал толкова нелепо с тая фалшива "епруветка"!

е, време е и россия да се възмути, и да напусне и ес, и грузия, и крим, и украина, и молдова! и да си прибере и русолюбците!

Ти си най- голямата украинска измет по българския форум.

Тебе тъпия чирак да има кой да те пребере, ама нема! Тьпи чираци като тебе сте търсени само и единственно от такова робовладелци като Тереза Мей, да им улеснявате живота и да им вьршите черната работа из поля, нивя, складнве, миене на уакани дърти пърдюлници и т.н. и т.п.! Такая и ще си каталясаш, вечно злобно квичащ чирак, без грам гордост и самочувствие!мбухахаха

Колкото повече плюят по Русия, толкова повече втвърдявам подкрепата си за руснаците ! Слава на Русия ! Давайте, руснаци ! Аз ви подкрепям !

англичаните те клатят из ягодните ниви па ти и гъзо им лижеш!хахаха е на некой моё и уя да им лапаш тва си е чисто твое евроатлантическо демократично право!мбухахаха

Защо всички трябва да танцуват под свирката на Тереза? Погледнете я - напълно е неадекватна. Да не кажа повече. Историята с отравянето е много ясна -това е провокация.

Ами погледни и типичният нос и ще разбереш защо.

Първо - Мей се е подстригала като Иванушка дурачок, второ казва , че държавите решили да ги подкрепят, без да споменава безпрецедентния натиск върху правителствата, трето успя да премести фокуса от Брекзит, върху друга новина.

Интересно, ако утре Мей каже, че има неопровержимото предчувствие, че трябва да нападне Русия, дали пак всички ще са съпричастни и ще започнат война? Или марионетките пак няма да могат да откажат на началника?

Прегледах критиките на баба ми Мейка и група лизачи на кравешки задници. Много се притесних и сутринта си го "преместих". След закуска разбрах че съм избързал с преместването и сега ще го върна обратно.

25 държави гонят, 135 -чакат разследването! Или, казваш, наше село е най-голямото село! И не ми казвай, че тези 25 са най-цивилизованите?! Дори и най-дивите племена са давали правото на обяснение от "виновния"!И без доказателства дали е вкусен , не са го изяждали...!

страхотна подстрижка добър коафьор

страх лозе пази

това че са решили не значи че ще го направят

чака какво ще покаже разследването?! Трудничко ли е да го проумееш?

че 25 държави са проявили изумителна за "цивилизования Свят" дипломатическа некомпетентност....! Без доказателства, без потвърждение, само на едното голо съмнение и предположение...! Което е твърде обезпокоително.Ами че утре , този/тази, който/която сега ги подтиква към тази "солидарност" може да реши да си закрепи икономиката чрез ядрена война..?!

Прави ми впечатление отново използване на едни ключови думи - солидарност, съюзник..... Някъде ги бях чувал.... Аааа, сетих се - от нашата "министърка". От тези нагласени работи накрая май всички ще го отнесат. Жалко за света, цивилизацията. Жалко за труда и постиженията на човешкото общество, което допуска този разпад да се случи.

135 държави чакат доказателства и още около 50 милиона само от Е.С . Та така ,че някакви 25 или 27 Наколнкаджий и нагаждачи не е цифра за коментиране . Тереза Змей задействай МИ 6 да набиват клчки под ноктите на Скрипал да каже ,че е видял лично Путин та да се свършва вече с тази простотия .

Тия хитреци, дето искат да напуснат ЕС, и се чудят какво точно да сътворят за да им се опростят паричките...Брей, че тарикати...

Когато една изолирана Група хора се надъхват по дадена клюка, то те става тълпа. Тереза разчита на принципа на реката - попаднеш ли в нея, тя те повлича, но забравя за язовирните стени по поречието, там можеш да се удавиш.

Синедрионът е мобилизирал световните си слуги в мръсна и подла игра, по поводи изсмукани от пръстите, обвинения за Путин като беше видно, че отново ще бъде избран. Най-голямата болка на Западните агресори, е че Путин шава. Тоя филм сме го гледали много пъти, даже и преди да сме се родили е бил "прожектиран". Тези гниди са на 1000 години, клонирани от едно и също котило на сатаната до днес. Искат войни за да спасят собственото си съществуване, захранвано от злато и пачки. Сега се нахвърлят с подли средства на Русия, но утре ще ядат пердах от Китай, там ще се задавят! А стигне ли се до бой, ще бъдат ометени от сибирската мечка!

Тереза Мей е срам за Европа!Апропо,Англия винаги е била извън Европа,там и е мястото-подлога на САЩ.

Голямото геройство на голямата политика. То и във WC-то големи ги правите. Ощипахте голямата мечка. А какво ще стане, когато тя ви щипне?

А какво стана с разследването? Или то не е важно...

Kакто се пееше в една прекрасна песен - ти закъсняваш понякога истино , но ВИНАГИ идваш при нас , та ми е интересно когато истината за ингилизката постановка излезе на яве какво ще запеят ингилизите ? Или пак като с случая с Ирак ще кажат ами той Блеър(Мей) е виновен ние не знаехме

Харесвам Тереза Мей , радвам се че скоро пътувам за Англия, а не за Русия.

сигурно си руса....

не позна;)

Не е руса, а берачка на ягоди.

в англия прос..тутки не се търсят , там са на мода трав..титите , заминавай по добре за Турция

Гледай да не сбъркаш самолета, че може да кацне в Москва.

мухите по правило кацат на изпражнения, не кацат на цветя, я...?!

Kalin

Евала и правя с една лъжа накара плеяда държави да се правят че и вярват и да се включат в играта не е важно кой е виновен важното е Тереза кой посочи за виновен.

Ако Тереза си пусне мустачки, ще заприлича на един друг човек с мустачки, от преди 70-80 години

Истеричен фарс, който придобива невиждани размери.

Точно!

България не трябва да гони русские дипломати! в никакъв случай! трябва да изгоним всички други русские домъкнали се неканени в родината ни свидна!! аа, и като си тръгват, да си вземат и тринадесетте русолюбци!

тринадесет викаш а, смешник пъпчив

ми не гледаш ли минусите дето ми са написали?? колко са, а??

Тринадесет викаш! Значи ,че като ти гледам плюсовете, си сам и други няма или другия, дето ти го слагаше е хванал към Анадола.

Нека тези, които гонят руските дипломати, да не забравят, че след няколко месеца, отново идва зима! Не, че нещо, ама говори се за някакъв Северен поток. Ама, лошото е, че на тръбите има кранчета. Пък тези кранчета, ги държи Путин. Западът, по нареждане на САЩ, си е поставил за цел, да отнеме от Путин тези кранчета. Само, че много бързо са забравили историята. Пък Наполеон и Хитлер, отдавна ги няма , за да разкажат на пе.ерастките армии, какво се случва, ако някой иска да се докопа до руските ресурси.

До няколко месеца палачинката ще се обърне, споко! Всички ще се целуват и прегръщат и ще бъдат едно щастливо семейство все едно нищо не е било.

Тази игра вече е играна. Светът отново полудява. Щом има толкова държави и хора, които се подчиняват на една английска откачалка, ЗАД КОЯТО ОТНОВО СТОЯТ САЩ, на какво бъдеще да се надява планетата Земя ? Един път оцеля/след ПСВ/, втори път отново оцеля/след ВСВ/ , ПРЕДСТОИ ТРЕТИ ПЪТ ...

По медиите се появиха данни, че отравянето на руските предатели с Англичок е станало да се отклони вниманието на английските граждани от подмяната на волята им от референдума за излизане от ЕС. Така както е тръгнало UK ще излезе от ЕС-а на куково лято. Хайде със здраве.