Тереза Мей обяви новите условия за работа на чужденци след Брекзит

На Острова ще могат да работят само способни чужденци, независимо откъде идват. А британски паспорт ще се получава след изпит по британски ценности

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей обяви новите условия за работа на чужденци след Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това добре, а какво правим с черните и индийците?

Явно, ще изхвърлят от Островчето ИЗМЕТТА НАСЕЛЯВАЩА 60% от Лондона и ядяща Помощи, като малоумна. Щом говорим само за Способни Чужденци. А това с ингилизките ценности е много яко.

Въвежда се ДЖЕНДЪРСКАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Чистият британец саджит джавит е изказал мнение...ХАХАХАХАХАХАХ

Браво на Тереза! Останахме само пакистанци и индийци и ще е супер да ни осигуряват по 100000 прислужници на година та да ни слугуват дорде ние решаваме как да уплътним деня. Густо Лондон, густо Делхи!

Така и не рзбраха, че Европейците са им най-малкият проблем! Напълниха се с Пакистанци, Индийци, Африканци и Араби, Терезка се притеснила за "гладните" Европейци.

ще има яко изритване на българи от UK..80 % от тях са ниско кфалифицирани и са аут..

Т Мей тази сутрин по ББС, за да избегне неудобен въпрос, заяви че нейния Брекзит план се е провалил заради бившите кимунистипески страни, които " са не демократипни". Някой ит т.н. дипломати дали ше му стиска да ий иска обяснение за обидата?...

Бай ви Тръмп се затваря, леля ви Тереза и тя , а българските простаци само се чудят на кого да си подадат гъза.

Дано си прав, че то там не се и живее, защото "висококвалифицираните" цветнокожи, които май са над 60% вече не подбират и карат наред и ще е хубаво да спасят малко българи. Иначе останалите шепа англичани си се размножават с тия еднополови бракове помежду си...

Тереза Мей обяви нацистки правила за подбор на работната сила. Това не ме изненадва. Това беше целта на Брекзит.

От къв зор ще чакаш англосаксонците да ти хранят аутсайдерите, а тук да регистират 10 % безработица и измислен икономически растеж? Часът на истината ще настъпи когато гладната тълпа я изритат и напълни бюрата по труда.

То убаво, ама хангличаните, само ниско квалифицирана работна ръка търсят. Някой ако мисли, че сами ще тръгнат да си чистят улиците, или мият кенефите, дълбоко се лъже. Нали има българи, национални предатели за тая работа. За 500 лв отгоре се продават там.

европейците ще се ограничават, но очевидно педо-търговците с бели дециа с пакистански произход, които вилнеят там ще си ходят където си искат

PEYTSCH

И йато се събудила,,,британския вестник под нея...мокър....Никога няма да се излекува старата Британия от този стрес.

расист такъв!

А защо не каза нищо за пакистанците? Айде няма да намесвам и индийците.

Голям смях. Когато англичаните приемат много чужденци, са либерасти (така ли беше?). Когато ограничават достъпа им – тогава са нацисти. На кое да вярваме? Въобще наясно ли сте със себе си?

Лошото е, че ще ни върне циганите. Дано покрай тях да не дойдат и от Пакистан , Индия и Африка.

Престъпниците, пенсионерите и инвалидите ще останат в България. Със сигурност.

Това е идеално за пакитата защото представят фалшиви диполоми и лъжат че споделят английските ценности, всичко това докато вземат паспорт.

Германия, Франция, Англия и Италия са нацистки държави.

Да разбирам ли, че ягодите ще си ги берат сами?

Вероятно Мисия Лондон вече е подготвила протестна нота

Сега европейският съюз трябва да въведе същите ограничения за тях и да си гният на скапания остров, а не да пълзят из Европа за работа. Тъпи англичани.

Диктатора Борисов направи от българите идиоти.

Дрън дрън...алоо Терезо ма много си про..ста ма...Великобритания няма толкова нужда от висококвалифицирани кадри колкото от ниско...земеделието, строителство и т.н. няма нужда от вишисти....ама като ти е проста кратуната....след Брекзит Великобритания се напълни с обяви от Германия Франция Дания Холандия за висококвалифицарани кадри...още от сега почнаха да ви ги крадат...в Германия ти дават квартира, няма работна виза, образованието безплатно...ти си седнала да въвеждащ работни визи....

За разлика от вас драги ми много прости селяндури Британската империя има хилядолетна история а вие най много да послужите за оборски тор на земята. А доколкото ми е известно тази светла демокрация я направи тази същата Британска империя за да си напечата малко хартишки и да им търси лихвите от вас глупавите селянчета. Нали и другарят Хитлер го е направил британски богаташ затова и Мей обявява "нацистки правила". Та и той е печатил райхсмарки и простите европейци са викали ура.

Разбрал си ти...голяма част от българите които са дошли преди 5-6г. вече имат Permanent residence(а ако нямат трябва да докажат че са живели и работили легално минимум 5.г. и го получават) или британски паспорт....демек Брекзита им е през оная работа тъй като са и европейски граждани.

Европейският съюз е дрислив съюз. Няма демокрация. Няма свобода на словото. Има само пропаганда и насилие. Излиза един политически педераст като Борисов и казва кой как да живее в България.

Обичаме голям черен патладжан, но индийците не ги щем

По същия начин трябва да се ограничат и британските граждани в ЕС, ЮК да бъде принудено да напусне Кипър, Гибралтар, Северна Ирландия. Никаква безмитна търговия, пълен митнически контрол, изнасяне на всички европейски финансови организации от Лондон.

малоумница...да си държи чернилките и да ги храни....егати Тъпата нация,добре,че бяха Изхвърлени от евроГейския съюз...

Проблемът е че голяма част от тия на помощи са си точно британци...и точно тези на помощи британци гласуваха за Брекзит, мислейки че помощите ще им се увеличат, тъй като няма да има чужденци да кандидатстват за помощи, без да знат че външния дълг е огромен и той трябва да се изплаща.....Плановете на правителството да реже от помощите си продължава и въобще не се влияе от Брекзита тъй като няма пари

Висококвалифицараните кадри отиват там където плащат най-добре. Англия на Тереза определено не е най-привлекалната дистинация вече.

В Македония имаше референдум. В България - НЕ. Къде има повече демокрация?

В гъзовете на бъкингамския търтеи

Ама то тука в Англия се плаща, за да идеш у фермата да си намебереш.

Да ти кажа ли предварително: за нас ще бъде сито, а за тях посрещане с изплезени езици...така е било винаги в България...

Щом кмета на Лондон и министъра на вътрешните работи са пакистанци, нещата не отиват на добре за прогнилата империя, а напротив само напред и надолу.

Тереза Змей да не я е напекло слънцето ... или се е надишала с лондонска мъгла? Кви ценности я гонят тази жена ... да стана лицемер и сноб, да спра да си мия зъбите, да пълня цяла мивка с вода, за да си измия лицето или буя :)) ... ще преживея и без британски паспорт, да им пикам на ценностите :))

Сегашния критерии за имигранти дето не са от ЕС е да получават над средната работна заплата? Това което ще направят е същото да важи за граждани на ЕС. Кое точно е "Нациското" ??? Че промяната е идиотска ДА! Ама си объркал нещо терминологията

Нашата ,,демокрация,, е тъй вярно и иес сър, защото марионетките са платени...

И кой ще ви бере ягодите? Полските инженери?

Яяя дай отначало за историята на британската империя, че нещо се наака. Тия хилядолетия за нищо ги нямаш.

Саджид Джавид го казва, син на шофьор на автобус от Пакистан, мюсолманин , който не желае Европеиците да му се мяркат. великобритания си остава троянския кон на Азия...

Когато предците на Мей са яли кал и плъхове по други места се е развивало строителство, медицина, философия, математика, земеделие и демокрация.

Проблема е че Европейците имат права :)

Абе мани, та до тях все още не е достигнала смесителната батерия. Да не говорим, че живеят в прогнили дървени бараки. Егати тъпата държава.

Поле,...ягоди,... надвесени чалми и пъпчиви бледолико-бираджийски фейсни очертания берат ягоди! Ей това искам да видя на тъпото Островче... Бати скапаната държава