Тереза Мей губи подкрепата на кабинета

Само двама министри все още не са загубили вяра в способностите й да ръководи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моето мнение е, че няма да излезат или ако излезат ще го направят след нов референдум за Брекзит. Реално депутатите не подкрепят нито твърд Брекзит нито Брекзит със сделка, защото, не смятат, че за такъв вид Брекзит са гласували хората. Хората са гласували за Брекзит със такава сделка, че да е супер изгодна за Британия и неизгодна за Европа. Само че такава сделка не им се предлага. Сега трябва да има ново допитване - референдум - като им бъдат дадени опциите - оставане, твърд Брекзит, или Брекзит със сделката на Мей. За да има такъв референдум, ЕС трябва да се съгласи да им даде отсрочка да го направят. ЕС ще се съгласи да им даде отсрочка само ако кажат че ще правят референду. ЕС няма да им даде отсрочка ако кажат че ще предоговарят, защото ЕС каза че по-добри условия не биха предложили. Според мен ако се стигне до втори референдум изхода е че ще останат. Предишния път бяха 52 за излизане и 48 за напускане. Сигурно едно 10 процента от тези 52 процента ще си променят решението, тъй като първия път са очаквали по-добре условия при Брекзит, някои дори не са знаели за както гласуват, а просто че гласуват за Британия и против лошия ЕС.

Дира, вие май само ТАСС следите какво предава. Така ли ви учиха в Русия?

От време на време и RT! В днешно време даже зомбираните американци не вярват на СХХ (cnn)! В Сащ 25млн гледат RT на английски и още 40млн на испански. Само в САЩ! :))))))))))))))

Слабоумното пробутало кремълската пропаганда да бъде уволнено

Ако англичаните можеха да проумеят кой им скрои този номер щеше да им е по- лесно... Е па мене жекер ми не требе! Я си знам - Владимир Путин! Нале? :)))))

Аре подавай оставка ма м..шо!

Ако англичаните можеха да проумеят кой им скрои този номер щеше да им е по- лесно. Жестоко се прецакаха, но пък никой не им е виновен, че са ослепели и слушат измамници. С приближаването на Брекзит нещата ще станат още по- жалки. Самата гледка на английската политическа класа е жалка. Вече си мисля, че е по- добре по- скоро да издва 29.03.2019 година и да се свърши с английския делириум тременс. Нетърпими са. Вече е ясно, че кандидатите за европейски места в парламента ще получат повече места или ще се съкратят мястата в парламента, но повече англичаните няма да ги има там. След Ирландия и Шотландия ще поиска референдум и короната ще лудне от загубите на политическата си класа. За 100 години англичаните се превърнаха в напълно безпомощни и единствено вегетиращи. След Брекзит трябва да започнат политиката си наново, защото пораженията им за 100 години са потресаващи от историческа гледна точка. За последните 100 години изгубиха всичките си колонии и съставките на държавата си. Англия се разпада без никаква възможност за събиране, ако идиотитие показват в английския парламент, че са неспособни да вземат управленско решение. Това ще е най- слабата Англия през последните 600 години. И то без война и катастрофа, а само с един мирен договор за самостоятелност от всички останали европейци. Изглежда или те виждат нещо, което всички ние не виждаме или са заслепени от собствената си високомерност.

Карма му се вика на тва, карма. Да гледат другите и да се учат. Ако не се коригират сами навреме- е й така става- леко и безшумно или пък тежко и шумно, но неотменно.

Гума, ама спукана!

Драга Тереза,хич да не ти пука! Аз никога няма да загубя вяра в теб. Чиниите в кухнята отдавна те чакат и там ти ще покажеш истинските си способности. Сърдечни поздрави, любимке моя!

Като мишка скрит и да пишеш глупости...това ли е достойнството ти

Като си сложиш актуална фотка и имената по ЛК, тогава можеш да имаш претенции, че не си анонимен. Засега си само нискоразреден трол на шоро антихриста!