Министърка си приписа заслуги за Григор Димитров

Министърът на младежта и спорта Мариана Георгиева отбеляза заслугата на ръководеното от нея ведомство за доброто представяне на тенисиста Григор Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Министърка си приписа заслуги за Григор Димитров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво друго да очакваме от една комунистка. Тя утре ще поиска да сме и благодарни, че все още сме живи, че децата ни все още могат да ходят на училище, че ...... и т.н.... За всичко трябва да благодарим на Партията. Отвратителни, крадливи комунистически лицемери!

Има песен в която се пееше "Тъпа овца,овца с рогца,била си и оставаш...". Та не е лошо и министърката чат пат да си я слуша.

Бас ловя, че в 6 сутринта, когато започна мача, са спали сладко, сладко.

Само не разбрах,каква е заслугата на "ЕКЗАКТНАТА КРАВА"?!

БЕЗОЧИЕ и ГЬОСУРАТ. Стотинка не е дала държавата, ама иска заслугите на Григор да ги дели.

ЗА СТОТНИ ПЪТ ДА СЕ ОТВРАТИШ ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО!!!! КАК НЯМА ЕДНА ПРИЯТНА И ИНТЕЛИГЕНТНА ФИЗИОНОМИЯ - ОТ ГРОЗЕН,ПО ГРОЗЕН!!!!

Тази госпожа трябва да си я пазим, че да има кой да ни развеселява с изказванията си.

боже, боже, припомни си министър абрашев в правителството на комарджията от мадрид

Не мога да разбера защо когато комунистите са на власт основните теми във всички медии и като цяло в държавата са... флашки, тефтерчета, записи, подслушвания и т.н., а когато ГЕРБ бяха на власт основните теми бяха инфраструктура, магистрали, метро, детски градини... Много добре си спомням как при края на първата тройна коалиция, точно преди да претърпят погром, основната тема в устата на станишев беше случаят Галерия. В момента в който Борисов вземеше думата вече се говореше за инфраструктура, магистрали, метро, градини и т.н.! Всъщност отговорът май е ясен... като не можем нищо да направим, поне да плюем по другите! А и единственият начин комунистите да стигнат до по-силен резултат на избори е да направят всичко възможно избирателната активност да е възможно най-ниска... а това не става с теми за строителство на инфраструктура, магистрали, метро, детски градини (съжалявам че се повтарям) (справка: при последните избори, когато спечелиха комунистите, избирателната активност беше 3,5 милиона, а на предните, когато претърпяха погром беше 4,2 милиона, каквато и какъвто и резултат ще бъде и на следващите...

Благодаря ти партийо любима за това че ми намери работа, даде ми жилището, колата, жената и децата, за това че ни храниш поиш и ни водиш към светлото бъдеще ма....цата ти мръсна ..гадни комунисти- срам нямате ли. Една стотинка едва ли е взело семейството на Григор от тая държава.. Гриша, заслугите са си лично твои и на твоето семейство - поздрав! Партията няма никаква заслуга за каквото и да било хубаво нещо което ти се е случило или ще ти се случи.

Тази е луда, но нали е на соц.правителството, те са царе по това да обират чужди заслуги, нали са оперирани от срам. Как не и е неудобно,поне малко

Тази не знае от къде се държи тенис -ракетата .... министерството имало заслуги,...да, бе да! Тъпа комунистическа популиска.

Тази е извънземна!

Ако бе само тя- паметник да й направим.Ама те са цяла сюрия-особено емблематична е една облизваща се.Ако ги съберат заедно с проф. ю. вучков може да засенчат " Пълна лудница"

Какво нещо е народната любов! Защо не скочихте така срещу о.з. ген. Бойко Борисов, който преди министъра на спорта у нас се изтипооса и поздрави от свое име и от името на ГЕРБ(опозицията) Гришо! Какъв е той, сега, та да си присвоява правото за такива неща! Излиза, че опозицията може да се радва на българските загуби на спортните терени и да поздравява лузерите, а официалното правителство не бива, да поздравява за реализирани успехи!!? Странно общество сме!

Не скочихме защото ,всеки има право да го поздрави!Но когато това се прави от човек който не само нищо не е направил за Григор,при положение че това му е работота,това си е направо нагло!Г-жата с объркания словоред да си подава оставката и толкоз!

Според теб лицето Бойко Борисов е допринесло нещо, за развитието на българският тенис! А а а, май имаше някаква далавера с тенис кортове започната при кмет Софиянски със семейство Берберян и довършена от кмет Бойко Борисов!

Мишо , хайде мойто момче , сега хапченцата и да си лягаш !

Страхотни аргументи! А?

Тая па!

Какво друго да очакваме от тази тъпа патица. ОСТАВКАААААА.

оставка изроди долни...!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пожелавам на ПРАВИТЕЛСТВОТО да се държи здраво и непоклатимо-ПОКАЗВАЙКИ на тъпите противници от Опозицията къде им е МЯСТОТО...

Все пак какви дребни герберски душици има в този сайт. Не позволяват на един спортен министър да се порадва на заслужен български успех, без да му натикат в устата нещо което не е казал, само и само да се изхрачат върху правителството.

Комуниста винаги си приписва заслугата на някого който се труди и е в пъти по-умен. Техните фрази съм запомнила: "Дайте да дадете!" "Дайте да работите" Тая две думи не може да каже смислово.ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ,ВЪРВЕТЕ СИ!!

комунистическата уруспия мария -ана не си е бръкнала... в собственiя джоб за да даде пари за тениса. това са пари на нашiя народ. министервата може само да си бръкне там, където слънце не и огрява и да изсвири с уста интернационала na 3 glasa

комунистическата уруспия мария -ана вероятно е професор по демагогия и манипулации, каквито са всички комунези. колкото е по прост един човек, а всички комуняги са прости, толкова по охотно се кичи с разни титли, наи паче с професорски, защото смятат, че титлата ще компенсира простотията и тъпотията им. пък и титлата е гаранция за пари без работа. не професор

И тези ни управляват? WTF!!!

и къде пише че си е присвоила заслугите ??? пак подвеждащи и манипулиращи заглавия

Моля те напъни си малко сивите клетки. Научи се да четеш и друго освен опорни точки.

Тази другарка незабавно да се извини на Григор Димитров и родителите му.

Това министърката логопедка ми беше,дето никой не разбира какво говори та я мислят,че е пияна на пресконференции.Тя естествено има огромна заслуга за победите на нашия спортист,кой друг...

Страхотно си го казала. Ха-ха

Коя си ти ма,другарко ???За каква си се взела,комунистическа смрад такава?

Не е комуниска, а от квотата на ДПС,. Има заслуги към търският език и сега са я наградили с министерски пост.

ДПС и БКП не са ли едно цяло?

Пълна лудница!!!

ДРУГАРКЕ МИНИСТЪРКО!! СЪВСЕМ СЕ ОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!! КАКВО КОНКРЕТНО СИ НАПРАВИЛА ТИ, НЕЩАСТНИЦЕ, ТА СИ ПРИПИСВА ЧУЖДИ ПОБЕДИ, ААА!! С ЧУЖДА ПИТА -ПОМЕН ПРАВИ-ДОЛНА ЧЕРВЕНА КУЧКА!!!

ТИПИЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!!!! ЕДНО ВРЕМЕ, АКО НЯКОЙ ВЪВЕДЕ НЕЩО НОВО, ТО ЗА РАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА СИ, ЩЕ БЪДЕ ПО СПИСЪК ЗА НАГРАДА ПРЕДИ ЧИСТАЧКАТА, А НАЙ ОТ ГОРЕ ЩЕ СА ПАРТ.СЕКРЕТАР ДИРЕКТОР И ДРУГИТЕ ТЪРТЕИ В ЗАВОДА.

ОВЦА

Да не би Министърката да е станала съпричастна и се е почувствала виновна за загубите на Григор Димитров по кортовете! Не извличайте политически дивиденти и от неуспехите на лузера Гришо! Смешно е!

гербарския дир. бг се чуди какво да изсмуче от пръстите си. Ами много важно какво казала министърката. И от пръднята правите противоправителствена новина.

Ами то и земята се вьрти благодарение на това правителство. Ние сме черногледци, че не го признаваме.

Тази жена не е за това министерство, не е и за друго тя си е за психиатрията, незнам не се ли гледа по телевизията да се види какви глупости плещи или поне някой да й каже да не се излага, да си седи и да си мълчи.Тя не е за това място.

ама то това е експертното правителство,само експерти,да им се изсера на експертността!!! оставка изроди долни...!!!

Много бързо забравихте ,че тази министърка отпусна 100 000 лв на Гришо за подготовка за Олимпиадата.Не си спомням досега да са му давали пари от държавата.

хахах.За зимната ли?

ВЗЕХА ВЛАСТА С "ЩЕ ДАДЕМ ЩЕ НАПРАВИМ.........И ГОЛЯМО НИЩО! ТИ ВЕДЯ ЛИ ГИ ПАПАГАЛЕ!!!

Господине, и Григор Димитров, и Станка Златева, и братя Пулеви, и останалите свестни спортисти, заслужават още по 100 000 лв., не само министерството да лапа и да си разделя бонуси. Пък министърката, горката, колкото по-скоро си подаде оставка, толкова по-добре за нея. Една дума на кръст не може да каже, откъдещо да я погледнеш, се излага и нищо повече. Била направила нещо за спорта, направила опънци, самохвалка.

една дума не може да каже която вие да разберета май :)))

Г-н Христов, защо Ви трябва да пишете някакви истини на тази страница. Не виждате ли, че тук бъка от дебили, които ще се задавят от собствените си злобни бълвочи.

ТЯ МУ Е КРЕПЯЛА ТЕСТИСИТЕ.

Опитвам са да се "дозирам",но вече няма накъде!Най-неграмотното правителство от създаването на българската държава!ОСТАВКА!

ВЗЕХА ВЛАСТА С "ЩЕ ДАДЕМ ЩЕ НАПРАВИМ.........И ГОЛЯМО НИЩО!

А ти от позицията на какъв "компетент" даваш оценки? Колкото и да си тъп (сигорно бая), пак може да провериш какво е свършило сегашното правителство за 6 месеца и какво е свършило предишното, за същият период. При това, за постоянното съботиране на работата на правителството и парламента от страна на ГЕРБ, няма да говорим. Това е друга тема.

Що не ви подбират по - грамотни, трол необразован?!

"Съботират" - това ще рече, че за тях всеки ден е събота, или че работят само в събота?

СигУрно идва от сигУрен съм... САботирам идва от сАботаж... Не от сЪбота... Просто е, но не чак, колкото комунист...

Приписването на заслуги ще е сигурно част от "Екшън плана" на ореховото правителство

Ей!Добре, че си имаме такъв кадърен министър! Абе, м.....та ви м....а!

Пази Боже от такъв синхрон!

Вече всички сме в пълен конфиденс - понеже пълен конфиденс е и как ги избират подобни министри; този избор е някакво тайнство и непосветените в конфиденса изобщо нямат достъп до него. Обаче г-жа М., при целия конфиденс, все пак е проявила известен разум, ето как - цитирам: И не съм се запознала с всички ужаси, защото си признавам, че внимавам да се дозирам. Защото ако съвсем се потисна, сигурно минимум една седмица ще изпадна в интровертност на духа. Слава Богу, че това не се е случило, че кой знае на какъв конфиденс щяхме да се натъкнем. Да не се държим... още и ние като изпаднали в конфиденс и да се запитаме за някои неща, без да се опасяваме, че ще се дозираме прекалено.

По изказването си личи, че комунизмът не си е отишъл.

Е как да си отиде като все към червената бюлетина посягаме , защо повечето хора така и не знаят ... да пуснат и те нещо в урната, а че след това пак ще затъваме ! Така че комунизма в най извратената му форма въобще не си е отишъл от тези земи!

Едва ли знаеш, какво е комунизъм! Ама, стадното чувство на демократ, те води! Нали!

СТАЛИНИЗМА НЕ СИ Е ОТИШЪЛ . ВИЖ УКРАЙНА!!!

Това, че имаме вече за пръв път български тенисист на четвъртфинал на турнир от Големия шлем показа възможностите на Гришо и добрия синхрон между Министерството на младежта и спорта и Българската федерация по тенис.......осгуряващи мизерни условия за спортистите ни така, че да не си и помислят да тренират тук а да бягат на надалеч

такъв синхрон има и в ред други спортове......гребане, ски скокове, лека атлетика и т.н. ................ако и спортистите ни бяха като министрите-медал няма да видим следващите 100г.

Много измислени ""героини" в правителството!

Чудя се аз какво става от началото на годината, та Цвети Пиронкова грабна купата в Сидни, а Гришо после скочи в Топ 20 в Мелбърн. Каква е причината викам си аз, да дръпнат, и то едновременно??? А то било (представяте ли си?) добрия синхрон между Министерството на това-онова и Федерацията по тенис!! Верно нямате срам...

жена е явление в "организирането на мисловната дейност". Явен асинхрон на "картина и субтитри". Никога не можах да рабера какво иска да каже и накъде я води полета на мисълта и :)

За това трябват специални познания и не от лингвистиката, а главно от областта на психиатрията

Че какво толкоз ви учудва в изказването на Министърката?! Ден по-рано не ви ли направи вчпечатление как тълкуваха доклада на Европейската Комисия? Или какви дейсности си приписват през цялото това време?! Подхода е същият, безобразието и наглоста също! Госпожо Министър: Какъв точно синхрон можете да постигнете вие и вашите ортаци с когото и да било докато сте се окупирали зад толкоз барикади?! Преди седмица едвам успях да влеза в Александър Невски - дори и там - от 3 страни барикади! Все повече започвам да си мисля че има един единствен начин за оправяне със ситуацията... и то е клане!