Телевизията на Слави Трифонов пусна "Песен за Лена", тя ще съди сценаристите

Видеото представлява комбинация от различни официални изяви на началника на политическия кабинет на кабинета "Петков" с музиката на чалга хита "Хищна хиена"

Обратно в новината

Коментари - Телевизията на Слави Трифонов пусна "Песен за Лена", тя ще съди сценаристите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ленче, бягай от България! За теб вече е вредно да си тук политик или да работиш по професията се! Достатъчно се сама дискредитира, не копай дъното!

Тука да стои, да ходи да строи! И ако ще копа, да копа, иначе - сопа ! ! !

нивото. Едно време имаше интелигентни шеги и хората не бяха толкова нежнички всички, но сега са прости и без чувство за хумор и за това и шегите им са безвкусни палячовщини!

Да напише и за деса простакеса

"Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми. Разбирам, че това е морален казус. Но за радост, в България няма Морална полиция, както в Иран. В България има свобода на словото, а аз съм свободен човек и моите колеги са свободни хора. Ние се занимаваме с политическа сатира от 30 години. Представям ви една китка от политически песни", написа шоуменът в личния си фейсбук профил

Е това е,да те осъдят, че казваш истината.

Браво на Слави страхотна песен за тази Лена Парапета долна ПРО …….А.

Sofiaone

Хахахааа, ето на това му казвам елитарно изкуство - елитни простаци посвещават песен на долнопробна лека жена...Идилия...

Прекалено много време се отделя на мустакатото недоразумение.

А за Деса Простакеса кога?

А за първия простак на републиката трябва балада.

Тая не роди ли Киртаченце от парапета?!

Орал е само в задния двор.

Що не направи песен за Курни а? Щот Курни ще го спука от бой!

Супер чалгар но освен за мустакатата Лена напиши и една песен за оня педал Асен той е същия буклук като Лена

хахахахаха ни бяго слушал хахахаха а Наздрави! Никой нище Десито, ПКП, др. Нинова хахаха

Байо тиси долен червен памперс и можеш само да сърбаш сиропчето на Ниночка и Атанасова ЗА друго не ставаш селяк

не срещу Ленчето, а срещу бач Киро за следващите избори

Голяма простотия,е тази песен,.....

Така е защото песента пресъздава или по-точно показва без грим най-близката ни история в лицето на управляващите ни последното лято.

В юридически план „Свободата на словото и защитата на доброто име и на личното пространство са две от най-сериозните, основни човешки права." Лена и П.П. зад нея, ще загубят това дело, когато си Обществена личност (Говорител на Премиера с 16 000 кинта заплата) излезеш ли от домът си, ти вече си под прожекторите и дали, ще защитаваш с действията си доброто си име или ще танцуваш с Дявола е твой избор. В клипа "Хищна хиена" всичко е публично взето, от телевизора, както се казва, никой не е влизал в спалнята й така, че за нарушаване на личното й пространство не може да се говори. Просто това е защитна реакция, междувременно гледанията в Ютуб наближават половин милион. Кристалната младеж на чичко еди кой си добре, че на Слави фитила му е къс!

Гласувайте си за простата Деса и ГЕРБ, заедно с Догана и ДПС , Ганю си оправда името. Честита годишнина на Алеко. Изкараха ги цървулите, те залепени за тях, камо ли да ги върнеш в завода за поцинковани кофи, те там раболепничат.

Слави и Ко, показват дребната си, селска злоба.

Щяла да съди кухата лейка - все едно Бай Ганьо да съди Алеко хахахахаха, всички от дебетата и пепетата са малоумни ве. Иначе големи претенции до небето. Шайка наркомани начело с депутата Ицо простака. Искаха да правят коалиция с ГЕРБ и ДПС ама виждали дългата ръка на Доган при Слави - нема такива лумпени. И тукя някъв гомнар кръстил се Грант и той пробутва тая опорка.

едно предаване по официалния ефир в Германия, "extra3" се казва, там няма и епизод без подобни музикални изпълнения за различни политици.Направо ги спукват , в сатирата е така. Сещам се,че само Ердаган и тем подобни се обиждат и плашат със съд за подобни неща...да си прави всеки за себе си изводите

То пък като че ли досега изобщо не се е случвало и всички говорители на правителството са супер добродетелни. Жалко то е че Слави не направи песен срещу ПП и нейното управление, а се захвана с битовата тема "прелюбодейство". Излиза, че няма за какво друго да ги под хване та атакува изневери те на КП.

Не харесвам Слави и екипа му, но песента е страхотна и описва не само Гуглена, а и цялото ПП в пълния им блясък

Да наречеш политически противник и лидер на първата политическа сила "тиквен хулиган", трябва да имаш солиден дефицит домашно възпитание и политически нихилизъм, какъвто се оказа, има Лена Бориславова. При това става дума за генерал Борисов, бивш главен секретар на МВР, два пъти кмет на София и три пъти премиер избран на избори. Жалко подобие на жена, личност и политик, е Лена Бориславова.

Изреди много неща, но Бойко беше предварително подготвен параван за да обслужва чужди интереси. За повече от 10 години България не дръпна и едно място в Европа по стандарт. Едно време на царя и 800 дни не му дадоха, а Бойко имаше своите 3000 дни, но не се справи. Германия през 1945 не съществува и след 10 години, вече произвеждат Порше. Прави си сметката какво са 10 години и как цяла България го проспа.

Учиндолски , какво става със западащата ти телевизия? Над 80% от старите абонати отказват да ти плащат 0.78 ст'инки за бозата. И с политиката си приключил. Не се пъни, щото на пролет повече от 2.2% няма да вземеш

Така като гледам, ти май ще гласуваш за простото Кире.

Пак ли забърсахте неудобните коментари?!Жалки сте.

Да пускат каквото си искат...Ленчето за 8 месеца във властта си е КАСКО до живот!

Цялата нагла ,крадлива, пасмина вие да не загуби комфорта си. И…..представяте ли си хората са с тази пасмина.Чудят се под вола теле да намерят, а те целите омазани.Представяте ли си ПП са виновни за инфлацията и цените, ами тогава те са виновни и за целият свят за високите цени и инфлация. Нека си живее пасмината ,тя живее от простолюдието около нея.

С такива като Слави и Доган сме на оппашката на Европа.

Абсолютен застреленяк е Трифонов. Видяхме го какво може, видяхме го и колко му пука за народа, пумяр и нечовек.

помияр се пише, не пУмияр

Пътят към успешно кариерно развитие

Какво ще съди истината ли ?!

о да не плаче! Това е съдбата на пубичната личност - критики от всякакъв вид. А че Слави е глупав простак, под 4% е ясно

Значи, “Уморена кака Лена” е сексистка песничка, но н е е сексистко, когато “Депутатът Христо” пее, че гласът на една жена в парламента му лекува запека. Не е ли сексистко това: “Шефке, мно’о ме кефиш с тия твоите цайси./ Заклевам се, при други обстоятелства - сеш’ се? Найси!” А това високо художествено внушение не е ли пошло: “Тва е една мистерия - как успя да го поемеш целия?/ Едновременно на Дългия и на Дебелия.” Значи, едното е пошла песничка, а другото е изкуство. Така ли? Слави Т Трифонов, цитат от профила му във фейсбук никак не го харесвам, но тук е много прав. за шарлатаните е ок, като някой се гаври с опонентите им, но те са свещени и никой няма право да ги пипа. да ама не става така.

Едно е да кажеш какво ще направиш или какво ти става, а друго какво прави този/тази. Второто е клевета.

Ха ха, клевета? Еми,че това си е голата истина . Много ти е промито мозъчето.

Слави е най-противния тъпак, мутра уонъби, селтак. Лена беше от малкото интелигентни хора с ценности в правителството. Как няма да се умориш да се занимаваш с олигофрени.

Да, много е ценна. Каша след каша. Един закон не можа да удурдиса. А иначе Харвард. Явно още там вместо да учи се е вживявала на бургия.

Това сценаристите казаха, че е свалено от интернет, а те само го публикуват. Тези трябва да са доста тъпи, за да тръгне да ги съди тях. може да съди автора, който е неизвестен, ако го намери. за съжаление, тия от ПП въпреки, че според думите им са гениални, в действителност са доста прости парчета.

но някои са по-тъпи

шъимпръдненауя

Съдилищата само ще помогнат да се раздуха историята на Ленчето още повече, добър ход на ИТН.

ще ги вкара в парламента

Да се съдят, Слави едва ли е толкова прост да пусне това, без да се е осигурил юридически.

ни наблюдават : за Шенген и тем подобни , май прибърза

А когато Киро прати полицията да арестува невинни жени от Герб?

Боцко и Владко ли визираш ...

Как ще отреагира суверенът : ............ По- добре беше шоу в Харена - Хармеец.

Доста празна работа да прайш песен за тъс пръдня.

Ха , ха , май ще стане супер хит . Браво Слави !

А какво стана с оня другата гадост - Некъпана Цона, влезе ли в парламента?

Това е свобода на словото,това е демокрация.Била обидена?!Шарлатаните от ПП да не се вземат толкова на сериозно,а да видят на Запад в големите демокрации,които дават за пример,как обиждат и иронизират известните и политицте си по медиите.

да ама там дето пише за свобода на словото на следващият ред пише, че всеки може да си търси правата за накърнено добро име в съда.

А възраждане ли са коректни и честни, по-сериозно моля! Разбирам, че герберската и путинофилската клика изпитва безсилен гняв, но това е реалността. Само ще си слагате минуси.

Тоя градският олигофрен, който твърди,че познава Лена, май е бая озлобен, баш като Слави, явно жените ги гледаш само на картинка. А Кирчо и Кокорчо е поредната тъпа русофилска партенка, която кухари като теб измислиха! Само с тъпи примитивни фрази, ще си останеш.

Слави го набута на Ленчето в ауспухчето. Браво !

Педерас и то пасивен е баща ти, докато ти лазеше под масата да лапаш пишки, хората се развиват. Това каквото е правила си е нейна работа, някой казва ли ти нещо,че си последната дупка на кавала? Айде не се прави на мъжле толкова, кухар! Такива като теб остават само на ниво писане в дир, кретен!

Подобни песни имат с Бойко, Доган и който друг се сетиш. Само Лена, реши да си популяризира нейната, а иначе никой нямаше и да я чуе :)

от чалгаджията-рептил Славуци? - Помия, каквато помийна яма беше и цялата му нефелна партийка. На крив кур, Лена му пречи!!!

Песента, че е пошла, грозна и не струва е факт, но е факт и че всичко казано в нея е абсолютна истина. Ленчето я видя цяла България какви ги вършеше тъй, че няма нужда да се прави на ощипана, а още повече и на мома щото явно е разпоретина. Та като казах разпоретина, тук имам един парапет и ако иска може да дойде да се хване за него и да се подържим дружно така както се държаха с Кирето. Е нямам правителствен самолет и не съм премиер от Канада ама ще я повозя в G класата и ще и подаря комплект за бръснене ако се представи добре.

Ти свети ли и? Знаеш ли какво е правила, че дрънкаш цяла България. Голяма част от България е толкова злобна и завистлива, че удряме дъното.

Педераст Прост от ПП-то на Кирчо и Кокорчо, само да ти кажа, че съм и градски и познавам и нея и цялото и семейство. Целия град я знае каква е и никой не разбра как точно нея я избраха на тоя пост. После разбрахме. Семейството и даже ги е срам от оная работа с парапета. Ама ти бързаш да лаеш. Айде марш сега.

Ами и за жена ти се говори,че е много отзивчива,не отказва.

Не одобрявам този начин на омаскаряване. Защо Слави и екипът му не са направили подобни песни за Доган, Пеевски, Бойко, Орешарски, Искров, артиста фурнаджийска лопата Биков? Отговора е много ясен. Защото още от времето когато Сашо Дончев от Булгаргаз му плащаше да плюе по определени хора, Слави не се е променил. Плащат му и си поръчват музика (въпреки, че чалгата не е музика). Та е ясно, за когото няма песничка Славчо е с него.

Или песен за Бареков например?

Защото няма как да осмееш хората, които те покровителствуват, затова най-лесно е да осмее Лена.

вземи пии гинко билоба, паметта ти е гола вода