Тексаски съдия обяви плана на Байдън за облекчаване на студентските дългове за незаконен

Окръжният съдия на САЩ Марк Питман, назначен от Доналд Тръмп във Форт Уърт, се произнесе по иск, подкрепен от фондация "Мрежа на създателите на работни места" от името на двама кредитополучатели

Обратно в новината

Коментари - Тексаски съдия обяви плана на Байдън за облекчаване на студентските дългове за незаконен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големите разбирачи на света могат ли да кажат кога в Русия съдия ще отмени накакъв указ на Путин? Може би на кукуво лято.

Имате ли нужда от заем, за да стартирате бизнес или да платите сметките си и ако отговорът ви е да, свържете се с: frankdavidloanfirm3@gmail.com WhatsApp +2347032909728 Оферта за заем

Всички планове на демократите са с фашистки оттенък. Няма свобода на словото и мисленето е забранено !

Какъв фашизъм те гони пък тебе…Просто се опитват да направят образованието по достъпно. В Германия и Франция плащаш €700-800 на семестър, в САЩ $20.000. Сега дали опрощаване на заеми е начинът или не е отделен въпрос.

На тръмпанарите им трябват прости реднеци. Такъв никога няма да изтелги 100 хиляди кредит да се образова, стане независими и да изплува . Изгодно им е да стои забит и прост , да го привличат с приказки за плоската земя , лошия чичко Дарвин и учения заговор , а хипнотизатори да му припяват халиллуя и колко е велик и след като не може сам да се издържа , да не разрешава абортир, ами да отгледа още няколко реднека в мизерия и простотия и да обвинява за тъпотията си по-развитите умствено.

Ako републикнците спечелят мнознство в камарата на представителите, всички такива решения на дядката и администрацията му ще бъдат рзследвани, а "реформите" му в съдебната систем блокирни. :) А дано!

Амин дай боже

Amin

ДВАМА ЛЕКАРИ МИ СТРУВАХА 500 000 ДОЛАРА . .... ПРЕДИ ДА СИ КУПЯТ ПРАКТИКИТЕ ( КАБИНЕТИТЕ) И КЪЩИТЕ ....... ТОВА ИМ СТРУВАШЕ 2.5 МИЛИОНА ( СЕГА ЩЕ ИЗПЛАЩАТ 20 ГОДИНИ ( 140К ЗАПЛАТИ) .... ЗАТОВА ОЩЕ НЕ СЪМ КУПИЛ КЪЩАТА В КАНАДА И ШИБАМ С НАЕМИТЕ ДЕТРОЙТСКИТЕ НЕГРИ ... ОБАЧЕ И ТЕ МЕ ЧУКАТ .. ЗА ДА ГО ИЗГОНИШ Е 5000 ДОЛАРА .. И ЗАГУБА НА РЕНТАТА ЗА 5-6 МЕСЕЦА :))

им е на кредит там... реално една сган живее на гърба на останалия свят 4то поколение вече.. нямат покритие.

Мдада. Затова долара е най ценната валута.

В най (уж) капиталистическата държава комунизмът цъфти.... Каква отговорност за целият си живот ще получи дете на което му премахнат дългът които е направило.

ЕДНО НОРМАЛНО АМЕРИКАНСКО SUV. ИЛИ ПИКАП СО Е 60 000 ДОЛАРА БЕЗ КОЖЕН САЛОН :))

Ела в Калифорния ще ти намеря и за по 40-50К

АЗ ТИ ГОВОРЯ ЗА ЯБЪЛКИ НА 15 КМ ... ТИ ЗА КРУШИ НА 60 000 КМ :)

Парадоксите продължават - нашите източни партньори познават в детайл всеки законопроект в САЩ и всеки закон в отделен щат, поради което и вещи го обсъждат. Обаче откога станаха и консерватори. Парадокси!!!

ВСЪЩНОСТ ПОСЛЕДНИТЕ 3 ДНИ БАЙДЪН ЖИВНА ... ЯВНО СА МУ ПРЕЛИВАЛИ ПАК КРЪВ ОТ ТИНЕЙДЖЪРИ ... ПОСЛЕДЕН ПИСЪК НА МОДАТА СРЕД МУЛТИМИЛИОНЕРИТЕ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА ЖИВОТА ... ДЪРТ ПЛЪХОВЕ ЖИВЕЯТ 25% ПОВЕЧЕ ОТ НОРМАЛНОТО АКО РЕДОВНО ИМ СЕ СМЕНЯ КРЪВТА С КРЪВ ОТ МЛАДИ ПЛЪХОВЕ

Тва да не е като да източваш маслото на колата ве хахаха

ТЮИШЪНА ЗА ЕДНА ГОДИНА МЕДИЦИНА Е КЪМ 50 000 ДОЛАРА . .... ОТДЕЛНО КВАРТИРА И ХРАНА :) ... ПРИ АДВОКАТИТЕ И ТАМ Е ЯКО ДРАНЕ .... ПО-ЕВТИНО Е АКО ИСКАШ ДА СТАНЕШ ПРОСТ ИНЖЕНЕР ... КЪМ 80 000 ЗА 4 ГОДИНИ :)) .... ТАКА ЧЕ 10 000 ДОЛАРА СИ Е ПОДИГРАВКА ....

Студентския кредит в фащ е като нашия ипотечен, цял живот го плащаш, хаха.

Байдъна изглежда на 108 години, а няма и 80

Всъщност е на 83-4

Повечето американски студенти са завършени олигофрени.

Щото нашите повечето не са ръбове, нали?

Да…, ама бъркаш са! В България студентите с тяхните дипломи само да бършеш гъзове, то и за това от такива висшисти държавата е кенеф!!! Ама тука сина ми щото ще е прост инДжинер ще започне с заплата от 160000$ Се пии една ракия и си лягай, български филосоФ

Какъв план може да има тоя дъртофел бе, едвам го крепят там да си процете, каквото има от ауто кюто и го прибират в клуба на пенсионера пак. Сложили са го да опере пешкира.

На американския комунизъм , трябва да се сложи край. Ограбвайки целия свят със незаконните си войни и печатането на долара без никакво покритие, те разрушат независимите държави.

Достатъчно е Г7 и още няколко мастити държави да откажат разплащания в долари и ефекта ще е поразителен

Така е , въпроса е, че всички са корумпирани и това няма да стане. Даже и на теория да се случи веднага ще дойдат да връщат "демокрацията" в страните, които са отказали. Те за това се влагат трилиони долари за военните, за да ги е страх хората и за да няма някой, който да им се опълчи.

Троловете центаджии цъкат яко палец надолу. Браво заработихте си центовете, от Козяк са доволни.

Това си е чист популизъм ! Да получаващ доход от 10 000 на месец , а да не можеш да платиш студентски заем от 10 000 $ !

Няма такова нещо като опрощаване на кредити. Правилно е да се каже, кредитите да бъдат платени от друг. Това, което за един е пасив в баланса на друг се явява актив. При опрощаване на пасива, изчезва и актива. Вариантите са два. Или активът да бъде откраднат, национализиран и т.н. или да бъде изкупен с парите на данъкоплатците.