Тексас издигна нова ограда с бодлива тел по границата с Мексико

Новата мярка обещава да се превърне в поредния епизод от спора между губернатора на щата, републиканеца Грег Абът и президента демократ на САЩ Джо Байдън

Обратно в новината

Коментари - Тексас издигна нова ограда с бодлива тел по границата с Мексико | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През 1949-а година е приет федерален закон, който превръща военните формирования подчинени на отделните губернатори в част от въоръжените сили на Съюза, и така Националната гвардия е подчинена на президента на САЩ... а губернаторите могат да я използват в изрично изброени в закона случаи, или с други думи ако губернатора е "лош" то президента може да отмени заповедите му, но пък ако си имаме законопослушен губернатор президента само в случай на война може да оспори заповедите му;)

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, мега яко нещо е и незабравимо изживяване ----- https://do.my/alfa

Браво на губернатора на Тексас! Байдън не прави нищо, защото не знае в кой свят се намира!!! Жалко!!!

Тексас е анексиран от САЩ през 1836 година, с военна интервенция. Само защото в Мексико по това време робовладелчеството вече е било забранено, а на демократично настроените американци още им се е търгувало с роби. Ей така, за кеф.

Първо го анексират след като Тексас обявява независимост от Мексико и искат пресъединяване към САЩ.Войната е по-късно зощото Мехико не го признава а също и границите.Нещо от рода Украйна.

И Наполен продава Луизиана на Щатите за да има пари да води война с Русия, но всички знаем как свърши войната и лично той. Пак опираме до Украйна и фашистите в не,я как ще се разбират с американците на които продадоха земите след като Русия си ги прибере обратно ще разберем по-късно.

В Случаят Мексико е Русия, Украина е Тексас а САЩ е ЕС. В момента Тексас е най-силниют щат на САЩ - икономически, научно, по размер. Ако бе останал в Мексико, днес щеше да е едно голямо "Факултето".

Tи колко пъти си бил там? Най-хубавото нещо на каруцарите в Тексас е, че там трудно вирят педери и вегетарианци.

с юдеейската колония сащ е свършено! каквото и да предприямат се обръща срещу "предприемачите". сорос е на кормилото на лодката- кану. и се надвеси прекалено налево! ка ви е лойд остинина, прзряната, маймун-банана отрепка? стиска ли с гъзо си, в областта на пезташачието си управлението, както "стив хокингса" духаше на Небитието? жалки ми, жалки "призрак от киев"! де да можеше да станеш да видиш, какво натвоори със своето богоборство, педи. такава диктатура, че дори хитер се срамува от вас и подкрепящите го юдеи с кипи. не виждам защо палестинците да се повече нехора от вас, спасените от НАС. М? с вас е свършено! ракетките ви се самовръщат назад, към империятя на злото, златотърсачите на крадлицата на англия! ковто ще бъде разбита не по море, не по суша, не по (не дай си Боже) по потъване от едалеко самовзривила се бомба!!!!! а по собствено осмотрение!!! щом на сунак му харесва - нека так да е! и той храни слонове, от циганския парк - индустан! хххааааре кришнааа... хаарее... харе харе... джендъра на сорос е юбер аллес! "https://www.youtube.com/watch?v=lWgzmfcmquA" ай чукария! ------ Бог с нас

Налага се републиканците да пазят демокрацията от демократите. Слава богу тази бандитска държава създадена от конекрадци, пирати и убийци е пред гражданска война и света ще си почине от техните демократични бомби.

Ако САЩ не се нуждаеше от тези незаконни емигранти, щеше да реши въпроса като Канада, където шансовете да живееш с години без да имаш документи за легален престой там са почти НУЛЕВИ! В Канада без легални документи нямаш достъп до шофьорска книжка и банкова сметка, което на момента те прави господин НИКОЙ. Ще работиш на черно защото никой няма да ти издаде чек за заплата, нито има къде да ти преведе заработеното и ще пътуваш с градският транспорт, което за техните разстояния може да ти доведе и до повече от 4 часа за отиване и връщане.

тази история с НЕЛЕГАЛНИТЕ имигрантите е доста обърка при Байден.И в САЩ без документи нямаш книжка и СС номер. неплащаш данъци но и работиш за 5 долара кеш с които неможе и БигМак да си купиш.В калифорния икономиката се държи на съвременните роби. Говоря за селското стопанство и обслужващата сфера.

САЩ са пълни с CURRENCY EXCHANGE (чейнч бюра.и едновременно Нотариус). Нотариално заверка е ....ЕДИН ДОЛАР. А всеки черно работник може да си занесе чека и да го осребри и изпрати парите в чужбина. Мехикото само това правят - нелегално живеят, нелегално работят, "нелегално" пращат пари в Мехико. Имат право, като нелегално, да участват в местната управа а децата им учат и имат МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА БЕЗПЛАТНО.

Още един мандат с Байдън и Тексас ще започне да строи ограда срещу другите щати и ще се обяви за държава. Има много силни настроения там за независимост. И не само в Тексас..

То щат на английски език означава точно това-държава.

Така наречените евроатлантици ще гракнат, че всеки има право да влезе откъдето му скимне и да довтаса докъдето душата иска, а документи, гкпп са нищонезначещи думи.

E нали Запада / САЩ се разпадаха?!? Хората живеят на улиците, умират от свръхдози и стават масови убийства всеки ден! Защо се напират латиносите към САЩ?!?!

Защо много българи започнаха да се прибират в България от САЩ?

Те сами си го казват. Некомпетентен си по темата, очевидно е.

Да живеят както у дома и да направят сащ като мексико. Да не мислите, че всички ще се интегрират и ще работят?

Доста нефелно. Не е това начинът за действие, ако не искаш до 10-15 години да заживееш в "Съединени Латиноамерикански Щати", каквото вероятно се опитват да предотвратят тексасци и някои други. Ограда с бодлива тел се реже за 5 секунди със съответната ножица за 5 долара от железарията. Въпросът предстои да се реши на изборите след няколко месеца и народът ще си каже мнението какво иска. Каквото - такова.

Се разбива лесно.Само че после има последствия за това че си увредил чужда собственост.За какви избори говориш?Всяка държава си има законни.Това са НЕЛЕГАЛНИ имигранти.