Коментари - Техеран разкритикува САЩ, че не пусна иранския външен министър при дипломат в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ба, тогава сигурно му се налага за спи на стола в заседателната зала. Щом не може да отиде другаде, освен в централана на ООН.

Ми да отива да се лекува в Иран чалмата, или в Москва. Празноглавите рубладжии нали се хвалят колко им е хубаво здравеопазването, ама като стане нужда все на запад драпат.

САЩ е Новия Сион ! Ограничения и заплахи за всички не гражда на САЩ , а тях навсякъде ги пускат ! България пак не случи с Управляващи , избягахме от един Съюз СССР и се набутахме в Друг Съюз ЕС , никакви ползи и свобода няма пак в ЕС ,ограничения и глоби има само ,време е да излизаме от ЕС !

ми излизай ве,кой те спира.....газ към Сибир. Нямало ползи от Ес ли ве , рублофилчо ? Че то цялата ни икономика се крепи на ЕС - инвестиции , банки , износа ни на едно 80-90% е ориентиран към ЕС , над 2 млн. българи живеят в ЕС , ти рИвеш да излизаме оттам. Разбирам донякъде да врякате против НАТО , ама против ЕС , нямам думи просто....същите карикатури като "русофила" Малинов , който не е нищо повече от петоколонник , получаващ заповеди от руските си господари. Заради такива като вас , българският народ , който принципно е положително настроен към руския , все повече се отдръпва от Русия като държава. И има защо ! Историята го показва.......

Да и бат Юнкер, кат е в кондиция, че ишиаса е упорита болест. Та на това, се основава ЕС и такива са ценностите.

o,значи няма проблем да громят с гневни слова гнилият Запад,ама като трябва да се лекуват пак опират до него. Що не го лекуват в иранска болница-може да го посещава колкото си поиска. Къде са едните,къде са другите....и се намират дебили,дето се пишат християни и ги подкрепят тия,най-големите ислямисти. Ама нали са дружки с Путин и са в същото блато на аутсайдерите.....но все тая. Залъгвайте се путинофилчета , че Китай е с вас......и по-далеч от Европата , Сибир за вас е перфектната дестинация,още повече че глобалното затопляне почва да го превръща в Рай. Новият Комунистически лелеян Рай !

Курвата си е курва, тъпака е непобедим.

Защото този човек живее и работи в NY. Там е оон ако не знаеш. Дали може да се премести а? Знаеш ли? А условието и типично американско. Като за малоумници като теб.

ехиден

малоумник си ти.......да не е закрепостен там ве , колхозник ? Просто отбелязвам как ползват благините и достиженията на гнилият Запад всичките му там комуняги и чалми , противниците на капитализма. Че и нагли.....като оня алкаш дето като му се откажеше въздушен коридор над европейска страна ( България , Румъния ) плашеше как следващият път щял да дойде със бомбардировач. Другият се хвалеше как руснаците били изкупили половината ни Черноморие. ЗАЩО ? Защо драпат тук , в гадният ЕС , а не на изток - към просторният Сибир. ПАЧЕМУ ДРОГАРЕ ? Хем драпат , хем плашат постоянно с ракети......

Представителите на терористични режими трябва да се ликвидират или действията им да се ограничават когато са с допуснати до преговори или дипломация! Така е със исламистите така е и с путинистите!

Това ли е демокрацията ви, да ликвидирате неудобните за вас?

Съгласен съм с теб! САЩ са първи в списъка с терористи!

САЩ са първи в списъка с най много изтрепани терористи...,че и путлямисти

В Джухатън най-малкият му проблем на болният ще е болестта. Тръмпи може да му е спасил живота, щото Иранчаните са ТВ-терористи, а онези истински.