Техеран потвърди за извършен опит с ракета

Това е необходимо за отбраната на нашата страна, заяви висш военен

Обратно в новината

Коментари - Техеран потвърди за извършен опит с ракета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отлично казано!!! Напълно е прав!!!

в скоро време!Израелотдавна им се точат на аятоласите.Засега само ,,тихо” трепят редови хизбулласи в Сирия,но и на големците ще им дойде реда!Тай и Садамката се мислеше за недосегаем ама висна на въжето...и Муамарката и той така

бе глей да не зафърчат масури само

Ако това са ти реални размисли, не ти давам повече от четвърти клас. Или си стандартен малоумен американец. Най-вероятно си хитреещо се моше, което от що да е толкова хитро се оказва изключително тъпо. А до сега що не ги нападнахте Иран? Какво ви пречеше? Израел бяха изритани и пребити в малък Ливан за един месец време от полуцивилната Хизбула. Интересно какви шансове имате срещу Иран. САЩ ги е страх да влязат в конфликт с Иран, какво се дуеш. Наистина ли сте толкова тъпи, та ни пласирате такива евтини лъжи?

Ти представяш желаното за реалност,но реалноста е много смъртоносна за хизбуласите и иранските гвардейци в Сирия!Във Ливан Израел много пъти е громил ООП,Хавез Асадовата армия,Хамад и Хизбулла!До припомня и голямото поражение на Сирия и съветските военни съветници през 82-а в Ливан и разгрома на сирийската авиация в небето над Бейрут! Много сте зле путлераско джихадистичните троля

И кои от недостатъците на евреите и Израел липстват сред персииците и Иран? Има пък много качества на евреите и Израел, които липстват в Иран и сред персийците.

и защо да си цапат ръцете САЩ - корумпираните аятоласи ще ги свали собственото им гневно население. Ледът отдавна се е пропукал.

между САЩ и наш манго. И двамата смятат, че всички други са им задължени. И двамата смятат, че имат право да вземат от където искат и каквото искат, ако ще и със сила. И двамата се мислят за супер-тарикати. И двамата се смятат за богоизбрани и че имат по рождение правото да определят как трябва да се живее. Ако бъркам, моля поправете ме.