Скандалът с тефтерите - Д.П. ли стана ”10” или обратното

Скандалът около тефтерите на Филип Златанов се заплита. След съмнения, че инициалите Д.П. са променени в "10", излезе версия за обратното. Прокуратурата мълчи.

Обратно в новината

Коментари - Скандалът с тефтерите - Д.П. ли стана ”10” или обратното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следите водят в прокуратурата !

Проблема е, че Златанов е само изпълнител,назначен да изпълнява заповеди,а не да работи в полза роду!Реално е жертва ,а касапите с белите якички не им пука,даже управляват нещастната държава!

До всички олигофрени-мислете за буквичките и забравете за същността на проблема.Кой издаде записите на боко,а не как се управлява държава.

Щом "Протестната" се включи след изчезването на тефтерчетата и същевременно се наплодиха разни копия,работата я ясна!Нова мръсотийка срещу пари!То излиза че по големи боклуци- продажници от имитиращите протест "протестъри" няма в държавата !Долна измет!

Хаха, тефтерчета, бележки ... Все едно да се опитват да анализират писнията на Форест Гъмп, ползата е никаква. Да го отстранят от длъжност, с пожизнена забрана да заема пост в администрацията над пощаджия и да приключват. Колко още пари и време трябва да се пропилеят за този идиот? Вече е ясно, че господарите му от герб няма да стигнат до пейката на подсъдимите, какво още дъвчат?

Да не се правим на луди. Ясно се вижда как от ДП е станало на 10. Трябва да си сляп за да твърдиш обратното!

Само че имаше само едно тефтерче, а сега след скандала има много копия в много вестници с различно съдържание. Е, ако не е активно мероприятие и покриване на следите, здраве му кажи!

Атака да излизат и да повеждат народа на показна саморазправа с хората с инициалите о т тефтера, и за назидание и показно на идните поколения и новоизлюпени демократични и пазарни изчадия с инициали.

Твойта Атака така се е повела, че няма накъде повече :) Апропо, те съществуват ли още?

Ами питайте автора...

Коментарът ми е скрит, защото сте се разпознали. В Тефтерчето. Защото малко от тук драскащите БГ-та се интересуват от КТБ, а много по-интересно е мазалото с т.нар. "Тефтерче" . Така, че продължавайте да си скривате ...човките.

Да ама това са скачени съдове. Тези, които са в тефтерчето опищяха орталъка, за КТБ и назоваха сумата от 4,5 до 6 млрд още преди квесторите да направят каквато и да е проверка и специално за случая промениха методиката, по която се определят ликвидността на банките и събираемостта на кредитите и обявиха хипотетично несъбираеми кредити като абсолютно сигурна загуба. Спомняте ли си кой крещеше, че държавата е фалирала. Не се ли крие същия господин зад инициалите Б.Б.?

Малко хора се сещат, че публикациите в нашите медии ги четат и извън България. Четат ги и в Еврокомисията, четат ги и в Европарламента, четат ги и в ОЛАФ, и в НАТО ... и в Русия. За последните не знам, но съм наясно какво се случва след подобни публукации в ЕК и ОЛАФ .... започва проверка а сериозните случаи и се решава дали да се предприемат мерки. А този случай изглежда доста сериозен и бъдете сигурни, че мерки ще има. Ще ги видим още в следващия доклад з анапредък, който ще ни изпратят от ЕК, и ви гарантирам че няма да ни харесат .... точно поради тази причина и ходенията на министри до Брюксел, за отблокиране на спрените пари няма да имат добър резултат ...поне докато не изгоним МАФИЯТА от тази държава ..... КОИ са мафията ли ? :) добър въпрос ..

Протестна мрежа не се ли интересува кой стои зад инициалите ББ и ЦЦ? Защото и Бойко Борисов и Цветан Цветанов отрекоха това да са техни инициали! Ами тогава може и ДП да не са инициали на Делян Пеевски ! Тогава какво правим?

кой предложи 10 ?????

....10 % ли, или нещо друго?

''Свидетели няма да има "...,особено в Бе-ГЕТОТО ,не се ли знае?

Тъпите медии до кога ще ни замазват очите с такива новини? Има къде къде по-важни проблеми в държавата от това ксерокопие на тефтер.

Еййй, гробарите, ся кво праим????? Повдига ми се от вас, калинки нагли и прости

Да се внушава: " ГЕРБ са прости хора и дължат на народа извинение"!

за статуквото е супер важно да не се губи създаденото изкуствено впечатление, че герб, бсп, дпс, атака и т.н. са нещо различно и са политически противници. всички тези партии са партии на путин. той им плаща и той им дърпа конците. а само глупаците им вярват, че куклите се налагат една друга.

Кой съд ще съди някой заради инициали от тефтер. Комунистите съвсем се сбъркаха. В Историята! Там им е мястото с тефтерите, костинбродовете, Преходите, диктатурата на пролетарията, развитите социалистически общества, всестранно развитите личности, с измисления комунистически тежим на Т.Ж, а той беше режим на БКП т.н. и т.н.

и това ще мине ! от тук всичко само минава !

как беше ,,филмът,,??? ,,среднощен експрес,,!!!

На мен не ми трябваха някакви тефтерчета за да ми стане ясно,че целия цирк е за заблуждение на и без това простият народ!Колко години вече дружно крадене на комунисти и ,,демократи" на България без един наказан!Така,че престанете с тоя цирк,че номерата ви не върват отдавна!

Целият ни живот в последните 25 години е едно "Активно мероприятие". Други хора са го организирали, насочвали и провели, а ние участваме в него само, за да платим сметката. Най-жалкото е, че въобще не си взимаме поука и даже не им се налага да сменят номерата! Колко време мина от 1997-ма и Партията и Фирмата пак повториха същия номер! Ами книжката на Софиянски?

Ха хаа...луд умора има ли бе Лейка? Нищо им няма на балъците, само се потят. След 3-4 години ще ги вкарам във филма- " Идва безплатен обяд" и глей кво става...хи хии Опорна точка ще се пери начело на държавата а ха хаа

10 е най силният в отбора!

Кога ще бъдат затворени в следствието хората с инициалите от тефтерчето , това е смисъла и това вълнува България.ЦЦ,ИФ и ББ са нареждали да се извършват престъпления.

С тия тефтери и с КТБ се насрахте вече,а стига,има фотокопия,всичко е ясно,като ги няма оригиналите нали са преснимани. От космоса ли са дошли копията. Правите хората на олигофрени,но един ден ще хвърчат глави. Хората са готови,само чакат още една издънка,нали с някоя друга банка,или с нещо друго,никой няма да ги спре, ВЕрвайте ми!

В. "Труд", който е на Д.П. излиза с нова версия, че "10" било преправено на "Д.П.", е не обратното. Колко интересна версия на Д.П., извинявам се на в. Труд ... По-глупава и несъстоятелна версия от тази на в. Труд не бях чувал! :)

Нагъзените журналисти за "една паница леща"отвличат вниманието на хората от житейските им проблеми с тефтери и банки - хитро нали !

Проблем няма, че Д.П. е в теВтерчето! Има голям проблем, че в прокуратурата са подправили веществено доказателство, и то не по някое неизвестно дело, а по дело от обществен интерес! Да подправиш по неизвестно дело е престъпно, а по дело от обществен интерес- е престъпно и НАГЛО!

Някъде приемат ли залози за съдбата на оня с тефетерчетата? Примерно, ще по пушнат, ще го замоубият, ще изчезне? Или- колко месеца живот му остават след излизане на свобода?

Пишете за укрития сигнал за конфликт на интереси на Плевналиев.Това е важно като новина какво е спестил и престъпллението какво е. В тефтера ясно се чете и имито на Ранкова - съветничка на Плевналиев.Протестите на цялата държава трябва да са реални и да са пред президенството.да си обира Герберските круши по етажите на властта и да се измитат.Предлагам лозунг не държа на авторство- ВЪН ГЕРБ от властта.Да се протестира реално и до дупка с резултат пред президенството.той е страхливец и неадекватен и ще клекне пред нацията и ще отива да си прави хороскопи.

Стига с тези тефтерчета!! На никой в България не му пука за дъвката тефтерчета.

На теб ако не ти пука, аз живо се интересувам от това - кой е дърпал и продължава да дърпа конците в тази държава вече 25 години. Д П е много млад за да е в основата на този театър. А това е удобен случай , да се разсее поне малко мъглата.

Кой ли дърпа конците?То е ясно кой-Държавната мафия на ББ ,ЦЦ и др.от властта!Като и БСП иДПС са вътре!Само прид народа разиграват тоя цирк иначе грабят заедно!Когато им е трудно да разделят плячката излизат такива тефтерчета !Като за КТБ ДП заяви,че Цветан Василев го заплашвал и т.н.!

"Праведният" Кирил Добрев не беше ли хванат с чувал с пари по време на ембаргото с Югославия.

Бас ловя,че между тефтерчетата и парите от КТБ има една тъ-ъ-ъ-ънка нишка.И,че файда от разни разследвания няма да има.Никой не обича автоголове!

Златанов е осъден вече за престъпление по служба - за спиране на проверка срещу Плевналиев и за измислен конфликт на друго лице, сега според нашето законодателство и по чл.20 на Наказателния кодекс, трябва да се осъдят и поръчителите на престъплението - хората с инициалите които са нареждали на златанов и си е записвал какво престъпление да извърши.Дано не получи инфаркт като Мишо бирата и всички други експерти по подслушванията на Цветанов.

Стига вече с тези тефтерчета! Това ли е най-големия проблем в държавата? Всички телевизии, всички вестници - тефтерчета разглеждат. Вече всичко ни е наред! Повдига ми се само като чуя "тефтерче"

Това е целта! Така ни се повдигаше и като чуехме комунизъм. Пак така стана и с думите демокрация, пазарна икономика, свободен пазар и т.н. А напоследък виждам, че много от пишещите недолюбват частника, работодателя, тоя който създава принаден продукт въобще. Като че ли парите се получават, като печаташ, а не са функция на икономиката на една държава. За Тиквата пък пари са само тези, които идват от европейски програми, а другите трябва да се отнемат по всякакъв начин от предприемача, от тоз който е вложил цялото си време, труд, ум и здраве. Но какво са тези подробности за човек прочел само една книга - Винету?

проблем е, разбира се, как да не е проблем - показва как работи държавата - какъв е шанса да се решат истинските проблеми, когато само се мисли как да се краде и кой кого да пре'е'бе... проблем е да видиш, че зад сцената работят заедно по ограбването на държавата и докато протестират срещу пеевски, също така съгласуват с него разни работи...

Повдига ти се щото все искаш да играеш с белязани карти, нъл тъй?

Кога ще накажат поръчителите на престъплението - хората с инициалите от тефтерчето.Групировката Герб е работила с Д.П.Тази фидосова и ЦЦ и ББ, кога ще ги разпитват, или чакат Златанов да получи инфаркт.Кога ще вкарат в затвора убиеца на Мишо бирата.Чакането ни се изчерпва.

Цялата шумотевица е организирана с цел да се всее недоверие , да се разводни и забрави случая

Всичко е в корупция , журналисти , прокурори , съдии , полицаи , политици .... Смърди !!! И защо трябва си плащам данъците в тази държава , и на тези " държавни служители " ? За да се осмъдявам и аз ?

Навремето познавах един писател, пишеше така наречените "вулгарни романи". Та, той също си имаше тефтерче, в което такива неща записваше, бедна ви е фантазията.... Ама, не знам защо, никой не обърна сериозно внимание на писаниците му. А, ако бяха се задълбочили, колко неща щяха да излязат наяве....

историята с ,,тефтерът,,??? историята с ,,к-тефтер-банк,,??? ,,кацата,, с ,,мед,, наречена ,,държава,, събира наи различни по цвят ,,мухи,,!!! и както винаги ,,форумът,, преминава под ,,слогът,,: ,,вашите крадът повече,,!!! след като приемаме ,,кражбата,, за морална ценност не се ядосваите че ви крадът!!!

Цяла България знае чии са инициалите в тефтерчето- то просто е отражение на начина на управление. Само главните герои не могат да се познаят в него. Излезте като мъже и кажете-да, тоя тъпунгер не може да запомни няколко задачи и е записвал дословно и приключете случая. Хм, мъже ли?......

Тъпунгера мълчи като пукал. Забравил какво е писал и кой му е наредил. Абе едно време имаше едно менгеме. Хубава работа вършеше

Пак се опитват да ни отклонят от главното! Наистина "помиярска" мрежа, щом ще протестират защо ДП е 10 , а не защо няма разследване срещу хората с инициали в тефчерчето.

Тръпки ме побиват като си помисля,че подобни /удобни/ експертизи решават дела и променят човешки съдби.

Без да съм графолог от птичи поглед си личи ,че въпросния тефтер е фалшив.Писали са няколко хора с различни почерци.Колко му е с коректор да се заличи първоначалното писане и да се напише нов тест и да се изкарат съответните копия,както и е направено в случая.Ще си измият ръцете със Златанов,като имитират дейност.Истина не се доказва с фалшиви документи.25 години се съсипва държавата ,пълно мълчание,захванали се с някакви тефтери.

А какво стана с телефонните разговори на мутрата Борисов? Ами със записа с Кокинов в къщата му в Банкя? Ами съда в Стразбург, който осъди Борисов за случката с Чакъра? Матряла? Простотията властва в България и от ден на ден става по зле!!! Да живее Винету!!!

А ДЕ А КАКВО СТАНА И С ИЗГУБЕНИТЕ ИЛИ ОТКРАДНАТИ СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ ОТ СТАНИШЕВ?

стой си там и се ближи за сол

Офффф, писна ми от тия тефтери!То не бяха флашки, то не бе какво ли не. Егати тъпата държава!!!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

ИЗВИНЯВАЙ АМА АТАКА СЕ НААКА! К....И СБОГОМ!

Ооо, съвсем скоро ще вземем власта. Вече плетем въжетата.

Трафикантът на германски марки / Кирчо от бсп / , Доганчо, мамин Делянчо , Пещо сумиста , Златко баретата, Камен Пенкoв - все ортаци на Йосич . Сега повече от ясно се вижда кой открадна прословутото тефтерче, в което беше изписано Д. Пеевски ... Крадецът / червеният трафикант на германски марки през сръбската граница / викаше : Дръжте крадеца ... Защо двойникът на Георги Илиев от вис 2 мълчи за пътя на хероина ? Неудобен въпрос ли e това ?

Цветанов е награден за пореден път от световно признати организации ... Сега разбирате ли защо червеният трафикант на германски марки през сръбската граница , който е ортак на Йосич и който открадна тефтерчето на Златанов, в което бе изписано името Д. Пеевски , е нервен ?

Шуреят на ченгето от ДС, което загуби тефтерчето "Златанов", работил за "богатия младок" Кирил Добрев, който разнася фалшифицираните копия из медиите. А сестрата на Добрев работи за ДП.

Цялата Съдебна система работи за Партията и Фирмата, вие за един графолог сте се хванал ;))) Ей, ние сме на дъното - Делян Пеевски все още е част от Съдебната ни система - Прокурор!

Пародия

аз съм хванал билет за терминал 2 :) белкем изплувам от дъното

А защо просто не видят други текстове писани от Златаов или го накарат да пише на ръка и ще стане ясно всичко или просто не искат това

Ако сме истинска държава всички в този тефтер ,Златанов,Б.Б., Цв,Цв,И.Ф.,Д.П. на съд за злоупотреба с влияние и .Разнищва се тефтера и всички, ама всички които са вътре да си получат заслуженото.Или ако е донос и тефтера е манипулиран,виновните на съд и в затвора.Иначе какво прави прокуратурата,измива си ръцете със Златанов и цяла България гадае каква е истината ,коментира и накрая забравя,както с Миши бирата.Ако Гл.Прокурор иска обществото да му вярва да си свърши работата до край и без значение кой е виновен и на какъв пост е да си получи заслуженото.

то па една истина ти казвам, дето не си я знаем. останаха ли балъци дето да вярват на тия шмекери, че работели за държавата. само уговорки и седенки, тва им е работата като се възкачат на троновете си по държавната стълбица.

Трафикантът на германски марки / Кирчо от бсп / , Доганчо, мамин Делянчо , Пещо сумиста , Златко баретата, Камен Пенкво - все ортаци на Йосич . Сега повече от ясно се вижда кой открадна прословутото тефтерче, в което беше изписано Д. Пеевски ... Крадецът / червеният трафикант на германски марки през сръбската граница / викаше : Дръжте крадеца ... Защо двойникът на Георги Илиев от вис 2 мълчи за пътя на хероина ? Неудобен въпрос ли e това ?