17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Слава на Тайван' ли подготвят?

А така подпукаите тея американски паразити.

Засмърдя на памперс!

"да се защитава сам" пак продажба на оръжие, осигуряване пласмент на вече произведеното оръжие, военната промишленост осигурява 60% от благосъстоянието на американците, поне така учехме в учебниците по английски.

Ако този на снимката успее да повтори, дори и половината от която и да е „своя“ реч, след като му вземат листчето и/или аутокюто, ще стана върл симпатизант на кравария и дори (пряко сили) няма да се отвращавам от поведението на кирето! ОБЕЩАХ! п.п. Залагам 1000 към 1, че няма да ми се наложи!

то Тайван е китайски и винаги е бил, как тоя ще го защитава от Китай не знам, ама се надявам, Китай да му отвърне подобаващо.

Ако стане нещо с Тайван американците много сериозно ще настъпят мотиката

Вовата да достави на ФАЩ 15-тина стратегически неясни Сармат-а, ей-така, някоя нощ, докато кравите си спят в обора и сънуват блажено целия свят обърнат в доларчета, които са насипани в тяхното джобче...

Китайците видаха, какво се случва на Расия и въобще не си мислят за Тайван.

Връща си териториите, откъснати ѝ от "демокрацията"...

Голям им е мерак на американците да "защитават демокрацията" на чужда територия с чужда жива сила. Ама кога ли ще започнат пак да се окопават в мазетата си като през 50-те години?

Скоро парад на победата на Дракона в Ман Хат Ън. Китайците така ше тътрузат амитата, че свет че им се извие. Това не са ти "носители на проевропейски демократични ЛГБТ-ценности". Ше ги друсат кат циганин зряла джанка.

Със сащ. Тази измислена “държава”, която прави филви само с измислени герои и поставя за държавен глава някой си измислен изкуфял дърт олигофрен , когато започват тотално да губят почват да правят само това, което винаги са правели - да си измислят стратегии с губещи карти и да… блафират. Този път обаме ще се играе до край

Никак не ву е лесно, на РЪКУВАЩИЯТ се с ДУХОВЕ.

Престъплението "Буризма" ще се правим, че не сеществува ли, колко моЛиона е завлякъл този в офшорките си от източване на бюджета и газа на украинския народ със сина мУ - наркомана!?!

Тайванската карта ще е същата, като укринската карта - губеща!