Тайван представи днес своя най-модерен боен самолет - Еф 16-Ви

Страната осъществи собствени маневри, по време на които симулира отбрана срещу китайска инвазия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"най-модерен боен самолет - Еф 16-Ви, който е американско производство и е оборудван с ракети" E това, че е американски и е оборудван с ракети направо кърти мивките...

Е модерен модерен, колко да е модерен този самолет. Тези самолети са с едни двигател и нямат план Б при авария падат като круши. Единственото спасение за пилота е да катапултира навреме. Истински късмет е че България си поръча хартиени,, виртуални самолети F16.,a не реални такива.

Е модерен модерен, колко да е модерен този самолет. Тези самолети са с едни двигател и нямат план Б при авария падат като круши. Единственото спасение за пилота е да катапултира навреме. Истински късмет е че България си поръча хартиени,, виртуални самолети F16.,a не реални такива.

Е модерен модерен, колко да е модерен този самолет. Тези самолети са с един двигател и нямат план Б при авария падат като круши. Единственото спасение за пилота е да катапултира навреме. Истински късмет е че България си поръча хартиени,, виртуални самолети F16.,a не реални такива.

E модерен модерен, колко да е модерен този самолет F16. Te тези самолети са с едни двигател и нямат план Б при авария падат като круши. Единственото спасение за пилота е да катапултира навреме. Истински късмет е че България си поръча хартиени, виртуални самолети F16 а не реални такива.

Този един двигател, е в пъти по-сигурен от който и да е съвецки варел.

Какъвто ида тие F16-ката. модерността муе колкото на "Голф" единичка. По едно и също време са измисляни и правени. Това, че си сменил касетофона с нов и си препилил главата на двигателя за да качи някоя конска не прави "Голф", първа версия, модерна кола. Хубава кола е, но не е модерна.

По идиотската ти лгоика Порше 911 от 1964та е същото като от 2021-ва, а? Става въпрос по-скоро за клас машина, концепция Очевидно си технически инвалид. Ама и то отворило уста да дава акъл на армията на САЩ или съюзниците и. Жалка история.

Порше 911 от 1964-та е F4 и е в пъти по-добра машина от недомислицата F16. Затова сравних F16 с "Голф", а не с нещо друго. При това еволюцията при "Голф" от версия към версия е много по-значителна от разликите във версиите на F16.

Че цената не са я дали :)

122 мил. долара на бройка. И най-важното - не са хартиени. Излиза, че е по-добре да не си партньор и съюзник май.

като "нашите"? Съмнявам се нещо...

Те и ладичките ви посрани памперси преди години дори и на хартия не са били но чинно сте си чакали по 12-15г. за тях без да имате някакъв избор за цвят та сега когато вече може всяка марка да се поръча ви стана много кофти,че жалкият ви животец е преминал в тоталитарния режим.......сори подлоги но вие сте си виновни за това:)

в товята чиния, помияр! Щото досега, освен една барака с лайна, нищо друго не си произвел през "жалкия си животец'...

Алоуууу! Кво ги пляскате? Нали нашия Ф16 ще бъде най-модерният???

И Скопие е сръбско!

Държавата е Репулика Китай, мамин златен. А Скопев си е българско

Тайван е остров, част от Китай по решение на ООН. Останали от предната власт при комунистическата революция. Наричат себе си Република Китай. Така че едните китайци да се разбират с другите китайци на преговори, а не да слушат САЩ.

Да се "разбереш" с комунистическа партия... В кой свят живееш?

Ако не ще стане като в усраина!

Да де и китайците ще са наакат, както сега го правят ватенките.

Германия се разбраха, Виетнам също, Северна и Южна Корея се дърлят още, но доти участваха заедно като една страна в олимпийски игри. Но Китай, прекалено много амарикански интереси са замесени … Как се разбраха за Хонконг ? А тук ….

До колкото си спомням от една публикация преди две години, Тайван си поръча 46 бр F 16. Поръчаха ги след нас, а ги получиха преди нас и също така не ги платиха веднага. Защо става така? Нашите политици не се ли замислят върху тези факти?

Сигурно защото са 46 а не 8 ?

Нашият модел е по-друг - блок 70. Дори нямаше завод май за него. И се обсъждаше къде ще се произвеждат части. например крилата в Индия. За Ф-16 Вайпър може да си е имало завод. После измислиха блок 72, но го прекръщаваха на Ф-21, че онзи Ф-16 е с първи полет по памет от 20 януари 1974г. и не звучи модерно.

Може и да съм написал глупости и него да го броят блок 70. Но Вайпър бе известен от преди.

Доставял на света полупроводници......Айде да е хаерлия, а догодина - цели, както казваше любимият ви човек от народа.Скоро с лафовете, гафовете и простотиите си ще мине направо за професор пред днешните! Та, какво се оказа? Днес няма страна без да си има неразрешени проблеми с друга или с части от нея. Ние - макетата, ония - Тайван, Русия - ликвидация на нещото, наричано държавата Украина, Англия - Ълстър, Америка - Юга и Мексико, Испания - баските, Сърбия - Косово и Черна гора, Румъния - проблеми с Унгария, немците -все още изостанал Изток, Япония - Курилите, и т.н., и т.н. Никой не знае как сме оцелели и още ни има /засега/. Трупането и запасяването с боб, фасул, олио, тоалетна хартия и лютеница няма да ни спаси задълго.

от МАТЕРНАТА "поезия" на чебупашките, относно "отношенията" между Тайван и Китай. Творите, Товарищи!

От ентусиазма на укросвинете да мрат за славата на Бай йм Дън :)

Еф-16-Ви...деба малоумниците.

"Тайван представи днес своя най-модерен боен самолет - Еф 16-Ви, който е американско производство и е оборудван с ракети." Dir, това беше тотално излишно изречение. Има ли F-16, който не е Американски производство? Има ли изтребител, който не може да носи... никакви ракети? Сега по основната информация - Тайванските F-16 не са F-16V, а са F-16А, с електроника и радар - наскоро ъпгрейднати (да - това е думата в случая) до "Стандарта" (това е техническия израз) F-16V. По-новата електроника на борда позволява добавяне на нови модели ракети. Това не означава че тайванските F-16А имат размерите или резервоарите (и радиуса) или метала от който са изработени "пълноценните" F-16V! Все пак те са по-големи от по-стария модел. Оправете си информацията моля!

Китаиците са смешници япония много по малка страна завладява китай ,смятаи какви воини са,само на кино и паради.

Мда ама японците ползват китайска азбука…

И китайски барут.

Д определено има връзка при война , тъпо изказване

Само дето днешните Китай и Япония не са ония Китай и Япония отпреди почти век Я обади тогава ние как сме били фактор в Европа и империя а днес сме символ на пропаднала бедна държава дето никой не би бръсне.

ей.....ама какви мизерници сте русоробите :))) Не разбрахте ли - хората не искат комунистическото блато , нито украинци , нито тайванци......ама руснаци били,ама китайци били....е,и ? Веднъж като са се откопчили - не ги търси !!! Особенно тайванците дето си имат от над 70 години собствена държава и нагледно показват каква е разликата ( също както я показваха ФРГ и ГДР , а в момента и КНДР със Южна Корея ). Как имате въобще някакво желание да спорите и да декламирате кухите си опорки ? С какъв акъл ( по-скоро липса на такъв ) ?

Каква собствена държава имат и едните и другите, щом Щатите им диктуват политиката?

Англосаксонските педофили ли :)

Никой не оспорва прогреса на тези държави, тези които го правят не знаят какво говорят, това което е проблем, че "лидера на свободния свят", не се задоволява само с тези си васали, иска да контролира всички други държави, особено тези с много ресурси и с евтина работна ръка. Света не може и не бива да бъде еднополярен, това не можете да разберете вие.

Шест месеца само обсада и затваряне на въздушното пространство и тия са вдигнали белият флаг.

То не се знае. Лато гледаш рашките и си мислиш - а китайците дали са същите ливади. Нали са едно котило.

Ама китайците са много 1.4милярда срещу двайсе милиона тайванци…. С ориз да ги замерват ще ги победят… А китай има самолети дето не са руски… и дроновете ги правят в китай…

Ти да видиш! Значи с ракети бил оборудван. Аз па си мислех, че са го оборудвали с прашки.

ше пканат китайците да ги изплякат показно!

А китайците ще се изпикаят и ще ги удавят…