Коментари - "Тайм": Списък на потенциалните заподозрени за мистериозната смърт на иранския президент | Днес.dir.bg

Коментари - "Тайм": Списък на потенциалните заподозрени за мистериозната смърт на иранския президент | Днес.dir.bg

Коментари

Касапинът на революцията е пратил десетки хиляди на бесилото в качеството си на съдия в нещо подобно на сталинските тройки. Така, че тоя списък е твърде дълъг и следователно неизползваем.

Щом Иран е поискал помощ от САЩ, става пределно ясно кому е било изгодно. Световният жандарм се излага при всяка война, затова сега с чужди ръце вади въглените от огъня. „Нечем я да съм добре, сакам Путин да е зле!“

СлОчаЕнос…!

Шерше ла Джу. Освен ако хеликоптера е руски. Тогава може да е. Просто лош. Късмет.

Да си беше гледал ядрената програма, а той язовир ще открива...

ПО ДАННИ НА НЯКОЛКО РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СЛУЖБИ ПОЖЕЛАЛИ КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ /НЯКОИ ОТ КОИТО НА БЛИЗКИ ДО МОСКВА ДЪРЖАВИ/ РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН Е ИЗПАДНАЛ В ШОК И УЖАС СЛЕД ДВЕТЕ НОВИНИ : АТЕНТАТА СРЕЩУ РОБИ ФИЦО И ТРАГИЧНИЯ КРАЙ НА ИРАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ..ПРИЛИЧАЩ СЪЩО НА ДИВЕРСИЯ ИЛИ АТЕНТАТ ! НАЛОЖИЛО СЕ Е ДА ГО ПОДДЪРЖАТ ЧРЕЗ СИЛНИ УСПОКОИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА ! А КОЕТО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВЛОШАВА НЕЩАТА ..Е ЧЕ ТОЙ В ТОВА СЪСТОЯНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРИСЪСТВА НА ПОГРЕБАЛНАТА ЦЕРЕМОНИЯ ..НА НЕГОВИЯ МНОГО БЛИЗЪК СЪЮЗНИК И ПРИЯТЕЛ ЗАГИНАЛИЯ ИРАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ !

"Мъглата и парата са вредни за здравето"- еврейска поговорка. От вчера мосю ПутлЕр е спрял сауната, бил следващия от някакъв списък на някакви от фондация Мосад...

"Документи за нова международна система се изготвят, докато сатанинското управление се разпада" Бенджамин Фулфорд, 20 май 2024 г https://tinyurl.com/2v3fp5uk Междувременно сатанинският „световен ред, основан на правила“ ще продължи да се разпада. Това означава, че ще изпитат много турбуленции, тъй като последните сатанисти се борят отчаяно да запазят контрола над планетата и да избегнат трибунали за военни престъпления. Последният знак за това беше убийството на иранския президент Ебрахим Раиси и неговите спътници. Множество израелски акаунти и други добре известни акаунти сега съобщават, че това е убийство, извършено от израелския Мосад. Върховният лидер на Иран Али Хаменей заяви, че "ако намерим доказателства, че Израел е замесен в катастрофата с хеликоптер на президента на Иран, ще отговорим отвъд въображението на Израел и неговите съюзници". Със смъртта на Раиси ирански източници казват, че следващият върховен лидер най-вероятно е синът на Али Хаменей, Моджтаба Хаменей. Това означава връщане към династично управление в Персия. Чие династично управление все още предстои да бъде решено. Ясно е, че това е още един отчаян опит на сатанинските ционисти да започнат Трета световна война, за да убият по-голямата част от човечеството. Спомнете си, Хамейни беше инсталиран от Ротшилдови, за да играе ролята си в планираната от тях Армагедон война Гог (Шанхайска организация за сътрудничество) срещу Магог (G7). С други думи, тъй като Израел беше спрян да започне тотална война с Иран, те ще се опитат да използват европейските държави вместо това.

Става въпрос за разбиване на един хеликоптер от три, с които иранската делегация е пътувала до Баку. Това е американския хеликоптер Bell-214 доставян в Иран още от 70 години, в момента, заради американските санкции, за него липсват резервни части. Останалите 2 хеликоптера Ми-17 от делегацията благополучно са се върнали в Техеран. Раиси се връщаше, след като откри водноелектрическа централа с азербайджанския си колега Илхам Алиев. Хеликоптерът се разби точно на границата. Азербайджан и Иран не са приятели. Азербайджан многократно е служил като израелска база за убийства на ирански ядрени учени и извършване на удари с дронове в Иран. Израел има пълен контрол над азербайджанските военни летища. Азербайджан е най-големият доставчик на петрол за Израел и обратното - Израел е най-големият доставчик на оръжие за Азербайджан. Ако Израел искаше да убие Раиси, това би било идеална възможност да го направи от Азербайджан. Освен това няма съмнение, че и двете служби за сигурност работят заедно и Израел е знаел за посещението. Не е тайна, че Израел прави всичко възможно, за да въвлече САЩ по-дълбоко в конфликта, защото е на губещата страна и оцеляването му виси на косъм. Всичко ще зависи от отговора на Иран. Досега Иран се е доказал като по-мъдра страна. Това са „напълно несвързани“ други новини: https://x.com/MenchOsint/status/1792217625017168333 ВВС на САЩ C-17 "RCH348" каца в Баку, Азербайджан Това е буквално първият път, когато такъв полет се случва от 1 година и трябваше да се случи сега... 17:35 · 19 май 2024 г

Ами че да е лятял на Ми тата. Що ше на американски хеликоптер. Хеликоптерът бидейки американски като е разбрал, че ще вози висш иранец и е решил да падне като един истински патриот.

Представата ти за губеща страна е много интересна. Иран не успя да разпали война на арабските страни срещу Израел, атаките на хамас и подобните муджахидини понамаляха, утепаха на иранците неколко генерала, ракетният удар не причини никакви съществени разрушения, но Израел бил губел.

Някой лъжеше тук, че разбилият се ирански хеликоптер бил руски Ми-171. Нищо подобно! Бил е американски Бел 212.

толкоз много думи изпилани без да кажат нищо скислено.....

Огромна глупост от Иранските служби. Как ще качиш президента и външния министър в краварски хеликоптер.. Та те могат по всяко време да му сменят софтуера и да блокират моторите когато трябва. Явно това време е настъпило.

Само един е ……….-цру

Каква е разликата между върховен лидер и президент? Това нагледно можем да го видим в ДПС. Ахмет Доган е върховен лидер на партията,а Карадайъ,Местан и Пеевски са само аватари на върховния лидер или по-грубо казано кукли на конци.

значи са ти се изяснили нещата

Аз мисля,че тук имат пръст не само израелците,а и тези които се опитаха да убият словашкия премиер с цел да се обърне политиката в полза на евроатлантическите "меки китки". При Иран с тази тактика на политически атентати няма да се постигне успех. Там действат строгите закони на шириата и евроатлантическите колониални номера няма да минат,за да отдалечат Иран от Русия.

Освен че загина най големия приятел на Путин има още лоши новини: 1.През нощта украинските въоръжени сили отново извършиха атака срещу Крим. Първоначално дронове бяха изстреляни в посока на полуострова от няколко посоки, след полунощ основната атака беше извършена с балистични ракети Атакамс. Цел на атаката беше Севастополският залив, по който бяха изстреляни 12 оперативно-тактически ракети. 2.Отблъсната е мощна руска атака край Часов Яр, район Бахмут. Унищожена е руска бронирана колона. Военнослужещите от 67-ма бригада на ВСУ отблъскват мащабна атака на руска бронетехника. Действието се развива край град Часов Яр, една от най-горещите точки на фронта. Украинските сили унищожиха 32 бронирани машини. Интересното е, че в това им помогнаха руски пилоти, които навреме се притекоха на помощ и откриха „приятелски огън” по тяхната колона – 02:06ч.

С изместването на темата за да ти кажа само че за победите на Украйна слушам от началото на войната но през цялото време е на бившата територия на Украйна.Почти не слушам такива като теб или руснаците.Просто поглеждам картата ако не се сещам за населеното място.Засега фронта върви само и единствено на Запад.Това ракета тук ракета там е без значение.Важно е каде е стъпил вайнишки ботуш.

Какво ще търсите кой е виновника ? Хеликоптера е втора Ръка Американски и ЦРУ го уби заедно с целия Екип на Иранския Президент по поръчка на Израел и точка , няма друга Версия ! Евреите са Отмъстителни хора и са извършили това Зловредно деяние ! В Д Д на САЩ 90% са от тази нация , дори Соломон Паси каза че трябва да се унищожи Русия когато започна СВО и да се заграбят нейните Богатства !

Естаблишмент..бг дума?...

ама "протестите" около смъртта на Джина Махса Амини бяха организирани от кюрдските сепаратасити...

И така да е, какво от това? Според теб жените трябва да бъдат убивани, ако. са без забрадки, така ли?

"До 2030 година няма да има държава България,нито останали българи..." Едмънд дьо Ротшилд

ОК но се успокой малко и си обърни внимание. Спазвай си рецептата, по дяволите!

Споко, Костадин бди край пилоня.

Русия е майка на праволсавието и спасител на кирилицата, не вярвам Израел, на който половината му население е руско да е виновен за случилото се

Това е спам не е реалното ми мнение

НЯМА НИКАКВА ЛОГИКА в постинга ти !!!

Както и да се въртим, славянските страни имат второстепенно значение за православието.

ТЕЛЕГРАФ: Иран демонстрира военното си безсилие Техеран претърпя съкрушително поражение. Всичко, което Иран постигна чрез изстрелването на своите безпилотни самолети и ракети срещу Израел, беше да демонстрира истинската степен на своето военно безсилие. Според ТЕЛЕГРАФ само един от около триста безпилотни летателни апарата и ракети, изстреляни от иранците срещу Израел, успява да достигне целта си, като повечето от тях са унищожени много преди да наближат израелска територия. И както пише изданието, изобщо не трябва да се учудва, че първият опит на Иран да влезе в пряка конфронтация с Израел претърпя съкрушителен поражение. „Неуспехът на Русия да постигне военните си цели в Украйна се дължи отчасти на неефективността на иранските безпилотни самолети, които Техеран достави на Москва в значителни количества, но които се оказаха несъвместими с превъзходната система за противовъздушна отбрана на Украйна, голяма част от която е предоставена от Запада.“

При положение че Израел не го е имало на картата повече от 2000 години, да твърдиш такива неща са страни....Израел разполагаше с две държави създадени от него в Европа, САЩ и СССР, и в двете държави имаше огормни лостове за влияниет и реформираше Европа под въздействие на противопоставянето на тези две сили, и в левите движения и в десните имаше изключително влиение на Евриеския ум и архитектура, те си бяха деца на тази култура, Бакунин пише че Ротшилд изпитва възхищение от Маркс. по същество и маркс и ротшилд гонят едни и същи цели , само простоватите хора заменят истинската религия която е християнството и вярвам че православието с религията на парите и технокрацията, като човека е сведен до учен роб на технологичния прогрес, който ако стигне до върха на развитието си ще премахне нуждата от роби, което значи че ще премахне нуждата от хора и зависимостта на господяря от Робите

До Марс -------------------------- Задръсти форума с опорките си...

Малко иранци ще скърбят за Раиси, който ще бъде запомнен като „съдията палач“, прокурорът в Техеран, който изпрати хиляди политически затворници на бесилото през 1988 г. Освен това иранците ще запомнят „неговото неумело управление на икономиката“. „Години наред хардлайнерите се опитваха да осигурят гладко наследяване: те поставиха г-н Раизи за президент и нова група консерватори влязоха в парламента. Сега те ще трябва бързо да намерят нов президент и някои политици ще се чудят дали други политици са организирали катастрофата с хеликоптера, за да продължат своите интереси. Предстоят нервни дни за режима.

ЗАКОН: НИКОЙ , КОЙТО Е НАПАДНАЛ ИЗРАЕЛ НЕ Е ВИДЯЛ ДОБРО

2017 година Кнесета в Израел обяви Джордж Сорос за заплаха за сигурността на държавата и има доживотна забрана за влизане в страната !!! Защо ли ???

За Сорос питай неговите стипендианти от Отворено Общество в ЛСЕ Лондон и Оксфорд-Сергей Станишев и Виктор Орбан Какъв смях след като един немощен 87 годищен старец успява само със споменаване на името му да срине руската икономика. От товаж се вижбда що за измислена икономика имат мурзилките. То само един туит на Тръмп бе достатъчен и мижавата фалшива руска рубла се срина с курса. Както всеки нормален човек знае,турската лира и руската рубла стават само за тапети по стените.... Но гледам че в последните постове започнахте да си признафате факта че ватната държава все повече затъват в своето блато.... но виновни били не некадърниците в кремъл начело с пигмея путя, а виновни са сорос и санкциите. Голям напредък. Ако един немощен , много стар Сорос е в състояние да банкрутира "великата" руска помийна яма , то това говори, колко русия е "велика". Смях.

Написал си смешна смесица между мантра и опорка.....

Какво е планирано,може да се види във филма "Елизиум"...

колко ми приличат тези на фараоните от Месо-потамия...с йерархическата си структура и начин на живот

кай си личи, че си завършил техникум, в най-добрия случай.

като се закачаш, с не-който трябва. Тея сега са н концерта на Кобзон и ансамбъл Александров.

Руски СМИ: "Русия „свърши“ със Западна Европа „поне за едно поколение“ – Лавров" Русия вече няма да разглежда западноевропейските страни като партньори за „поне едно поколение“, прогнозира външният министър Сергей Лавров. Дипломатът отбеляза, че Москва и Западът вече са въвлечени в конфронтация, чийто край не се вижда. Висши руски служители, включително президентът Владимир Путин, многократно са описвали продължаващия военен конфликт на Москва с Киев като прокси война, водена от НАТО срещу Русия. В събота, Лавров цитира статия на руския политолог Дмитрий Тренин: „Европа като партньор не е от значение за нас поне за едно поколение“. Министърът каза, че „не може да не се съгласи“ и че Москва „усеща това на практика почти ежедневно“. Висшият руски дипломат също твърди, без да уточнява, че „много факти говорят в полза на подобна прогноза“. Коментар от холандски СМИ: "Най-богатата на ресурси страна в света, която е точно до нас, вече не иска да има нищо общо с нас, защото нашите марионетни лидери се държат като груби малки деца от името на кликата, която управлява Вашингтон. Коалиционното споразумение за пореден път показва, че Холандия не е суверенна държава, а провинция на ЕС, където е цялата власт. И на свой ред ЕС е колония на САЩ. ЕС е политическата ръка на окупационните сили на НАТО. Нито един „лидер“ на европейска държава нямаше смелостта да се противопостави на антиевропейските санкции срещу Русия, нито един нямаше смелостта да посочи САЩ като извършител на атаката срещу Северен поток. Дали са били подкупвани, заплашвани или изнудвани, защото са били на „остров Епщайн“, няма голямо значение. Факт е, че те изпълняват заповеди на САЩ в ущърб на европейските народи. Европейските държави, които някога са били велики сили, са сведени до незначителни играчки в разгара на глобалното геополитическо насилие. Малко са страните по света, които са толкова поробени. Лежим по гръб, докато ни плюят, ограбват и изнасилват до насита от САЩ. Едновременно"

Ще забележи ли светът отсъствието на Руската кочина на световния пазар? Ха, ха – а вие ще забележите ли , ако в десет кибритени кутии липсва една невзрачна клечка? Без валутни постъпления и със забрана за внос държавните служители няма да имат нито заплати, нито работа. Единствената останала храна ще бъде фуражното зърно. Животновъдните продукти ще се превърнат в лукс, тъй като животновъдството е унищожено от Говорещата плешивост. Търговският оборот между Германия и САЩ през 2019 г. е 187 милиарда долара годишно. Търговският оборот на Германия с Полша достигна почти 123,5 милиарда евро през 2019 г., а с Чехия - 92,7 милиарда. С Русия възлиза на 57,77 млрд. евро. За какво можем да говорим тук?

Ти нещо не си в час. Русия доставя зърно на половин Африка, поляни бол могат да гледат крави колкото си щеш, така че чакай да умрат от глад. Това което изчезна са френските и грузински вина, луксозни сирена и луксозни коли луксозни дрехи и парфуми. То нашите баби и дядовци бсе френски вина пиеха и все с френски парфуми се пръскаха. Та не се кахъри толкова за тяв а виж докъде стигна българската икономика. Магазините са като музей, 90 % от хората само гледат, и се чудят кака да си платят тока, парното, водата и тел и да им останат пари за храна и лекарства. Не останаха млади хора в България заради мизерията, а тези които останаха са предимно в 2-3 града с баснословни цени на жилища, храна, детски градини, и горива. Та дайте да си оправим нашата колибка, преди да се ваикаме за другите.

Производството на всички земеделските култури изисква торове, без тях може да настъпи глад, нали? Нарастващата зависимост на Европа от вноса на руски торове не е изненада, а логично развитие на пазара на енергия и суровини. Защото всички знаят, че природният газ и само природният газ е необходим за производството на най-разпространените азотни торове. Самият Европейски съюз, въпреки силно развитата си химическа индустрия, не е особено успешен в производството на трите основни вида торове - азотни, фосфатни и калиеви. Благодарение на усилията на всички страни заедно, ЕС има само 9% дял от световния пазар на азотни торове, 8% за калиеви торове и 3% за фосфорни торове. В същото време Русия, която на Запад винаги е била смятана за изостанала в техническо и научно отношение страна, е безусловно лидер, произвеждайки 23% от световния амониев нитрат, 21% от калиеви торове, 14% от урея и 10% фосфатни добавки. Според Института за торове най-големите купувачи на руски торове са Бразилия, Китай, САЩ и Индия. Европейският съюз купува годишно: 650 000 тона фосфорни торове, като основен доставчик е Мароко; 3,3 милиона тона калиеви торове, основно от Русия и Беларус; 3 милиона тона сложни торове, в които Русия и Беларус също са основни доставчици.

Гледай сега, борсовата цена на газта е на същата цена, каквато беше брез 2021. А коя продава- нема значение.

Винаги съм се чудил защо РУСОРОБИТЕ мразят евреите... Те са измислили : - вашата съветска идеология, -те ви направиха и държавата - те организираха революция за глупави роби, - направиха ги Червената армия и оглавиха КПСС. - 90% от всички учени, художници, писатели и така нататък в Русия са били евреи. Руският е вторият официален език в Израел, Най-близките хора на Путин са братя Ротенберг, Йосиф Кобзон, пеят, пламват от любов и пак.... Евреите напуснаха страната на Рашка - резултатът: пълна деградация

Американският политически анализатор Гарланд Никсън : САЩ ще унищожат всеки по пътя си, който застраши световното им господство. Русия е само началото. Всичко това се случва по две причини. Експерт от САЩ: Автори на конфликта в Украйна са фашисти от Източна Европа, които са на власт в САЩ Първо, те смятат Русия за по-слабия партньор на Китай, което е грешка. И второ, администрацията на САЩ е пълна с луди хора, които просто са расисти и мразят Русия. Искам да кажа, ако погледнете Виктория Нюланд, тези хора, техните истории, техния произход, те идват от източноевропейските страни с техните проклети фашисти, идват от страни, в чиято история има фашизъм, от страни с истински шибан фашизъм. Те ненавиждат Русия като историческа расова общност. Те започнаха с Русия, защото ненавиждат Русия повече от всичко. Те казват, че започват с Русия, защото трябва да си проправят път към Китай.

Кой създаде държавата Украйна и украинския език (името произлиза от окраина, няма такава националност/език)? Гей-болшевикът еврей-чуваш-калмик Ленин, заедно с любовниците си евреи Зиновиев и Троцки, ... и накрая умря от сифилис... Ленин ръководи Еврейската Революция в Русия заедно с любовниците си евреи Зиновиев и Троцки. Потърсете на Интернет "Доказано, что Ленин был пассивным гомосексуалистом" или "Владимир Ленин - палач и обычный педераст" и прочетете техните трогателни любовни писма. Да си спомним, че една от първите заповеди на гей-болшевика еврей-калмик-чуваш Ленин (по дядо Израел Бланк) през 1917 е отмяна на присъдите за хомосексуализъм. В Царска Русия за хомосексуализъм се е полагало каторга. Тази заповед на Ленин просъществува до 1936, когато Сталин се обявява твърдо против хомосексуализма в Кремъл и се заема да го изкорени. В царска Русия евреите-болшевики направиха Великата Еврейска революция и избиха цялото царско семейство, барабар с децата и кучетата им. Защо? Защото 90% от златото във ФЕД беше на Руския цар... Евреите-болшевики убиха 66 милиона християни, включително 200 000 членове на християнското духовенство, и унищожиха и унищожиха 40 000 църкви, според Александър Солженицин: "Трябва да разберете. Водещите болшевики, които превзеха Русия, не бяха руснаци. Мразеха руснаците. Те мразеха християните. Водени от етническа злоба, те измъчваха и избиваха милиони руснаци без капка човешко разкаяние. Октомврийската революция не беше това, което наричате в Америка "руската революция". Това беше нашествие и завоевание над руския народ. Повече от моите сънародници са претърпели ужасяващи престъпления от окървавените им ръце, отколкото който и да е народ или нация някога е страдал през цялата човешка история. Тя не може да бъде подценявана. Болшевизмът е най-голямото човешко клане на всички времена. Фактът, че по-голямата част от света е невежа по отношение на тази реалност, е доказателство, че самите глобални медии са в ръцете на извършителите."

+

До Марс -------------------------- Задръсти форума с опорките си...

Четиво за наивници. Само ми е интересно, тролетариата що пак намеси този или онзи. Причините за мен са в лошото време. Пък мястото на Раиси ще бъде заето от друг хардлайнер. Да не се радват много жълтопаважниците и зеленопоклонниците.

В разбилия се хеликоптер Bell 214, останките от който току-що бяха "официално намерени" в Иран, в допълнение към екипажа загинаха четирима служители: - Ебрахим Раиси – президент на Иран; - Хюсеин Амир Абдулахян – министър на външните работи; - Малик Рахмати – губернатор на Източен Азербайджан; - Мохамед Али ал-Хашем – имам на Табриз. Смъртта на Раиси разчисти пътя към президентската власт, преди всичко за председателя на парламента, твърдолинейния консерватор Мохамед Бакер Калибаф. Той вече се е кандидатирал за президент няколко пъти от 2005 г. насам. Той има достатъчно опит: Калибаф беше командир на КСИР по време на ирано-иракската война, в продължение на 12 години беше кмет на Техеран (2005-2017 г.). Президентските избори ще се проведат след 5 месеца. Калибаф вероятно ще сключи стратегически съюз със сина на Хаменей, Моджтаб, който след смъртта на Раиси стана най-вероятният наследник на възрастния си баща (84) като върховен лидер на Иран. Засега Хаменей реши да сложи спирачки на въпроса, избягвайки ескалация – както във вътрешен план, така и с Израел, САЩ, Великобритания. За тези, които обичат да размишляват върху последните събития: 7 май – Има информация за опит за убийство на престолонаследника на Саудитска Арабия. 13-14 май – предупреждения за военен преврат в Турция срещу президента Ердоган. 15 май – Покушение срещу живота на словашкия президент Фицо. 16 май – задържане на гражданин, заплашвал сръбския президент Вучич. 19 май – Хоспитализация на краля на Саудитска Арабия. 19 май – Разбива се хеликоптера на иранския президент Раиси. 20 май – Агенти на ЦРУ, планирали държавен преврат, арестувани в Конго

+++++ за коменатара. един приятел от Индия разглеждаше тези събтия не като логически следствия на човешки действия, а по скоро като почне едно събитие не с еслучва на едно място слува се на много места подобно събитие

Днес зеления клоун от президент-шут става само шут.

Зеленски е избраният от народа президент на наистина демократични избори за разлика от анулирания Путин! ТОЙ НЕ Е ПРОМЕНИЛ КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЕБЕ СИ... Зеленски е Човек с главна буква!!! . И В ПАРАШКАТА: . Избори без избор. Съд без правосъдие. Полиция без чест. Армия без агони Телевизия без истина. Спорт без знаме. Църква без Бог. Президент без морал. Държава без бъдеще . В Русия президентът се превърна в клоун, а в Украйна клоунът стана истински президент. Русия не е държава, Русия е тип лайно.

Шило

Сериозно ли са били демократични? Да си го кажем- Зеленски спечели с лъжа. Обеща да върне Донбас по мирен път. Направи ли го? Не, нали? Затова и тези бивши територии на Украйна гласуваха за него.

Малко джендър еротика за феновете на Зеленски ("Слава Кокаину"): Зеленски танцува на токчета: https://youtu.be/Uv_WWzjrUrI Зеленски на кокаин: https://video.wordpress.com/embed/Ebut85y3 Зеленски свали Коломойски и зае неговото място като шеф на сатанинската секта Хабад Любавич в Украйна създадена от небезизвестния равин Шнеерсон: https://cutt.ly/aw9bSVQJ "Алексей Арестович и Девочка конфетка" https://youtu.be/FuZW3Mh5bfc Володимир Зеленски свири на пиано... https://youtu.be/2-UiadUOrfk Този украински гей пее във възхвала на украинския нацист и масов убиец Степан Бандера: https://thesanghakommune& Кончита Вурст записа песен, посветена на нейните "братя" от "Азов". Приличат си, нали? https://youtu.be/fIxFqSPCB5YТова е новина от Американския гей-Сенат: "ЕКСКЛУЗИВНО: Служител на Сената е хванат да снима гей секс запис в стаята за изслушване на Сената" https://cutt.ly/bwSOBwyO

И когато говорим за Америка, тя отдавана не съществува, тя отдавана не е собственост на Американците, Америка е собственост заедно с Американците и е ползват за поробване на други нардои и налагане на една не свободна автократина сиистема която се изразвя в автократизъм в в самото изразяване на корпорациите, това са под царства които са записани в търрговския регистър като корпорации но реално това са царства с недемократично управление на населението и са собственост.... реалносттта ни е скрита, ние сме по зомбирани от времената на испанската инквизиция и по фанатични от тези отричащи че земята се върти и че кръгла

Край на Америка! – възкликнал Ванка, когато видял надписа „Няма долари“ в обменното бюро. Руснаците, които нямат пари, са принудени да гледат Канал 1, защото САЩ са на път да умрат, а в Украйна е още по-лошо. Любимото занимание на руските бедняци е да броят чужди пари! Колко съветски и постсъветски хора вече умряха - без да дочакат разпадането на Съединените щати През 80-те години съветските граждани слушаха че в Америка е лошо . А взе че с с с р се разпадна. Сега През 2024 г. руските граждани слушат отново че в Америка е лошо – сега пИдерашка ще се разпадне..... Доларът уж продължава да се свива и свива, но никога не умира... И те също линчуват чернилките... Цял живот слушаме , че Америка и Европа скоро ще рухнат, но тя не знае за това и само процъфтява! В процентно изражение най-много подавани документи за зелена карта са от Русия . Руските "кремлинботове" лаят срещу свободна, демократична и богата Америка... И когато се върнат у дома, веднага попълват формуляри за имиграция и зелена карта. Какво представляват „кремлинботите“ – получовешки същества в наведено положение със задни части към Хуило и с очи към Запада и Америка.

гетата в българия от соца беше мястото където можеше да преоткриеш америка, поне ако си исксал да ти се сбъдене американска мечта таме била истината, сега е по зле от всякога човечеството няма модел който да следва, преди имаше модел имаше и нещо изпуснато от контрол от големите владетели на света и имаше години на ред в който човека се развиваше като човек и прогресираше

Цял живот слушаме , че Америка и Европа скоро ще рухнат, но тя не знае за това и само процъфтява! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- КАК ?????????????????????????????????????????????????????

Аз да поясни от чисто желания за няква форма на детаилност и информираност без да взеамаме страна. страно е защо си мислим че всеки с глава на раменете мрази или е русофил или соросоид, това е реалността Путин предаде властта на Мишустин, който е евреин и Мишустин си назначи минитър на отбраната, в момента поради новата браткса връзка на Китай и Русия ще бъде силно инвестирано в евреиската автономна област на Русия и в град харбин, където бягат евреите от Русия по време на погромите или по време на първата революция на Болшевиките, така също беше интерпретирана някога. Нюланд и Блинкен са наследници на същите евреи бягали от погромите.... някак си нещата около войните се въртят около тези събития, сякаш си разчистват земите за просперитет има една земя в Аржентиа която е тяхна официално и Британците се гиржат за нея, Британците им дадоха палестина, сега Путин и Китай им уреждат, просперитет в други евреиски области, като алтернатива ..... колкото и да ни е трудно да го възприемем, но 99% от събитията ни са сякаш писани от евреите или в контекст с евреите, дали е било нещо нагативно или положително е друг въпроса, Цар Шишман е евреин и по негово време изчезва Българското царство....света неделя е гръмната от супер реактивно звено на комунистите инициатор за взривяване на православния храм е евреин

Винаги съм се чудил защо РУСОРОБИТЕ мразят евреите... Майката на Путин беше еврейка, повечето от хората около него са евреи или женени за евреи. Почти всички руски олигарси са евреи. Най-влиятелните пропагандисти на Путин са евреите. Съпругите на Сталин, Елцин и Горбачов са били еврейки. Майката на Улянов-Ленин е еврейка Бланк. Дядото на Андропов е финландски евреин Карл Флекенщайн. Владимир Висоцки, Зиновий Гердт, Виктор Цой бяха евреи.

нищо чудно - това са първосигнални организми, за които всичко е в черно и бяло. Няма причина и следствие, няма логика, няма елементарен анализ. Има калашници.

аа, не. Виктор Цой е кореец(руски)

страно е защо си мислиш че всеки с глава на раменете мрази или е роб, това е реалността Путин предаде властта на Мишустин, който е евреин и Мишустин си назначи минитър на отбраната, в момента поради новата браткса връзка на Китай и Русия ще бъде силно инвестирано в евреиската автономна област на Русия и в град харбин, където бягат евреите от Русия по време на погромите или по време на първата революция на Болшевиките, така също беше интерпретирана някога. Нюланд и Блинкен са наследници на същите евреи бягали от погромите.... някак си нещата около войните се въртят около тези събития, сякаш си разчистват земите за просперитет има една земя в Аржентиа която е тяхна официално и Британците се гиржат за нея, Британците им дадоха палестина, сега Путин и Китай им уреждат, просперитет в други евреиски области, като алтернатива ..... колкото и да ни е трудно да го възприемем, но 99% от събитията ни са сякаш писани от евреите или в контекст с евреите, дали е било нещо нагативно или положително е друг въпроса, Цар Шишман е евреин и по негово време изчезва Българското царство....света неделя е гръмната от супер реактивно звено на комунистите инициатор за взривяване на православния храм е евреин

запада се изчерпва от варианти щом стига до толкова брутални действия нещата са извън контрол, и се опитва да създаде усещането за контрол , да коригира посоката на развитието и да неутрализира нежелеаните сиганли които се получават.....Жертват хора и народи....

Съпротивителните сили на така наречения колетивен Запад, който осъзнава, че не може да се изправи през идващата от Азия икономическа сила, накара мислителите да сътворят идеологията за третия пол, свръхлиберализма и екологичните движения, които се превърнаха в нищо повече от едни бенефициенти на милиарди. Противопоставянето на тази идеологическа основа породи и създаде среда на враждебност, отчуждаване и откровена омраза между крайните западни и източни тетирории на Европа. Изтокът, който е естествен мост между Запада и Далечния Изток, не е така враждебен и краен в оценките си спрямо Азия поради една основна причина - осъзнава, че това предмостие, което представлява е по-скоро възможност, а не недостатък. Западът от своя страна осъзнава, че е забит в края на континента и няма да има ресурсите, възможностите и потенциала да реализира досегашната си политика на доминация. Центърът се пренесе от западното в източното полукълбо.

това с третиа пол е мъгка покрай която създават супер десни движения деспотизъм и диктатура, която уж ще те освободи от либерализма, който уж е проблем просто те тикат в устата на вълка, либерализма беше нещо хубаво, но сега му подминиха опредлението на либерализма, не като либерално управление в което по добрия и по можещия работи на по висока позиция, това е либерализма, но сега всеки си мисли че либерализма има нещо общо с третия пол. просто сорос ви тика в желата посока да си мислите че цлета е третия пол а не императори и робовладелци под нови названия и

Колко съветски и постсъветски хора вече умряха - без да дочакат разпадането на Съединените щати През 80-те години съветските граждани слушаха какво не е наред в Америка. СССР се разпадна. ДОБРЕ. През 2024 г. руските граждани слушат какво е лошо в Америка....

Недоразумение е станало. Трябваше да думнат президента на Русия, ама те разбрали Раиси.

В мокрите сънища на Сорос ...

срещу премиера на Словакия Фицо и президента на Иран. И двамата бяха добронамерени спрямо Русия.

+++++

БОГ е Израелтянин. иран нападна Израел и кармата веднага се задейства. Нищо лично

Списъка е един и той започва така: МАДЕ ИН ХАМЕРИКА И ИСРАЕЛ!!!!

Винаги съм се чудил защо РУСОРОБИТЕ мразят евреите... Те са измислили : - вашата съветска идеология, - те организираха революция за глупави роби, - направиха ги Червената армия и оглавиха КПСС. - 90% от всички учени, художници, писатели и така нататък в Русия са били евреи. Руският е вторият официален език в Израел, Най-близките хора на Путин са братя Ротенберг, Йосиф Кобзон, пеят, пламват от любов и пак.... Евреите напуснаха страната на Рашка - резултатът: пълна деградация

Опасения от нов вид комунизъм Човечеството като вид е постигнало огромен напредък и в момента говорим не само за нова индустриална революция, а за преход към нова ера. Това заяви Клаус Шваб, основател и президент на Световния икономически форум в Давос, при откриването на Световната правителствена среща на върха, която започна днес в Дубай, Обединените арабски емирства. Бъдещето не се случва, то се оформя, и в този процес правителствените и държавни лидери имат решаваща роля, каза Шваб на форума, събрал 85 международни, регионални и междуправителствени организации, 120 правителствени делегации и хиляди участници. Според Шваб този преход вече е “зад ъгъла” и трябва да се подготвим възможно най-бързо и с всички сили за тази нова ера. По думите му новите технологии трябва да се приемат, за да бъде светът “по-устойчив”, като в процеса бъдат ангажирани и обикновените граждани. Особеност на този нов преход е, че той е свързан с множество технологии едновременно - изкуствен интелект, квантови компютри и налага да сме подготвени за промени във физическите, биологичните и дигиталните аспекти на нашия живот, подчертава Шваб. В същото време холандският евродепутат Роб Рус даде друго обяснение за случващото се. Според него теорията за климатичните промени се прокарва от глобалистките елити в западния свят, които завземат все повече контрол и власт. “На децата ни се казва, че не трябва да ядат месо, че климатът е най-важното нещо на света... Елитите вървят срещу семейните ценности. Те са против естествената храна. Електрическите автомобили са скъпи и хората не могат да си ги позволят - не става въпрос за колата - а за това, че не можете да отидете никъде, отнемат свободата ни”, обясни Рус. Той даде пример и с друга политика на ЕС: “Така е и с дигитализацията... цифровата идентичност и цифровата валута на централната банка - всичко това е нова форма на комунизъм, на централно планиране, на контрол на хората”, посочва евродепутатът.

Странно, че хеликоптерът е изгорял напълно, в проливен дъжд.

Списъкът е кратък - този, който е избрал да се пътува с хеликоптер, вместо със самолет и другия, който е разрешил полет над планина при лоша видимост.

можем да обвиняваме Мосад, ама ако синът на аятолаха иска да е президент, може да е разчистил малко конкуренцията.

Интересно докога американци и израелтяни ще си разиграват коня както си искат без правилата които налагат за другите да важат за тях...

До тогава светът ще бъде на прага на термоядрена война.

! ! ! ! !

Тия брадати изроди направиха от Иран една бедна и изостанала държава. При Шаха Иран беше просперираща държава с богата средна класа. Когато тук нямаше нищо, там имаше всичко и нашенци даваха мило и драго за нещо донесено от тираджиите от Иран.

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 83311 прочита 32 коментара Автор: БЛИЦ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Статията я има - всеки мозе да прочете ...

500 трилярда ли рече

виновник за задържните от Йеменските терористи бе наказан...списъка е дълъг........Господ бави но не забравя

Нова горест и мъка за задунайските ибрици на бункерния ботоксен шебек. Тьотя Мутрафона не плаща, сал копейки дрънкат в канчето, а дружките на ботоксния маймуняк гинат като мухи. Ееееех ти мъка, мъка задунайска. :-)))))))))))

Съселберг и Йосифова няма да ги бъде ! ! !

че са в траур. Само да им напомним, че прекомерната употреба на одеколон е вредна!

Коментари - "Тайм": Списък на потенциалните заподозрени за мистериозната смърт на иранския президент | Днес.dir.bg

Коментари - "Тайм": Списък на потенциалните заподозрени за мистериозната смърт на иранския президент | Днес.dir.bg

Коментари

Касапинът на революцията е пратил десетки хиляди на бесилото в качеството си на съдия в нещо подобно на сталинските тройки. Така, че тоя списък е твърде дълъг и следователно неизползваем.

Щом Иран е поискал помощ от САЩ, става пределно ясно кому е било изгодно. Световният жандарм се излага при всяка война, затова сега с чужди ръце вади въглените от огъня. „Нечем я да съм добре, сакам Путин да е зле!“

СлОчаЕнос…!

Шерше ла Джу. Освен ако хеликоптера е руски. Тогава може да е. Просто лош. Късмет.

Да си беше гледал ядрената програма, а той язовир ще открива...

ПО ДАННИ НА НЯКОЛКО РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СЛУЖБИ ПОЖЕЛАЛИ КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ /НЯКОИ ОТ КОИТО НА БЛИЗКИ ДО МОСКВА ДЪРЖАВИ/ РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН Е ИЗПАДНАЛ В ШОК И УЖАС СЛЕД ДВЕТЕ НОВИНИ : АТЕНТАТА СРЕЩУ РОБИ ФИЦО И ТРАГИЧНИЯ КРАЙ НА ИРАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ..ПРИЛИЧАЩ СЪЩО НА ДИВЕРСИЯ ИЛИ АТЕНТАТ ! НАЛОЖИЛО СЕ Е ДА ГО ПОДДЪРЖАТ ЧРЕЗ СИЛНИ УСПОКОИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА ! А КОЕТО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВЛОШАВА НЕЩАТА ..Е ЧЕ ТОЙ В ТОВА СЪСТОЯНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРИСЪСТВА НА ПОГРЕБАЛНАТА ЦЕРЕМОНИЯ ..НА НЕГОВИЯ МНОГО БЛИЗЪК СЪЮЗНИК И ПРИЯТЕЛ ЗАГИНАЛИЯ ИРАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ !

"Мъглата и парата са вредни за здравето"- еврейска поговорка. От вчера мосю ПутлЕр е спрял сауната, бил следващия от някакъв списък на някакви от фондация Мосад...

"Документи за нова международна система се изготвят, докато сатанинското управление се разпада" Бенджамин Фулфорд, 20 май 2024 г https://tinyurl.com/2v3fp5uk Междувременно сатанинският „световен ред, основан на правила“ ще продължи да се разпада. Това означава, че ще изпитат много турбуленции, тъй като последните сатанисти се борят отчаяно да запазят контрола над планетата и да избегнат трибунали за военни престъпления. Последният знак за това беше убийството на иранския президент Ебрахим Раиси и неговите спътници. Множество израелски акаунти и други добре известни акаунти сега съобщават, че това е убийство, извършено от израелския Мосад. Върховният лидер на Иран Али Хаменей заяви, че "ако намерим доказателства, че Израел е замесен в катастрофата с хеликоптер на президента на Иран, ще отговорим отвъд въображението на Израел и неговите съюзници". Със смъртта на Раиси ирански източници казват, че следващият върховен лидер най-вероятно е синът на Али Хаменей, Моджтаба Хаменей. Това означава връщане към династично управление в Персия. Чие династично управление все още предстои да бъде решено. Ясно е, че това е още един отчаян опит на сатанинските ционисти да започнат Трета световна война, за да убият по-голямата част от човечеството. Спомнете си, Хамейни беше инсталиран от Ротшилдови, за да играе ролята си в планираната от тях Армагедон война Гог (Шанхайска организация за сътрудничество) срещу Магог (G7). С други думи, тъй като Израел беше спрян да започне тотална война с Иран, те ще се опитат да използват европейските държави вместо това.

Става въпрос за разбиване на един хеликоптер от три, с които иранската делегация е пътувала до Баку. Това е американския хеликоптер Bell-214 доставян в Иран още от 70 години, в момента, заради американските санкции, за него липсват резервни части. Останалите 2 хеликоптера Ми-17 от делегацията благополучно са се върнали в Техеран. Раиси се връщаше, след като откри водноелектрическа централа с азербайджанския си колега Илхам Алиев. Хеликоптерът се разби точно на границата. Азербайджан и Иран не са приятели. Азербайджан многократно е служил като израелска база за убийства на ирански ядрени учени и извършване на удари с дронове в Иран. Израел има пълен контрол над азербайджанските военни летища. Азербайджан е най-големият доставчик на петрол за Израел и обратното - Израел е най-големият доставчик на оръжие за Азербайджан. Ако Израел искаше да убие Раиси, това би било идеална възможност да го направи от Азербайджан. Освен това няма съмнение, че и двете служби за сигурност работят заедно и Израел е знаел за посещението. Не е тайна, че Израел прави всичко възможно, за да въвлече САЩ по-дълбоко в конфликта, защото е на губещата страна и оцеляването му виси на косъм. Всичко ще зависи от отговора на Иран. Досега Иран се е доказал като по-мъдра страна. Това са „напълно несвързани“ други новини: https://x.com/MenchOsint/status/1792217625017168333 ВВС на САЩ C-17 "RCH348" каца в Баку, Азербайджан Това е буквално първият път, когато такъв полет се случва от 1 година и трябваше да се случи сега... 17:35 · 19 май 2024 г

Ами че да е лятял на Ми тата. Що ше на американски хеликоптер. Хеликоптерът бидейки американски като е разбрал, че ще вози висш иранец и е решил да падне като един истински патриот.

Представата ти за губеща страна е много интересна. Иран не успя да разпали война на арабските страни срещу Израел, атаките на хамас и подобните муджахидини понамаляха, утепаха на иранците неколко генерала, ракетният удар не причини никакви съществени разрушения, но Израел бил губел.

Някой лъжеше тук, че разбилият се ирански хеликоптер бил руски Ми-171. Нищо подобно! Бил е американски Бел 212.

толкоз много думи изпилани без да кажат нищо скислено.....

Огромна глупост от Иранските служби. Как ще качиш президента и външния министър в краварски хеликоптер.. Та те могат по всяко време да му сменят софтуера и да блокират моторите когато трябва. Явно това време е настъпило.

Само един е ……….-цру

Каква е разликата между върховен лидер и президент? Това нагледно можем да го видим в ДПС. Ахмет Доган е върховен лидер на партията,а Карадайъ,Местан и Пеевски са само аватари на върховния лидер или по-грубо казано кукли на конци.

значи са ти се изяснили нещата

Аз мисля,че тук имат пръст не само израелците,а и тези които се опитаха да убият словашкия премиер с цел да се обърне политиката в полза на евроатлантическите "меки китки". При Иран с тази тактика на политически атентати няма да се постигне успех. Там действат строгите закони на шириата и евроатлантическите колониални номера няма да минат,за да отдалечат Иран от Русия.

Освен че загина най големия приятел на Путин има още лоши новини: 1.През нощта украинските въоръжени сили отново извършиха атака срещу Крим. Първоначално дронове бяха изстреляни в посока на полуострова от няколко посоки, след полунощ основната атака беше извършена с балистични ракети Атакамс. Цел на атаката беше Севастополският залив, по който бяха изстреляни 12 оперативно-тактически ракети. 2.Отблъсната е мощна руска атака край Часов Яр, район Бахмут. Унищожена е руска бронирана колона. Военнослужещите от 67-ма бригада на ВСУ отблъскват мащабна атака на руска бронетехника. Действието се развива край град Часов Яр, една от най-горещите точки на фронта. Украинските сили унищожиха 32 бронирани машини. Интересното е, че в това им помогнаха руски пилоти, които навреме се притекоха на помощ и откриха „приятелски огън” по тяхната колона – 02:06ч.

С изместването на темата за да ти кажа само че за победите на Украйна слушам от началото на войната но през цялото време е на бившата територия на Украйна.Почти не слушам такива като теб или руснаците.Просто поглеждам картата ако не се сещам за населеното място.Засега фронта върви само и единствено на Запад.Това ракета тук ракета там е без значение.Важно е каде е стъпил вайнишки ботуш.

Какво ще търсите кой е виновника ? Хеликоптера е втора Ръка Американски и ЦРУ го уби заедно с целия Екип на Иранския Президент по поръчка на Израел и точка , няма друга Версия ! Евреите са Отмъстителни хора и са извършили това Зловредно деяние ! В Д Д на САЩ 90% са от тази нация , дори Соломон Паси каза че трябва да се унищожи Русия когато започна СВО и да се заграбят нейните Богатства !

Естаблишмент..бг дума?...

ама "протестите" около смъртта на Джина Махса Амини бяха организирани от кюрдските сепаратасити...

И така да е, какво от това? Според теб жените трябва да бъдат убивани, ако. са без забрадки, така ли?

"До 2030 година няма да има държава България,нито останали българи..." Едмънд дьо Ротшилд

ОК но се успокой малко и си обърни внимание. Спазвай си рецептата, по дяволите!

Споко, Костадин бди край пилоня.

Русия е майка на праволсавието и спасител на кирилицата, не вярвам Израел, на който половината му население е руско да е виновен за случилото се

Това е спам не е реалното ми мнение

НЯМА НИКАКВА ЛОГИКА в постинга ти !!!

Както и да се въртим, славянските страни имат второстепенно значение за православието.

ТЕЛЕГРАФ: Иран демонстрира военното си безсилие Техеран претърпя съкрушително поражение. Всичко, което Иран постигна чрез изстрелването на своите безпилотни самолети и ракети срещу Израел, беше да демонстрира истинската степен на своето военно безсилие. Според ТЕЛЕГРАФ само един от около триста безпилотни летателни апарата и ракети, изстреляни от иранците срещу Израел, успява да достигне целта си, като повечето от тях са унищожени много преди да наближат израелска територия. И както пише изданието, изобщо не трябва да се учудва, че първият опит на Иран да влезе в пряка конфронтация с Израел претърпя съкрушителен поражение. „Неуспехът на Русия да постигне военните си цели в Украйна се дължи отчасти на неефективността на иранските безпилотни самолети, които Техеран достави на Москва в значителни количества, но които се оказаха несъвместими с превъзходната система за противовъздушна отбрана на Украйна, голяма част от която е предоставена от Запада.“

При положение че Израел не го е имало на картата повече от 2000 години, да твърдиш такива неща са страни....Израел разполагаше с две държави създадени от него в Европа, САЩ и СССР, и в двете държави имаше огормни лостове за влияниет и реформираше Европа под въздействие на противопоставянето на тези две сили, и в левите движения и в десните имаше изключително влиение на Евриеския ум и архитектура, те си бяха деца на тази култура, Бакунин пише че Ротшилд изпитва възхищение от Маркс. по същество и маркс и ротшилд гонят едни и същи цели , само простоватите хора заменят истинската религия която е християнството и вярвам че православието с религията на парите и технокрацията, като човека е сведен до учен роб на технологичния прогрес, който ако стигне до върха на развитието си ще премахне нуждата от роби, което значи че ще премахне нуждата от хора и зависимостта на господяря от Робите

До Марс -------------------------- Задръсти форума с опорките си...

Малко иранци ще скърбят за Раиси, който ще бъде запомнен като „съдията палач“, прокурорът в Техеран, който изпрати хиляди политически затворници на бесилото през 1988 г. Освен това иранците ще запомнят „неговото неумело управление на икономиката“. „Години наред хардлайнерите се опитваха да осигурят гладко наследяване: те поставиха г-н Раизи за президент и нова група консерватори влязоха в парламента. Сега те ще трябва бързо да намерят нов президент и някои политици ще се чудят дали други политици са организирали катастрофата с хеликоптера, за да продължат своите интереси. Предстоят нервни дни за режима.

ЗАКОН: НИКОЙ , КОЙТО Е НАПАДНАЛ ИЗРАЕЛ НЕ Е ВИДЯЛ ДОБРО

2017 година Кнесета в Израел обяви Джордж Сорос за заплаха за сигурността на държавата и има доживотна забрана за влизане в страната !!! Защо ли ???

За Сорос питай неговите стипендианти от Отворено Общество в ЛСЕ Лондон и Оксфорд-Сергей Станишев и Виктор Орбан Какъв смях след като един немощен 87 годищен старец успява само със споменаване на името му да срине руската икономика. От товаж се вижбда що за измислена икономика имат мурзилките. То само един туит на Тръмп бе достатъчен и мижавата фалшива руска рубла се срина с курса. Както всеки нормален човек знае,турската лира и руската рубла стават само за тапети по стените.... Но гледам че в последните постове започнахте да си признафате факта че ватната държава все повече затъват в своето блато.... но виновни били не некадърниците в кремъл начело с пигмея путя, а виновни са сорос и санкциите. Голям напредък. Ако един немощен , много стар Сорос е в състояние да банкрутира "великата" руска помийна яма , то това говори, колко русия е "велика". Смях.

Написал си смешна смесица между мантра и опорка.....

Какво е планирано,може да се види във филма "Елизиум"...

колко ми приличат тези на фараоните от Месо-потамия...с йерархическата си структура и начин на живот

кай си личи, че си завършил техникум, в най-добрия случай.

като се закачаш, с не-който трябва. Тея сега са н концерта на Кобзон и ансамбъл Александров.

Руски СМИ: "Русия „свърши“ със Западна Европа „поне за едно поколение“ – Лавров" Русия вече няма да разглежда западноевропейските страни като партньори за „поне едно поколение“, прогнозира външният министър Сергей Лавров. Дипломатът отбеляза, че Москва и Западът вече са въвлечени в конфронтация, чийто край не се вижда. Висши руски служители, включително президентът Владимир Путин, многократно са описвали продължаващия военен конфликт на Москва с Киев като прокси война, водена от НАТО срещу Русия. В събота, Лавров цитира статия на руския политолог Дмитрий Тренин: „Европа като партньор не е от значение за нас поне за едно поколение“. Министърът каза, че „не може да не се съгласи“ и че Москва „усеща това на практика почти ежедневно“. Висшият руски дипломат също твърди, без да уточнява, че „много факти говорят в полза на подобна прогноза“. Коментар от холандски СМИ: "Най-богатата на ресурси страна в света, която е точно до нас, вече не иска да има нищо общо с нас, защото нашите марионетни лидери се държат като груби малки деца от името на кликата, която управлява Вашингтон. Коалиционното споразумение за пореден път показва, че Холандия не е суверенна държава, а провинция на ЕС, където е цялата власт. И на свой ред ЕС е колония на САЩ. ЕС е политическата ръка на окупационните сили на НАТО. Нито един „лидер“ на европейска държава нямаше смелостта да се противопостави на антиевропейските санкции срещу Русия, нито един нямаше смелостта да посочи САЩ като извършител на атаката срещу Северен поток. Дали са били подкупвани, заплашвани или изнудвани, защото са били на „остров Епщайн“, няма голямо значение. Факт е, че те изпълняват заповеди на САЩ в ущърб на европейските народи. Европейските държави, които някога са били велики сили, са сведени до незначителни играчки в разгара на глобалното геополитическо насилие. Малко са страните по света, които са толкова поробени. Лежим по гръб, докато ни плюят, ограбват и изнасилват до насита от САЩ. Едновременно"

Ще забележи ли светът отсъствието на Руската кочина на световния пазар? Ха, ха – а вие ще забележите ли , ако в десет кибритени кутии липсва една невзрачна клечка? Без валутни постъпления и със забрана за внос държавните служители няма да имат нито заплати, нито работа. Единствената останала храна ще бъде фуражното зърно. Животновъдните продукти ще се превърнат в лукс, тъй като животновъдството е унищожено от Говорещата плешивост. Търговският оборот между Германия и САЩ през 2019 г. е 187 милиарда долара годишно. Търговският оборот на Германия с Полша достигна почти 123,5 милиарда евро през 2019 г., а с Чехия - 92,7 милиарда. С Русия възлиза на 57,77 млрд. евро. За какво можем да говорим тук?

Ти нещо не си в час. Русия доставя зърно на половин Африка, поляни бол могат да гледат крави колкото си щеш, така че чакай да умрат от глад. Това което изчезна са френските и грузински вина, луксозни сирена и луксозни коли луксозни дрехи и парфуми. То нашите баби и дядовци бсе френски вина пиеха и все с френски парфуми се пръскаха. Та не се кахъри толкова за тяв а виж докъде стигна българската икономика. Магазините са като музей, 90 % от хората само гледат, и се чудят кака да си платят тока, парното, водата и тел и да им останат пари за храна и лекарства. Не останаха млади хора в България заради мизерията, а тези които останаха са предимно в 2-3 града с баснословни цени на жилища, храна, детски градини, и горива. Та дайте да си оправим нашата колибка, преди да се ваикаме за другите.

Производството на всички земеделските култури изисква торове, без тях може да настъпи глад, нали? Нарастващата зависимост на Европа от вноса на руски торове не е изненада, а логично развитие на пазара на енергия и суровини. Защото всички знаят, че природният газ и само природният газ е необходим за производството на най-разпространените азотни торове. Самият Европейски съюз, въпреки силно развитата си химическа индустрия, не е особено успешен в производството на трите основни вида торове - азотни, фосфатни и калиеви. Благодарение на усилията на всички страни заедно, ЕС има само 9% дял от световния пазар на азотни торове, 8% за калиеви торове и 3% за фосфорни торове. В същото време Русия, която на Запад винаги е била смятана за изостанала в техническо и научно отношение страна, е безусловно лидер, произвеждайки 23% от световния амониев нитрат, 21% от калиеви торове, 14% от урея и 10% фосфатни добавки. Според Института за торове най-големите купувачи на руски торове са Бразилия, Китай, САЩ и Индия. Европейският съюз купува годишно: 650 000 тона фосфорни торове, като основен доставчик е Мароко; 3,3 милиона тона калиеви торове, основно от Русия и Беларус; 3 милиона тона сложни торове, в които Русия и Беларус също са основни доставчици.

Гледай сега, борсовата цена на газта е на същата цена, каквато беше брез 2021. А коя продава- нема значение.

Винаги съм се чудил защо РУСОРОБИТЕ мразят евреите... Те са измислили : - вашата съветска идеология, -те ви направиха и държавата - те организираха революция за глупави роби, - направиха ги Червената армия и оглавиха КПСС. - 90% от всички учени, художници, писатели и така нататък в Русия са били евреи. Руският е вторият официален език в Израел, Най-близките хора на Путин са братя Ротенберг, Йосиф Кобзон, пеят, пламват от любов и пак.... Евреите напуснаха страната на Рашка - резултатът: пълна деградация

Американският политически анализатор Гарланд Никсън : САЩ ще унищожат всеки по пътя си, който застраши световното им господство. Русия е само началото. Всичко това се случва по две причини. Експерт от САЩ: Автори на конфликта в Украйна са фашисти от Източна Европа, които са на власт в САЩ Първо, те смятат Русия за по-слабия партньор на Китай, което е грешка. И второ, администрацията на САЩ е пълна с луди хора, които просто са расисти и мразят Русия. Искам да кажа, ако погледнете Виктория Нюланд, тези хора, техните истории, техния произход, те идват от източноевропейските страни с техните проклети фашисти, идват от страни, в чиято история има фашизъм, от страни с истински шибан фашизъм. Те ненавиждат Русия като историческа расова общност. Те започнаха с Русия, защото ненавиждат Русия повече от всичко. Те казват, че започват с Русия, защото трябва да си проправят път към Китай.

Кой създаде държавата Украйна и украинския език (името произлиза от окраина, няма такава националност/език)? Гей-болшевикът еврей-чуваш-калмик Ленин, заедно с любовниците си евреи Зиновиев и Троцки, ... и накрая умря от сифилис... Ленин ръководи Еврейската Революция в Русия заедно с любовниците си евреи Зиновиев и Троцки. Потърсете на Интернет "Доказано, что Ленин был пассивным гомосексуалистом" или "Владимир Ленин - палач и обычный педераст" и прочетете техните трогателни любовни писма. Да си спомним, че една от първите заповеди на гей-болшевика еврей-калмик-чуваш Ленин (по дядо Израел Бланк) през 1917 е отмяна на присъдите за хомосексуализъм. В Царска Русия за хомосексуализъм се е полагало каторга. Тази заповед на Ленин просъществува до 1936, когато Сталин се обявява твърдо против хомосексуализма в Кремъл и се заема да го изкорени. В царска Русия евреите-болшевики направиха Великата Еврейска революция и избиха цялото царско семейство, барабар с децата и кучетата им. Защо? Защото 90% от златото във ФЕД беше на Руския цар... Евреите-болшевики убиха 66 милиона християни, включително 200 000 членове на християнското духовенство, и унищожиха и унищожиха 40 000 църкви, според Александър Солженицин: "Трябва да разберете. Водещите болшевики, които превзеха Русия, не бяха руснаци. Мразеха руснаците. Те мразеха християните. Водени от етническа злоба, те измъчваха и избиваха милиони руснаци без капка човешко разкаяние. Октомврийската революция не беше това, което наричате в Америка "руската революция". Това беше нашествие и завоевание над руския народ. Повече от моите сънародници са претърпели ужасяващи престъпления от окървавените им ръце, отколкото който и да е народ или нация някога е страдал през цялата човешка история. Тя не може да бъде подценявана. Болшевизмът е най-голямото човешко клане на всички времена. Фактът, че по-голямата част от света е невежа по отношение на тази реалност, е доказателство, че самите глобални медии са в ръцете на извършителите."

+

До Марс -------------------------- Задръсти форума с опорките си...

Четиво за наивници. Само ми е интересно, тролетариата що пак намеси този или онзи. Причините за мен са в лошото време. Пък мястото на Раиси ще бъде заето от друг хардлайнер. Да не се радват много жълтопаважниците и зеленопоклонниците.

В разбилия се хеликоптер Bell 214, останките от който току-що бяха "официално намерени" в Иран, в допълнение към екипажа загинаха четирима служители: - Ебрахим Раиси – президент на Иран; - Хюсеин Амир Абдулахян – министър на външните работи; - Малик Рахмати – губернатор на Източен Азербайджан; - Мохамед Али ал-Хашем – имам на Табриз. Смъртта на Раиси разчисти пътя към президентската власт, преди всичко за председателя на парламента, твърдолинейния консерватор Мохамед Бакер Калибаф. Той вече се е кандидатирал за президент няколко пъти от 2005 г. насам. Той има достатъчно опит: Калибаф беше командир на КСИР по време на ирано-иракската война, в продължение на 12 години беше кмет на Техеран (2005-2017 г.). Президентските избори ще се проведат след 5 месеца. Калибаф вероятно ще сключи стратегически съюз със сина на Хаменей, Моджтаб, който след смъртта на Раиси стана най-вероятният наследник на възрастния си баща (84) като върховен лидер на Иран. Засега Хаменей реши да сложи спирачки на въпроса, избягвайки ескалация – както във вътрешен план, така и с Израел, САЩ, Великобритания. За тези, които обичат да размишляват върху последните събития: 7 май – Има информация за опит за убийство на престолонаследника на Саудитска Арабия. 13-14 май – предупреждения за военен преврат в Турция срещу президента Ердоган. 15 май – Покушение срещу живота на словашкия президент Фицо. 16 май – задържане на гражданин, заплашвал сръбския президент Вучич. 19 май – Хоспитализация на краля на Саудитска Арабия. 19 май – Разбива се хеликоптера на иранския президент Раиси. 20 май – Агенти на ЦРУ, планирали държавен преврат, арестувани в Конго