Споразумение в ЕС позволи роуминг таксите да паднат през юни

Брюксел отвори пътя за премахване на таксите за роуминг през юни тази година, съобщи агенция Ройтерс, цитирана от „Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Споразумение в ЕС позволи роуминг таксите да паднат през юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отпадат, отпадат, ама за България, май, има други правила и пак ще плащаме. Нека, июзюпокажат тарифите и ще видите! Нали управниците ни са, смотани, пак са ни минали!

Тебе сме сигурни, че са те минали.

А тоя на снимката е чист европеец нали?...

Италианци, гърци, испанци, португалци, виждал ли си? Можеш и около себе си да се огледаш за някои чистокръвни българи. :))

ха-ха-ха-ха-ха,за меките китки роминга ще отпадне.геиски съюз,геиски закони.

а в Русия колко е роуминга за българи? Мисля да ходя там на почивка, ако не ме товарят за телефон.

Към 6-7 лева на минута!

купи там предплатена сим-карта и ползвай wi-fi

Ама само срещу паспорт и само ако си с ватенка!

Нема нужда - щом си в чужбина значи си пачка - ще плащаш

Таксиметров шофьор на морето? Познах ли? :))

Това не е добро, защото става въпреки Русия и без Русия. Така не мога да говоря свободно с нито един от братята ми чукчи, евенки и туви и да обсъдим славянски и православни проблеми в гледането на камили и елени.

Пак ще си ги вземат тези пари, като ни коригират тарифните планове!

Ти май искаш да ти дават пари да им ползваш услугата, а? Има един начин. Стани известен. ;) И други неща ще получиш безплатно.

А със Съветски Киригизстан ще отпадне ли роумингът?

Така или иначе всички хора си говорят чрез Viber

Стига да има безплатен WiFi. Е, тия дето не сме хора, понякога ползваме телефона и като телефон.

Ей, тия мръсници от ЕС, как ни цакат операторите! А и като не важи за Русия и Турция, какво ми пука! Кой пък ходи в тая гнила Европа! Там само кончити, еврогеюве и мюсюлмани. Пък като им барнеш пичките за гъза, ако не си рязан или черен пищят. Поне така ми каза един на село, а той ги разбира тия неща. Ходи до София поне един път в годината. п.п. Ебавам се. :) Щото знам, че някои ще им е трудно да го схванат. :))

ех тоя лош ЕС бе

това донякъде е удар по малките мобилни оператори, които не са част от някоя от големите групи.

Съгласен съм с теб. Минусите са ти нацъкани от невежи, които не знаят за какво става въпрос. Самата наредба е доста популистка, но големите оператори успяха да набутат клаузи, които до голяма степен ще им защитят интересите. Оттук основно ще го отнесат по-малките оператори, които не са част от международни групи. Лобистите по европейски си действат с пълна сила.

И какво гласят тия клаузи, които са в сила за големите, а не за малките?

Ей браво на брюксела! Правилно решение! Я сега англичаните ще видят какво губят в мъглата.

Дай Боже, дотогава ЕС да не се разпадне ! :)) Много интереси бяха намесени. Това можеше да стане поне с година, даже две по рано. Правят го като всичко друго - когато опре ножа. Кво да правиш пускат но "благинки". На час по лъжичка. А иначе на хартия сме ЕС !?

Явно не си мърдал от родното си село от години. От 2016 юли таксите станаха почти символични. 1 мин входящ разговор е 1 ст. Това просто премахва напълно таксите.

Не, мърдал съм. Гроздан Караджов лично ми се обади, че вече таксите са паднали и от тях да спестя пари за нови зимни гуми. :)))

От надписа под снимката да разбираме ли, че таксите са в натура

хахаха

Евтини тела, но само ако са от друга страна в ЕС.