Таванът на такситата ще важи за година

Максималните цени на такситата ще се определят от общините, а промяната им ще се извършва 1 път годишно.

Обратно в новината

Коментари - Таванът на такситата ще важи за година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tакситата да се редуцират до потребността на столицата ..навъдиха се едни престъпници,, не знаеш на такси ли се качваш или при убиец!... Строги мерки за шофиорите на таксита! А защо не сложат таван и на цените в автосервизите, на горивата, на застраховките, на осигуровките, на вноските за какво ли не?! Трябват чистота, изправни автомобили, ред и уважение към клиентите! И да се премине от авто- към електромобили! Такситата са много подходящи за това! Автомобили да останат само за извънградските маршрути! Трябва постепенно целият вътрешноградски транспорт да се електрифицира!

Яко те е изпрал тока, братчед...елтаксита...вътрешноградски транспорт! Явно си много печен...на "бавен" ток...

такситата да се редуцират до потребността на столицата ..навадиха се едни престапници,,незнаеш на такси ли се качваш или при убиец. строги мерки за шофиорите на таксита.

Е защо не сложат таван на цените в автосервизите, на горивата, на застаховките, на осигуровките, на вноските за какво ли неееееее.

добре, а какво ще стане с вратите и шасито? Тук "Мерцедес Ес 500 " или "-550" е някакъв критерий за социален престиж, а примерно пред летището във Франкфурт почти всяко трето или четвърто такси е...същия клас и шофьорите са много учудени, че има места по света, където това се възприема като белег на престиж и богатство....... За чистота, отношение и тарифи да си говорим ли, или разбрахте?!