Татяна Дончева: Борисов не може членоразделно да обясни основите на Плана за възстановяване

Според зам.-председателя на НС ще е разумно да се излъчи кабинет, който да управлява до Нова година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай Румен Фонтана да и натърти трътката, че тишината в моминската на стая ражда безумия!

гледаш я, слушаш я, и разбираш защо е останала сам самичка без съпруг и деца!

Т.Д.+ Ил.П.=чиста проба на му.....та,толкова ли е забравено миналото.Тази дама,на която и забраниха да ..........,сега когато малко и пораснаха крилете,се мъчи да се представи кат кралицата на парламента,колко е пораснала -тя е за детската градина да разказва на децата колко е добра с играта на ха приказки от 1000 и 1 нощ.Каква осанка има на "Клеоп.-да ме извини-"имам чувството ,че Т34 идва на трибуната на НС. БКП -БСП са свикнали,а тя е от тях само на държ.хранилка-това го знае всяко дете.

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история – Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер, Внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тия кавали Щом така или иначе сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем – вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално?

успя да се уреди на държавна заплата и сега така ще се извърти и изпедепса, че нема да я познаете ..

Плана за възстановяване е публикуван в Интернет. Всяка патка може да си го свали и проете, колкото и тъпа да е.

Ужас! Повече не я снимайте!

"Бойко Борисов смята, че викането му в парламента е посегателство на достойнството на особата, което и Фердинанд не си е позволявал". Това заяви пред БНР Татяна Дончева от "Изправи се! Мутри вън!", заместник-председател на 45-ото Народно събрание." От сигурно, по-сигурно при Фердинант поне алчни шибеци от сорта Нагъзи се, мутри вътре е намало!

Я, да ги подсетим! Кога ще говорят за демографската криза!!! А!

Сега не ѝ е дошло времето. После, като понапълним джебчета и гушки, като сменим костюмчетата с такива от по-елитни брандове, може и да поговорим и за демографската криза.

Отивате си, гербери, постепенно и парите ви за тролове ще свършат.

Нищо бе, вие мутрите пък без тролове, съвсем ще я втасате...

Не плачи! Тролим безплатно, както и ви мразим безплатно!

И Мамаята и Татянко-1 са сътрудници и партньори на мутрите. Първата кюстендилската кокошка обслужваше убийците и насилници Галеви. Втората освободи от Закона търговеца на жива плът Ванко-1. Повече обяснения ИЗОБЩО не са нужни...

Простата уста мутреси такава

Дончева, по-старите помним, че беше адвокат на Мултигруп. Сега на Ганчев. Как да ти вярвам???

Браво! Маладци. Утре ви искам на Дондуков 1. Оставкааа...

татяна дончева вероятно си мисли, че непонятният диалект на който говори трябва да е еталон за български език!

Татяна, ще работи, за Дарина Павлова ПРЕЗИДЕНТ !!! –Следвай парите !

Таня,направо се обърнах 10 пъти в гроба,като слушам изцепките ти...Направо се чудя как съм те наел навремето за адвокат...Дрънкаш та дрънкаш отвсякъде...Изберете си час по- скоро НОВ КАБИНЕТ и той да преработи или изготви изцяло нов ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЧУЙШ ЛИИИИ ???

Лельо Таня, ние него го разбрахме, но вас - не. Освен адвокатстване на Мултигруп, и анти-позиция и критика на всичко....друго от вас не виждам. Хайде да направите най-сетне и вие нещо, пък тогава говорете и сипете жлъч....

Ами лош мат'рял сте байовото как да разберете нещо по сложно от джипкаджията.

Щоме сме лош мателиал - нямаме нужда от вас! Трябват ни хора, които разбираме!

Егаси, Мутрата май е изпразнил цяло чекмедже за тролове.

ОСТАВКА! ВЕДНАГА!

Ставате смешни, Борисов не е премиер вече. Изборите свършиха, какво може или не може е без значение. Ставате смешни и жалки, след като той не може ИТН, ти г-ж Дончева ( която само критикуваш и досега нищо не си създала, грешка единственото което си създала е да напуснеш БКП/БСП) ДПС, ДБ и Сие имате прекрасната възможност да покажете какво можете. Престанете да плачите и да се оправдавате, хората не са ви избрали да казвате кой какво не може или може, а да покажете вие какво можете.

"Борисов не е премиер вече"?!!! Малоумна герберастка отрепка.

Какви хейтъри обаче тука навсекъде. За кпйто се появи новина - яко плюене. То политици, актьори, певци. Бива ли такава злоба бе. Злобен, прост и завистлив народ сме. Тва е.

Мултаците го насадиха...виж си пр3зидента виж е тая

Дебелогъзата адвокатка на Мултигруп не може да чете!?!?! Плана за възстановяване е в деловодството на поарламента - да си намери някой да и го прочете.

А ти как ще обясниш Поръчките от Мултигруп

Дончева сигурно се сещаш че и твойта Коледа ще дойде!!!

ПРИСМЯ СЕ ХЪРБАВ НА ЩЪРБАВ! А, бе, Таатьянче що не си стоиш на перфорираното дънце, ами се силиш да родиш мисъл. нали и тебе драга те виждахме на доста места. Що не си спомниш времето когато свиреше на Яне Анев, нали тогава пак беше нечия опозиция. Ами преди това, когато по ТВ ни обясняваше за триглавата ламя и Царя,, ами преди това. днес ти се отвориха краката на трибуната на НС и устата ти стана като на хипопотамV Добре бе драга Борисов, той ни е ясен, гледахме го и по пътищата, и по строежите и по бедствията -АМИ ТИ БЕ ОСВЕН ГОЛЯМА УСТА ДА ПРИКАЗВА, КАКВО ДРУГО ПОКАЗА, КАКВО ДРУГО НАПРАВИ. помниш ли времето когато със Стефан Гамизов се менкахте по ТВ екраните. Хайде позасрами се малко и вземи да направиш и нещо стойностно

P.S Борисов не можел членоразделно да обясни -БЕ ТИ ГЛЕДАЛА ЛИ СИ СЕ КАК "ЧЛЕНОРАЗДЕЛНО" ОБЯСНЯВАШ ОТ ЕКРАНА. КОГАТО ТЕ ЧУВАМ БЕЗ ДА ПОГЛЕДНА ЕКРАНА, ВСЕ ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ МАРФА ИВАНОВНА ОТ ОДЕСКА ОБЛАСТ СЕ МЪЧИ ДА ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ

Що бе, Татяна Дончева, ти е нужно Борисов да ти обяснява написаното в документи? Уж си високо интелигентна!? Вземи документите и се запознай с тях в първо лице. Или заяждането от трибуната те прави по-велика? Потърси си достойнстното и го използвай!

Не може, не знае в коя точно преписка го е посяла - дали по делата на "Мултигруп" или "Ванко -1"

Имам един приятел -глухоням по рождение. Приказвахме си само дето последно време по карантината и пандемията не сме се виждали; та когато не можехме "членоразделно" да се разберем взимахме писалката и хартията и това което не можехме с ръкомахане да обясним си го пишехме и четяхме. Дано да си жив приятелю, да се видим, да си "поприказваме" че доста думи позабравих вече

АБЕ ПОМАГАЙ НА ПЕКИНСКИЯ ГЪСОК ДО ТЕБЕ !!! ЧЕ СЕ ИЗЛАГАТЕ !! ПРОЕКТЪТ МУНЧОВИ ЧАЛГАРИ МАЙ ЗАБУКСУВА !! НЯМА ГИ КИНТИТЕ МАЙ. АМИ ТО ОТЧАЯХТЕ ДУБАЕЦА ?? ТОЙ НАЛИВА...НАЛИВА...ТА СТЕГНИ СЕ МАЛКО !! И СТИГА СИ МИЕКАЛА !! НЕ СИ НА СЕЛО !!

Тежко и горко за Родината от тези новосформирани групи в НС. Не ме бъркайте с привърженик на ГЕРБ, нито на БКП, още по-малко на ДПС... Но тези нови лумпени чалгари, разни боклуци и отровители, и с тях някакъв психар от ДБ,...не, мерси, не това е нужно на Майка България... И така ще слизаме надолу в развитието си, още повече ще намаляваме по население, а и по разум... Жалко за младите поколения!!! Закърмени с чалга и хулиганство, за тях няма светлина в тунела...

На трибуната, до Татяна, трябва, да седне Ванко и всичко, ще е точно.

Злоба селянка с някакви измислици..

Ха , кой го казва? Селянката със селския диалект....Тая дали се е чувала отстрани...

Плюнчоо.......диалекта не е много важен.....важно е че има мноооого повече акъл от теб !

Е па ти, кога и как да се чуе -тя не спира да плямпа. Даже и на интервютата от плямпане не чува въпросите с които се опитват да я прекъснат

Да го бяхте изучили това момче, преди да го правите премиер! Нали е ваш (на БКП)кадър?

Ало Дончева, ти нали каза, че НЯМА ДА СТАВАШ ДЕПУТАТ и ще даваш път на младите?! Кво стана, хареса ти да си горе на трибуната и да обясняваш, КАК ДА СЕ ЗАПУШИ УСТАТА НА ГЕРБ?! Прав е оня дето каза, че ТИШИНАТА ОТ СПАЛНЯТА на една жена, ражда безумия. Я прегледай един запис от заседание, да видиш ТИ КОЛКО ЧЛЕНОРАЗДЕЛНО говориш. Топюристката за един само ден сътвори маса противоконституционни малоумия. Я кажи, как приехте в деловодството на НС проекта на ДБ за нова Конституция? НЕ ТРЯБВАТ ЛИ МИНИМУМ 60 ГЛАСА?! Хващай багажа и се изнасяй за Трявна, защото иначе няма да е далеч деня в който ще те гонят до там....

Мислех че Бойко е прост, щото е прочел само Винету. Ама ти явно си още по-проста щом искаш той да ти обясни европейския план за стабилност

Кажете как Мая итая,бивши бесепарки ПАК се зовлочиха в парламента? Некадърни и неуспели на друго място,безработни преди това,вече пак са на държавната хранилка!? Българино,как очакваш промяна с тези стари и изтъркани парантии??

Ти вечер вземи и го прочети. Така ще нарушиш скуката в спалнята ти.

(не)Уменията на Борисов не ни интересуват вече! Важното сега е вие колко можете и за кого ще работите, ако можете изобщо!

Татяна си мисли, че е много хитра и обиграна и принципно това е точно така, но факта, че е там където е в момента т.е. никъде, предвид това, че нищо не успя да направи като самостоятелен лидер на партия, а се наложи да се качи на ракетите-носители Хаджигенов и Мая, означава, че много малко хора се връзват на хитростите ѝ.

PEYTSCH

Дотук ли я докарахте? Бойко да ви обяснява колко сте прости?

Младите и умните отворихте кутията на Пандора ако ме разбирате

Ако Дончева и Мая Манолова са символ на промяната, аз съм космонавт

PEYTSCH

Ако Борисов не може да ви обясни основите на Плана, значи мястото ви е на улицата...Простаци сте.

PEYTSCH

Дончева, виж си името на „партията“ където си се гушнала ! По-идиотско не може да бъде. Сменете го на „Идиоти сме и такива ще умреме!“.

Ало,тъпунгерите,вождът ви е в отпуск,парите свършиха,смирете се вече и дим да ви няма!

Си рапона

Рапоне, да те светна - ряпата си е ряпа и при старите, и при новите управници.

Когато не е триумфиращ победител (аз ви дадох, аз ви пострóих, аз съм разпоредил, на мен лично Меркел...), е безпомощна жертва на световен заговор. Трето положение няма. От "Доган ме поръча" през "Комунистите убиха дедо ми и не ми дадоха да следвам у Кембрич", та до до "Марширувах с червена връзка (на 27 години) под Чернобилския дъжд".

Няма значение на какво прилича Татяна,важното е,че е сто пъти по-умна от неграмотните и нагли мутри.

Кои мутри? Дончева бе адвокат на мултаците, сега е в партийката на Черепа.

И прокара поправката "Ванко 1" - ярко лобистки ход в полза на организирана престъпност

Шегувате се.................

tonk11

Ни и личи. Нито пък на тебе.

Толкова е умна, че след толкова години учене не е усвоила елементарния книжовет български изговор. Смешно и тъжно е за българския парламент замесник-председателят му да говори на диалект. Нейната работа в случая е като в онази народна мъдрост7 "Присмял се щърбел на хърбел".

То пък Боко говори един книжовен български! И има толкова ителигентен изказ, да му се не нарадваш, като го слушаш!

Реплика към Panova: Да е казано нещо за говоренето на ББ. Напротив, с цитирането на поговорката "Присмял се хърбел на щърбел" визирах говоренето и на двамата. Но за разлика от Дончева, Борисов не се е присмивал на нечий селски диалект.

Е за тая гласувахте, юриската на Мултигруп! Мьекащия акцент явно се харесва на чалгарчетата. Явно чалга поколението ще си изживее катарзиса... Жан Виденов 2.0 ви чака

Тая хем прилича на свиня, хем и е такова излъчването :)

Като гледам , на нея и подобните в Парламента както и да го обясняват тоя План - бавно, членоразделно или не, нищо няма да разберат. Най-много да ги заболи главата! Ако искаха да разберат - да го бяха прочели или изслушали Дончев. Ама четенето на 1000 стр. специализиран текст е трудна работа, както казах...