Татяна Дончева ще се кандидатира за президент

Лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева заяви намерението си да влезе в кандидатпрезидентската надпревара.

Обратно в новината

Коментари - Татяна Дончева ще се кандидатира за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на тая като и и чуя речника и се сещам за баба Стояна краварката от село-ама като.че ли по правилно се изказваше баба СТОяна!

за участие, гласи се за главен прокурор от МУЛТИ ГРУП Е

Т. Дончева? ПРЕЗИДЕНТ ЛИ?? Грух-грух-грух...Абсолютна селяния е?! Не ни трябват президенти като тая политическа въртиопашка :(((

Няма "отърване" от комунистическите тайни служби и с паркинсон ,старците пак управляват чрез внуците си ,ами с кръв е взета тази власт ,а е страшно когато дрипльото простак вземе да управлява ...,е вече станаха подобие на тези срещу ,които се бореха ,вече са червени капиталисти след като ...окрадоха собствения си народ ,много е лесно така ,но то се пише...!!

Ми, добре Танче. Щом ще се кендидатираш, веднага ще си го преместя в другия крачол.

Е тая е толкова вулгарна и брутална, че само това е достатъчно да я напрай неизбираема! За останалите качества не говориме. Тя и семейство не е създала.

Боже, прибери си вересиите!

"ново 20" и "нормална държава", тарикати .. ама то след бареков, какво да очакваш .. мислят си, това българите са много прости и съвсем ги взимат за мезе вече ..

Малък, но прост народ! Добре казано.

Генерал Радев и генерал Борисов са първите два варианта на ДС, а третия е Дончева.:)

С Какъв Акъл трябва да си, за да гласуваш за "Това Нещо" ... и като Много Прост преставам да си мисля ...

ВИЦЕ ЩЕ Е ВАНКО-1

Прощай, тов. Танечка Задунаешка ! --> Но пасаран !!! ----- Никакво преговаряне, Хора ! - Двустъпковата !, от А до Я.

Преди години тази на снимката прокара закон в парламента с който намалиха присъдите на сводниците. Дори ги защитаваше яростно, особено сводника рапър от Пловдив. Не го забравяйте! Тя е подла личност която обича парите и няма морал.

Това виц ли е?Госпожата съвсем се е побъркала!Толкова на сериозно ли се взема?

Ако наистина се кандидатира, тя ще е най-свестният кандидат. Президент и премиер от ГРОБ са кофти комбинация и не бива да го допускаме, ако искаме нещо да се промени в тая държава. Скандала между БСП и АБВ и наложената кандидатура на Радев също намирисват, така че по-добре Дончева.

Ако има оръжейно лоби, то Татяна Дончева представлява лоби на сводниците и сутеньорите в България. Намали им присъдите със закон преди години. Помнете ги тези работи и не се излагайте по форумите.

ИЗПЪЛНИТЕЛИ-ТЕЗИ ДЕТО ВИ ДЕРАТ КОЖИТЕ !!! ТЯ БЕШЕ ЕДИН ОТ ВНОСИТЕЛИТЕ НА ЗАКОНА ЗА ЧСИ !!!!

Този - не, онзи -не, разни квалификации за всеки, тогава се кандидатирайте вие, които намирате на всеки кусури... От страни е лесно, ама там горе...???!!!

Ох, Боже!

досега имахме президент жена, сега ще имаме президент мъж.

По-добре Татяна Дончева отколкото оня набеден генерал на БСП, който е генерал на ченгетата......

Да бе?! Тая първата и работа ще е да декриминализира сводниците и каналджиите на жени за проститутки през границата.

Как да ти вярвам оттук нататък?Да наречеш набеден генерал един летец израсъл в кариерата, взел няколко образователни нива,оценен високо от всички които са работили с него !Нямам думи. Вероятно за теб истински генерали са ББ или Димо Гяуров,или гнома? Жалка картинка!

И тая пръдла не се наяде.

Не искам смръдлива нечистоплътна адвокатска путка на Мултигруп да ми е президент, обратно в обора !

Татяна, харесваш ми като умна жена и с позиция! Бих гласувала за теб, Стига вече користни и продажни политици, псевдо мъже! А, Цецо, не ми пука кого ще предложи те, щом направихте гадната Куневица, продала България вицепремиер, нищо добро не чакам от вас! Милиарди заеми, замразени заплати и пенсии, престъпност, мизерия, гадни данъци и цени, това сте! Дано не гласуват за вашия, че ще стане абсолютна диктатура!

Татянчето е най-неизбираемият кандидат дотук. За да се натиска чак толкова или за да направи реклама на адвокатската си кантора или има чужди пари за пране.

Другако Дончева, щях да гласувам за вас, но като ви чух днес сутринта по телевизията, как възторжено защитихте великия Стоичков, си помислих нещо, което не е за казване. Сори, много се дънете напоследък. За пари ли само мислите?

А, защо да не го защити?! То аман от псевдо-журналисти с просташко поведение и самочувствие. Голяма част от тях са пълни боклуци, които идват за интервю или снимка с единствената цел да те злепоставят.

Ами за разлика от сегашния ,тя поне може да се държи "мъжки" !

Дончева е пич за разлика от много други които са си П...ки !

С ТОВА СЪЩЕСТВО?! ЗАЩОТО АЗ СЪМ И ОЩЕ МИ ДЪРЖИ ВЛАГА!!! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛА ПРОСТАКЕСА!!! КАТО ДОБАВИМ И МИНАЛОТО И В МУЛТИГРУП, И ХОТЕЛИТЕ И ВТРЯВНА, С ПАРИТЕ ОТ РАЗНИ ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ-КАРТИНАТА СТАВА ПЪЛНА!!!

ИМАТ ЛИ ЗНАК ЗА РАВЕНСТВО?! ЕДНА ПОВЛЕКАНА ПРОСТО!!!

НЕ СЕ АБЕТЕ

Kaкто казва един умен човек, преходът у нас е прдаването на властта от властимащите, в ръцете на техните наследници. В този момент временно властта се поема от охранителите на влатимащите. Така че въпросната дама, шанс няма.

за твоята евентуална кандидатура не пожъна успех и се скри между многото. Същото ще ти се случи и на изборите, но ти си олапай каквото ти се полага по закон. каквото и да значи това.

РАПОНА, ИЛИ ПЪК СТАЛИНКА ИЛИ ПЪК МОЖЕ БИ НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, КОЙТО НИ СЕ ПРЕДСТАВЯ КАТО РУСКИ ВЪЗПИТАНИК? С ТАЗИ ЛЮБОВНИЦА НАЗНАЧЕНА КАТО НЕГОВ ГОВОРИТЕЛ ЗА ДА МУ Е ПОДРЪКА КОГАТО ВДИГА И СВАЛЯ САМОЛЕТА НЯМА ДА БЪДЕ РАЗПОЗНАТ ОТ СТАРЦИТЕ КАТО СВОЙ. АГЕНТ ИВАН /Каракачанов/ Е ТОЛКОВА МАЗЕН И БЛУДКАВ, ЧЕ ЗА НИКАКЪВ ПАТРИОТ НЕ СТАВА ЕДИНСТВЕНО ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА /Дончева/ МОЖЕ ДА РАЗДВИЖИ БЛАТОТО!

Познавах я като умна и разумна жена, а то какво се оказа - политически шут. Явно Румен Петков се е оказал много прав - тишината в спалнята води до безумия.

Ха ха е да де но тя му отговори / на Румен Петков/- по добре тишина в спалнята отколкото засечка на оръжието пак там ха ха !!!!!

Браво, най-после един мъж да се кандидатира! Ще гласувам за нея, ако не се яви някакво "чудо", ама не ми се вярва...

МУЛТИГРУП най-голямата престъпна организация в България, според доклад на Държавният департамент на САЩ. Първа част. Когато се срива комунизма, а с него и държавата, не можеш да оцелееш, ако не играеш мръсно, защото няма кой да те контролира. Ако има пазарна икономика и няма държава да защитава договорите, това ще започнат да правят мафиотите. Единствено, въпросът е, доколко дадена държава е способна, бързо да възстанови отново контрола си. Мнението е на английския кореспондент на БиБиСи и в-к Гардиан Миша Глени, специалист по престъпния свят в Източна Европа. Поддържа и лични връзки с мафиотски босове.

Томислав Дончев е кандидата на ГЕРБ...

Таня е хубава бе какво не и харесвате.

това са няколко асоциации на разузнавачи и бивши агентурни дейци, МУЛТАЦИТЕ БЯХА ПАРАЛЕЛНАТА ВЛАСТ, А ТЯ БЕШЕ ЮРИСТ ТАМ, АКО СТЕ НАИВНИЦИ ЗА ТАЯ

КАТО НЯМА ХЛЯБ ДА ИМА ЗРЕЛИЩА ГЛАСУВАМ ЗА ВИС СТИГА С ТЕЗИ СИКАДЖИИ

НАЙ ПОСЛЕ МОНТАФОНКА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ !!! УРА ДРУГАРИ, УРРРРРААААА !!!

Субсидиите се определят при парламентарните избори.

И аз ще се кандидатирам - по-умен съм от тая и много по-малко зъл...

kopy-paste:.....След обявяване на независимостта на Княжество България през 1908 година и последвалото дипломатическо признаване от страна на другите държави на този акт, с изменението на Търновската конституция през 1911 година думите княжество, княз и производните им са заменени с царство, цар и производните им. След тези изменения Търновската конституция става широко известна като Сребърната конституция....

А защо не обясни защо тя става за президент, а обяснява защо другите не стават. Щяла да разчиства статуквото от прехода /каквото и да означава това/. Аз лично ще гласувам за кандидат, който претендира само със своите лични качества /а не с отрицание на качествата на другите/, който ми представи своето виждане за геополитическата обстановка, за мигрантската криза. Защото е много лесно да говорим за статукво, комунизъм-антикомунизъм и други дъвки, които вече се изтъркаха, НО главнокомандващия на Българската армия трябва да каже как ще реагира на ситуацията СЕГА и в бъдеще. Ако не му стиска да каже какво мисли, да не очаква, че хората ще излязат да гласуват. Аз лично искам да знам за кого гласувам, независимо от това кой го е предложил. Искам програма, идеи и обещания, а не кухи лозунги и оплюване на противника!!

Значи, Жожи Ганчов е твоят човек! Той ще пее, ще свири и ще накара слънцето да не залязва...

Несполучлива ирония!

Не вярвам на бесепари като Дончева и Кадиев, пък били те и бивши. Мнозинството от тези, които са участвали в управлението на България последните 70 г. са мошенници. Комунисти и бесепари и седесари и гербаджии и депесари и тези около "Царя". Също и атакистите на Волен. А пък ВМРО-Каракачанов толкова пъти си сменяше коалиционните партньори само с една цел да е част от властта. Всички тези е време да ги изритаме от властта.

"Време е да изринем боклука", а? Ама Слави Трифонов (или Иво Сиромахов, може би, не зная), ще си я патентова и няма да можеш да я лансираш като апотеоз на изказването си. Всъщност, не схванах към кого си ориентиран, а само към кого НЕ си. Аз поне чакам да ми предложат някой олигофрен от онези на Волен, та да дразня с него такива като теб...

За вице Нотев.

Тази дърта клюкарка не може и свирка да направи на генерала. За нищо не става.

Няма ли някой , който да обяви пред хората неговата програма. Какво ще прави по различни теми от сегашния политически живот. А те само плюят по другия. Срам, мизерници.Няма ли най- накрая да излезе един кандидат за президент и да не се занимава с конкуренцията.

Боже, каква гмеж ,паплач и повръщано се появи след 45 годишната диктатура на простаците. Един безкраен грабеж в името на народа и неговото щастливо бъдеще. Пълна лудница в една фронтова територия на която цари криминалана престъпност,беззаконие, насилие, омраза,простащина и малоумие. Искат Шенген ,чуждестранни инвеститори, проектчета от комисарите в Брюксел, да крадът от туземците с разни схеми, да стават президенти и някой да ги пази от народа. Комунистите щурмуват небесата , комсомолците след тях вървят, комсомолци ,пионери, чака ви славен път.

Тези простаци са мъртви, като теб например/, само че онези не бяха толкова алчни.заместиха ги други

президентската история не е ташак работа, ако знаеш що е това ташак.

Мъжко момиче е Таня. Ако имаше нужда от това, дето го пишеш, да се е омъжила отдавна.

политическо късогледство... Очаквах тази сутрин при Хекимян ,интервюто с Дончева да има за тема тревожното положение около нашата граница,совалките на Борисов,перченето на ДОСТ и нараствалото му самочувствие. Очаквах да я чуя кото политически лидер да изрази загриженост и становище относно взаимоотношениято ЕС-Турция и кризата с мигрантите. Вместо това...получих възможността да чуя нескончаемо плюене по кандидата на БСП и дотам. И всичко това с любезното съдействие на Хекимян.

спалня пита се ТЯ (ТД, да се знае): Бах тоа тъп народ?! Как ме избра?!

Както я карат, първо ще гласуваме за партия, пък после спечелилата партия да обяви президента и вице-президента. Да се смеем ли, да плачем ли в нашата татковина. А и при тези български условия, трябва да се замислим, има ли нужда изобщо от президентска институция?

"Нашите структури в цялата страна са готови да приемат решението ...??!!"-казва Цецко. Значи "структурите" са готови да приемат решението, без дори и да знаят какво е то...? Все си мислех, че при демокрацията издигането на кандидатурите става от долу на горе, а при тоталитаризма обратно, но явно нещо съм се объркал?!

Един мъж сред женчовците.

Човешкото тщеславие няма граници, но Тази съвсем изтрещя.

през к... кой простак ще е президент. Само излишни разходи да хрантутим работещите в тази излишна институция.