Коментари - ТАСС: Повечето руснаци в България гласуваха за Путин | Днес.dir.bg

ТАСС: Повечето руснаци в България гласуваха за Путин

"За досегашния президент гласуваха 1104 избиратели, за Владислав Даванков - 516, за Леонид Слуцки - 19, а за Николай Харитонов - 26", съобщиха от СИК в дипломатическата мисия

Обратно в новината

Коментари - ТАСС: Повечето руснаци в България гласуваха за Путин | Днес.dir.bg

Коментари

Без малко да повярвам....да ви ЕПМ на путлерясите!!!

хахахахахаха не се и съмняваме, че е точно така.

пффф

Сега не е важно, кой брои. Всичко си беше честно... :)))

Изгонете ги от България-нали патронът им ни обяви за неприятелска държава,какво правят тук?!

Американските псета си лаят, Големият БРИКСкерван си върви.

800 от близо 2000 гласували не са били за путин

Никакво съмнение нямам, че е така. Хората си искат изостаналия и обречен СССР и ще си го получат. Как да се откажат от топли спомени като този за страната на чудесата наречена КОРЕКОМ, която гледаха с влажни очи през витрините? Откъде са се взели тези чудодейни неща, извънземните ли са ги произвели?

Колко са невалидните? Като махнеш всички невалидни, то е ясно , че ще останат само за путя.

Перфектен повод да ги изпратим при него.

lu4ka

То, и повечето българи ще гласуваме за Путин.

Че то по времето на комунизма 99.99% гласуваха за БКП. В Северна Корея и до сега е така. Нищо новопод слънцето - в държави управлявани от диктатура изборите винаги са "честни" и "свободни" и хората винаги избиран новите-стари номенклатурчици (диктатори) Още се чудя на някой хора какво точно са очаквали??? Може би Дядо Коледа да влезе през комина??? А това, че маса "българи" биха гласували за путин и без да ми го казват го знам, истината е че постотията ходи по хората - не по животните. Колкото по прост е един народ - толкова по лесно се управлява и манипулира. Дори лидерите на една съвременна партия са съгласни че сме съставени от 95% дебили, а друг лидер на друга партия пък ни смята за лош човешки мат'рял - нищо че през целия си съзнателен живот е прочел само една книга и то за индианци! Айде със здаве другари русофили - да не забравите за минъсчетата, че довечера по тях ще ви плащат с копейки (сребърници)

Мд, видяхме как. С калашник до главата и един, който проверява през рамото ти какво отбелязваш на бюлетината.

Мечтай си, лельо Лютинке.

Тук няма кремълска цензура, всичко е наяве. Излиза, че в Русия са си сложили едни 25-30% отгоре за Путин. Нормално!

Колко биха гласували?

Да бе, избора е между Путин и Путин. Как са гласували за Путин, да че чуди човек.

Ще умрат внезапно при неизяснени обстоятелства …..

И президента на Русия …..

Пишеш се българин щото те е срам да си кажеш че си руснак ли? Разбираемо, то си е за срам...

Значи демократични избори се провеждат само и единствено в САЩ. Между двама пенсионери, по пощата.

Пишеш се българин щото те е срам да си кажеш че си руснак ли? Разбираемо, то си е за срам...

Запада възстанови осезаемо Русия по времето на Путин благодарение на лицемерието и способностите му да прикрива истинските си намерения за обратен курс към империализма и СССР, но всичко си има край. Обратно към мизерията, друзя. До 2030 г., ако стане минималната заплата 30 000 рубли (под 600 лв.), както ви обеща, курбан правете, щото и това няма да стане, ако не го разкарате скоро. За справка мин. заплата в най-бедната страна в ЕС 2024 г. е 930 лв. Наздраве, друзя!

Е ти смяташ ли че избори при които у вас идва един батка с автомат и ти дава вече попълнена бюлетина да я пуснеш в урната се нарича избор? Макар до някъде си прав, само дето избора или гласуваш за Путя или отиваш на лагер.

Интерес от смъртта на Навални в месеца прди изборите имаха враговете на Путин. Путин е виновен, че не можа да го опази. Други интепретации не издържат на правилата за преценка на такива лоши ситуации. Логиката днес лесно се чупи и Западът изпозлва това, за да я допотроши. Няма мазохист политик, на когото изборите да са му вързани в кърпа, а един противник да е в затвора, а да отиде да го убива преди изборите. А бе ще дойде време и неофашизмът ще бъде накаан. Сегашните нацита и фашисти ще се изхлузват като такова от гащи, както хитлеристките фашисти. Историята показва срамове като този не веднъж.

Добре де като си го харесват и харесват управлението му какъв дирят у България ??? Да си отидат и живуркат в Руспия ЕКСТРАДАЦИЯ !

Хората сиг о харесват, а сега след всички санкции се консолидират и беше очаквано да гласуват за един разумен и добре стоящ президент и радетел за Русия

В САЩ всеки роден в САЩ може да се РЕГИСТРИРА за избори. Дори ЗАТВОРТЛНИК от ЗАТВОРА. А сейчась, ты блядь, ще ни обясниш, защо Борис Надеждин и Екатерина Дунцова бяха недопуснати до регистрация, след като в пъти имаха събрани подписи от нужните по закон 100000? Не говоря изобщо, че преди да бъде убит Навальный, ЕДИНАДЕСЕТ ГОДИНИ не му разрешено да регистрира партия. Ще ти отговоря почему, блядь: Дори кавказкий БАРАН да беше допуснат до изборите, руснаците масово за него щяха да гласуват. Белоруските избори са СМЪРТ для ПУТИНА!

Разбира се, гласували са с "Майната му" :-)

Какъвто и да е, няма значение.

За разлика от дебилните коментари и сравнения на МРЗ, някои хора с повече от 2 мозъчни клетки биха се запитали - А какво мога да си купя с тези пари тук и там? Но нейсе... сложно е да се мисли... Ето затова НИЕ сме с най-ниската МРЗ в т.т. европейски съюз и надали ще изплуваме от последното място.

Я до ни осветиш, защо Борис Надеждин и Екатерина Дунцова НЕ БЯХА ДОПУСНАТИ ДО РИГИСТРАЦИЯ и до избори за президент? Каква връзка имат те с Навальным, освен че са руски граждани?!

ха ха да не си някой нефелен фен на Киро тъпото и да се вземаш на сериозно, адрес ела ми на бахура да седнеш ха хаа

България я чака ПРИДНЕСТРОВСКИЙ РАШИСТКИЙ вариант - Слънчев бряг и Златните пясъци, вместе с устия реки Камчия....Российская територия.

Обичам резаните да ми пълнят мъжко мляко и бълнувам за Путя в своят еротичен сън

Това с тези люде дето живеят от 40 години в БГ а са с руско гражданство е време да приключи! Защо някой получава право да живее в страната като не споделя ценнностите й и не се чувства част от народа?! Или се явяваш на изпит, рецитираш "аз съм българче" и си гориш чуждия паспорт или чемодан, вокзал .... сещате се!

Ако бях жив, щях да гласувам за ПУ....с тази ГЕОРГИЕВСКАЯ ПУТАРАНСКАЯ ЛЕНТОЧКА на ревера на български вицепрезидент. След мен цялото "Возбуждение" щеше да се обреже в имени Путина и да станат руски граждани, проглосовавшие для Путина, блядь.

За Светльо Ибрикчиев що няма коментари

че е най-слабото звено на НАТО. В Париж имаше ТРИ КИЛОМЕТРОВА опашка за гласуване в руското посолство и всички гласуващи бяха против ПУ. За сведение на "Возбуждение "-Варна : Кавалерийски полк на Френския Чуждестранен легион е основан през 1921г от РУСКИ БЕЛОГВАРДЕЙЦИ.

Вас ЛГБТ общността ако ви питаме, в България ще останат само третополови!

в момента те управлява киро парапетника и асен кокораста , които ще си изгорят българските паспорти, малко преди да се качат на самолета (след като са фалирали кочината)

"ТАСС: Повечето руснаци в България гласуваха за Путин" Умни хора. Не са като нашите овце, които ни избират тука. Благодарение на тия овце, ние ще сме на островите след известно време, а овцете ще си получат тяхната овча участ.

Ти да не брои гласовете та правиш това изявление?

Хей, жълтопаветник, Знаеш ли, че твоите ценности ги споделят сямо няколко продажници и всички други сме за ПУТИН?

Т.е. тези рускоговорещи пред посолството, дето вчера по ТВ ги представяха като руснаци, протестиращи срещу Путин, са украинци? Хаха! Готино манипулиране. Поне в СМИ се разберете за версиите!

В цяла Европа беше така, освен в Болгария. Елита на Русия беше в Берлин, Париж, Мадрид, Лондон. Световни личности от ранга на Навальная, Гуриев - бивш шеф на Европейската банка, Екатерина Шульман - световно признат преподавател по право, Чичваркин - бизнесмен, Ходорковски, елита на руските артисти и политици непутинисти. Елита на младото руско поколение, можещи и имащи способности да отворят свой бизнес и да го конкурират. В България днес са само пенсионирани военни и партийни секретари на Единна Россия. В България не живее един нормален руснак, не говоря за невероятните руски интелектуалци, които днес са в ЕС и САЩ но не и в Болгария.

Протест под надслов "Украйна: Изборите под дулата на оръжия са незаконни" - нещо много автоматчици имало в София, да съберат и докарат 12 хиляди човека да гласуват! Много изврателно е, че тези почитатели на демократическите ценности протестират, че хората си упражняват правото на глас, понеже не ги устройва резултата?

стига си се правил на Басков главанака!

Е то нормално при положение, че повечето тук са агенти и звършват подривна дейност. Те са в основата на корупцията и проблемите в политическия и икономическия живот! Това ка хората поддържащи Родилната слаба и болна, те са черната чума която ни мори! Руснаците да се замислят защо монархиите почти изчезнаха и има ли просперираща държава сна която ръководителите да не се въртят ня 8-10г? Единствено богатите на ресурси и с лесни доходи го правят но докога? Тяма ли взаимен контрол и смяна на властта, няма ли конкуренция и нови идеи всичко загнива. Просперитета за последните 20г в Русия беше заради доверието, което имаха западните лидери в началото на управлението на Путлер и което той се подигра. Сега Русия ще плати висока цена

Да ви светна - Навални е руснак, но Ходорковский, Каспаров, Шульман и т.н. са от една народност със Зеленский

Кой го интересува?Ние нали сме у еврозоната, що ни брига, кой за, кой против?

Коментари - ТАСС: Повечето руснаци в България гласуваха за Путин | Днес.dir.bg

ТАСС: Повечето руснаци в България гласуваха за Путин

"За досегашния президент гласуваха 1104 избиратели, за Владислав Даванков - 516, за Леонид Слуцки - 19, а за Николай Харитонов - 26", съобщиха от СИК в дипломатическата мисия

Обратно в новината

Коментари - ТАСС: Повечето руснаци в България гласуваха за Путин | Днес.dir.bg

Коментари

Без малко да повярвам....да ви ЕПМ на путлерясите!!!

хахахахахаха не се и съмняваме, че е точно така.

пффф

Сега не е важно, кой брои. Всичко си беше честно... :)))

Изгонете ги от България-нали патронът им ни обяви за неприятелска държава,какво правят тук?!

Американските псета си лаят, Големият БРИКСкерван си върви.

800 от близо 2000 гласували не са били за путин

Никакво съмнение нямам, че е така. Хората си искат изостаналия и обречен СССР и ще си го получат. Как да се откажат от топли спомени като този за страната на чудесата наречена КОРЕКОМ, която гледаха с влажни очи през витрините? Откъде са се взели тези чудодейни неща, извънземните ли са ги произвели?

Колко са невалидните? Като махнеш всички невалидни, то е ясно , че ще останат само за путя.

Перфектен повод да ги изпратим при него.

lu4ka

То, и повечето българи ще гласуваме за Путин.

Че то по времето на комунизма 99.99% гласуваха за БКП. В Северна Корея и до сега е така. Нищо новопод слънцето - в държави управлявани от диктатура изборите винаги са "честни" и "свободни" и хората винаги избиран новите-стари номенклатурчици (диктатори) Още се чудя на някой хора какво точно са очаквали??? Може би Дядо Коледа да влезе през комина??? А това, че маса "българи" биха гласували за путин и без да ми го казват го знам, истината е че постотията ходи по хората - не по животните. Колкото по прост е един народ - толкова по лесно се управлява и манипулира. Дори лидерите на една съвременна партия са съгласни че сме съставени от 95% дебили, а друг лидер на друга партия пък ни смята за лош човешки мат'рял - нищо че през целия си съзнателен живот е прочел само една книга и то за индианци! Айде със здаве другари русофили - да не забравите за минъсчетата, че довечера по тях ще ви плащат с копейки (сребърници)

Мд, видяхме как. С калашник до главата и един, който проверява през рамото ти какво отбелязваш на бюлетината.

Мечтай си, лельо Лютинке.

Тук няма кремълска цензура, всичко е наяве. Излиза, че в Русия са си сложили едни 25-30% отгоре за Путин. Нормално!

Колко биха гласували?

Да бе, избора е между Путин и Путин. Как са гласували за Путин, да че чуди човек.

Ще умрат внезапно при неизяснени обстоятелства …..

И президента на Русия …..

Пишеш се българин щото те е срам да си кажеш че си руснак ли? Разбираемо, то си е за срам...

Значи демократични избори се провеждат само и единствено в САЩ. Между двама пенсионери, по пощата.

Пишеш се българин щото те е срам да си кажеш че си руснак ли? Разбираемо, то си е за срам...

Запада възстанови осезаемо Русия по времето на Путин благодарение на лицемерието и способностите му да прикрива истинските си намерения за обратен курс към империализма и СССР, но всичко си има край. Обратно към мизерията, друзя. До 2030 г., ако стане минималната заплата 30 000 рубли (под 600 лв.), както ви обеща, курбан правете, щото и това няма да стане, ако не го разкарате скоро. За справка мин. заплата в най-бедната страна в ЕС 2024 г. е 930 лв. Наздраве, друзя!

Е ти смяташ ли че избори при които у вас идва един батка с автомат и ти дава вече попълнена бюлетина да я пуснеш в урната се нарича избор? Макар до някъде си прав, само дето избора или гласуваш за Путя или отиваш на лагер.

Интерес от смъртта на Навални в месеца прди изборите имаха враговете на Путин. Путин е виновен, че не можа да го опази. Други интепретации не издържат на правилата за преценка на такива лоши ситуации. Логиката днес лесно се чупи и Западът изпозлва това, за да я допотроши. Няма мазохист политик, на когото изборите да са му вързани в кърпа, а един противник да е в затвора, а да отиде да го убива преди изборите. А бе ще дойде време и неофашизмът ще бъде накаан. Сегашните нацита и фашисти ще се изхлузват като такова от гащи, както хитлеристките фашисти. Историята показва срамове като този не веднъж.

Добре де като си го харесват и харесват управлението му какъв дирят у България ??? Да си отидат и живуркат в Руспия ЕКСТРАДАЦИЯ !

Хората сиг о харесват, а сега след всички санкции се консолидират и беше очаквано да гласуват за един разумен и добре стоящ президент и радетел за Русия

В САЩ всеки роден в САЩ може да се РЕГИСТРИРА за избори. Дори ЗАТВОРТЛНИК от ЗАТВОРА. А сейчась, ты блядь, ще ни обясниш, защо Борис Надеждин и Екатерина Дунцова бяха недопуснати до регистрация, след като в пъти имаха събрани подписи от нужните по закон 100000? Не говоря изобщо, че преди да бъде убит Навальный, ЕДИНАДЕСЕТ ГОДИНИ не му разрешено да регистрира партия. Ще ти отговоря почему, блядь: Дори кавказкий БАРАН да беше допуснат до изборите, руснаците масово за него щяха да гласуват. Белоруските избори са СМЪРТ для ПУТИНА!

Разбира се, гласували са с "Майната му" :-)

Какъвто и да е, няма значение.

За разлика от дебилните коментари и сравнения на МРЗ, някои хора с повече от 2 мозъчни клетки биха се запитали - А какво мога да си купя с тези пари тук и там? Но нейсе... сложно е да се мисли... Ето затова НИЕ сме с най-ниската МРЗ в т.т. европейски съюз и надали ще изплуваме от последното място.

Я до ни осветиш, защо Борис Надеждин и Екатерина Дунцова НЕ БЯХА ДОПУСНАТИ ДО РИГИСТРАЦИЯ и до избори за президент? Каква връзка имат те с Навальным, освен че са руски граждани?!

ха ха да не си някой нефелен фен на Киро тъпото и да се вземаш на сериозно, адрес ела ми на бахура да седнеш ха хаа

България я чака ПРИДНЕСТРОВСКИЙ РАШИСТКИЙ вариант - Слънчев бряг и Златните пясъци, вместе с устия реки Камчия....Российская територия.

Обичам резаните да ми пълнят мъжко мляко и бълнувам за Путя в своят еротичен сън

Това с тези люде дето живеят от 40 години в БГ а са с руско гражданство е време да приключи! Защо някой получава право да живее в страната като не споделя ценнностите й и не се чувства част от народа?! Или се явяваш на изпит, рецитираш "аз съм българче" и си гориш чуждия паспорт или чемодан, вокзал .... сещате се!

Ако бях жив, щях да гласувам за ПУ....с тази ГЕОРГИЕВСКАЯ ПУТАРАНСКАЯ ЛЕНТОЧКА на ревера на български вицепрезидент. След мен цялото "Возбуждение" щеше да се обреже в имени Путина и да станат руски граждани, проглосовавшие для Путина, блядь.

За Светльо Ибрикчиев що няма коментари

че е най-слабото звено на НАТО. В Париж имаше ТРИ КИЛОМЕТРОВА опашка за гласуване в руското посолство и всички гласуващи бяха против ПУ. За сведение на "Возбуждение "-Варна : Кавалерийски полк на Френския Чуждестранен легион е основан през 1921г от РУСКИ БЕЛОГВАРДЕЙЦИ.

Вас ЛГБТ общността ако ви питаме, в България ще останат само третополови!

в момента те управлява киро парапетника и асен кокораста , които ще си изгорят българските паспорти, малко преди да се качат на самолета (след като са фалирали кочината)

"ТАСС: Повечето руснаци в България гласуваха за Путин" Умни хора. Не са като нашите овце, които ни избират тука. Благодарение на тия овце, ние ще сме на островите след известно време, а овцете ще си получат тяхната овча участ.

Ти да не брои гласовете та правиш това изявление?

Хей, жълтопаветник, Знаеш ли, че твоите ценности ги споделят сямо няколко продажници и всички други сме за ПУТИН?

Т.е. тези рускоговорещи пред посолството, дето вчера по ТВ ги представяха като руснаци, протестиращи срещу Путин, са украинци? Хаха! Готино манипулиране. Поне в СМИ се разберете за версиите!

В цяла Европа беше така, освен в Болгария. Елита на Русия беше в Берлин, Париж, Мадрид, Лондон. Световни личности от ранга на Навальная, Гуриев - бивш шеф на Европейската банка, Екатерина Шульман - световно признат преподавател по право, Чичваркин - бизнесмен, Ходорковски, елита на руските артисти и политици непутинисти. Елита на младото руско поколение, можещи и имащи способности да отворят свой бизнес и да го конкурират. В България днес са само пенсионирани военни и партийни секретари на Единна Россия. В България не живее един нормален руснак, не говоря за невероятните руски интелектуалци, които днес са в ЕС и САЩ но не и в Болгария.

Протест под надслов "Украйна: Изборите под дулата на оръжия са незаконни" - нещо много автоматчици имало в София, да съберат и докарат 12 хиляди човека да гласуват! Много изврателно е, че тези почитатели на демократическите ценности протестират, че хората си упражняват правото на глас, понеже не ги устройва резултата?

стига си се правил на Басков главанака!

Е то нормално при положение, че повечето тук са агенти и звършват подривна дейност. Те са в основата на корупцията и проблемите в политическия и икономическия живот! Това ка хората поддържащи Родилната слаба и болна, те са черната чума която ни мори! Руснаците да се замислят защо монархиите почти изчезнаха и има ли просперираща държава сна която ръководителите да не се въртят ня 8-10г? Единствено богатите на ресурси и с лесни доходи го правят но докога? Тяма ли взаимен контрол и смяна на властта, няма ли конкуренция и нови идеи всичко загнива. Просперитета за последните 20г в Русия беше заради доверието, което имаха западните лидери в началото на управлението на Путлер и което той се подигра. Сега Русия ще плати висока цена

Да ви светна - Навални е руснак, но Ходорковский, Каспаров, Шульман и т.н. са от една народност със Зеленский

Кой го интересува?Ние нали сме у еврозоната, що ни брига, кой за, кой против?