Търсят затворника беглец Колев в Ботевградско

В Ботевградско се провежда поредната полицейска акция заради сигнали, че беглецът от затвора се укрива именно там

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поставили задача на кьоравия да търси.... Нашата полиция за 5 лева си затваря очите, та за това казвам в горния израз - кьоравия.

повечко бандити, та взаимно да се изтребват. Че ако разчитаме на нищонеправещата и заспала полиция с вечните "малшансове" и големи претенции...

Ikoottva

Да търсят, търсене му е майката. Те ако ги намираха гладни щяха да си останат...

Те и за Пелов имали сигнали, ама какво направиха - нищо. Да отиват да пазят гей-паради и срещи на бизнес "елита" с премиера, това им иде отръки.

МВР театър гледали ли сте?

Значи никой не можал да го познае, затова се наложило да използват ненадеждни методи като сравняване на пръстови отпечатъци. То без малко и ДНК- анализ да му направят. Ако аз бях отишъл да кажа, че това е Ким Чен Ун, това ли щяха да приемат за истина?

Един мързелив вълк веднъж случайно, високо в планината видял на една поляна да пасе вързано магаре. Едва не умрял от щастие и добре си похапнал няколко дни. След като изял магарето, вълкът месеци наред ходил всеки ден на същата полянка да търси вързано магаре... и така си умрял от глад.

"Няколко часа отне на полицията в нощта срещу сряда да разпознае Пелов като жертва на престрелката и се наложи идентификацията да бъде направена чрез пръстови отпечатъци. Причината според властите била промененият външен вид на затворника беглец, когото дори брат му не могъл да разпознае с категоричност." Нямам думи. Ако не беше толкова трагично, щеше да е много смешно.

Ако човека се е прибрал в къщи - значи е на сигурно място ! Ще търсят навсякъде, но не и там ! Тотална неадекватност и некадърност в средите на МВР - след като един неграмотен физкултурник като Цв.Цв. определя кадрите на МВР - какво друго да очакваме ! За герП не е проблем, че има избягали въоръжени рецидивисти на свобода - за членовете на герП си има охрана, важното е че кметицата на Младост е в ареста, тя е най-големият враг на герП, не избягалите затворници или кокаиновите крале, пратени на почивка в Дубай !

Като погледнете идеолога на родната полиция г-н Цв.ЦВ., който не е способен и едно жилище да си купи, та чака тъщата да му ги дарява и целокупния бг народ /разбирай братята роми/ гласува за него и за партията му......За какво повече да говорим?!

Предполагам,че са на една крачка от залавянето му. Ботевград-около 20 хил.население.Половината да жени-отпадат.От останалата половина,половината са старци и деца.Отпадат.И като отпаднат ромите,колко остават за издирване/разпознаване?Около 2000 души?С много трудна задачка се е нагърбила родната полиция,направо ги съжалявам.

Е да, ама я си представи, че избягалият затворник е с други дрехи, различни от тези с които е избягал ? Или е с качулка и набола брада ? Как да го разпознаят с трите си мозъчни клетки ? Трябва да изглежда точно като на снимката и да е някъде по улиците около районното, иначе не е честно !

Напълно си прав.За предпочитане е и тениска с надпис"Аз съм беглецът"да си сложи.

и ще изкарат, че Пелов си е правил и пластична операция, за да оправдаят некадърността си.

Някой от полицията знае ли как може да се "укрива" човек в продължение на ДВА месеца, който няма документи за самоличност и няма пари? Отделно, че и полицията го търси...Явно, че това само в БГ може да се случи!

Просто като отиде в родния си град, между роднини, приятели и любовници...Така може...

Вторият беглец от затвора е закопан. И този, който го закопа умря в Пирогов! Сутеньор, с присъди за побой и кражби, ИНФОРМАТОР НА ПОЛИЦИЯТА! Като такъв умря ЗДРАВНО НЕОСИГУРЕНИЯТ марио панчев.

Хахаха, ама тоя Колев, първо кой беше? Второ - дордето го намерят, на него ще му изтече присъдата, ако вече не е изтекла...

Нашата полиция е ГОЛА ВОДА. Затворниците се разкарват с пистолети в центъра на родните им места - напълно необезпокоявани.

Тези хрантутници, които са два пъти повече от българската армия са паразити, които не само че са бесполезни, но са и вредни. Искат високи заплати, а си драпат само ..шаците..

Полицията у нас е жалка, неграмотна, корумпирана и дезорганизирана. Управлява се от псевдо политически лица, без образование и опит. Такава е и цялата българска държава.

Много точно казано!!! На държавата не и трябват специалисти, а партийни неграмотни кадри, които да слушкат и да козируват на вожда.

Родната милиция ни пази!

въпросният човечец е възпитал чудесен "човек" и сега усмихнат и доволен от свършеното дава интервюта по телевизиите, как въпросният му "добре възпитан син", по съвместителство-завършен социопат и престъпник, вече не е в страната. и даже завършва интервютата с "обичам те, татковото детенце". гнусна история, във всеки един аспект...

Пълни смешници!!! Със сигурност е в дома на ПЕлов, просто няма друго място къде да е! Да се закрие МВР със закон. На кому е нужен?! Населението на тази територия и без това си решава проблемите без него!