Румънците модернизират Дунав мост

Националната компания на магистралите и националните пътища в Румъния /НКМНПР/ възнамерява да модернизира моста над река Дунав при Русе и Гюргево и ще организира търг през ноември за техническия проект на инвестицията, съобщи Медиафакс.

Обратно в новината

Коментари - Румънците модернизират Дунав мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мое мнение е, че този мост трябва да бъде доведен до габарит - автомагистрала или просто да се построи успоредно още един с поне две платна. Просто връзката София - Букурещ трябва да е цялата автомагистрала или поне 4 лентов път. След някоя друга година и двете страни ще влезем в шенгенското споразумение и там граничниат контрол ще отпадне. Потока автомобили неминуемо ще нарасне и в сегашният си вид моста ще се окаже тесен.

Do izumen. Tuk w skandinawieto se plachtat taksi za tuneli ili now most dokato se izplatjat razxodite mu i posle ne se plachtat taksi. Towa za informazija......

Ей, не четете внимателно. Цената 106461 евро без ДДС, е само за ПРОЕКТА за модернизацията.

То с тези парици у Българско не стига и за комисион на общинско ниво,без значение от коя партия е кмету!

А НИЕ?

те на думи са велики . нали ги гледам тук как са - на дунав мост 2. работят по проекта яваш яваш

напротив, ако не се краде може да се направят доста неща, но нали сме свикнали да крадем в БГ та парите ни се виждат малко за да се захванем за нещо....иначе звучи по добре 10 милиона за боядисване нали????

тия явно не могат да правят търгове. тия

дано не вземат пример от нас 4е тез пари ще им стигнат само да закарат работниците до моста

Никъде в Европа не се плаща такса за преминаване по мост, или ако се плаща, то има алтернативен маршрут, който е безплатен!!! Таксата за преминаване на МПС през дунав мост е рекет и е нелигитимна! Всяка година от такси се събират около 25 млн лева, които потъват някъде...

Какво ще му правят за 106 000 евро. Ще му боядисат парапета ли?

Че за тия пари българска фирма може да направи 10 метрова алейка за пушачи

такса мост е пълен абсурд...