Изцяло е пусната за движение Северната скоростна тангента

От днес шофьорите пътуват по цялото 16,5 км трасе на Северната скоростна тангента. За движение са пуснати последните 3 км от участъка, съобщи МРРБ.

Обратно в новината

Коментари - Изцяло е пусната за движение Северната скоростна тангента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

днес минах от костин брот за люлин и бях изомен пьтят е още във строеш защо търака боко така се излага

А кога ще пуснете въздух за живот? Това с магистралите и спортните зали вече го видяхме. По села и паланки има фитнес зали. Бизнес кога ще има, не ваште фирми и партийци, а за хората. Кога държава ще има?

Може да се каже браво .Кой каквото да си говори по друг начин вече се пътува , нищо не се правеше до сега .Не може да има само ограничения 40км .Трябва да се довърши и Южната дъга .

Скъсахте се да плюете, но за 20 и кусур години , никой нищо не правеше за това околовръстно . Ама че долно , злобно племе сме българите .

link

ЕТО ГИ ДОВОЛНИТЕ СВИНЕ, А КЪДЕ СА НЕДОВОЛНИТЕ ХОРА???

На снимките само една показва новата отсечка. На останалите Тиквата и Павлова се вживяват на модели, а отгоре се вижда един хеликоптер да ги пази.

Няма ли поне един в това правителство да му каже на Тиквоний , че това не е тангента, а е дъга .

А защо асфалтираха в проливен дъжд? За да се скапе още по-бързо? А къде са напречните връзки? При Бусманци не може пиле да прехвръкне ( волосипедист, пешеходец ). Само с автомобил вече може да се прелита. Очаквам много, ама много тесли!

сега коментираме Северната тангента. Бусманци ще почака защото включим ли го и него ще трябва да коментираме цялата страна

Направо месия поднесена ни на тепсия и също толкова плоска.

IQ-то даже поста ми го е гад от теб и бяга.

Господ, за да компенсира 45 години мракобесие и 20 години "демократични" КРАЖБИ, изпрати на България Бойко Борисов...

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

коя беше тая фирма атака?

Шефът на която ни даваше Венесуела за пример как се гонят чужди инвеститори и се прави национализация и твърдеше ,че това е истинския път на България за просперитет. Няколко години след това резултатът е,че Венесуела от първа икономика в Ю.Америка е в такава криза,че от вчера работната седмица е 2 дни поради голяма енергийна криза,правителството съветва жените да не ползват дори сешуари а магазините се разбиват и разграбват а тоалетната хартия е дефицитна стока от 2 години насам.

Абе, ейййййй! Прости български народе!!!!!!!!! Как ще наричаш това пътно трасе "скоростна?!" тангента, бе, простотийоооооо.........Вие сте държава от изроди бе! ХИЛЯДИ българи загинаха по пътищата именно ЗАРАДИ ВИСОКИТЕ СКОРОСТИ!!! Загиват децата ви, загиват внуците ви, загиват мъжете ви, жените ви...ВСЕКИ ДЕН! Високата скорост е първа и основна причина за хилядите смъртни случаи по пътищата на тази калпава държава...Като ходя по улиците или пътувам, не знам накъде да се обърна, за да не срещна погледът ми постоянно некролози на ЗАГИНАЛИ ОТ КАТАСТРОФИ НА ПЪТЯ! ... И ще ми наричате тази пътна артерия "СКОРОСТНА"?! Ми вие призовавате и подтиквате към високи скорости, бе, олигофрени такива! Убийци! СРАМ! Тотална безмозъчност в тази държава...Веднъж не чух някъде от някого публично да се заклеймят високите скорости! Еййййй, прост и изостанал народ сме и това е...

Е не се нерви , трябва да му лепнем някакъв епитет да оправдаем разходите , пардон приходите си.

Достатъчно прост си, че някой да ти обърне внимание.

нима в другите държави няма загинали при катастрофи ? ти какво предлагаш ? - да се върнем 200 год. назад за да няма загинали при катастрофи ли ?

нима в другите държави няма загинали при катастрофи ? ти какво предлагаш ? - да се върнем 200 год. назад за да няма загинали при катастрофи ли ? нема коли - нема катастрофи ... е.ати и девиза :-)

Да се беше кръстил възмутен идиот . Високите скорости по НЕПОДХОДЯЩИ за това пътища , може да са една от причините, но основната е идиотите , които не се съобразяват инямат умения да бъдат шофьори.

Нови 1,3 милиарда лева заеми изтегли правителство, за да покрива огромните дупки от некадърното си управление. Този път парите са взети по втория начин и без да са гласувани от парламента. Формално държавният дълг не расте, но фактически точно това става. Парите са изтеглени от Българския Енергиен Холдинг, в който са активите на цялата енергетика. Ако не се върне, кредиторите ще сложат ръка на дружества като АЕЦ Козлодуй и НЕК. Поради тази причина, подобни заеми винаги се връщат, т.е. държавата вади пари и ги плаща. Целта на новия заем е абсурдна. Трябвало да платим на американските централи за минал период. Забележителното е, че 1,3 милиарда лева са повече от цялата инвестиция на янките, която е 600 милиона евро. И това е само за минали периоди, и е над вече платеното. Казано по-просто плащаме си колониалната такса.

достатъчно рано се е родил Борисов, а дупките, особено в комсомолската ти (за съжаление)празна кратуна ще се увеличават. ПП. Чужди са ми не идеите, изповядващите са проблем.

Какво правят тези двама топчести манекени на Мишелин на пътя ? Търкалят се .

Изучават как така асфалтът може да прави тлъсти банкови сметки. Демек гледат никнат ли у асфалтот пари.

N. S.

Не знам колко са топчести, не ги познавам. Едно време Бойко постояснно ми го превъзнасяха колко бил шикозен, спортен тип, спортно тяло, красив мъж, сега гледам .......заоблил се е, кат попова лъжичка.

Ееееь Дир-овци пишман редактори.. пак с неточна информация.. Враждебна не е най-североизточният квартал на София. Има още поне два, които са на 10тина километра от Враждебна, в североизточна посока!

Добре, но не ми стана ясно: 1. Отрязана ли ни беше лентата? 2. Къде ще бъде паметникът на Боко и Лиле от снимката - в началото или в края на тангентата? 3. Кога любимата на Боко "Южна дъга" ще се съедини или размине със "Северната тангента"? 4. Колко ще ни струва - в пари и напуснали ползватели на благините в РБ?

Паметници се предвиждат на всеки километър , ще изместят километричните камъни .Ще има такива с ножичка и лентичка , да няма съмнение.Южни и северни при следващото теглене на заеми ,оти тия свършия.Това последното е конфиденциално.

Газ ще ви изкарам и ще ви задължа да го ползвате, нищо че у нас ще е най-скъп в целия свят...27 милиарда заем взех за да има за крадене на воля, но вие ще го плащате докато сте живи и ако сте живи...Построих най-скъпите магистрали и тунели в света, за сметка на това ще ги ремонтирам до безкрай, а вие ще се трепете по дупките им и винетки по 150 лв. ще плащате.... и тока ще ви вдигна с 30%.А съда,съда ще решава каквото му кажа.Дано да сте доволни и бързо да мрете малко преди да се пенсионирате! Здравето ще остане само в пожеланията ви за Коледа, която ще обложа с "данък сланина", проклети българи!И ЩЕ ВИ МАЧКАМ ОЩЕ ,НЕ МОЕ МЕ БАРНИТЕ МЕСТАН Е ЗАД МЕН ЗАД МЕН

Важно е зад теб, какво имаш ...

Иди да видиш.в момента всички ленти са заети и карат като бесниЛеле София ще се опразни.Време е да се идва на екскурзия в София

Орешарски и Станишев трябваше поне ръка да хванат от околовръстното. Валат останахме, валат!

Орешарски , Станишев и бат ти Бойко си ги сложи в една взятка. Всеки представлява индивидуална карта , но тежестта е една , играта инкасира само вреда от всяка от тях.

за 1 млрд. заем, който щеше да загроби България, паметник за Бог Боко, със заем от 16 млрд.

от наше село мамо, най обичам Вела, най-обичам Вела мамо, оти е дебела....

Тангента е допирателна до окръжност или сфера - таз "тангента" до какво се допира?

до градът София, той е кръгообразен. Или по правилно до задните части на Уилито!

Прав си. Правилно е да се нарича ХОРДА, не тангента...

100 кила ракия давам, само да те притежавам. Лилито Павлова... P.S. светла му памет на Тошко Колев, ПОКЛОН.

Става (сн.3 ;-)

И боклука веднага се изсипа на тангентата.

Не дай боже! И през ум не ми е минало да правя такива идиотски сравнения.Просто посочвам съвпадения на приоритети в държавната стратегия и тактика.

Не можете да боядишите, тва дето сме го построили.....

Забелязва се пълно безсилие по отношение на червените коментари на постигнатото. Така ги боли сбърканяците!... Пишят и плюят, вече на външен вид, понеже пшошлостта няма граници. Да, простаци! София вече може да бъде обиколена за минути, а това значи достъп за бизнес. Понеже хората не са придатъци и живеят по разни места, та е нужно да се придвижат. Комунизмът дори придвижването не може да осигури, камо ли сложни неща, които да направят нормален живота на хората. Направиха за 40 години две парчета подобие на магистрала и с това си останаха. Бездарниците им свършиха парите, понеже СССР спря кранчето. Ами то не е бездъно и бързо показва чия кауза е пердута. На комунистите. Ресурсът стига за няколк одесетилетия и изхабе, както природният, така и националният капацитет - обществата сдават багажа.

От 2007г сме в ЕС . Две години се правиха проекти . Пари реално се появиха от 2009г. Не случайно Борисов се бори за властта със зъби и нокти. Само ,че цената ще е жестока за това усвояване . От ЕС казаха :Давате ни вноски по 1,5 млрд.лева годишно.Ние ви връщаме по 2 млрд. Строите само инфраструктура -магистрали ,пътища,метро ,железници. Забранява се инвестиране в производство и енергетика. Страшното ще дойде когато вече няма да има какво да се"усвоява".А то ще дойде до две -три години -Даже вноските няма кой да плаща. А на гроба на Живков не плачи -Лош ,добър всеки българин сам преценява за какво става въпрос . Но за всеки,преди алеи и пътища, се гледаше да се осигури работа и жилище.И пак повтарям всеки сам да преценява -Нито си ми учител нито родител да ми внушаваш как съм живял.

сложих + единствено и само в знак на съгласие с възмущението ти към оплюването, но не съм на мнение, че оцветяването в какъвто и било (партиен) цвят е причината.

През 1933г. един е взел властта в Германия.Заявявал е публично,че е човек от народа и е един от всички тях.Че непрекъснато работи за благото на народа и живее скромно-криел е действителните си доходи.Взимал е много кредити,но е получавал и огромни дарения от Тисен,Крух и останалите. Обещал е да построи много магистрали и го е направил.Разходвал е бюджета предимно за тях и за въоръжение.Открили са се много работни места,народа е изтрещял във някаква еуфория, но Германия е тръгнала с големи темпове напред. И така нататък.Преразказвам нещо,което показват по Нейшънъл Жеографик

И той като нашия Бойко всъщност не се радва с голям успех на изборите. Печели ги, но не с много.

Добрата вест е че ония магистрали деянат и днес , а нашите от изгрев до залез , иначе пълната аналогия би била страшничка.

Полу истината е голяма лъжа. Работата е много далче от това, което визираш. Много далеч, чак няма нищо общо. Логично е да им атакива опасения, но мисля, че са параноя. Демократичността не се нарушава в моемента от Борисов, а от впити в народа партии като БСП и ДПС, където мандатт е на един лидер или непоклатима група, отхвърляща всяко алтернативно мнение. А Бойко толкова десетки пъти си е променял становишето в резултат на обществена и политическа реакция, че последното сравнение, което бих направил е с Хитлер. Мисля, че коментарът ти показва ограниченост и поради това търсене на ефект сред себеподобните.

Конюнктура , байка , конюнктура.Не че не му се ще.

Абе момчета четем тука , ама верно ли съм толкова тъпо парче.Аз като се гледам в огледалото право да ви кажа си се харесвам.

Борисов, Павлова, сръбска музика и чалга - това е животът!

Да ти втръсне и животот.

Сакън не разваляй сръбската музика с Бойко и чалгата.

30 декември 2015 Бойко открива Северната Тангента 28 април 2016 Бойко открива Северната Тангента

Еми усъвършенствал се е човекот на северна и това е то .Сега топърва да се учи и други да открива не върви.

БРЕЙ НЕ СЕ НАКРАДОХА ТИЯ МАРОДЕРИ БРЕЙ

Лилито се е разхубавила нещо, но да не олабва повече че ББ ги обича с оптекаеми аеродинамични форми, така де, да има "матрял" Инакче отсечката е добра, сега трябва да се форсира тази от Младост4 до источната тангента че тапите там са огромни, 4.5км са , не е много

Абе да ти кажа право , бая безвкусица лъха.

Защо В момента на емисия на масата на новинарите от БТВ не са сложени червени яйца а СИНИ

Бе ти се радвай, че мартениците още са бели и ЧЕРВЕНИ и не са ги променили със закон, че да не е демонстрация на комунистически символи.

кво фото ква идилия ква прилика по кухост

А,КОГА ще бъде пуснат ОТЧЕТА за НЕСПРЕНИТЕ ПРЕМИНАЛИ ПОРЪЧКИ г-жо Винеткова??? НАРОДЕ????

Това не е за кретени

КАКВИ ГОВЕДА СА НА СНИМКАТА !!!!

Роднина, са ти!

Пак ли са сложили много указателни табели за Перник и никакви за Скопие ,Атина и Белград .Пак хората ще се бъркат и от Пловдив ще отиват към Перник вместо към Белград или Германия.

Приемам е различно от това живял съм и съм бил свидетел , ако можеш да схванеш въобще.

someone

министърката много добре се е барнала - обувки и сако в един цвят. модерна работа.

И заслабнала изглежда в последно време.

ОТСЛАБВА УМСТВЕНО

а простотията с пътя Илиянци-Требич някой е взел диплома за пътен инжинер по втория начин

Браво българи на статията за пуснат нов път 220 коментара за статията за регистрацията на гаДОСТ 22коментара ще я бъде България с такива българи.

Ами тука плащат ....

Ела в моя край да видиш... За последно валяк е минавал, когато твоят идол е бил охрана... а може би и по-рано, когато още партийната му книжка си е била у него. Като видиш кратерите, ще се чудиш дали не си на Луната. Ама, нали си гербераст, ще си въобразяваш, че е лунна пътека...

И дебилчета дебилчета дебилчета . С онази си работа да ги сочиш

Колко пъти ще открива един и същи път ?

Докато не се разпадне , или докато не го изметем. Не пътя.

Обикновено три пъти ...

И фадрома с голема кофа , загребват ли загребват яко, с милиарди.

А преди това никой ли не гребеше с кофи? Сега поне имаме добър път.

ама то това е проблемът! Ще се научат хората, че може и да се прави нещо, не само да се гепи!

И кво , трябва да го приема ли .Аз и предишните не ги приемах.Въобще не мога да приема това , което се извърши през последните 27 години , цялата разруха и упадък на държавата. Хубав път , просто някакъв мотив да се приеме неприемливото.А живота , а мизерията , а разрухата на държавност.Хубав път !

само яки магистрали, не остана педя земя - къде да изведа котето