Талибаните забраниха "Гласът на Америка" и "Свободна Европа"

Властите в Афганистан обясняват действията си с оплаквания от съдържанието на медиите

Обратно в новината

Коментари - Талибаните забраниха "Гласът на Америка" и "Свободна Европа" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А щом и тези забрани ха значи не сме читави има нещо????

Какво посегателство срещу свободата на словото! А спирането на 4 руски канала в Европа? Оооооооо, какво тържество на демокрацията!

Хммм, те едно време и нашите червени талибани ги забраняваха и заглушаваха, ама ние пак слушахме... Тя работата ако става само със забрани и репресии още щеше да го има СССР...

Всички леви са вредни.......

Що ли?

Правилно.

Това е то решение.. За хората!

Браво!!!

БАН за фейк нюз медиите.

Петър Николов, хайде моля ти се не говори от името на ВСИЧКИ.

А в петък - задължително руска телевизия. Останкино. И минимум три пъти годишно - "17 мига от пролетта".

А защо трябва да нямам достъп до гледната точка на Русия към войната. Имам достатъчно акъл да хвана пропагандата им, като сравнявам с известията от другите агенции. Виж ДВ и Свободна Европа ни докараха дотам да забраняваме руски канали! Затова ги смятам за особено опасни. А какво да кажем за цензурата навсякъде из социалните мрежи по повод ковид и войната в Украйна? Каква е разликата с решението на талибаните?

Кой ти забранява? Аз доколкото прочетох, забранени са свободна Европа и кво беше. Рускста телевизия не е забранена.

Заменихме еднодневната русла програма с катадневен дебилски англо-саксонски вариант, в който "копеле" и "задник" са основни употребявану обръщения, славяните са вечните дебили, които още не са си съборили всички паметници, не са си пренаписиали историята и искат децата им да получават знания за живота в училище, а не как да си сменят пола!

Е речникът на русофилите се ограничава до думите - джендър и сиросоид.

Че те са си за забрана отсекъде. Браво на тях.

Като чета какво пишат левите симпатизанти ми става ясно - Левите искат у нас да стане Афганистан!

Нормалистан

Тук явно всички редовни слушатели на 'Свобода' и 'Свободна европа' сте се събрали. Аз не знам какво са казали. Преди 35 години бяха забранени и заглушени и у нас. Но имаше слухове. И хората вярваха на слуховете, защото иначе ако са отявлени лъжи, защо ще ги забраняват, нали? Много по умно е да ги оставят на мира - долните изказвания го потвърждават. За който си спомня - нещо като 'Не съм чел Солженицин, но го заклеймявам и настоявам да го изгонят от СССР", хахаха

На къси вълни се хващаха даже и на ВЕФ.

Всички слушахме точно тези радиостанции. Да, за нас тогава това беше възможност да чуем нещо по-различно. Жалко, че сме били толкова наивни да мислим, че САЩ и Западна Европа ще ни "освободи" от комунизма и ще ни даде възможност да бъдем независима държава. Е, след "освобождението" ни поробиха! България към днешна дата е просто колония! Не и се дава да блокира членството на дивите македонци, може да избираме само американски скъпи изтребители, задължават ни да участваме индиректно в опасна война, закриха работещи блокове на АЕЦ, в които бяха вложени стотици милиони за да са безопасни, да отварям ли думата за приватизацията, която направи икономиката ни неконкурентна?

Хайде моля ти се да не говориш от името на всички. Нали?

Не вярвах, че някога ще съм с толкова близки позиции с крайни ислямисти! Тези организации трябва да бъдат забранени навсякъде, където разумни хора желаят да получават читави новини и анализи.

Всичко е много просто - радикализирал си се! Една талибанска технология, взета на въоръжение от руската пропаганда! Свободата е робство! Невежеството е знание! Бедността е богатство! Ето така Путлер превръща умните хора в глупаци!

Дрън, дрън, ярина!

Всички талибани са наши братя и съюзници срещу шейтаните-християни. Путин Акбар! Братя руслямисти, всеки от вас трябва да прегърне по един брат талибан и да му разрешите да ви направи намаз отзад.

Хмммм. Тези ми приличат на симпатизанти на Възраждане заедно с лидера си - Костя

Мен кво ма бърка тва?

А у нас кога

_stankow

Ами заслужено. Като гледам как се намесват в нашите вътрешни работи, а уж сме "съюзници", представям си какви ги говорят за Афганистан. След като бяха наритани от Кабул миналата година ...

На Изток и на Запад е яко пропаганда, промиване на мозъци и цензура. Най-заблудените във Вселената са у БГ.

Излиза, че талибаните не са нито дебили, нито ретроградни, нито фанатизирани ислямисти, а мислещи и добре оценяващаи реалността млади хора! Паралелът с нашите "политици" е с тривиални изводи!

Правилно! Снимките са доказателство - млади интелигенти от 17 век.

Да, те не са дебили. Ти си.

Джако-Дж, това че си "модерен" джендър и си си продал задника на янките, а акълът ти е заменен от телевизор, не означава, че вече не си най-обикновен долен педераст!

Еми аре у Афганистан оди, шо да ти кажа. Ся мрънкяте, а си представям у една диктатура... Всъщност ти ще си лизачите, сигурно и на Бай Тошо между пръстите си го правил. Тъй е хората, които не могат нищо искат такива режими да се присламчат не по способност, а по мазнене.

Същите като западняците, дето забраняват руски медии. Същото! А кога тези в парламента ще чуят "гласът на българина" ;) , а да не обслужват чужди интереси?

Рекордно бързо изтриване на коментар от дирниците. Не оживя и минута:) Явно е важно да се крие истината. За това ви плащат, явно. Интересно обаче, дали ви минава през акъла, че някой хора сме технически грамотни и имаме достатъчно айпита подръка та да ви оспамим яко? Ениуей, тя тукашната сороспаплач си живее в заблуда, че има значение.

Тея навремето ги слушах нелегално по разбираеми причини. Сега като се замисля са бръщолевили големи тъпотии и Гласът на Америка и Свободна Европа...

От тоя башибозук на снимката тръпки ме побиват. Не искам да си представям какво е да си обикновен гражданин, особено жена в Афганистан....

Братята им руслямистите в раZZия ТОЖЕ!

Психично болен изнасилен трол-педал.

Талибаните както винаги изостават от нашия проспериращ демократичен свят със "свобода на словото и печата" който забранява веднага медия, кояо не следва "правилната априлската" линия.

Нито Европа е свободна, нито Америка има глас. Това го имат само шепа избрани са*исти с намерение да унищожат каквото могат докато … могат

Еми аре у Афганистан оди, шо да ти кажа. Ся мрънкяте, а си представям у една диктатура... Всъщност ти ще си лизачите, сигурно и на Бай Тошо между пръстите си го правил. Тъй е хората, които не могат нищо искат такива режими да се присламчат не по способност, а по мазнене.

може и да имат известно право

абсолютно имат право . и ние трябваше да ги забраним 90-та година