Талибаните призовават в открито писмо САЩ за мирни преговори

Афганистанските талибани са публикували отворено писмо, в което изразяват желание за мирни преговори.

Обратно в новината

Коментари - Талибаните призовават в открито писмо САЩ за мирни преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи щом талибаните предлагат преговори за мир то американците са загубили войната?Желязна руска логика?И производството на хероин е замесено и международната общност -русия и Иран! Тези предложения за мирни преговори от талибанска страна означават много,ама много жертви измежду талибаните!Видяхме какво стана със руският спецназ в Сирия!Всеки сен американците избиват десетки талибани по подобен начин!

не е така бе пе.дал, американците искат да конфронтират ид срещу талибаните, да са трепат мюсулмани с мюсулмани, ама може и да се съюзът и с помоща на путин, краварите да станат груз 200, без коридора от таджикистан , тръмп ще пее:заблеяло ме агънце, и разкажи на жена си за моя пост, тя да определи, кои е по-голям юнак (за златната смокиня става въпрос)

Шило

Доста сложна ситуация. Щатите ако седнат на масата за преговори с талибаните, ще си признаят, че клякат. От друга страна, ситуацията е патова и трябва да се търси решение. Очаквам на първо място тона срещу талибаните да омекне, плахо да се появят сигнали за разговори, които в крайна сметка ще се проведат между щатите чрез правителството и талибаните. Но, преки преговори няма да има.

Знач 100 години откак англичаните си заминаха и 30 години откак изгонихме лошите руснаци, нещата отиват към подобрение. Друго си е демокрацията!

Това ми звучи като: Тате, искаме да преговаряме с теб.

В дъното на снимката се е кротнал забременял джендър - с един сандък тротил на корема. За такъв реве бЪчваловата!!!

клекнаха най-после

Талибани, братя ! С терористи не се прговаря, особонно ако са окупатори в собствената Ви страна.

Краварските рожби искат да преговарят с господарите си. Къде е още 1 април!!!

тамън за 1ви април,дават заявка хората че Тръмп е зает....само да се изкаже по Магнитски какво мисли и отива да преговаря по пещерите :D

"... растящото разбиране, което те срещат от страна на Русия и Иран." да се разбира увеличените парични и оръжейни дарения от Русия и Иран за талибаните.

Каква миролюбива снимка към миролюбивата новина!

на преговори се ходи подготвен, а не гол

някой друг да иска още да преговаря???

ще искат пари от щатите и позволение да пращат в европа бежанци