Таксиметров автомобил блъсна дете на пешеходна пътека в Разград

Момчето е в болница със счупена ръка, след като шофьорът не спрял на пешеходна пътека пред Районното полицейско управление в града

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая пешеходна пътека кой я е сложил там, развалиха я тая държава!

Абе, кога е последния инцидент ИЗВЪН пешеходна пътека, човек би помислил че българите сме много дисциплинирани и пресичаме само на обозначено. Всеки пресича дето му дойде, ама заради някакъв "шофьорски заговор", само на пътеките газят.

Момичето, което завчера умря блъснато от автобус, също на пешеходна пътека го прегазиха, герберастче просто.

Само на пешеходната пътека е новина. Другото е нормално ежедневие и не заслужава внимание.

Как пък се научиха да блъскат хора....Чудя се къде е бил ТАКСИМЕТРОВИЯТ ШОФЬОР!?!?!?!?!?!

Сори батко, нисках!

Идентична ситуация тази сутрин. Виждам баба с внуче, намалям и спирам. Тоя зад мен решава друго обаче, съвестно пуска мигач, че ме изпреварва и налита да бабата с детето. Буквално 1 пръст разтояние я спаси. Какво го правиш такъв?

Слизаш и му трошиш тъпата глава!

Мен ми се е случвало абсолютно същото, само че аз бях "оня с мигача", без малко да отнеса пешеходците. От тогава не ползвам пешеходни пътеки, те са "истанбулската конвенция" в правилника за движение, може десет метра встрани да е, но гледам да пресичам ИЗВЪН пътеките, хич не ме интересува "кой е виновен" интересува ме да остана жив. Лошото е че като съм с децата се случва дори извън пешеходна пътека да ми спират, което е още по-опасно,затова гледам не към колите, а в обратна посока, и следя с периферното си зрение , после бързо поглеждам и ако няма тръгвам. Децата ги уча да пресичат само на светофар, никакви пътеки докато не пораснат достатъчно за да следят колите.

Строго мъмрене с предупреждение. Кьорав ли е че не вижда че бабата е с дете. Ами ако го блъсне.

Както казва леля ми - най ме е страх, когато сьм с предимство и когато пресичам на зелено или на пешеходна пътека! Стига толкова смърт по пътищата! Който не спазва правилата за движение - отнемане на правото да шофира до живот, дори да не е предизвикал ПТП. Иначе не става! За изродите ефективни присъди и обществено полезен труд.

Ако "професионалните" шофьори не са пример за поведение по пътищата,какво искаме от останалите тъпаци?

По едно време се бяха страснали и нямаше такива инциденти, ама прави впечатление, че отново зачестиха .

Никой не се е "стряскал", да не мислиш че някой нарочно блъска пешеходец "чаках да ти покажа аз кой по-голям"

Щом като не е нарочно, кьорав карти не играе!

Не, това е към колегата-шофьор -"чакай да ти покажа аз какъв по-голям тарикат съм"- и мога да мина там където ти намаляваш, нищо че е пешеходна пътека.

Там такситата сини ли са? Кажете, не се свенете, че да се пазим барем и ние ако се излъже някой да иде. Подкрепям с три ръце колегата "Вулгарос" и предлагам всеки пресичащ пешеходец да показва високо зелена застраховка "живот" от някоя грижовна компания. Така и така е обречен да го блъснат, поне близките да вземат някой лев да го изпратят като хората.

... и зелен сертификат. Ако не е ваксиниран може да зарази тези които му правят естествено дишане.

Какви са тези боклуци да не спират на пешеходна, така ли ги учат на курсовете??!!

Тая територя която е от изток а Пловдив я подаряваме на турците и да се знае

Тази уродлива територия никога няма да се научи да ползва мозък. Просто защото по нея такъв никога не имало и никога няма да има. Да удариш дете на пешоходна пътека е 100% следствие на липса на мозък. А в Кочината това се случва всеки ден. Извод?

Пак ли плюеш по всички българи, гаден трол? Защо пишеш на български, ти какъв си, марсианец?

Ееее ама и тука ако трябва да даряваме кръв....ние да не я взимаме от ряката. Просто се научете да правите зрителен контакт с шофьора както на запад и то веднага си проличава дали ви е а) забелязал б) има намерение да ви пусне ...Леко пресичане на всички

А шофьорът с кого прави контакт? Със силната музика в колата, с белото, дето е шмръкнал преди това?!?

Най после научихме пешеходците, да пресичат на пешеходна пътека. Сега е време, да научим шофьорите, да не ги газят на нея.