Тагарев за предупредителния огън по кораб в Черно море: Русия преследва интереса си с всички средства

Военният министър посочи, че има рискове на българските черноморски територии, които постоянно се анализират

Обратно в новината

Коментари - Тагарев за предупредителния огън по кораб в Черно море: Русия преследва интереса си с всички средства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долните кравари нямат работа в Черно море.

Тоя е голям комик! Почети като украйнският наркоман;)))

Политическата измет е безполезна твар това са помяри които ще отидат под земята. Курвенски изчадия които Българския народ иска живи дава погребе

Виждамусе края скоро политическия отпадък ще завижда на Навални и децатаим ще отидат в екересажа . Продадоха България на вашингтонските наркомани

Народен съд за този еничарин! И когато частите от бивше цяло се изтърколят надолу,ще хвърлим препикана клонка и ще речем : " хип хип ура! "

Американски цървул, даже не казвам подлога ...

Хич не са всички за разлика от САЩ.

Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Иван Вазов

Русия на два пъти пусна сделката,а такива боклуци като теб от колективния запад на два пъти е си изпълниха ангажиментите за руското зърно и торове...Е,трети път номера няма да мине...

"Русия преследва интереса си с всички средства" Коя нормална държава не го прави? Според Магарев, Русия трябва да робува и дава евтини ресурси на "райската градина+златния милиард ли"?

Нито корабособственика, нито Държавата на флага, имат основание за протест защото руснаците са действали според член 110 на Конвенцията на Организацията на обединените нации по морско право ( United Nations Convention on the Law of the Sea), в която между впрочем са описани и правата на крайморските държави относно техните Изключителни икономически зони... и за ужас на министър Тагарев България е ратифицирала тази конвенция, а в нея съвсем ясно е казано че в ИИЗ крайморските държави могат само да регулират търсенето и добива на морските ресурси намиращи се в нея, сиреч Държавата няма пълен суверенитет и няма правно основание да ограничава коя да е друга дейност на корабите намиращи с в нея, още повече пък на военните такива.

Въпросът е ти какъв си Тагаренко и чии интереси преследваш.

Украинския министър Тагарев да се маха от България

Ти служиш на Украйна българите го духаме

Цитат"""Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе """ До момента ,така нареченият демократичен Запад ,смяташе ,че има срещу себе си политическото недоразумение Горбачов ,или бащата на грабежа и световноизвестен алкохолик Елцин, които за едно снизходително потупване по рамото от неолибералистите бяха готови на всякакви предателства .Е, не познаха

За разлика от нашата мила родина... тя вече не знам колко години все следва чужди интереси

Таграе дърто магаре това означава си избрал грешната страна в живота! Твойте господари ги боли фара колко Българи ще пострадат жив пр. е Украйна.

Тагарев как да е, ама вижте генерал Ковид, как се е привел с чупка в кръста, а?

Брей, че нагла и подла твар!

Тоя смърди на гнило!

Или интереса на България е Русия да не си преследва интереса? Или на Русия е забранено да си преследва интереса? Всички суверени държави си преследват интереса. Такива като България преследват това което други им наредят.

Тя смоя,а ти този на чужда държава.

А ти чии интереси преследващ, дърто мекере?!

Естествено, че ще преследва интереса си бе смотан украински подлизурко.

Докога ще търпим тоя украински министър?! А ?? ДОКОГА???

Е, и? САЩ не го ли прави? НАТО не го ли прави? С какво Русия да е по-различна от тях.

Защото всички други държави не преследват интереса си. Тъпак.

Ами да,преследва си интереса,за разлика от България,която се е поставила в интереса на чужди държави.

И България трябва да преследва интересите си, а не да обслужва чужди, както прави предателят Тагарев. Този трябваше вече да е със снет имунитет и повдигнати обвинения в предателство, нарушаване на конституцията и ръсене на омраза по националност, оправдаване на престъпления като на сайтчето Миротворец и така нататък. И после да си ходи в затвора. Да не говорим, че в МО са деполитизирани, макар за министри да е друго, но е абсурдно държането му.

Любовта към украинския министър тагаренко е повсеместно.

Пухльо Тагарев, а САЩ какво преследва? Въпрос за бавно развиващи се. Искате като в Нигер ли?

Sm3hurk0

"Русия преследва свои интереси с всички възможни средства.." Взимай пример от Русия , бе, продажник смотан !

Боклука си е боклук ! Този и в кенефа да го заключиш гладен няма да умре ! Къде ги намират такива Боклуци и това Правителство кога ще се маха ? Гонете Укрие от България !

да обявим тагаренко за обединител на нацията-няма друг политик(умишлено не пиша човек),който да е събрал толкова много еднопосочни мнения по свой адрес;)Вярно,не са такива,каквито биха се харесали на него и управляващото го посолство,но.....на такъв гъз-такъв фуй...

"Целта ,оправдава средствата "... Но,война е все пак...!?

Сакън, бе Тагарчук! Трябва да защитава краварските интереси! Жалки подлоги!

В 2006 году золото, хлопок и крупный рогатый скот составляли 80—90 % экспортной выручки Мали.

Така и трябва! Няма вечно да тегли цървули за своя сметка. Краварите как го правят!?! По същия и даже много по-брутален начин, а ингилизите, франсета и т.н. го вършат от векове!

То май най-важно е Тагарев да преследва Тагаревските интереси а не българските. Е виж, българите може и да ги преследва.

Този дали има собствени интереси? Дай му фелацио да прави, в едно Посолство.

А Тагарев преследва американски с всички средства. Остава само да вземе пушка и да замине за Украйна.

Де тоя късмет

Де късмет ! И пушка, и билет ще му купим. С цветя ще го изпратим.

Верно ли Русия си преследват интереса? Само Българските избраници не преследват интереса на България

то не е като да не ти е висял Шмайзера над главата всеки ден от когато си се родил. Какъв свой интерес да имаш?

"Вместо да изпълнят докрай договора за зърнената сделка, Западът, както винаги, излъга. Руските условия бяха пренебрегнати. А те бяха логични и полезни срещу хранителната криза - износ на зърно и торове. И сега такива като Тагарев, но и по-високопоставени, започват да се опитват да осигурят оръжейни доставки за Украйна под прикритието на търговски кораби със зърно."

На този му е непонятно как може да има държава следваща интересите си!!!

ще се нада на такива комунисти като теб, завършили военна академия в СССР...бай ганьовски СМЕШНИК!

Каква е тази снимка пред ВМА ,да не са ходили на профилактични прегледи ?

за простатата

Ама... Тагарев има ли простата? Ако ти ги нема външните мъжки атрибути, дали има простата, чудя се....

ㅤ

Магаренко, как е, бате? Колко навътре се дръпна пупу-то? Спокойно! Още по-навътре ще се дърпа...

Всеки нормален човек и държава ,преследват личните си интереси ,не чуждите!

И Копейкин и Нинова и Майчето преследват Руските интереси, ако не си разбрал намека на министъра.

Педал !

Колкото и да търсих, все за широкомащабна или пълномащабна, а онзи ден и за мащабна, война се говори. Дали има тясномащабна или непълномащабна или немащабна война? Покрай професора се нароиха сума ти други термини за заучаване - бординг, стратегически приоритет за НАТО (според Тагарев), за САЩ (според проектозакона), бази с предно базиране, остаряла конвенция. Министърът професор, шефът му академик, а делата и приказките им - като на хамали от Централна гара.

То май проверката на кораба не е била в икономическата зона на България, а в тази на Турция. Турция си мълчи, ние оревахме орталъка. Накрая ще си изпросим боя с този професор на украинска служба.