Тагарев за обезвреждането на дрона: Сапьорът не е по потник, а с неопрен, цигарата не е опасност

"Винаги има възможност службите да бъдат усъвършенствани. Сливане на две организации без предварителен анализ не е приемливо", заяви военният министър

Обратно в новината

Коментари - Тагарев за обезвреждането на дрона: Сапьорът не е по потник, а с неопрен, цигарата не е опасност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тагарев. Съжалявам. Че. Дрина. Не. Е. Паднал. Върху. Министерството. На. Отбраната. И. Ти. Да. Си. Бил. Тм. Таман. Събота. Щях. Да. Ти. Паля. Свещ. За. Бог. Да. Прости. Ако. Си. Умрял. Добре. По. Малко. Решил. Ше. Направиш. На. Маика. България. Боклук. Меъсен

Мършо още ли си жив..

След дълго мислене и анализ ,Татарев изказа своето компетентно мнение.Възхитени сме.

Тея шопи ще ни изкарат беля големи продажници излязоха и накрая каквото търсят ще си го намерят всички проблеми на българия са от тях

те оставете потниците и цигарите, ами ако му бяха направили и алкохолна проба на сапьора?

журналята май са очаквали нещо като брониран костюм щит и шлем като по американските филми..... ма кат не са ходили в казарма така е....

Тази мина може да е повредена, коризиеала и какво лу още не. Следователно да има достъо до взривното вещество и цигара в близост не е добра практика. Въобътия специалисти се разхождаха до самата мина, която всеки момент може да гръмне. Дори някой да си рискува живота и да тръгне по потник , заради скалите и жегата, струпването на няколко човека в близост е излишен риск. Те си знаят какво правят. Радваме се, че нямаше пострадали. Тагарев много знае, ама си има правилници.

Тагаренко изгуби "високомерният " си вид !?!!! Като наакан е !! Дрона е украински и боеприпасът също !!!! Да привикат момата на повикване/посланичката де / на килима във външно- защо се натискат , като нащипана мома ??? Слугата си остава - СЛУГА !!!!! Такива само пълзят-те никога не летят !!!ПЛУЖЕЦИ !!!!!

Дрона е украйнски с истинска бомба в него, ако беше паднал над хотел какво правим, какво е реакцията на страната ни ??????? "Българския" министър освен да заключава друго може ли ???? Пълна пародия на държава, не хабете името Бълагрия за този разграден двор, България беше съвсем друго!!!!!

...и не било Мерцедес, а Лада, и не я спечели, ами го прегази...

Абе колко от тук коментиралите са действащи или бивши сапьори? Да обяснят защо не може по потник да обезвредиш мина, на морски бряг, почти във водата? Какво е подходящото облекло за случая?

Не знам, с какво облекло трябва да си, за да обезвредиш мина. Но знам, че военният ни министър не може да различи потник от неопренов костюм.

Не е необходимо да съм сапьор, за да видя, че човекът е по потник. Понеже министърът твърди, че НЕ е по потник! Което си е явна лъжа. Това първо. Второ, не е необходимо да съм сапьор, за да знам, че обезвреждане на какъвто и да е боеприпас, се извършва от обучени лица, които са облечени със специални за целта костюми. Не по потник, не с неопрен. Ако случайно този взрив беше гръмнал, как точно потникът и неопренът биха предпазили човека? Изключително непрофесионално поведение демонстрираха, това е положението

Къде си виждал обезвреждане на мина по потник, пък било то и с неопреново долнище? А главата на сапьора с какво е предпазена? Потникът от какво точно пази? Изобщо, много тъпи въпроси задаваш. Цяло чудо е, че няма жертви.

Цигарата бе в проблем?? До мина ??? Алеле, тоя ни мисли за ИДиОти???

Защо? Как цигарата ще взриви мина? Обясни ми.

Нищо няма нужда да ти се обяснява. Щом смяташ, че потник и долнище от неопрен би предпазило сапьор от взрив..... Мнооого ти е зле положението.

И един мърмот завиваше шоколад.

Как така не е по потник??? Какви са тези нелепи твърдения от страна на министъра? Чист потник е! Потник от неопрен не знам за какво би послужил. Неопреновият костюм е цял, като гащеризон и с ръкави! Дори и долнището да е от неопрен, това не променя факта, че сапьорът е по потник! Ейййй, на черното - бяло казват и се опитват да ни изкарат хептен тъпи!

а ти по кво искаш да бъде ? по организъм ли?

Чий беше дронът и властта на България поиска ли сметка, защо той падна върху българска територия? Ако беше поразил жилище и убил български граждани, властта на България пак ли щеше да стои с член в уста?

Да,да,....и ти не си министър, а един дрисль@ и продажник, който ближе краварските задници.....къде намериха тази мърша?!?

Не са я намерили, спуснаха им я. Правителството е редено извън българска територия.

Много е просто - братските украински дронове са добри и не гърмят току- така. Затова и потника и цигарата. Ако беше руски, поне 5 БТР- а щяха да пратят за да обезвреждат. Мисля,че е време да нападнем Крим. Веднага подводницата ни Слава да бъде въоръжена с АК 47 и Тагаренко на мостика.

Отвратително-противна и нагла мутра има това сороско недоразумение наречено Тагарев

ТАГАРЕВ Е УКРАИНЕЦ !

Що не кажа че дрона е Украйнски. Да викат посланика.

Няма какво друго да каже, защото с тези глупави обяснения защитава собствения си пост. Напълно недопустими действия от страна на сапьорите и всички, които се виждат на клипа. Ама, как да го признае човека!? Пълна скръб са, жалка картинка. До сега не бях чувал сапьор с неопренов костюм, но само долнище. Потникът как би го защитил при евентуален взрив? Абе, нямам думи. Наистина тези политици ни смятат за балами. Понеже нищо не правим да ги опровергаем.

Тагарев не е само тъп, той е и предател.

Каквото и да твърди този човек, аз лично, по - нелепо обезвреждане и по - непрофесионално действие не бях виждал. Е, гледал съм подобни смехории във филми-пародии, или във филми за мистър Бийн, но, извинете, това беше наистина, а не учение или някакъв скеч. Добре, че всичко завърши без проблеми, защото не знам какво щеше да ни залъгва министърът, ако беше гръмнал врива. Истината, че нямаме нужната подготовка при такива ситуации

Новата предпазна униформа на сапьорите ,неопренови боксерки да не ги ущипе някой по гъза ,джапанки и потник.Магаренко е прекалил с гледането на садо-мазо филми.Армията ако и им е мил живота при тоя министър да се саморазпуска докато не е станало късно,за този медицината е безсилна.

По потник е, а другият с цигара, абсолютни специалисти!

Повтаряй една достатъчно пъти и тя се превръща в истина Първо беше че няма пушещ полицай, сега вече не пречил, а за човека по потника няма нужда да коментираме

ㅤ

И последно - дронът руски ли е или демократичен?

Гнусен мазен предател,оставка съд и затвор!

ВМЗ, Арсенал, Кинтекс, работят 24/7. Всичко се изнася за Украйна и с продукцията поне 300 руснака умират всеки ден. Дори да не съм министър аз това няма да спре. Направо ще им изкъртим зъбките от скелета с нашата военна продукция. ДАНС, контраразузнаване, всичките са от идиот нагоре. На кого му пука? Българска позиция? Нормални ли сте бе, ние сме в НАТО от 16 години. Няма СССР, алкохолици.

Да врат! Какво търсят в Украйна?

Врат да се чете мрат.

Не сме в нато, там е само властта. Ние съгласие не сме давали! Затова натовските самолети летяха само на 100 метра над главите на хората в Кръстова гора - да ни плашат. Никой не си плаши съюзниците! А тия 300 убити руснаци на ден са само в мокрите сънища на наркомана.

Абе много често пускат статии мисирките за един пуяк , явно се хранят редовно .... пълнят гуши.

ИЗБОР НА НЕОПРЕНОВ КОСТЮМ Мокрият костюм се прави от неопренови листове – това са милиони балончета газ, заобиколени от неопрен се слагат между найлон/плюш или друг вид хеланка. Неопреновият костюм не само осигурява защита срещу опасните водни животни, но и предотвратява загубата на топлина при участие във водни спортове. Механизмът е прост-един слой вода остава между тялото ви и костюма. Тази вода се затопля от температурата на тялото ви и действа като допълнителна изолация, която запазва вашата телесна температура. Освен това много от топлината изчезва през главата – силно препоръчваме да носите боне на главата си. За пълна защита не забравяйте подходящи ръкавици и боти /чорапи/. Всеки има различен температурен комфорт – това което е ‘нормално’ за един е ‘ледено’ за друг. Има три важни фактора за това-форма на тялото, времетраене на гмуркането и дълбочина на спускането.МАГАРЕНКО ХОДИ СИ С МИР В ХОХЛАНДИЯ ТУК НЕ Е НИТО УКРАЙНА НИТО АМЕРИКА МАТРИАЛА НЕ Е ПРОЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ .ОТ КОГА Сапьор Е ОБОРУДВАН С НЕОПРЕНОВИ БОКСЕРКИ И ПОТНИК ДА СИ ПАЗИ САМО ТАШАЦИТЕ ДА СЕ НЕ НАМОКРЯТ.ЛУД ОСТАВКА БЕ МАХАЙ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ще имам предвид когато тегля. Майни на всички русороби.

Това неопренов потник ли е , или неопренов гащеризон ?

Без съмнение, Тагаренко е ползвал квалифцираните съвети на Господаря от Рибново, за да стигне до така оформените си лапсуси. Сапьори в неопрен през Август, цигараta до боНбата е рутина и т.н. Понякога се чудя какъв ли министър бихме имали, ако не бяха ни турили Тагаренко? Дали може и по-зле?

Може, може и по-зле. Всеки следнащ, който ни сложат е по-зле от предишния.

Неопрена е за водолази. Тагарев няма мозък и дрънка каквото му падне.

Не е така, обяснявам, Действа се на границата с вода, затова всеки трябва да се обезопаси с плавници, шнорхел, очила за гмуркане, костюм, харпун ако дойде некой звяр, торпедо ако дойде руска подводница. Всичко трябва да е изчислено. Цигарата е стандарта процедура, за обезвреждане под вода, не знам защо толкова често започна да се прилага и над водата, така от топлината може да се разтопи външния слой на заряда, например ако е направен от шоколад от по-малко от 50% какаова маса. Пътникът е задължителен за да се охлажда тялото на сапьора, иначе една капка солена пот ще предизвика късо и ще гръмне преждевременно, а предполагам никой не иска това.

Дааа,голям професионализъм показаха сапьорите-няма що!А тоя с потниика,докато правеше пируети около бомбата ,другите двама се бяха надвесили над нея и любопитно гледаха дали ще гръмне,или не.

Много съветски отпадъци са се упражнявали под тази статия. Цял живот ще ви сочат, комунисти мръсни. Дедите ви са шумкари, родителите ви слушат Лили Иванова, вие сте НРБ подчовеци, наричаме ви селяни, живеете в панелните блокове,. Вие сте простолюдието на България.

Повече са хохолски отпадъци цвилещи за перемоги

Персона, която слуша Кондьо ни се подиграва, че слушаме Лили Иванова! С такива персони (умишлено не използвам синонимите на хомо сапиенс) България няма шанс.

Жалка държава и жалко за природата в нея, много калпав и зъл народ, злобен и вече тотално опростачен, никой не го взима насериозно, по чужбина като чуят, че си българин и искаш да платиш сметка, викат: ааа, в кеш нали!

Е , и ? Щом е в кеш , значи си глупав ли ?

Един от най-големите проблеми на българина е че е чуждопоклонник!

Прав е, стига сте плюли тука

А може ли да плюем там?

Тоя за какви кретени ни има !

Понеже той самият е тъп като водорасло и си мисли,че всички хора са като него

Какъвто ни е.. Министъра ,..Такава ни е.. и Армията !! Както е казало кучето: "Погледни ме,...Кое ми е Наред, че и мъдете ми да са Отпред (и ТЕ са Отзад ).."..Не дай Бог ..да се наложи ...тея гащници да ни пазят и да воюват за страната !!;)

Този идиот наистина ли ни е министър...

руското посолство ще бъде преместено на Позитано 20. Сградата ще се преустрои за нуждите на НАТО в щаб на многонационалните сили.

Не било дрон, а хвърчило Не бил сапьор а водолаз дето вадел миди Полицаите не пушели а правели балончета с веро

Боже, помогни на България да се освободи от идиотити.

Никой не разбра какво се случи. Да ви обясня по-просто. Сапьорите са подводничари. Онзи който падна във водата, всъщност не падна. Той влезе под водата именно защото е подводничар. Той само под водата е обучен да обезврежда бомби. А неопреновия потник позволява ръцете да се отделят по лесно от тялото при евентуален взрив. Сега ясно ли ви е

Отде го изкараха това недоразумение,бре???? Чупи тъпомера,просто еневероятно мазно петно,оцветено в кафяво фашистко и гарнирано с жълти и сини хлебарки .

магарев си го е докарал от украйна ?

Тагаренко 100про е бил изнасилване ф осрайната от Кадировци как западнити си господари

Тагарев за обезвреждането на дрона: Сапьорът не е по потник, а с дунапрен, цигарата не е опасност а просто лош навик, аз не само съм малаумен, но и прекрасен фашист.

Поодажнико защо не казваш че дрона е на твойте братя, Хохлите

american liar