Тагарев: Притеснително е, че Русия удължи с още 10 дни предупредителната зона за ученията

"Черно море е твърде малко, за да има всяка страна 200 мили икономическа зона, но има ясен регламент. Всяка страна има право да действа в своята икономическа зона", заяви министърът на отбраната

Обратно в новината

Коментари - Тагарев: Притеснително е, че Русия удължи с още 10 дни предупредителната зона за ученията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛАДКА СЛУЖБИЦА ПО НАТО НЕЙДЕ !! ИЛИ ПЪК ПОСОЛ ?? ТОЯ В ЩАТИТЕ СЕГА Е СЪЩАТА ХУБОСТ !?? А СА ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНЯГИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ !!

Като големите си ги мерят,ти не си завирай голия задник между тях,освен ако не искаш да го отнесеш.Но ние не сме обрятни като финансовия и данъчния ресор в управата и не ни навирай там,където си ги мерят.

Подлогата на Украйна Тагарев кур* се обади !!!

Тошо ти и Божийте работи взе да се месиш, морето ти били малко, ми така е решил Създателя бе ! А не се ли замисляш, че глупостта ти е голяма за нищожното ти тяло, с което те е надарил Създателя ?

"то ще бъде обсъдено с нашите съюзници, които са на прилежащата територия на Черно море и евентуално и с партньорите ни от НАТО". Демек да питаме американското посолство КО ПРАЙМ нали? Интересно как недопускането на украйнски кораби е в нарушение с международното право ,НО блокадата на Куба е напълно законна нали? Едните могат да си правят каквото искат на 10-15 000 км разстояние ,а за останалата част от света е непозволено нали?

Физиономия на ВАМПИР Да се връща на децата ти БОКЛУК Да им виеш на гробищата

Обявете война на русия. Те преди години ни обявиха война. Не се страхувайте. Ще ги смачкаме като хлебарки. Това не може да продължава вечно.

Те Наполеон и Хитлер същото си казваха като тебе ! А как свърши на края "мачкането" помниш ли?

Питай бат Бойко как се мачка с гол гъз таралеж !

Преди да предлагаш да обявим война на Русия научи от българската история по време на ВСВ какво ни донесе обявяването на война на САЩ и Англия бомбандировки на София и дреги градове от англоамериканската авиация и при това Хитлериска Германия не ни защити като съюзник. Сега САЩ и НАТО няма да ни защитят ако обявим война на Русия. Ще последват бомбандировки, както в Украйна, с ракети и дронове не дай си боже да са с ядрени заряди.

Черно море е с брегова линия на 6 държави, от които 3 са членове на НАТО. Скоро държавите ще намалеят с една, след като Русия отреже излаза на Украйна. Така че, малко пресилено е изказването на Тагарев за това, какво право има и какво няма Русия. След използването на Украйна на достъпа ѝ до морето срещу територията на Русия, нормалната реакция е да ѝ поограничат възможностите за подобни провокации. И нямам спомен някой да е споменава и от руска, и от страна на Украйна, или държавите от НАТО страни да е имало запитване от Русия какво и как да прави в Черно море.

Правило гласи ако искаш мир ,гласи се за война. Да пуснеш нашественика без бой на територията е робство. Последните 50,60 години руслямска окупация са живо доказателство. България няма да е свободна докато и последния рашист и русофилик не бъдат изхвърлени.

Как добре пишеш на Български Но ако не беше Русия сега беше да пишеш на Турски

По времето на соца в всяко населено място имаше детска градина / здравна служба / книжарница / аптека и фурна ,всеки правеше за децата си къща по 3-4 етажа и ги изучаваше,имахме БРУТАЛЕН износ,имахме БРУТАЛНИ спортисти и успехи и се спазваха законите защото милицията БИЕШЕ.С демокрацията дойдоха ВИС - СИК и се започна огромното крадене и приватизиране на всичко изградено преди това и с годините нагъзването на американците увеличава инфлация / безработица и като цяло народа е глупав и нарцистичен и се затъва все повече всяка година.Ха сега кажи колко гадни са руснаците ? А тея дето сме имали пра-дядовци участвали в ВСВ са ни разказвали как докато влиза Червената Армия ги посрещали с питки/баници и песни

Другарю, Тагарев - според последните "проучвания" на пророци и контактьори, балансът между духовния и материален свят е нарушен. Имаме свръх пренаселение на земята . Това означава, че в духовния има по-малко души от материалния. Може би сша и ес "имат" такава информация (между другото, масово се говори за пренаселението именно от запада) и затова търсят решението с ескалация до термоядрен армагедон. Е, тогава да погледнем религиозно-филосовски на нещата. Ако ще опазваме и земята, нека да изчезнем като вид- доброволно. Кой ще е пръв? Има ли желаещи? Украинци и Руснаци вече дават пример. Ще ги последваме ли? Кажете!

Тоя да го пратят на фронта да се бие! А не да ръси мозък тоя малоумник.

Магаренко, някой здраво си е забил ръката в г...за ти и те управлява като кукла. Отваря и затваря устата ти и говори вместо теб.

няма, тагарев, няма. Русия ще ги удължи докато си "министър на войната". По-добре се притеснявай как точно свършват министрите, дето се забъркват във войните. Справка - бункера на Хитлер.

Тагарев да не напълни гащите? Сигурно вече мисли къде да бяга.

Изпоти ли се тагарев? Що си мислиш, че от пионки като теб нещо зависи?

хаха, тагарев тайно цъка минуси. Накрая ще му цъкнем един голям минус задружно.

Да, ама ако слуша и се натяга може да го вземат в главната квартира на НАТО.

Единственото притеснително нещо е, че предатели като вас са на власт, макар и не за дълго. Но всеки ще си плати сметката!

_stankow

>>>Всяка страна има право да действа в своята икономическа зона Разбира се, всяка страна има права. Например да изследва и да експлоатира водните и подводните ресурси >>>, никой друг няма право да действа в тази акватория, заяви Тагарев Тагарев има странно разбиране за международното морско право. В изключителната икономическа зона всички държави имат право на свободен проход на кораби и самолети, могат да прекарват подводни кабели и тръбопроводи. >>> без да споменава случай от преди десетилетие, когато имаше нарушение в наши териториални води. А защо да го споменава ? Какво общо има този случай от преди десетилетие със сегашния ? И какво общо има между териториалните води и изключителната икономическа зона ? Съвършенно различни юридически понятия и същности.

то и сегашните управители не са като предишните. Но ще свършат по съшия начин.

ДРУГАРЮ ТАГАРЕВ, НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СИ ДИГНЕТЕ ЧУКАЛАТА И ОСВОБОДИТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ. ПОСЛЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО. СПРЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ И СЪБИРАЙТЕ УКРИТЕ ОТ ЧЕРНОМОРИЕТО И СТРАНАТА, ДАЙТЕ ИМ КАЛАШНИКА И НА ФРОНТЕ, НАЧЕЛО С ВАС. СТИГА СМЕ ГИ ХРАНТУТИЛИ.

Тагарев,притеснително е че бутате България в шамарите.Травматизирахте и децата на тая държава.Затова ще избягат и тези които са все още тука.....

Швестер.

тоя мръзниг пидиразд сигурно е наѝ-мразеният “политик“ и от зиганина костов

Тагаренко да отиде и пусне още веднъж един мокър език по кайсиите на зеленото джудже, а след това и по подметките на господаря на България, който си живурка на Козяк, преди народа да го качи на трикракото столче пред примката , заедно с поганците Тиквун, просто Кирче, Кокорчо и мазниците от дайБългария и тъпкача и господарят им Шиши.

Най-притеснителното е, че Магарев още е министър на войната!

E, защо да е притеснително - нали ГОЛЕМИЯ БРАТ ни пази, ... или ще ни вкра да се превърнем във втора Украйна??? Дори и хартийките за платените ни самолети ги няма!!!

Притеснително за кого? Май-най наближава времето за нов народен съд.

Важно е кой ще е съдията, и кои ще са подсъдимите … За сега се очертава мургава варненска копейка да търка нарове в панделата, в компанията на мургав татуиран джепчия рецидивист …

Вампир!

Тагарев трябва да се притеснява , като падне от власт !!!!! Чака го голяма изненада-съд за престъпление протв България!!!!!!

Тегарев е с разпран Диван от Амерските Му началници !

малко от добрите политици- патриоти в нашето съвремие. Не се продаде нито за рубли нито за газ и нефт . Достоен българин ,който г-н Президента трябва да награди с орден Стара планина.

Хахаха, продаде се за укромангизи, с такива като теб толкова

ходи да с прегледаш на психиатър и после си купи един пищов и се гръмни в кухата лейка. Тоя "Министър на войната" е патриот с родина Украина и вярно псе на ПОСОЛСТВОТО. Сам призна, че работи съвсем, ама съвсем безплатно.

Слуга на запад и Америка

не на предателите путлерофашисти.

Изпращай мощният Бг флот да разгроми врага,пардон май нямаме флот нито армия нито държава,имаме само продажни корумпирани политици

Г-н Тангарев е един от най достойните българи!!! Прав е!! С военно учение започна подлото нападение на Украйна и избиването на деца и цивилни.

Като тъпанар си върхът на сладоледа

пеЩерев да си вика в пещерата...

Дърт козел

Не е козел, а дърто магаре ,при това - високо платено от Козяк.

Ти показваше ,че не си от притеснителните!Хукна да слогуваш на зелената тениска ,заедно с твойте началници.От сутрин до вечер ни говорите за война три годи тормоз от някаква зараза как беше имението и.....

Слуга. На. Злото. Мразещи. България. и. Българите. Подчиняваш се. На. Заповедите. На. САЩ, НАТО,Скован.от. Злоба. и. алчност. Алчен. За. Долари. и власт. Руснаците. Щете. Намерят. нещастник. Погледни се. В огледалото. свереп. Уплашен сатана

Притеснително е, че позволихме да станеш министър...друго притеснително няма.

Тагаренко, като си притеснен отивай в Окрайна

Магарев Ама изобщо не си наясно с обстоятелствата Затова по - добре сескрии в някой натовси бункер

Тагарев, МРЪСНИКО, махай се от държавата ни. Върви при тези, които ти нареждат да вкараш България във война.

Тепърва ти започват притесненията Тагарев

Магаренко дето е заголвал баджак на украинците в продължение на толкова години вече надува гумената лодка, с която ще потапя руски кораби, пречещи на експорта на зърно към гладните германци и на обратния експорт на джепане към Одеса. Хвала на Магаренко, този български герой, който на 24 май, новият национален празник ще пише писма на латиница! Хвала на Паси, Магаренко, Асан и Кире, както и на Боце и Пеевски. Напред към светли бъднини!

Такива кретени като този, докато не ни вкарат във война няма да мирясат!

Магарев, толкова да бягаш, че да се метнеш на последния вагон на влака, пък накрая да се окаже, че си хванал грешния. Ще се притестняваш ами, как не. Оня ден цяла Африка застана зад Русия. Преди десет дни Южна Америка. 2/3 от Азия традиционно си е с тях. Като си подвият опашките твоите ментори, както го направиха в Афганистан, ти специално, дето се напъваш да унищожаваш Русия, що ще чиниш? Ще бЕгаш пак в украйна, ли? Дето няма да я има.

Или не сте информиран или съзнателно се опитвате да заблуждавате неориентираните. “Минус” означава допада ми, че Русия действа и блокира нашата акватория.

Е, и? Що нато не и попречи? Защото не съм прав за това, което съм написал, ли?

Че Америка ли да ни блокира?

А, тоя въртизадник не го мисли! Ще си извади партийната книжка на БКП ( по времето, когато е бил във ВНВВУ "Г.Бенковски" в Долна Митрополия, всички задължително ставаха партийни членове) и ще почне пак с лозугите "Вечна дружба!" и " КПСС, БКП!". Ние да му мислим, след като ни остави държавата в ла.на, от които няма вадене.

Вземи си хапчето преди да говориш глупости

Никакви соросоиди и предатели като ГЕРБ,ПП,ДБ, Магарев не могат да променят факта че сме благодарни на руснаците. Дори и 3ти март ако трябва ще празнуваме нелегално.

3-ти март си е БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, И ТОВА Е! Ей вие в парламента, защо не питате народа си? Нали той ви избра? Защо сега си правите каквото си искате? Е, народът ви е изкачил, народът ще ви смъкне!!!

за Борисов,Петков,Карадаъ,Христо Иванов.....за 80% от българите не е!

Колко е гадно и жално е да имаш губещи господари Тагаренко виж Путин какво прави раздава зърно без пари губещите ще кажат че е крадено а то си чисто и просто извоювано както беше нефта извоюван в Либия, Ирак и мн. др. Но този път Англосаксите го издухаха здравата.

Майцепродавецо, колко има да се притесняваш оттук насетне… Зареждай памперси.

че няма да преизпълниш заповедите на посолството! БОКЛУК!!!

Докато украинците задържат агресията на Путин, по - скоро ме притесняват Нидерландия и Австрия, че ни спират за Шенген.

кво ни засяга това?Ние да си гледаме туризма и морето,никакви военни бази по нашето Черноморие.Не на политизирането на туризма!