Меркел изрази "тъга и шок": Всички 29 загинали при катастрофата в Мадейра са германци

Външният министър на страната замина за Португалия с екипи от лекари, психолози и консулски служители. Ранените ще бъдат върнати у дома

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хич не ѝ пука на тая пача за убитите в катастрофата немци. Всеки ден ги унижава и подлага на геноцид, така че да си запази съболезнованията за себе си, Меркелана. Харесвам или по-точно харесваХ Германия, харесвам или харесваХ немския народ, култура, възпитание и бит. Най-искрени съболезнования към близките на така нелепо загиналите немски туристи !

На дълбоката тъга на г-жа Меркел, че всички умрели били германци, аз отговарям с безмерна радост, че не са били българи.

д/ейба тъпото ти гъзленце, д/ейба!

ела, бе, гурльо, чакам те, сладко пиленце ! ама не идваш нещо, бълхо !

Ей, льольо многои си смотан и утрепан! Ти да се изправиш на крака при двадесет милиона избити и то след някакви си 50 години! Малко народи могат да се въздигнат от руините, .... ние за съжаление сме в лапите на родните политически динозаври, иначе и ние бихме се изправили! Щом сме се запазили след петстотинтях години осмашко присъствие! Затова поклон пред загиналите, и съболезнования за близките и роднините! Плачем заедно с вас германски приятели чувстваме ви близки и никога няма да ви предадем!

А сега са в поза партер пред 2 млн примати. Тъжна гледка е вече този народ от джендъри, някога една велика нация !

Какво османско присъствие, да не са ни били на гости на по кафе?

аз пък ще предам германските си приятели - хахахаха !! и теб ще предам, щом са ти приятели !! пикм върху ти и върху приятелите ти ! аз съм с братушките ! хахаха ! ние сме най-силни вовеки !!!

Съболезнования за великия германски народ, изтърпял война в която почти целият свят е против тях! Сега, война по пътя! Съболезнования и подкрепа! Ако някъде се събират помощи, моля обявете!

Ясиебипуткатавгъза.

ха ха ха ...... хаааа ха ха ....... маймуняк! много си смешен, ве!

хаха ма на теб смешо ти влезнА !

Много напомня на случая с автобуса до Своге. Автобус пълен с хора катастрофира и пада от 10 метра височина. Само причините са различни. Не само в България се случват трагедии. В тоаи автобус имало ли е колани на седалките на пътниците?

Ние пък преди години на Игуменица горяхме с български автобус през нощта- някакво масло беше прокапало отзад и се запалило , добре че някакъв гръцки шофьор видя и сигнализира навреме, че овладяха пожара с пожарогасители... Та прекарахме нощта в гръцки параклис край пътя - да пази Господ!

Що не си седят у държавиге и да си поркат кротко?

Нямат кръчми, бе!

даа, "да бе мирно седяло, не би чудо видяло"

Бойко, оставка!

И на нас с един български автобус замалко да ни се случи подобно нещо в Корфу. Като гледам височинката, изглеждаше по същия начин, понеже седяпх на предните седалки. Явно нещо не го бяха ремонтирали добре съединителя или каквото и да беше там, защото зависнахме над височинката и шофьора се опитваше да даде заден на включена задна скорост, но не се зацепваше и тръгваше напред. така отнесохме някаква статуя на богиня от някаква вила, но гърчето което беше преводач, за да успокои атмосферата с неподправения си хумор, каза няма страшно, вилата е на една германка, която идва само лятото...

Коментарите под тази тема показват какво гнусно племе са българите.

това бабе каде се покри

Явно не само унас се случват такива неща въпреки внушенията на някои определени тролове/

Защо тъжи? Просто ще вкара още нови германци от Близкия изток, без паспорти, без да ги знае кои са, важното е да обогати генетичния фонд, както сама се изрази.

На другия ден след пожара на катедралата предрекох ,че следващите са дойчовците.Жалко,че се оказах прав. Но Господ май не е съгласен с политиката на Макрон и Меркел.Не е ли време да се замислим.Някой да Ви е питал искате ли да сте в ЕС?

руски трол, имай малко срам и без политика под такива статии.............

Как го видя че е руски?

А ве, много си смотан, ве! Как може да пишеш такива глупости!

язък за арната колиба. Дойчерите ще вкарат нови емигранти на мястото на загиналите. За загиналите - бог да прости

Вечна им памет на загиналите, но и те трябва да са били без колани, както при нас, което значи, че ние пак сме по-католици от папата.

нали в германия в последните 5 години дойдоха доста нови германци

над 2 милиона някъде...И то досега, а още ще ги пълни бабата...