СЗО: Всяка година в Европа над 20 000 души губят живота си при удавяне

Според организацията повечето жертви трагично се удавят сами при различни обстоятелства - от водни басейни без надзор до смъртоносни морски течения

Обратно в новината

Коментари - СЗО: Всяка година в Европа над 20 000 души губят живота си при удавяне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЗО трябва да се прекръсти на ССО - Световна Статистическа Организация. Те друго и без това не правят.

А псевдо-бежанците включвате ли ги в тези данни?

Дано тази година 100 Хиляди Укри да се Удавят във фекалните води на Черно море !

Конкретно за мигрантите е много жалко защото това са организирани пътувания и най-просто е да им се осигурят на всички спасителни жилетки. Но изглежда на нпо-тата им свиди да се бръкнат или ги е страх, че ще лъсне цялата схема.

А защо да е жалко? Защото вместо да работят исдавт в европата да цоцат солиални помощи? Центровете на големите градове в европата вече приличат на боклучища.

Заради някакви бежанци, коита са си претоварили кораба и не са носили изправни спасителни жилетки, ще ни наложат още абсурдни регулации и такси, сякаш летовниците сме виновни за хаоса в света, който вие Байдънистите сами създадохте.

20 хиляди на континент с горе-долу 780 милиона. Това е толкова малък процент че е нищожен, но някой трябва да обясни защо има такава организация и защо се занимава с харчене на едни пари...

В Африка 20 000 човека умират на година от ухапвания от змии, предимно черна мамба. Минимум. Ваксина против черни мамби КОГА?! Тедросе, братко! Знаеш за какво говоря!!!1!1!

Всяка година 'само' в ЕС умират над 5 милиона души по различни причини, но грубо около 1/3 от тях умират от ракови заболявания и 1/3 от сърдечно - съдови заболявания. Но маймуната от СЗО-то се е заглрижила за загиналите от удавяния, което АБСОЛЮТНО не е негова работа. Защо ли? Аха... ето защо - "Неотдавнашното преобръщане през юни на "Адриана" - риболовен кораб, превозващ мигранти във водите между Гърция и Италия, добави стотици жертви към този брой." Остава само да разберем колко милиарда (и кой знае защо нито рубли, нито юани, нито рупии) ще поиска маймуняка за помощ за имигрантите. Чието удавяне няма абсолютно нищо общо със здравеопазването.

Широката публика не знае, но щатската армия плати и направи бежански палатков лагер на територията на Рамщайн за 2000 бежанци от Афганистан. Никак не е ясно кой организира и финансира мигрантския поток.

Повечето хора не си дават сметка че удавянето е изключително лесно и безболезнено. Като млад почти се бях задушил на дъното на басейн,добре че приятел ме е видял и ме измъкна за косата. Беше ми приятно и весело,нищо не осъзнавах че губя съзнание. Така че мислете ,и не рискувайте!

Е,и? Вие какво направихте? Или сте поредния високо златен събирач на статистически данни?

За да е по-сигурно освен ваксина, трябва и локдаун, вечерен час примерно в 18 часа и задължително на улицата само с водолазен костюм

Пропуснах, че трябва да отворят на всеки ъгъл тест център. Хората трябва да знаят дали са се удавили или не, за да не удавят и други

Земята под турците мирна не може да стои. Баси земетръсната зона, майна. Тия всеки месец ги люшка.

Ваксина кога??? Да се забрани ходенето на море в Гърция докато не се изобрети ваксина против удавяне.

Ми те гърците го забраняват тази година ;) пък който иска да им тича по свирките

нека им!

че къпането е забранено, освен ако къпещият се не е доброволно осигурен със задължителна осигуровка къпане и само в присъствието на 3-ма спасители на къпещ се, лицензирани от Европейския съвет по къпането.

СЗО визира удавянето на мигранти, които биват водени до Европа от неправителствени организации, спонсорирани чрез криминални банки. Желанието им е по-бързо заселване на Европа с амуджи и понеже сега се дават известно количество от тях, ако може с парите на европейският данъкоплатец да се купят по-добри кораби, не да се дават онези с надуваемите лодки ... Иначе тези 20 000 човека не са туристи в Черно Море ... СЗО е терористична организация, която заедно с престъпници на управленчески постове, на местно ниво, извършиха престъпления срещу човечеството, и в частност народа ни.

Че той тоя негър Тедрос си е точно терорист. Членувал е в терористична организация преди и сега се е преместил в нова такава.

и аз бях терорист, за туй 3 март е терористически празник. Трябва да го ограмотим, като го преместим на 24 май. Светите братя Кирил (не петков) и Методи (не Андреев) са били контра-терористи.

А от пиеьне колко души губят живота си, има ли такава статистика в СЗО ? Ебаси статистиката , само при потъването на Титаник колко се удавиха?

С трепет чакаме да разберем кога ще има ваксина ;)

Ваксина против удавяне. Задължителна по 3 дози за цялото население на земята! И да забранят водата, за да не се дави никой.

и няма да изкарат някоя ваксина против това ... не може да бъде

Лоботомията отдавна е измислена , просто трябва отново да се въведе за някоЙ :)